top of page
MSC hajóutak Dubai
Dubai, Egyesült Arab Emírségek pic
Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Giccses báj és hétcsillagos szállodák

Az MSC Emirates és Omán körutazásán egy part menti kirándulás keretében felfedezheti Bur Dubajt, Dubai metropoliszának szívében, a szellős Creek déli oldalán fekvő Bur Dubai városát. Ez Dubai legrégebbi része, és lenyűgöző betekintést nyújt a város hagyományos gyökereibe.
Itt található a hely számos érdekes arab örökségi háza, amelyek a gyönyörű régi iráni negyedben, Bastakiya negyedben és a vízparti Shindagha negyedben csoportosulnak, valamint a kiváló Dubai Múzeum és a hangulatos Textil Souk.

Az MSC Dubai, Abu Dhabi & Katar kirándulásokat kínál a nyüzsgő Deira kerületbe is: Dubai hagyományos kereskedelmi tevékenységének központjába, amelynek nagy része még mindig a terület régimódi szúkok élénk sorában zajlik, beleértve a híres arany- és fűszerpiacokat is. A régi városközponttól néhány kilométerre délre a modern Dubaj látványos stílusban kezdődik a Sheikh Zayed Roaddal, ahol felhőkarcolók nyaktörő sora áll, köztük a csillogó Emirates Towers.

Még ezeket is túlszárnyalja azonban a sáv déli végén található hatalmas Downtown Dubai fejlesztés, amelynek középpontjában a lenyűgöző új Burj Khalifa, a világ legmagasabb épülete áll, amelyet további rekordokat döntögető látványosságok, köztük a gigantikus Dubai Mall és a látványos Dubai szökőkút szegélyeznek.

A Sheikh Zayed Roadtól nyugatra, a tengerparti Jumeirah kiterjedt külvárosa a hagyományos választási cím a dubaji európai külföldiek számára, ahol a falakkal körülvett villák végtelenül hosszú sorát fél tucat bevásárlóközpont és néhány visszafogott látnivaló tarkítja. Jumeirah déli végén, az álmos Umm Suqeim külvárosban még több ikonikus látnivaló található, köztük a hullám alakú Jumeirah Beach Hotel, a rendkívüli, arabnak látszó Madinat Jumeirah komplexum és a felejthetetlen Burj al Arab szálloda.

DUBAI - DINNER IN THE DUNES - FOR FULLY VACCINATED GUESTS - DXB03

Ilyen lehetőség sincs minden nap az életben: piknikezz velünk a a homokdűnéken! A kirándulók izgalmas “hullámvasútra” indulnak a homokdűnék hátán - egy kényelmes öszkerékmeghajtásos dzsippel. A feledhetetlen naplementét egy homokdűne tetejéről csodálják meg - nem érdemes a fényképezőgépeket a fedélzeten felejteni! A kirándulás fénypontja azonban még hátravan: BBQ vacsora és hastáncosok műsora egy romantikus és pihentető környezetben. A szórakoztató műsor részeként henna festők díszítik a kezeket és lábakat, ami az itt élők körében a különleges alkalmakat jelző szertartás. A beduin élmény teljes lesz, ha kipróbálja a lovaglást - egy teve hátán! A program végén az autókkal visszatérés a kikötőbe.
Megjegyzés: Ez a program a tranzitáló utasok számára elérhető (ezen a napon beszálló vagy kiszálló utasok számára nem), a program a délutáni órákban kezdődik, így attól függően, hogy a hajó mennyi időt tölt a kikötőben, délelőtti programokkal kombinálható: DXB01, DXB58. A program várható indulási időpontja kb. 15.30. A hajón az ebédre fordítható idő limitált 2 túra kombinálása esetén. A sofőrök angol nyelven beszélnek, és adnak információkat. A kirándulás rázós útvonalon halad, mozgásukban korlátozott, terhes valamint hát és/vagy nyak-problémáktól szenvedő utasaink nem vehetnek részt azon. A részvétel alsó korhatára 5 év. Kérjük kényelmes ruházatot és cipőt viseljen a kirándulásra. A kirándulás során két megállót tart az autó (kb. 30 perc), amíg a kerekeket felfújják, illetve leeresztik. A program az aktuális időjárás függvényében indul. Az autókban egyenként összesen hat vendég ülhet. A kirándulás kedvezőtlen időjárási körülmények miatt elmaradhat. Az ételintoleranciában szenvedő utasainkat kérjük, hogy erről a hajó fedélzetén a Shore Excursions Office munkatársait értesítsék legalább két nappal a kirándulást megelőzően. A kiránduláson csak azok a vendégek vehetnek részt, akik teljes oltottsággal valamint érvényes covid oltási igazolvánnyal rendelkeznek.

DUBAI - PANORAMA FROM BURJ AL KHALIFA - FOR FULLY VACCINATED GUESTS - DXB58

Barangolás a Dubaj csillogó felhőkarcolói között, a világon páratlan látnivalók és mesterséges szigetek mind-mind felfedezésre várnak! A Burj Al-Arabnál egyl rövid fotózkodás erejéig megállót tartanak, majd irány a Palm Jumeirah - a pálmafát formázó, emberi kéz alkotta sziget. A világ legjobb szállodái között emlegetett Atlantis Hotel után a világ legmagasabb épülete következik. A Burj Al- Khalifánál lehetőség van a szédületes magasságban, a 124. emeleten található kilátót is felkeresni - innen fantasztikus panoráma nyílik a környékre.
Megjegyzés: A program várhatóan a délelőtti órákban zajlik, a tranzitáló utasok számára elérhető (a hajóút megkezdésének vagy befejezésének napján nem).Az alábbi délutáni programokkal kombinálható: DXB03, DXB06, DXB18, DXB37. A hajón az ebédre fordítható idő limitált 2 túra kombinálásnak esetén. A programnak nem része a 148. emeleti kilátó. A progam főként angol nyelven elérhető. A kiránduláson csak azok a vendégek vehetnek részt, akik teljes oltottsággal valamint érvényes covid oltási igazolvánnyal rendelkeznek.

DUBAI - DISCOVER THE EXPO 2021 DUBAI WITH MSC CRUISES - FOR FULLY VACCINATED GUESTS - DXB59

Fedezd fel a világ egyik legizgalmasabb eseményét: a Dubaj Expo 2021-et - a legnagyobb szabású rendezvény, melyet a Közel-Keleten valaha szerveztek. 190 ország legbriliánsabb tudósaitól és felfedezőitől láthatod a tudomány haladását, fedezheted fel a közlekedés, innováció és a fenntartható fejlődés jövőjét. Élelmiszeripar vagy építészet? Mindenféle területen láthatsz izgalmas vívmányokat. Az Expót önállóan fedezheted fel, majd az előre egyeztetett időpontban ismét buszokra szállnak a kirándulók, hogy visszatérjenek a hajóra.
Megjegyzés: a kirándulás tartalmazza a belépő árát és az összes transzfert. A kirándulás 18-59 év közötti vendégek számára kerül meghirdetésre (a kirándulás napján érvényes életkor). Amennyiben az Ön életkora 2 és 17 év közötti, vagy 60 év feletti (a kirándulás napján), akkor a „DXB60 - Fedezze fel az EXPO 2021 Dubait az MSC Cruises-szal a 2–17 éves vagy 60 év közötti vendégek számára” kirándulást válassza. A kiránduláson csak azok a vendégek vehetnek részt, akik teljes oltottsággal valamint érvényes covid oltási igazolvánnyal rendelkeznek.

Dubai, Egyesült Arab Emírségek pic
bottom of page