top of page

Argostolion

Kezdje el tervezni a hajóutazását és foglalja le kirándulásait Cephaloniában!

Fedezze fel az Ion-tenger gyöngyszemét - a görög szigetet, Cephaloniát, egy MSC Mediterrán Hajóutak úticélját. Fedezze fel a lenyűgöző barlangokat, sétáljon a homokos öblökben, vagy mártózzon meg a türkizkék vizekben. Itt a színes kikötői falvak festői kikötők és ragyogó strandok köré csoportosulnak. Ez a természeti paradicsom otthont ad számos állatfajnak, beleértve a teknősöket, borzokat és fókákat.

Az MSC Hajóutak kirándulásai számos izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- A látványos Melissani-barlang
- Fiscardo és Assos
- Drogarati-barlangok és Szent Efimia falu

Fedezze fel a Melissani-barlangot egy MSC Hajóutak kiránduláson, ami tökéletes program a természetkedvelőknek. Ezt a környezeti csodát csak rövid távolságra találja Argostoli fővárostól, és gyönyörű erdő veszi körül. A barlangban fedezze fel a két lenyűgöző csarnokot, kristálytiszta vizet és egy kis szigetet a közepén. Csodálja meg a hatalmas nyílást, amelyen keresztül a fényes nappali fény csillog. Utána pihenjen meg egy borkóstolón Robolában, mielőtt ellátogatna a bájos kikötői faluba, Samiba. Aztán készítsen fényképeket a makulátlan Myrtos strandról, fehér homokjával és fenséges hegyekkel. Pihenjen egy kellemes MSC Hajóutak kiránduláson, amely egy festői autóúttal kezdődik a gyönyörű Cephalonián. Ismerje meg a sziget veszélyeztetett teknős populációját és a tengerparti fészkelőhelyeiket. Szívja magába a napot a varázslatos Myrtos-strandon, mielőtt továbbutazna Assosba, egy halászfaluba, amelyet jégkrém-színű házai jellemeznek. Zárja a túrát a csodálatos Fiscardóban, egy nyugodt tengerparti városban. Vegyen részt egy MSC Hajóutak kiránduláson az egyik legfelejthetetlenebb geológiai helyszínre, az epikus Drogarati-barlanghoz. Több mint 100 millió évvel ezelőtt alakult, ez a természeti csoda egy stalaktitok és stalagmitok paradicsoma! Látogasson el egy lenyűgöző barlangba, amelyet az 'Apotheosis Chamber' néven ismernek, és amely az elképesztő akusztikájáról ismert. Aztán folytassa a túrát Agia Efimiában, egy faluban, amely népszerű a jachtos közösség körében. Zárja a napot Szent György várában, a szép Peratata falu felett. Aztán élvezze a festői autóbuszos utazást az Ion-tenger mentén, vissza Argostoliba.

ARG04 – TRANSZFERT PLATIS GIALOS STRANDRA
Időtartam: kb. 4 óra
Ha imádja a homokos strandokat, ezt a túrát nem hagyhatja ki! Platis Gialos lesz az úticélja ezen a vonzó fél napos kiránduláson. Először is élvezze a 30 perces autóbuszos transzfert, hogy elérje a strandot, amely mindössze 10 km-re található Argostolitól. Ezután lesz néhány órája pihenni és élvezni a napot és a tengert. A kristálytiszta víz tökéletes egy frissítő úszáshoz, a strand pedig ideális egy vízparti sétához, és a gyönyörű környezet tökéletes néhány lenyűgöző fénykép készítéséhez. A megadott időpontban a túra egy ugyanolyan pihentető autóbuszos transzferrel zárul vissza a hajóhoz. Kérjük, vegye figyelembe: a strandon korlátozott számú napernyő és napozóágy érhető el, amelyek használata további költségekkel jár, amelyeket a túra ára nem fedezi. A vendégeknek tudniuk kell, hogy Platis Gialos rendkívül népszerű úticél, és egy napernyő/napozóágy bérlése a nap függvényében lesz elérhető. Továbbá javasoljuk, hogy hozzanak magukkal egy törölközőt, egy kalapot és magas faktorszámú naptejet. Ez a túra májustól október elejéig érhető el, és az időjárási körülményektől függ.

ARG07 – DROGARATI BARLANGOK ÉS MELISSANI BARLANGOK
Időtartam: kb. 4 óra
Egy 45 perces buszút viszi Önt el az egyik leglenyűgözőbb barlangkomplexumhoz a világon, amelyet egy 300 évvel ezelőtti földrengés után fedeztek fel. Csodálja meg a több mint 100 millió évvel ezelőtt keletkezett számos stalaktitot és stalagmitot, egy kivételes séta keretében, amely az elérhető részén vezet keresztül a barlangnak, egészen a lenyűgöző "Apotheosis Chamber" (Apotheosisz Csarnok) nevű üregig, amely kiváló akusztikájáról ismert. A következő állomás a Melissani Barlangok. A barlangok neve a görög Melissanthi nimfától származik. A barlang B-alakú, két, vízzel teli csarnokkal és egy középen elhelyezkedő szigettel; a tó vize tenger- és édesvíz keveréke. A túra az autóbuszos visszautazással a kikötőbe zárul. Kérjük, vegye figyelembe: ez a túra nem alkalmas klaustrofóbiában szenvedő vendégek számára.

