top of page
Arrecife de Lanzarote MSC hajóút kirándulások
Arrecife de Lanzarote: Video

Arrecife de Lanzarote, Spanyolország

Kezdje el a hajóút tervezését a kirándulások lefoglalásával Arrecifében és a környező területeken

Ahogy MSC Grand Voyages körutazásán megközelíti a spanyol Lanzarote szigetét (Kanári-szigetek), felismeri a fővárost, Arrecife-t, amikor a lenyűgöző fehér házak a fókuszba kerülnek. A mediterrán stílusú sétánnyal, púderlágy strandokkal és kék atlanti vízzel büszkélkedő, hívogató kikötő hihetetlen vulkanikus hátteréről is híres.

A Timanfaya Nemzeti Park holdbéli tájai annyira drámaiak, hogy Stanley Kubrick filmrendező a 2001: Űrodüsszeia című sci-fi remekművében is szerepeltette őket. A kikötő közelében kastélyok, éttermek, üzletek és művészeti galériák is találhatók.


Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:


- Timanfaya Holdtúra

- Kaktuszkert és César Manrique Alapítvány

- Tengeralattjáró-élmény


Ha szenvedélyes túrázó vagy fotós vagy, izgatottan fogsz részt venni egy vezetett MSC Cruises kiránduláson a sziget délnyugati részén található csodálatos Timanfaya Nemzeti Parkba. Látványos útvonalon utazhat, ahol megkövesedett lávafolyásokat, krátereket és vulkanikus tavakat fedezhet fel, amelyek között buja növényzet található. Ennek a másvilági kiterjedésnek a marsi jellegével a teljes menekülés és a végtelen izgalom érzését kelti majd. Lásson gőzölgő gejzíreket, lávafolyásokat és merőben gyönyörű tájakat.


Merüljön el a kertészet és a művészet világában egy MSC Cruises kirándulással a Kaktuszkertbe és a César Manrique Alapítványhoz. Manrique a modern művészet spanyol úttörője, építész és egykori szigetlakó volt. Csodálja meg a művész stílusát az Arrecife melletti Jardin de Cactusban kiállított tárlaton. Ez az egykori kőbánya hihetetlen 4500 példánynak és 450 kaktuszfajnak ad otthont. Látogasson el a César Manrique Alapítványhoz a művész egykori otthonában, El Taro de Tahiche-ben, ahol bepillantást nyerhet az életébe. Ezután a közeli El Patio Múzeumban megismerkedhet a helyi hagyományokkal és Lanzarote történelmével.


Fedezze fel az óceán mélyét egy felejthetetlen MSC Cruises kiránduláson. A tengeralattjáró-élményen egy hi-tech tengeralattjáróban vehet részt egy kényelmes és biztonságos víz alatti kalandban. Csodálja meg a varázslatos tengeri élővilágot egy 60 perces utazás során Lanzarote part menti vizeiben. Lehetősége lesz trópusi halakat, rájákat és különféle korallokat megfigyelni. Ezután látogasson el Puerto Calero kikötőjébe, ahol vásárolhat és ehet egy falatot. Ez a csinos város egy jachtokkal teli kikötővel, vízparti éttermekkel, kiskereskedelmi üzletekkel és pálmafákkal szegélyezett utcákkal rendelkezik. 

ARRECIFE DE LANZAROTE - VIEWS OF LANZAROTE & UNUSUAL VINEYARDS - ACFAH

Kirándulás a Kanári-szigetek észak-keleti csücskében... Tartson velünk egy csodálatos fakultatív programra, amely elkalauzolja Önöket a páratlan természeti adottságokkal bíró sziget csodálatos tájaira. A csoport a kikötőből kikanyarodva buszos kirándulásra indul. A Timanfaya Nemzeti Park és a csodálatos tengerpart mentén haladva Mozaga és Yaiza között haladnak el - ez a sziget egyik legcsodálatosabb tája. Hervideros-nál és a Mancha Blanca templomnál rövid fotózkodás erejéig megállnak, majd irány La Geria! Az egyedülálló szőlészetben a sötét, vulkanikus talajba vájt lyukakban sorakozó szőlőtőkék egészen rendkívüli látványt nyújtanak. Ennek a szinte holdbéli tájnak az adottságai meglepő módon tökéletesek a szőlőtermesztéshez. A csoport innen a kikötő felé fordul, de útközben még a busz elhalad a Földműves emlékmű előtt (César Manrique munkája).
Megjegyzés: A résztvevőknek a kirándulás teljes időtartama alatt maszkot kell viselniük. A kiránduláson való részvétellel a vendégek elfogadják és elkötelezik magukat, hogy követik az útmutatót és az idegenvezető kéréseit. Amennyiben az MSC úgy ítéli meg, hogy az utazók egészsége és biztonsága veszélynek lenne kitéve, az MSC fenntartja a jogot, hogy intézkedéseket tegyen. Felhívjuk figyelmét, hogy azok a kirándulókat, akik a túra során önként úgy döntenek, hogy eltérnek a kirándulás cég által kijelölt kereteitől, őket nem engedik visszaszállni a hajóra.

Arrecife de Lanzarote: List
bottom of page