top of page

TERVEZD VELÜNK HAJÓUTAD

Teljes időtartama alatt magyar idegenvezető garantálja az Ön utazásának maximális élvezetét és kényelmét

Fedezze fel a kimagasló társas utazási ajánlatokat a CHEMOL TRAVEL MARSHALLER-nél! Döntsön az MSC és COSTA hajóútak mellett, hogy megtapasztalhassa a páratlan és felejthetetlen élményeket a tengeren. Engedje át magát a tengeri kikapcsolódásnak és fedezze fel a világ legcsodálatosabb úti célpontjait magyar nyelvű idegenvezetővel. Mint elismert hajóútszervező iroda, kiemelkedő ár-érték arányt kínálunk, így Ön csak az élményekre összpontosíthat. Elképesztő programjainkkal garantáltan felejthetetlen pillanatokban lesz része. Ne hezitáljon, válassza a CHEMOL TRAVEL MARSHALLER-t és élvezze a luxust és kényelmet az utazása során!

U G R Á S · A Z · A J Á N L A T O K H O Z

A NAGY ÉSZAK VARÁZSA

MSC13024475.jpg

A Brit-szigetektől a Baltikumon keresztül Skandináviáig, a Baltikumon keresztül, ez egy rendkívüli MSC Cruise hajóút, amely érdekes és szokatlan útvonalakat javasol a bolygó legtávolabbi és legérintetlenebb területeinek felfedezésére, ahol a természet teljes pompájában pompázik.


A norvég fjordoktól az óceán által megformált, zord tájakig a hajóút egyedülálló élménnyé válik, elvarázsolt kastélyok és gleccserek mellett elhajózva az éjféli nap alatt, a világ néhány leglenyűgözőbb városa, Hamburg, Helsinki, Stockholm, Amszterdam, Tallin és olyan kis, festői falvak között, mint Warnemünde Németországban, Stavanger és Molde Norvégiában, egészen a mitikus Északi-fokig, amelyet csak a Svalbard-szigetek választanak el az Északi-sarktól, a Jeges-tengerben. 


Egy hajóút a legjobb módja annak, hogy felfedezze és értékelje a bolygó egy olyan szegletét, amelyet még mindig titokzatos legendák és évezredes történetek laknak.

A JÖVŐ ÉS HAGYOMÁNY KÖZÖTT LEBEGVE

MSC13016509.jpg

Az úti cél a keleti varázslatot, türkizkék tengeri tájakat és meleg sivatagi homokot idézi.


Ahol egykor csak sivatag volt, ott ma a világ legmagasabb épületeit, a legpazarabb szállodákat és a legmerészebb építészeteket találjuk, amelyek a történelmi palotákkal és a hosszú és gazdag arab történelem maradványaival élnek együtt. 

 

Engedje át magát ennek a fényűző utazásnak egy MSC hajókirándulással, amely régi hagyomány, és egyben része az Emirátusok által az elmúlt években elért fejlődésnek is: Abu Dhabi és Dubai merész, futurisztikus építészetével lep meg, Sir Bani Yas szigete pedig álomszerű tengerparti élményekkel vagy a mangroveerdők, a sivatag és a védett öblök közötti szafari semmihez sem fogható élményével örvendeztet meg.


A kihagyhatatlan helyszínek közé tartozik az Ománi-öböl: Khasab és Muscat, ahol ízelítőt kaphat az ezeregyéjszakás varázslatos hangulatból.

A LEGSZEBB SZABADTÉRI MÚZEUM

MSC14002496.jpg

Az MSC Cruises-szal a Földközi-tengeren hajókázni azt jelenti, hogy karnyújtásnyira kerül a kultúra, a hagyományok és a műemlékek legjavától, amelyek évszázadok óta gazdagítják partjait.

Ez a hajóút lehetőséget kínál arra, hogy meglátogassa és megismerje a tengerrel szemben álló országokat és népeket, valamint azok évezredes történelmét, ahogyan az ókori hajósok tették, amikor Olaszországból a görög szigetekre hajóztak. 


Az MSC hajóútján utazva lehetőség nyílik arra, hogy közelebbről megismerje Olaszország történelmi kikötőit Rómától Velencéig, Genovától Nápolyig, hogy értékelje a festői és kifinomult francia városokat, Cannes-t, hogy elmerüljön a spanyol kultúrában Barcelonában, Malagában, Valenciában és Ibizán.

Használja ki a személyzetünk által szervezett kirándulásokat, hogy élvezze a görög napsütést, miközben fontos régészeti helyszíneket látogat meg, vagy fejlessze ki szenvedélyét a horvát zene iránt.

Ha a Földközi-tenger nem elég, választhatja az MSC hajóútjait, amelyek Gibraltáron túlra vezetnek, hogy egy gyors látogatást tegyen a portugál partoknál, Lisszabonban és Funchalban, valamint a Kanári-szigeteken. Olaszország, Spanyolország és Marokkó, Kelet és Nyugat még soha nem volt olyan közel egymáshoz, mint az MSC Cruises hajóútjain.

EGY ÁLOMHELYSZÍN

MSC13019157.jpg

A Karib-tenger mindig is a világ egyik legszebb és leglenyűgözőbb úti célja volt. Minden olyan turista álma, aki csodálatos környezetben szeretne pihenni, amelyet hosszú, fehér homokos strandok, pálmafák, egzotikus gyümölcsök, korallzátonyok, sokszínű trópusi halaktól hemzsegő korallzátonyok és türkizkék tenger vesz körül. És most, az exkluzív Ocean Cay MSC Marine Reserve szigettel a vendégek egyedülálló élményben részesülhetnek a Karib-tengeren.


Nehéz, sőt, gyakorlatilag lehetetlen nem meghatódni attól a hihetetlen látványtól, amelyet ezek a szigetek nyújtanak Barbadostól Jamaikáig, Szent Luciától a Bahamákig, Guadeloupe-tól Trinidad és Tobagóig. Engedje el magát a hullámok csobogásának hangjára, és talán engedje át magát egy kis vásárlásnak és éjszakai életnek a divatos Miamiban vagy a titokzatos mexikói Costa Mayában. Mindezt olyan légkörben, ahol az órák mintha már régen megálltak volna, és az utazó a gyarmati falvak, rumültetvények és kalózöblök ősi világába csöppenhet.

bottom of page