top of page
ARAB-ÖBÖL csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

Az Arab-Öböl csoportos hajóutak egyedülálló élményt kínálnak az utazóknak, ahol a modern világ csodái és a hagyományos arab kultúra találkozását élhetik meg. A magyar idegenvezetővel történő utazás során a résztvevők bepillantást nyerhetnek az Öböl országainak gazdag történelmébe és kultúrájába, miközben a legmodernebb városok és épületek között hajóznak. Az utazás során a jövő technológiai vívmányai és a múlt hagyományai közötti kontrasztot tapasztalhatják meg, ami egy igazán felejthetetlen élményt nyújt minden korosztály számára. Az Arab-Öböl hajóutak lehetőséget kínálnak arra, hogy a látogatók felfedezzék a régió rejtett kincseit, miközben a jövőbe is betekintést nyernek.

Az úticél a kelet misztikus báját, az égszínkék tengeri panorámát és a forró sivatagi dűnéket hozza elénk. Ahol korábban csak a végtelen homok domborodott, ma már a világ legimpozánsabb felhőkarcolói, legfényűzőbb hotelek és leginnovatívabb építészeti remekei állnak, melyek a történelmi kastélyokkal és az arab kultúra gazdag örökségével harmonikusan együtt élnek. Merüljön el ebben a pompás kalandban egy MSC körúton, ami egyensúlyt teremt a hagyomány és az Emirátusokban az utóbbi időben tapasztalt modern fejlődés között: Abu Dhabi és Dubai futurisztikus építészeti csodáival ejt ámulatba, míg Sir Bani Yas szigetén elvarázsoló tengerparti pillanatokat élhet át, vagy a mangroveerdők, a sivatag és a természetvédelmi övezetek közötti kalandos szafari feledhetetlen élményeket kínál. A körút során elengedhetetlen állomások közé tartozik az Ománi-öböl, nevezetesen Khasab és Muscat, ahol belekóstolhat az ezeregyéjszakai mesék varázslatos atmoszférájába.

ARAB Emírségek csoportos MSC Virtuosa hajóút magyar idegenvezetővel

ARAB Emírségek csoportos MSC Virtuosa hajóút magyar idegenvezetővel DUBAI indulással.jpg

Dubai (U.Arab Emirates), Doha (Qatar), Bahrain (Bahrain), Abu Dhabi (U.Arab Emirates), Dubai (U.Arab Emirates)

2023. December 1-9.

Engedje át magát ennek a fényűző utazásnak egy MSC körutazással, amely régi hagyomány, és egyben az Emirátusok által az elmúlt években elért fejlődés része is: Abu Dhabi és Dubai merész, futurisztikus építészetével lep meg, Sir Bani Yas szigete pedig álomszerű tengerparti élményekkel vagy a mangroveerdők, a sivatag és a védett öblök közötti szafari semmihez sem fogható élményével örvendeztet meg.

Fedezze fel az Arab-öböl káprázatos tájait csoportos hajóutak keretében, és élvezze az MSC hajóutak által kínált luxust és kényelmet. Az MSC hajóutak egyedülálló lehetőséget kínálnak arra, hogy a hajózási élményt a modern építészet csodáival és a csillogó, exkluzív életstílussal kombinálják.

A dubaji hajóutak népszerűségének oka sokrétű. Sokan azért választják, hogy a homokos tengerpartokon napozzanak, a kristálytiszta tengerben ússzanak, és a ragyogó napsütésben élvezzék a kikapcsolódást. Amint a hajóval közeledik Dubaj fénylő városához, a látványos Burj Al Arab Hotel azonnal megkapja a figyelmét. A 321 méter magas épület, mely egy hatalmas vitorlára emlékeztet, dominálja a város horizontját.

A dubaji Nagymecset lenyűgöző építészeti remekmű, mely a hagyomány és a modernitás tökéletes egyensúlyát kínálja. Az éjszakai élet pezsgése és a hivalkodó luxus csak tovább fokozza a dubaji és az emírségekbeli hajóutak varázsát, melyek egy igazi vizuális csemegét kínálnak az utazóknak.

Az MSC csoportos hajóutak során nem csak a városok csodáit fedezheti fel, hanem a környező természeti szépségeket is. A garantált napsütés, a különféle vízi sportok, a sivatagi terepjáró kalandok, a tevehátas túrák és a világ legjobb pihenési lehetőségei mind-mind részét képezik ennek az élményszerű utazásnak. Egy dubaji hajóút az MSC-vel nem csak egy egyszerű körutazás – ez egy felejthetetlen kaland.

bottom of page