top of page
Csoportos MSC Barcelona hajóút kirándulások
Barcelona: Video

Barcelona, Spanyolország

Kezdje el tervezni a hajóútját és foglalja le a kirándulásokat Barcelonában és környékén

A Földközi-tenger egyik legforgalmasabb körutazási kikötője, Barcelona tengerparti városa ikonikus építészetéről, színes kultúrájáról, valamint világszínvonalú ital- és étkezési lehetőségeiről ismert.

Fedezze fel Antoni Gaudí szürreális Sagrada Famíliáját, a híres Ramblas sugárutat, a középkori Barri Góticot és a Museu Picassót. De még ennél is több felfedezni való van ebben a burjánzó spanyol városban, az MSC Mediterranean Cruises egyik célállomásán: az eldugott tapasbároktól és mesés élelmiszerpiacoktól kezdve Európa legnagyobb futballstadionjáig. 


Válassza ki kedvenc túráját az MSC Cruises felejthetetlen kirándulásainak listájából, többek között:


- Antoni Gaudí Sagrada Família épülete

- A Montserrat-hegy és a Santa Maria de Montserrat apátsága

- Camp Nou stadion


Az MSC Cruises kirándulás a Sagrada Famíliához kihagyhatatlan ajándékot nyújt Gaudí zseniális római katolikus bazilikájának megtekintésével. Utazzon el ehhez az építészeti bravúrhoz egy elektromosan segített Mercedes-Benz eBike kerékpárral, amellyel aztán végigjárhatja a várost. Útja során fedezze fel a közeli Santa Coloma de Cervelló városát, és nézze meg Gaudi hihetetlen Colonia Güell-templomát. Vagy látogasson el a Casa Batlló és a Casa Milà építészeti remekművekhez.


Válasszon egy kalandos MSC Cruises kirándulást a fenséges Montserrat-hegységbe. Tekintse meg a Passeig de Gràciát, Barcelona nyüzsgő sugárútját, és álljon meg, hogy megcsodálja Gaudí Sagrada Famíliáját. Ezután a festői vidéken keresztül utazhat a Montserrat-hegység sziklás homokkőcsúcsaihoz, ahol a Santa Maria de Montserrat apátság található. A 11. században alapított kolostorban a mai napig több mint 70 szerzetes él és működik. Fedezze fel Sant Sadurni bájos faluját, és látogasson el a tekintélyes Vilarnau borospincékhez. Ott megtudhatja, hogyan készül a spanyol cava bor, és részt vehet egy kóstolón is.


Az MSC Cruises barcelonai kirándulásai végtelen izgalmakat kínálnak az egész család számára. De mi lehet izgalmasabb, mint a Camp Nou, Európa legnagyobb stadionjának meglátogatása? A labdarúgás eme temploma közel 100 000 férőhelyes, és minden évben nemzetközi mérkőzéseknek ad otthont. Emellett lenyűgöző koncert- és rendezvényhelyszín is, ahol olyan előadók léptek fel, mint Sting, Peter Gabriel, a U2 és Bruce Springsteen. Tapasztalja meg a meccsnap energiáját, amikor belép a játékosok öltözőjébe, vagy látogasson el a múzeumba és az interaktív zónába, ahol virtuálisan megtekintheti az arénát.


Ha az MSC Bellissima hajóval utazik (2022 nyara), és a spanyolországi Barcelonában vagy Tarragonában száll hajóra, itt minden szükséges információt megtalál, hogy zökkenőmentesen induljon a nyaralása.

