top of page
COSTA CSOPORTOS HAJÓUTAK MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL

📸🏝 A Nyaralás a Képekkel Kezdődik! 🌅📸 🔮 Mit mond a zsigereid? 🤔 💖 Hová viszi a szíved? 🗺💞 🌠 Képzelje el magát már ott! 🏖👙🍹

#Nyaralás #Képek #Zsigerek #Szív #Képzelet #Utazás 🌍✈️🌟

🌍🌟 A világ minden szegletét felfedezheti velünk: a Karib-tenger 🏝 fehér tengerpartjaitól Észak-Európa 🌲 érintetlen természetéig, az Arab Emírségek 🐪 sivatagi csendjétől Dél-Amerika 🌈 élénk színeiig. 🌏✨ A világ mind felfedezésre vár: csak össze kell pakolnia a bőröndjeit! 🧳✈️ #Felfedezés #Utazás #VilágKörüli #Bőrönd #Kaland 🌟🌍

MADEIRA az örök tavasz szigete és TENERIFE csoportos Costa Firenze hajóút magyar idegenvezetővel

Italy, Spain, Canary Islands, Madeira, Portugal, France

2023. Szeptember 28. - Október 13.

Minden kikötő egy történelmi csoda, egy meglepetés és egy álom. A Costa Cruises segítségével felfedezhetjük azokat a földközi-tengeri gyökereket, amelyek Európa bölcsőjét ölelik fel. A történelemmel és legendákkal teli Görögország csodálatos tengerre néz nagyszerű műemlékei mögött. Aztán ott van Olaszország, amelynek ezer árnyalata van északtól délig.

Madeira az örök tavasz szigete és Tenerife csoportos Costa Firenze hajóút magyar idegenvez

EURÓPA peremén csoportos Costa Diadema hajóút magyar idegenvezetővel

Italy, France, Spain, Belgium, Norway, Denmark, Germany

2024. Április 26. - Május 10.

Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen csoportos hajóútra a Costa Diadema fedélzetén, ahol felfedezzük Európa szívéből a kontinens pereméig tartó lenyűgöző tájakat és kulturákat. Ezen az utazáson Olaszország festői kikötőjéből, Savonából indulunk, és északon, egészen a németországi Kiel-ig hajózunk, ahol megtapasztalhatjuk Európa különböző arcát a mediterrán életstílustól a skandináv kultúra lenyűgöző látványosságaiig.

en_GB_SVN14A1Q_mobile_1x.webp

🌊🌴 Kitekintés az ATLANTI-óceánra! Fedezze fel Madeira és az AZORI-szigetek csodáit a csoportos COSTA Fascinosa hajóúton 🛳✨. Utazzon velünk és élvezze az utazást magyar idegenvezető társaságában! 🇭🇺🌍

Spain, France, Italy, Madeira, The Azores

📅✨ 2024. Április 30. - Május 14. 🌸 Jegyezze be a naptárba és készüljön fel a különleges napokra!

🛳✨ Üdvözöljük a Costa Fascinosa lenyűgöző hajóútján az Atlanti-óceánon! Fedezze fel az óceán végtelen kékjét 🌊 és érintse meg a lenyűgöző helyszíneket a Costa Fascinosa luxusában és kényelmében! 🥂🌟​

en_GB_BCN14A10_mobile_1x.webp

GÖRÖG szigetek májusi varázsa a Costa Deliziosával 🚢: csoportos HAJÓÚT 🌊 magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗺️

Italy, Greece

2024. Május 18-25 🗓️✨

Képzeljétek el, hogy egy álomszép hajóúton vagytok, ahol a múlt 🏛️ és a jelen 🕒, a kultúra 🎭 és a természet 🌳 találkoznak egy lenyűgöző körúton! Induljatok velünk a Costa Deliziosa luxushajó fedélzetén 🚢 Velencéből, 2024. május 18-án 🗓️✨, és merüljetek el a görög kultúrában 🇬🇷 és történelemben, mindezt magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗺️.

GÖRÖG szigetek májusi varázsa a Costa Deliziosával 🚢: csoportos HAJÓÚT 🌊 magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗺️

⛴️🏞️🇳🇴🗺️ Csatlakozz velünk a lélegzetelállító NORVÉG-fjordok felfedezésére a COSTA Diadema luxushajón, ahol magyar idegenvezető gondoskodik utazásod felejthetetlenné tételéről! 🌄🚢💼

Germany, Denmark, Norway

Május 24-31. 🗓️☀️🌷

Az érintetlen, büszke szépség, mely az északi tengerek vadonját uralja 🌊🌲, tükrözi a viking nép jellemvonásait ⚔️🛡️, akik egyszer e vizek urai voltak 🚢👑. Csodáljuk meg a norvég fjordok fenségét 🏞️✨ a Costa hajóink fedélzetéről 🚢🇳🇴, melyekkel az Északi-tengeren hajózunk 🌍🌊.

en_GB_KEL07A04_mobile_1x.webp
👨‍👩‍👧‍👦 CSALÁDBARÁT HAJÓTÁRSASÁG 🛳 MODERN HAJÓKKAL 🚢💡 ÉS RENGETEG OLASZ BÁJJAL 🇮🇹💫

🇮🇹🍝 A Costa Cruise olasz öröksége igazán megmutatkozik az ízletes ételekben 🍕, az elegáns berendezésekben 🛋 és az élénk szórakoztatásban 🎭. 🎉 Rengeteg program vár, ami boldoggá teszi mind a felnőtteket 🧑, mind a gyerekeket 👶! 🎨 Művészi, elegáns és alacsony környezeti hatással 🌿: fedezze fel a flotta sokszínűségét 🌈, a legnagyobb presztízsű hajóktól 🛳️💎 a legújabb generációs zászlóshajókig 🚢🌟, amelyeket a tenger tiszteletben tartására terveztek 🌊💙.
#CostaCruise #OlaszÖrökség #Családbarát #Környezetbarát 🌍✨

🌍🚢 A Costa Cruises főleg a Földközi-tengeri utazásokról 🌊☀️ híres, melyek egész évben működnek, de világszerte is utaznak 🌏! Beleértve a Karib-tengert 🏝️, az Emirátusokat 🌇, az Indiai-óceánt 🌅 és Ázsiát 🏯 is.

🎉🎶 A hangsúly a szórakozáson van 💃, rengeteg programmal mind a felnőtteknek 🧑, mind a gyerekeknek 👶. Táncórák 💃🕺, olasz főzőleckék 🍝👩‍🍳, és élénk színházi előadások 🎭 mellett kaszinó 🎰, 4D mozi 🎬 és több borozó 🍷 is várja a vendégeket.

🎤 Ha éneklés a hobbija, akkor kipróbálhatja magát a "The Voice at Sea" 🎶🛳️ versenyen is.

👨‍👩‍👧‍👦 A családok is jól érezhetik magukat: a 3-tól 17 éves korú gyerekeknek számos gyerekklub 🎨🧸 közül választhatnak, sőt, találkozhatnak Peppa Malaccal 🐷 is a fedélzeten.

🍽️ Mivel olasz cég 🇮🇹, az étkezés középpontjában a jó minőségű mediterrán konyha áll 🍝🍅. De megtalálható a Teppanyaki Étterem 🍣🍱 is, amely japán ételeket szolgál fel, valamint az Angelo Poretti Pub 🍻 is.

#CostaCruises #FöldköziTenger #VilágKörüliUtazás #Szórakozás #Családbarát #Gyerekklub #MediterránKonyha 🌍🚢✨

bottom of page