top of page

Égei-tengeri Celestyal Journey csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2025. május 17-26.
2025. szeptember 6-15.

Thessaloniki | Kusadasi | Crete | Santorini | Mykonos | Milos | Athens | Thessaloniki

Égei-tengeri Celestyal Journey csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Készüljön fel egy gondtalan utazásra, ahol minden részletet mi szervezünk! Légkondicionált autóbuszunk felszállási lehetőségeket biztosít Budapest, Kecskemét és Szeged városokban az M5 autópálya mentén, így könnyedén és kényelmesen érkezhet meg a kikötőbe. A részvételi díj már tartalmaz minden adót, illetéket és a kötelező borravalókat, így Ön csak az utazás élvezetére fókuszálhat.

A hajón prémium ellátás, kényelmes szállás, és a gasztronómiai élvezetek várják. Tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérőnk pedig biztosítja, hogy minden kérdésére választ kapjon. Fakultatív kirándulások esetén magyar nyelvű fordítást is biztosítunk, hogy teljes mértékben élvezhesse az élményt.

Fedezze fel a napsütötte görög szigetek gazdag történelmét, lenyűgöző kultúráját és ízletes konyháját! A Celestyal Journey hajóval és magyar idegenvezetővel szervezett csoportos hajóutunk során páratlan élmények várják Önt. Hét éjszakás hajóutunk során lehetősége lesz felfedezni a festői tájakat, megkóstolni a hagyományos ízeket és bejárni bájos falvakat. Az út során vezetett túrákat is kínálunk, például a középkori Lindoszi Akropoliszhoz és az Égei-tenger egyik legjobban megőrzött régészeti helyszínéhez, Epheszosz városába.

Különleges hajóutunk romantikus és könnyed Odüsszeiára viszi Önt napsütötte partokra, hangulatos halászfalvakba és ikonikus történelmi helyszínekre. Az éjszakai megállók Santorini és Mykonos gyönyörű és pezsgő szigetein lehetőséget adnak, hogy felfedezze a rejtett kincseket, és átélje a mediterrán konyha és a klasszikus görög életstílus autentikus élményét.

Egy csillag születik: Celestyal Journey

Minden csillagképből kiemelkedik egy legfényesebb csillag. És most a bolygók összeálltak, hogy felfedjék a miénket, ahogy hivatalosan is üdvözöljük a csillagos szemű Celestyal Journey-t - vadonatúj hajónkat, amely arra hivatott, hogy beragyogja a tengereket.

Először is büszkén mutatjuk be a Stargazer Suite-et - egy penthouse lakosztályt saját terasszal, amely különleges pillanatokra lett teremtve. A 630 Dream Suite több, mint egyszerű alvóhely; egy menedékként szolgálnak, hogy visszahozzák a varázslat érzését, miközben a legnagyobb kényelemben ringatózik az Égei-tenger nyugodt ritmusára. A 120 Junior Dream Suite és a 28 Grand Dream Suite meghitt menedéket és csendes pillanatokat kínál, mindegyik erkéllyel.

Egy békés éjszakai alvástól kezdve a nappali falatozásokig a Fig & Honey étteremben, vagy a holdfényes vacsorákig a Thalassa étteremben - meghívjuk Önt, hogy élvezze az ókoriakhoz hasonló lakomákat új, pompás éttermeinkben, és válasszon többet, mint valaha. Tapasztalja meg a teljes csillag privát étkezési élményt új, exkluzív Chef’s Table-ünkben, vagy barangoljon el a Pink Moon-ba, a kifinomult ázsiai ihletésű éttermünkbe. Találjon friss mediterrán falatokat az új Smoked Olive éttermünkben, vagy válasszon mindent grillezettet a Grill Seekers-ben.

Kortyolgasson és csodálja a csillagokat nyolc új, csillogó bárunk egyikében. Csússzon be a Blue Bar & Lounge-ba, ahol lágy zongoraszó és nyugodt környezet segít kikapcsolódni. Vagy pörgesse fel a tempót az új Fizz Club-ban, ahol az aláírásos koktélok és a szigetekről frissen szedett hozzávalók elvarázsolják. És az esti varázslatos és látványos műsorokkal bőven lesz mit nézni egészen a korai órákig.

