top of page
COSTA Fascinosa
COSTA Fortuna
COSTA Pacifica
COSTA Smeralda
COSTA Toscana
Costa Cruises pic

Costa Cruises

A Costa Crociere 70 éve testesíti meg az olasz stílust és vendégszeretetet. Mindig is az volt a feladatunk, hogy vendégeinket megismertessük a világ leglenyűgözőbb helyeivel, lehetőséget adva nekik, hogy felfedezzék a különböző úti célokat és az öt kontinens különböző kultúráit, teljes mértékben tiszteletben tartva azok identitását. Az egyetlen olasz zászló alatt hajózó hajótársaságként felelősségünk és kötelességünk, hogy az olasz értékek nagyköveteként lépjünk fel a világban, és hazánkat képviseljük a kikötőinkben. A Costánál a felelősségteljes innováció kulcsfontosságú tényező a jövő hajóinak tervezésekor és a fedélzeti élmény kialakításakor, amely folyamatot a részletekre való maximális odafigyeléssel végezzük annak érdekében, hogy olyan nyaralást kínáljunk, amely a helyi kultúrák felfedezésére és felelős utazóként való megtapasztalására irányul.

Még a nyaraláson is a tengerre figyelünk

A Costa hajóút választása olyan nyaralást jelent, amely tiszteletben tartja a környezetet és a helyi közösségeket, amelyekkel nap mint nap találkozik az általunk felfedezett úti célokban.

Mit jelent felelős felfedezőnek lenni? Azt jelenti, hogy a környezetünkkel összhangban fedezünk fel új úti célokat, valóban megismerjük az ott élő közösségeket, és segítünk egy igazságosabb jövőt építeni a következő generációk számára.

Szórakozás a fedélzeten

Akár egy romantikus, kétszemélyes utazáson, akár egy családi vagy baráti körutazáson vesz részt a fedélzeten, mi gondoskodunk arról, hogy jól érezzék magukat és kiélhessék álmaikat.

Minden nap ébredés után belevetheti magát a medencébe, kihívhatja barátait a játékteremben, és vásárolhat egy kicsit üzleteinkben.
Este pedig műsorok és különleges előadások várnak a színházban, hogy nyaralásának minden pillanata felejthetetlen legyen!

Utazás különböző helyeken és azok ízein keresztül

Az új helyek felfedezése a vacsoraasztalnál kezdődik. Minden este egy világhírű séfek által készített jellegzetes étellel kényeztetjük Önt, külön költség nélkül. 

Bruno Barbieri, Hélène Darroze és Ángel León ''Destination Dishes'' című ételeikkel ízelítőt adnak azokból a helyekből, amelyeket másnap meglátogatnak.

Ez egy hihetetlen utazás lesz, tele különböző ízekkel a borbároktól és tematikus éttermektől a naplementében elköltött aperitifekig. Uzsonnára fogyasszon el egy Nutella kreppet, később pedig kóstolja meg a szusit és a kovászos kéreggel töltött pizzát. Az estét a csillagok alatti sétával fejezd be, miközben autentikus fagylaltot fogyasztasz.

Miért érdemes Costával felfedezni?

Rengeteg oka van, hogy velünk fedezze fel a világot: hosszú és személyre szabott kirándulások, idegenvezetés az Ön nyelvén, és nincs sorban állás a múzeumokban. Átlátható áraink és biztonságunk van. Az egyetlen dolog, ami hiányzik, az Ön!

Elmegyünk vásárolni?

Igen, egy hajóúton is lehet vásárolni!


A fedélzeten rengeteg üzletet találsz, ahol olyan dolgokat vásárolhatsz, mint egy dizájner táska vagy a tökéletes ruha egy romantikus estéhez.

Tudtad, hogy a fedélzeten van egy Duty Free üzlet is? Ugorjon be, hogy megvásároljon egy új parfümöt, amely a nyaralásra emlékezteti, vagy hogy naptejet válasszon a tengerparti kiránduláshoz.

Mindenki számára talál valamit. Az óráktól a napszemüvegekig, a szépségápolási termékektől a kütyükig és a Costa szuvenírekig. El lesz kényeztetve a választékkal.

Suite, mi valóra váltjuk álmait

Az üdvözlő palack felbontása a legjobb módja a lakosztályos körutazás kezdetének.

Nem kell majd semmire sem gondolnia: elkényeztetjük a privát komornyikjával, minden estére lefoglalt exkluzív étteremmel, a kabinban található pezsgőfürdővel és számos apró udvariassággal, hogy úgy élvezhesse a nyaralását, mint egy királyi család.

bottom of page