ARG08 – ACQUI DIVÍZIÓ EMLÉKMŰ & KOURKOUMELATA
Időtartam: kb. 4 óra
Ezen a vonzó fél napos kiránduláson először felfelé utazik, hogy elérje az Acqui Divízió olasz katonáinak emlékművét, akik egy második világháborús csatában vesztették életüket. Ezután továbbhalad egy egyedülálló geológiai jelenséghez, a Katavothres vízkerékekhez, ahol a tenger beáramlik a víznyelőkbe, majd egy közeli tóhoz folyik alatt a föld alatt. Készítsen néhány fényképet a festői környezetről, mielőtt továbbhaladna Lassi üdülőterületre és a szép Leivatho falvakhoz. Egy megálló van betervezve Kourkoumelata faluban, amely a sziget egyik legfestőibb ékköve, és ismert csodálatos tengeri kilátásairól és vonzó utcarajzáról. Végül meglátogatja a 16. század végén épült bizánci Szent Andrea kolostort, amely egy apácák kolostorának és egy múzeumnak ad otthont, amely gyönyörű bizánci ikonokkal és egyházi tárgyakkal büszkélkedik. A visszatérés a hajóhoz lezárja a kirándulást. Kérjük, vegye figyelembe: ez a túra sétálási időszakokat tartalmaz, beleértve a lépcsőket és az egyenetlen terepet, amely eső esetén csúszóssá válhat.

ARG10 – ÉSZAKI SZIGETI AUTÓZÁS: FISCARDO & ASSOS
Időtartam: kb. 5 óra
Ez a pihentető fél napos kirándulás a hajóról egy festői autóúttal kezdődik a varázslatos Kefalonián, az Ion-szigetek legnagyobbikán, amely ismert a veszélyeztetett fajokhoz tartozó tengeri teknős populációjáról és a Kaminia-strandon található fészkelőhelyeikről. Fotómegállók lesznek a Myrtos-strandon, ahol a tenger elképesztő türkizkék színű, és Assosban, egy csinos kis halászfaluban, természetes kikötővel és strandon. Miután volt egy kis idő élvezni a tájat és a gyönyörű kilátást, a túra folytatódik Fiscardo felé, egy másik festői halászfalu felé, amelyet a környező sűrű erdőség miatt nagy természeti szépségű területnek nyilvánítottak, és amelyet a görög törvények alapján védnek. Lesz egy kis idő a falu felfedezésére, mielőtt visszaindulna Argostoli felé és a hajójához.

ARG11 – PANORÁMÁS TÚRA & MELISSANI BARLANGOK
Időtartam: kb. 4,5 óra
Hagyja el Argostoli kikötőjét és utazzon Szent András kolostorához, ahol lesz egy kis szabadidő, mielőtt továbbhaladnánk a Melissani Barlangokhoz. A barlangok neve a görög Melissanthi nimfától származik. A barlang B-alakú, két, vízzel teli csarnokkal és egy középen elhelyezkedő szigettel; a tó vize tenger- és édesvíz keveréke. Mivel a városnézés szomjas munka, a következő megállónk egy borkóstoló lesz Robolában, mielőtt folytatnánk az útunkat Sami faluba, ahol szabadon pihenhet. Örökítse meg a napját egy fotómegállóval a festői Myrtos-strandon. Kérjük, vegye figyelembe: ez a túra nem alkalmas klaustrofóbiában szenvedő vendégek számára.

ARG12 – DROGARATI BARLANGOK & SZENT EFIMIA FALU
Időtartam: kb. 4,5 óra
Egy 45 perces buszút visz el Önt az egyik leglenyűgözőbb barlangkomplexumhoz a világon, amelyet egy 300 évvel ezelőtti földrengés után fedeztek fel. Csodálja meg a több mint 100 millió évvel ezelőtt keletkezett számos stalaktitot és stalagmitot, egy kivételes séta keretében, amely az elérhető részén vezet keresztül a barlangnak, egészen a lenyűgöző "Apotheosis Chamber" (Apotheosisz Csarnok) nevű üregig, amely kiváló akusztikájáról ismert. Továbbhaladva elérkezik Agia Efimiába, egy kis halászfaluba, amely egy védett kikötővel büszkélkedik és népszerű a vitorlázók körében. Agia Efimia több vízparti kávézót és kikötői tavernát, valamint több strandot és Szent György Várát is kínál, amelyet meg is fog látogatni. Az autóbuszos út Argostoli felé befejezi a túrát. Kérjük, vegye figyelembe: ez a túra nem alkalmas klaustrofóbiában szenvedő vendégek számára.

bottom of page