Pihenjen, ringatózzon, vagy dobogtassa meg a szívét - teljesen Önön múlik. A görög Sozo szokás ihlette, az elme, a test és a lélek teljességére összpontosítunk. Tehát akár edzeni, akár lazítani szeretne, a zónába kerülni vagy csak a kényelemben pihenni, mindent megkap, amire szüksége van ahhoz, hogy Önre fókuszáljon.

Fedélzeti személyzetünk tárt karokkal fogadja. Bármi legyen is az igénye, elkötelezett csapatunk készen áll arra, hogy még különlegesebbé tegye a Celestyal élményét. Vámmentes üzletünk a tökéletes hely arra, hogy ragyogó érintést adjon öltözékének, vagy emlékezetes ajándéktárgyat találjon magával vinni. Stílusosan szeretne szórakoztatni? A Celestyal Journey ingyenes Wi-Fi-vel rendelkezik, és két teljesen felszerelt konferenciateremmel, valamint egy többcélú amfiteátrummal, így tökéletes választás találkozókhoz és ösztönző programokhoz.

Égei-tengeri Celestyal Journey csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2025. május 17-26.
2025. szeptember 6-15.

Égei-tengeri Celestyal Journey csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Utazásunk első napján késő délután indulunk Budapestről egy kényelmes, légkondicionált autóbusszal Thesszaloniki kikötőjébe. Az éjszakát az autóbuszon töltjük, hogy másnap délelőtt frissen és kipihenten érkezzünk meg a kikötőbe, ahol már útrakészen vár ránk a Celestyal Journey hajó.

A Celestyal Journey, bár nem túl hatalmas, de annál inkább imádnivaló hajó, amely barátságos és vendégszerető környezetet kínál. A hajó fedélzetén kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat vehet igénybe. A Celestyal Journey 630 Dream Suite-tel rendelkezik, amelyek kényelmes menedékként szolgálnak a pihenéshez, míg a 120 Junior Dream Suite és 28 Grand Dream Suite csendes pillanatokat és erkélyes kilátást kínál. A fedélzeti éttermek, mint például a Fig & Honey és a Thalassa, ínycsiklandó ételekkel várják Önt, míg az új Chef’s Table exkluzív gasztronómiai élményt biztosít.

Nyolc új bárjában kedvére kortyolgathat és élvezheti a csillagos égboltot, legyen szó a nyugodt Blue Bar & Lounge-ról vagy a pezsgő Fizz Club-ról. A hajó szórakoztató programjai és látványos műsorai garantálják a jó hangulatot egész este.

A Celestyal Journey fedélzetén dolgozó személyzet elkötelezetten gondoskodik arról, hogy utazása különleges és felejthetetlen legyen. A hajó minden igényt kielégít, és minden adott ahhoz, hogy Ön a lehető legjobban érezze magát, miközben felfedezi a görög szigetek varázslatos világát.

Égei-tengeri Celestyal Journey csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

A csoport másnap délelőtt érkezik meg Thesszaloniki kikötőjébe, ahol a Celestyal Journey hajó már készen áll az indulásra. Az érkezést követően bejelentkezés és a kabinok elfoglalása vár ránk. Bár az idő rövidsége miatt nem lesz lehetőségünk bejárni Thesszaloniki városát, itt van néhány érdekesség és történelmi tény, amit érdemes tudni:

THESSZALONIKI, AHOL AZ ELMÚLT ÉVSZÁZADOK TALÁLKOZNAK A MODERN GÖRÖG ÉLETÉRZÉSSEL

„Mindenkinek van szülőföldje, amíg van Thesszaloniki” - írta Nikiforosz Choumnosz, egy 14. századi bizánci tudós. Thesszaloniki valóban egy gyönyörű és kozmopolita tengerparti város, Görögország második legnagyobb városa Athén után. A Makedónia régió történelmi fővárosát i.e. 315-ben alapította Kasszandrosz makedón király, aki feleségéről, Nagy Sándor féltestvéréről nevezte el a várost.

Ez a város egykor még Athént is háttérbe szorította II. Fülöp makedón uralkodása idején. Bár Thesszaloniki viszonylag sík területen fekszik, a történelme gazdag és sokszínű: római és bizánci romok, korai keresztény örökség (Pál apostol hozta ide az első keresztény üzenetet i.e. 50-ben), pontuszi görögök és örmények, a velencei és az oszmán uralom maradványai, valamint egy figyelemre méltó zsidó történelem. A város kulturális sokszínűsége gasztronómiai paradicsommá tette, ahol rengeteg kiváló étterem és vendéglő található.

