top of page
COSTA CSOPORTOS HAJÓUTAK MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL

📸🏝 A Nyaralás a Képekkel Kezdődik! 🌅📸 🔮 Mit mond a zsigereid? 🤔 💖 Hová viszi a szíved? 🗺💞 🌠 Képzelje el magát már ott! 🏖👙🍹

#Nyaralás #Képek #Zsigerek #Szív #Képzelet #Utazás 🌍✈️🌟

🌍🌟 A világ minden szegletét felfedezheti velünk: a Karib-tenger 🏝 fehér tengerpartjaitól Észak-Európa 🌲 érintetlen természetéig, az Arab Emírségek 🐪 sivatagi csendjétől Dél-Amerika 🌈 élénk színeiig. 🌏✨ A világ mind felfedezésre vár: csak össze kell pakolnia a bőröndjeit! 🧳✈️ #Felfedezés #Utazás #VilágKörüli #Bőrönd #Kaland 🌟🌍

EURÓPA peremén csoportos Costa Diadema hajóút magyar idegenvezetővel

Italy, France, Spain, Belgium, Norway, Denmark, Germany

2024. Április 26. - Május 10.

Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen csoportos hajóútra a Costa Diadema fedélzetén, ahol felfedezzük Európa szívéből a kontinens pereméig tartó lenyűgöző tájakat és kulturákat. Ezen az utazáson Olaszország festői kikötőjéből, Savonából indulunk, és északon, egészen a németországi Kiel-ig hajózunk, ahol megtapasztalhatjuk Európa különböző arcát a mediterrán életstílustól a skandináv kultúra lenyűgöző látványosságaiig.

en_GB_SVN14A1Q_mobile_1x.webp

🌊🌴 Kitekintés az ATLANTI-óceánra! Fedezze fel Madeira és az AZORI-szigetek csodáit a csoportos COSTA Fascinosa hajóúton 🛳✨. Utazzon velünk és élvezze az utazást magyar idegenvezető társaságában! 🇭🇺🌍

Spain, France, Italy, Madeira, The Azores

📅✨ 2024. Április 30. - Május 14. 🌸 Jegyezze be a naptárba és készüljön fel a különleges napokra!

🛳✨ Üdvözöljük a Costa Fascinosa lenyűgöző hajóútján az Atlanti-óceánon! Fedezze fel az óceán végtelen kékjét 🌊 és érintse meg a lenyűgöző helyszíneket a Costa Fascinosa luxusában és kényelmében! 🥂🌟​

en_GB_BCN14A10_mobile_1x.webp

GÖRÖG szigetek májusi varázsa a Costa Deliziosával 🚢: csoportos HAJÓÚT 🌊 magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗺️

Italy, Greece

2024. Május 18-25 🗓️✨

Képzeljétek el, hogy egy álomszép hajóúton vagytok, ahol a múlt 🏛️ és a jelen 🕒, a kultúra 🎭 és a természet 🌳 találkoznak egy lenyűgöző körúton! Induljatok velünk a Costa Deliziosa luxushajó fedélzetén 🚢 Velencéből, 2024. május 18-án 🗓️✨, és merüljetek el a görög kultúrában 🇬🇷 és történelemben, mindezt magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗺️.

GÖRÖG szigetek májusi varázsa a Costa Deliziosával 🚢: csoportos HAJÓÚT 🌊 magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗺️
👨‍👩‍👧‍👦 CSALÁDBARÁT HAJÓTÁRSASÁG 🛳 MODERN HAJÓKKAL 🚢💡 ÉS RENGETEG OLASZ BÁJJAL 🇮🇹💫

🇮🇹🍝 A Costa Cruise olasz öröksége igazán megmutatkozik az ízletes ételekben 🍕, az elegáns berendezésekben 🛋 és az élénk szórakoztatásban 🎭. 🎉 Rengeteg program vár, ami boldoggá teszi mind a felnőtteket 🧑, mind a gyerekeket 👶! 🎨 Művészi, elegáns és alacsony környezeti hatással 🌿: fedezze fel a flotta sokszínűségét 🌈, a legnagyobb presztízsű hajóktól 🛳️💎 a legújabb generációs zászlóshajókig 🚢🌟, amelyeket a tenger tiszteletben tartására terveztek 🌊💙.
#CostaCruise #OlaszÖrökség #Családbarát #Környezetbarát 🌍✨

🌍🚢 A Costa Cruises főleg a Földközi-tengeri utazásokról 🌊☀️ híres, melyek egész évben működnek, de világszerte is utaznak 🌏! Beleértve a Karib-tengert 🏝️, az Emirátusokat 🌇, az Indiai-óceánt 🌅 és Ázsiát 🏯 is.

🎉🎶 A hangsúly a szórakozáson van 💃, rengeteg programmal mind a felnőtteknek 🧑, mind a gyerekeknek 👶. Táncórák 💃🕺, olasz főzőleckék 🍝👩‍🍳, és élénk színházi előadások 🎭 mellett kaszinó 🎰, 4D mozi 🎬 és több borozó 🍷 is várja a vendégeket.

🎤 Ha éneklés a hobbija, akkor kipróbálhatja magát a "The Voice at Sea" 🎶🛳️ versenyen is.

👨‍👩‍👧‍👦 A családok is jól érezhetik magukat: a 3-tól 17 éves korú gyerekeknek számos gyerekklub 🎨🧸 közül választhatnak, sőt, találkozhatnak Peppa Malaccal 🐷 is a fedélzeten.

🍽️ Mivel olasz cég 🇮🇹, az étkezés középpontjában a jó minőségű mediterrán konyha áll 🍝🍅. De megtalálható a Teppanyaki Étterem 🍣🍱 is, amely japán ételeket szolgál fel, valamint az Angelo Poretti Pub 🍻 is.

#CostaCruises #FöldköziTenger #VilágKörüliUtazás #Szórakozás #Családbarát #Gyerekklub #MediterránKonyha 🌍🚢✨

bottom of page