BCN02 - PANORAMIC TOUR & SHOPPING

Időtartam: kb. 4,5 óra
Barcelona mesés városa megér egy látogatást, és ez a városnéző túra egy kellemes félnapos kirándulás során a legfontosabb látnivalókhoz vezet. A kikötő elhagyása után a városnézés Barcelona fő utcáin és terein keresztül vezet. Rövid megállót tartunk a Montjuich-hegyen, hogy gyönyörködhessünk a városra nyíló csodálatos kilátásban, mielőtt továbbindulnánk, hogy egy rövid külső megtekintést tegyünk a Sagrada Famíliánál, Gaudí lenyűgöző, de befejezetlen neogótikus remekművénél. Arra is lesz idő, hogy elhaladjunk a lenyűgöző barcelonai katedrális mellett, amely a 13. század végétől a 15. századig épült, mielőtt elvisszük önöket vásárolni a Plaça de Catalunyára, Barcelona központjában található nagy térre, vagy a Portal del Àngelre, amely ideális egy kis kiskereskedelmi terápiához.
Kérjük, vegye figyelembe: ünnepnapokon vagy vasárnap délután a bevásárló megálló a "La Rambla" szuvenírboltoknál lesz. A Sagrada Familía környéki forgalomkorlátozások miatt a busz a közelben áll meg, és a vendégeknek kb. 10 percet kell gyalogolniuk. 

BCN40 - WALKING THROUGH BARCELONA'S GOTHIC QUARTER

Időtartam: kb. 2,5 óra
Kombináljon egy kellemes sétát a friss levegőn Barcelona néhány nevezetes látnivalójának felfedezésével egy kiránduláson, amely egy rövid buszozással kezdődik a kikötőből. Ezután egy vezetett sétára indulnak, amelynek első nevezetessége a La Rambla sugárút alsó végén található Kolumbusz-emlékmű lesz. A 60 m/197 láb magas emlékművet 1888-ban építették Kolumbusz első újvilági útjának tiszteletére. Ezután a La Ramblán továbbhaladva a barcelonai Barri Gòtic és a Plaça Sant Jaume neoklasszicista városháza felé veszi az irányt. Ezután a Santa Eulàlia gótikus katedrális - a barcelonai székesegyház - külső megtekintése és információk nyújtása következik erről a kulcsfontosságú helyszínről. A sétaútvonal utolsó állomása a város közepén található Plaça de Catalunya, ahol egy kis kiskereskedelmi terápia vár. Ezen a ponton eldöntheti, hogy a városban marad-e, és saját maga indul vissza a hajóhoz, vagy csatlakozik idegenvezetőjéhez, aki a La Rambla sétáján visszasétál a kikötőbe való visszaszállásra szolgáló buszhoz.
Felhívjuk figyelmét, hogy ez a túra nem alkalmas gyaloglási nehézségekkel küzdő vendégek számára, mivel hosszú gyaloglással jár. Munkaszüneti napokon vagy vasárnap délután a bevásárló megálló a La Rambla szuvenírboltoknál lesz. A vendégek a túra kiindulópontjához való eljutáshoz a transzferszolgáltatást veszik igénybe.