Égei-tengeri Celestyal Journey csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

AHOL AZ EFEZUSZI ODÜSSZEIÁJA KEZDŐDIK

A mediterrán ókor nagy atlaszában kevés város ragyogott olyan fényesen, mint Efezus, amely Izmir tartomány része, és Törökország legkulturálisan jelentősebb és legjobban megőrzött ókori városa. Kuşadası, amely az Égei-tenger ezen szakaszán az azonos nevű öböl partján fekszik, Törökország egyik legélénkebb és legnépszerűbb úti célja. Évszázadok óta fontos kikötő, számos civilizáció otthona volt, és egy ideig a Földközi-tenger leghírhedtebb kalózainak is menedéket nyújtott. Az 1618-ban épült Öküz Mehmet Pasha Karavánszeráj megerősíti Kuşadası jelentőségét mint kiemelkedő oszmán kereskedelmi központ. A szikrázó kék víz melletti forró strandok, az élénk bárok és a nyüzsgő Nagy Bazár izgalmas időket ígérnek ebben a pezsgő török városban, de mindenekelőtt ez a fő bejárat az Efezus lenyűgöző romjaihoz. Kuşadası-tól délre találhatók az ókori görög város, Milétosz romjai, amelyek a legendás Meander folyó torkolatánál helyezkednek el.

Égei-tengeri Celestyal Journey csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

KÉPESLAPSZERŰ TENGERPARTI VÁROS, CHANIA BÁJA FELFEDEZÉSRE HÍV

Chania festői tengerparti városa elbűvölő varázsával hívja Önt felfedezésre. Minden sarkon újabb lenyűgöző látvány tárul elénk, a varázslatos velencei kikötőtől a makulátlan strandokig.

Karakter, történelem és romantika - Chania mindezt kínálja

Tenger felől közelítve Chania városát, úgy érezhetjük, mintha Velence partjainál kötöttünk volna ki - az ódon velencei kikötő arra csábít, hogy még többet fedezzünk fel. Lépjünk be ebbe a képeslapszerű görög szigetvárosba, amelyet pasztellszínű vízparti épületek, álomszerű kikötőfalak és ódon hangulat jellemez.

Kréta második legnagyobb városaként és egykori szigetfővárosaként Chania számos múzeummal, templommal és kulturális látnivalóval büszkélkedhet, amelyek könnyedén kitöltenek egy napos városnézést. Kanyargós utcái, tengerparti éttermei és kézműves boltjai lassításra és a mediterrán élet nyugodt tempójához való alkalmazkodásra ösztönöznek.

Chania két részre oszlik - óváros és újváros -, építészete Velencére és Firenzére emlékeztet, de ahogy tovább barangolunk szűk utcáin, egyre inkább érzékeljük mélyen gyökerező krétai hagyományait. Chania bája azonban itt nem ér véget. Kréta nyugati partjai mentén tovább utazva felfedezhetjük a görög szigetek legszebb természetes strandjait.

Égei-tengeri Celestyal Journey csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

SANTORINI EGYSZERŰEN LÉLEGZETELÁLLÍTÓ

Kevés sziget képes úgy elbűvölni, mint Santorini. Gyönyörű és kozmopolita, híres azzal a klasszikus görög szigeti kinézetével: fehérre festett házak szorosan egymás mellett keskeny, kanyargós utcácskák mentén, vöröses-fekete vulkanikus sziklák tetején, amelyek több mint ezer láb magasan emelkednek a széles kaldera fölé. Nem nehéz elképzelni, hogy ez a sziget, a Kükládok ékköve, lehet az Atlantisz legendájának forrása is.

Santorini, vagy görögül „Thera”, leginkább a vulkanikus kalderájának drámai látványáról ismert, amely egy hatalmas kitörés során alakult ki i.e. 1646 körül. Ez a kitörés megrázta a szigetet - a központja valójában összeomlott -, de ezzel együtt a világ leglátványosabb tájait hozta létre.

Égei-tengeri Celestyal Journey csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

MYKONOS: A GÖRÖG SZIGETEK GLAMOURJA

Nincs olyan görög sziget, amely jobban szimbolizálná a gondtalan időtöltést, a csillogást és a ragyogást, mint Mykonos. Mindössze 85 négyzetkilométeres területével Mykonos egy kicsi sziget, de az izgalom szó szerint tapintható, különösen a hosszú görög nyáron. Mykonos sziklás tereppel és szeles időjárással (a meltemi szelekkel) rendelkezik, ami néha meglepetést okozhat, de a sziget csodálatos strandokat és egyedülálló kozmopolita hangulatot kínál, amelyet sehol máshol nem találunk meg.

