top of page
MSC hajóút kirándulások Cádiz
Cádiz: Video

Cádiz, Spanyolország

Kezdje el tervezni hajóútját és foglalja le kirándulásait Cádizból

Cádiz, Andalúziában található régi spanyol település, amelyet történelmi őrtornyok sokasága jellemez. A kikötőváros kiváló strandokkal, UNESCO világörökségi helyszínekkel, ősi katedrálisokkal és lenyűgöző óvárosával jutalmazza látogatóit. Az MSC Mediterranean Cruises ezen úti célja a látványos Sevilla kapuja. Távolabb felfedezheti Andalúzia káprázatos fehér falvait a hegyek magasában.

 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Sevilla 
- Cádiz és a flamenco show
- Andalúzia legendás fehér falvai
 
Látogasson el a lenyűgöző Sevilla városába egy MSC Cruises kiránduláson, hogy elmerüljön a város színeiben és kultúrájában. Álljon meg a Szent Mária-templomnál, a gótikus katedrálisnál, mielőtt felfedezné a régi zsidó negyed hangulatos utcáit és teraszait. Látogasson el az Alcázarhoz, az ősi királyi palotához, hogy megpillanthassa a mudéjar építészet remek példáját. Ezután fedezze fel a Maria Luisa parkot és az ikonikus Plaza de Españát, mielőtt csatlakozik a helyiekhez egy italra és néhány tapasra.
 
Miután kikötött Cádiz kikötőjében, fedezze fel a várost, és élvezze gazdag történelmét. A város az egyik legrégebbi spanyol településnek ad otthont, és Costa De Luz szívében található. Válasszon egy MSC kirándulást, hogy felfedezze a város barokk, rokokó és neoklasszikus elemeit. A legjobbat a végére tartogatva, a túra fénypontja egy élő flamenco show. Andalúzia hagyományos táncának hiteles bemutatója zárja a túrát, mielőtt visszatérne a hajójára.
 
Tekintse meg Andalúzia legendás fehér falvait az MSC Cruises kirándulásán. Látogasson el Medina Sidonia ősi, dombtetőn fekvő városába, ahol macskaköves folyosókon vezetett túrán vehet részt. Csodálja meg a város ősi várát, középkori falait és bájos, fehérre meszelt házait. Ezután folytassa kalandját Arcos de La Fronterában, a mészkőből épült hegycsúcson fekvő faluban. Elektromos vonattal juthat el a városközpontba, ahol az arab hatású építészeti stílusú utcák labirintusában barangolhat. Végül élvezze a szabadidejét, mielőtt visszatérne a kikötőbe.

CADIZ - CITY TOUR - CADAF

Az azonos nevű öbölbe nyúló keskenyke földnyelven fekvő Cádiz csodálatos történelmi épületekkel, a szűk hely ellenére is fantasztikus sugárutakkal és egy modern város pezsgésével várja az ide érkező látogatókat. Fedezze fel velünk a környék kulturális gyöngyszemeit fakultatív kirándulásunkon! Az első megálló a Plaza de San Juan de Dios - a város egyik legszebb és legfontosabb tere. A környező, neoklasszicista és gótikus stílusú épületek megragadó bája fotóra kívánkozik! A csoport innen gyalogszerrel folytatja a San Felipe templom irányába. A templomhoz érkezve megcsodálják az épület különleges elrendezését és gazdagon díszített barokk oltárpárkányzatát (csak kívülről). A következő megálló a 18-19 században épült Cádiz Székesegyház, amely a város egészére jellemző neoklasszicista és barokk stílusjegyeket ötvözi – tetejét a nap sugaraitól szikrázó aranykupola ékesíti. A kirándulás végén buszokkal térnek vissza a kikötőbe.
Megjegyzés: vallási rendezvény esetén a székesegyházzal kapcsolatos tudnivalókról az idegenvezető a katedrális előtt ad információt, a látogatók az épületet egyénileg tekinthetik meg. Kérjük, hogy vallási jelentőségű helyszíneken konzervatív öltözéket viseljen. A kirándulóknak hosszabb távokat kell gyalogolniuk egyenetlen, macskaköves utakon, és egy lépcsőn (10 fok) is fel kell kapaszkodni, hogy a katedrálisba juthassanak. Mozgásukban korlátozott utasaink kérjük személyes erőnlétük mérlegelésével döntsenek a kiránduláson való részvételről. A kirándulóknak folyamatosan maszkot kell viselniük. A kiránduláson való részvétellel a vendégek elfogadják és elkötelezik magukat, hogy követik az útmutatót és az idegenvezető kéréseit. Amennyiben az MSC úgy ítéli meg, hogy az utazók egészsége és biztonsága veszélynek lenne kitéve, az MSC fenntartja a jogot, hogy intézkedéseket tegyen. Felhívjuk figyelmét, hogy azok a kirándulókat, akik a túra során önként úgy döntenek, hogy eltérnek a kirándulás cég által kijelölt kereteitől, őket nem engedik visszaszállni a hajóra.

Cádiz: List
bottom of page