BCN45 - GAUDI'S EXPERIENCE

Időtartam: kb. 4 óra
Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy elmerüljön Barcelona első számú építészének, a világhírű Antoni Gaudínak lenyűgöző világában és munkáiban. A kikötő elhagyása után a túra a gyönyörű Passeig de Gràcia sugárúton vezet végig, hogy megnézze a Casa Batllót, a több ezer színes csempével borított, hivalkodó épületet. Ezután az UNESCO Világörökség részét képező Casa Milà következik, ahol szintén elhaladhat, majd a Park Güell következik, egy kertkomplexum, amely figyelemre méltó, kanyargós épületei, lenyűgöző mozaikjai és kerámiával borított padjai miatt Barcelona egyik legfontosabb turisztikai látványossága. A kiránduláson arra is jut idő, hogy Gaudí befejezetlen neogótikus remekművét, a Sagrada Famíliát is meglátogassuk belülről. A kirándulás a kikötőbe való festői visszautazással ér véget. 
Kérjük, vegye figyelembe: A kerekesszékkel közlekedő vendégek szívesen részt vesznek ezen a túrán, de tudniuk kell, hogy a túra hosszú gyaloglással jár, hogy fizető segítőnek kell kísérnie őket, aki segít a fel- és leszállásban, és hogy a kerekesszéknek összecsukhatónak/összecsukhatónak kell lennie, mivel a busz nem rendelkezik sem rámpával, sem lifttel. A Park Güell nem teljesen akadálymentes a kerekesszékkel közlekedők számára: a Gaudi sárkányát ábrázoló műemléki területnél van néhány lépcső, amely nem akadálymentes a kerekesszékkel közlekedők számára. Kérjük a mozgáskorlátozott vendégeket, hogy a részvétel előtt mérjék fel személyes állóképességüket és képességeiket. A Sagrada Família látogatása kb. 30 percig tart. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a helyszínen kb. 30 percet kell az ellenőrző pontok szkennereinél tölteni; a sorban állás felgyorsítása és a biztonsági ellenőrzésen való átjutás érdekében javasoljuk, hogy csak egy kisebb táskát vagy hátizsákot vigyen magával. Továbbá, mivel a Sagrada Famíliánál a bejárat a tervezett időpontokhoz van kötve, kérjük, hogy a vendégek legyenek pontosak a találkozási pontokon és a túra során minden megállóban. Bármilyen késés csökkentheti a helyszínen töltött időt. A Sagrada Familía környéki forgalomkorlátozások miatt a busz a közelben áll meg, és a vendégeknek kb. 10/15 percet kell gyalogolniuk. Kérjük a vendégeket, hogy a vallási látogatáshoz megfelelő öltözéket viseljenek. Javasoljuk, hogy kényelmes cipőt viseljenek. A belépőjegyek árát tartalmazza: Park Güell és Sagrada Família.

BCN49 - FLAVOURS OF BARCELONA: TAPAS, JAMÓN & CITY METRO

Időtartam: kb. 6,5 óra
Kössön egy randevút Barcelonával, hogy felfedezze a gyönyörű városképet, élvezze az ibériai ízeket, és tegyen egy kört a metróban ezen a kultúra-központú kiránduláson. Miután találkoztál idegenvezetőddel, először egy transzferbusszal jutsz el a városközpontban lévő leszállóhelyre. Ezután a metróval folytatja útját, hogy megnézze a csodálatos Sagrada Famíliát, amelyet a látnok építész, Antoni Gaudí tervezett, de még nem fejezték be. Van egy kis időd, amit kedvedre tölthetsz, mielőtt továbbutazol a metróval a Plaza Universidadra, amely tökéletes kiindulópont a híres Las Ramblas sugárúton való sétához. Ha ismét továbbindul, az idegenvezetője által tartott tájékoztatót követően önállóan is megnézheti a nyüzsgő Boqueria piacot. Ezután egy igazi barcelonai ízelítő következik a Monibericben, amelyet azért alapítottak, hogy bemutassa az ízletes ibériai sonkákat. Kóstoljon meg három jamónt és egy italt, mielőtt a történelmi Barri Gòtic-on keresztül az El Bornba sétálna, ahol ínycsiklandó tapasok várják. Végül pedig felszáll a hajóra visszavivő buszra.
Felhívjuk figyelmét: mivel a túra jelentős mennyiségű gyaloglással és álldogálással jár, nem alkalmas járási nehézségekkel küzdő vendégek számára. Bármilyen ételintoleranciával rendelkező vendégeknek ezt legalább két nappal a hívás előtt közölniük kell a parti kirándulások irodájával. A vendégek a túra kiindulópontjához való eljutáshoz a transzfer szolgáltatást veszik igénybe. Ez a túra vasárnap nem vehető igénybe. Ez a túra nem érhető el az MSC Magnifica összes napján, kivéve 2022.09.10-én és 2022.09.14-én, valamint az MSC Poesia következő napjain: 2022.10.04., 2022.10.08., 2022.10.20., 2022.10.20. és 2022.10.27-én.

Barcelona: List
bottom of page