A főváros, Chora, híres kanyargós utcácskáiról, amelyeket ragyogóan fehér, kocka alakú házak szegélyeznek, kék ajtókkal és elegáns üzletekkel és éttermekkel. A városon túl Mykonos megtartotta frissítően idilli atmoszféráját. Valójában Nikos Kazantzakis, a Zorba, a görög című könyv szerzője egyszer azt írta: „Mykonos csodálatos… a levegő, a föld, a száraz hegy, az egyszerű emberek, a nyelvjárásuk, a fügék, a szőlők, a kakukkfű, a menta…” Hozzátehette volna az őrületet is - jó értelemben -, mert az 1960-as évektől kezdve Mykonos a bohémek, hírességek és különböző ünneplők mágnesévé vált.

Ez a hedonista játszótér, ahol tengerparti DJ-k és nyári bulik várják a látogatókat, valóban különleges. Egy 20 évvel ezelőtti hivatalos brosúra szerint a sziget „a teljes önuralom hiányát és az mindennapi rutintól való elszakadást” mutatja. De ne aggódjon, nem kell feltétlenül napnyugtától napkeltéig bulizni ahhoz, hogy megtapasztalja Mykonos legjavát (bár ez is egy lehetőség!). Csak engedje, hogy a mykonosi nap egy kicsit magával ragadja, élvezze a szelet, és örüljön, hogy részese lehet ennek a nagyon különleges és mitikus helynek.

Égei-tengeri Celestyal Journey csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

VARÁZSLATOS TÁJAK, BOLDOGSÁGOT ÁRASZTÓ STRANDOK

A patkó alakú görög sziget, Milos, amely a nyugati Kükládok legdélebbi szigete, az Égei-tenger valódi rejtett gyöngyszeme. Vulkanikus eredetű, a sziget lenyűgöző tájakkal és strandokkal rendelkezik, melyeket sokszínű sziklák és kristálytiszta zöldes-kékes vizek hátterében találhatunk. A sziget elbűvölő geológiai képződményei a tenger alatti kitörések eredményei, amelyek akár hárommillió évvel ezelőtt kezdődtek. Ezek a kitörések lávarétegeket halmoztak fel, amelyek a sziget geotermikus vizeivel reagálva sziklaformációk és tengeri sziklák kaleidoszkópját hozták létre, mint például az Arkouda szikla, amely sok helyen lenyűgözően emelkedik ki a tengerfenékről a sziget 126 kilométer hosszú partvonala mentén.

Ha figyelmesen nézel, néha még gőzt is láthatsz felszállni a szárazföldi és tengeri fumarolokból, és a szigeten bőséges ásványi források is találhatók. Milos nem rendelkezik olyan kalderával, mint a közeli Santorini, de tele van a természet által formált csodákkal, amelyek páratlan érzéki élményt nyújtanak.

Égei-tengeri Celestyal Journey csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

ATHÉN: A NYUGATI CIVILIZÁCIÓ BÖLCSŐJE

Napfényben fürdő és mitikus, Athén egy nagy és modern metropolisz, amelynek szívében inspiráló világörökségi csodák találhatók. Az ókori Görögország legfontosabb városállama és a demokrácia szülőhelye ma Görögország terjedelmes fővárosa, de a legfontosabb régészeti és történelmi helyszínek az Akropolisz körül találhatóak egy kompakt területen. Több mint három évezredes feljegyzett történelemmel Athén a világ egyik legrégebbi városa, és méltán tekinthető a nyugati civilizáció bölcsőjének. Még egy rövid látogatás is a görög főváros nevezetességeinél, az ikonikus Akropolisszal kezdve, elegendő ahhoz, hogy bárkit elvarázsoljon Athén legendás varázsa.

Égei-tengeri Celestyal Journey csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

A hajóút utolsó napján délben érkezünk vissza Thesszaloniki kikötőjébe, ahol elbúcsúzunk a Celestyal Journey hajótól. Az érkezést követően kényelmes, légkondicionált autóbusszal indulunk vissza Budapestre, és a megérkezés a reggeli órákban várható.

Ez a csodálatos hajóút számos felejthetetlen élménnyel gazdagított bennünket. A görög szigetek varázslatos tájai, történelmi kincsei és a Celestyal Journey barátságos személyzete mind hozzájárultak ahhoz, hogy az utazás különleges legyen. A napsütötte strandok, a festői városok és a mediterrán életérzés emlékezetes pillanatokat hoztak mindannyiunk számára. Reméljük, hogy ez az utazás örökre szóló emlékeket hagyott mindenkiben, és a jövőben is új kalandokkal gazdagodunk majd.

Az Ön részvételi díja az alábbiakat foglalja magában:

 • Kényelmes autóbuszos utazás: Élvezze a zökkenőmentes és kellemes utazást légkondicionált autóbuszunkkal, amely az M5 autópályán halad, felszállási lehetőségekkel Budapest, Kecskemét és Szeged városokban. Ez a kényelmes utazási mód biztosítja, hogy Ön gondtalanul és kényelmesen érkezzen meg a kikötőhöz.

 • Adók, illetékek és borravalók: A részvételi díj magában foglalja az összes szükséges adót, illetéket és a kötelező borravalókat. Így Ön teljes mértékben az utazás élvezetére fókuszálhat, anélkül, hogy aggódnia kellene a rejtett költségek miatt.

 • Prémium ellátás a hajón: A fedélzeti fő éttermeink minden nap más és más menüválasztékkal, a nemzetközi konyhától a legjobb mediterrán ételekig, a sztárséfek aláírásával ellátott kiváló minőségű konyhát kínálnak Önnek. Széleskörű büfénkben megtapasztalhatja konyhánk változatosságát, szabadon bejöhet és kedvére élvezheti az étkezéseket bármikor. A büfé reggelire, ebédre, vacsorára és késő esti snackekre is nyitva áll.

 • Tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérő: Az utazás során egy profi, magyar nyelvű csoportkísérő lesz az Ön társaságában, aki minden kérdésére készséggel válaszol és segítséget nyújt, hogy zavartalanul élvezhesse az utazást.

 • Magyar nyelvű fordítás a kirándulásokon: Amennyiben részt vesz a fakultatív kirándulásokon, gondoskodunk a helyi idegenvezető által nyújtott információk magyar nyelvű fordításáról, hogy az Ön számára minden információ teljesen érthető és élvezhető legyen.

Célunk, hogy az Ön utazása minden egyes pillanatban gondtalan, kényelmes és felejthetetlen élmény legyen. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az Ön elégedettsége és kényelme mindenek felett álljon utazása során!

Az utazását az alábbi további szolgáltatásokkal teheti még kényelmesebbé és személyre szabottabbá:

 • Biztosítások:

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Készüljön fel a váratlan helyzetekre az utazás során, hogy gondtalanul élvezhesse minden pillanatát.

  • Sztornó biztosítás: Ha egészségügyi okokból nem tud részt venni az utazáson, a biztosítás segítségével a költségek visszatérítésre kerülnek. A pontos részletekért kérjük, forduljon irodánkhoz.

 • Fakultatív programok: Vegyen részt színes és változatos fakultatív programjainkon, amelyek gazdagítják az utazást és mélyebb betekintést nyújtanak a látogatott helyszínek kultúrájába és történelmébe.

 • Italcsomag: Válogasson kedvére kiváló italaink közül a hajón, hogy az utazás minden pillanata kellemes és frissítő legyen, legyen szó a nappali hidratálásról vagy az esti kikapcsolódásról.

 • Internet: Maradjon kapcsolatban a világgal és szeretteivel az utazás alatt az internet-hozzáférés segítségével, hogy megoszthassa élményeit és mindig naprakész maradhasson.

Ezek a kiegészítő szolgáltatások garantálják, hogy az Ön utazása minden tekintetben az Ön igényeihez és elvárásaihoz igazodjon, így még teljesebbé és személyre szabottabbá téve az élményt.

Fontos információk az utazással kapcsolatban:

 • Pótágyas kabinok: Ha pótágyas kabint szeretne igénybe venni, kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a kabinok csupán előzetes lekérés alapján érhetők el. A pótágyas kabint csak a visszaigazolást követően tudja igénybe venni. Annak érdekében, hogy biztosítsuk Önnek a kívánt szállást, fontos, hogy időben jelezze felénk igényét. Ezáltal gondoskodunk arról, hogy utazása minden részlete a lehető legzökkenőmentesebb és legkényelmesebb legyen.

Fontos információk és feltételek az utazással kapcsolatban:

 • Csoportlétszám: Ahhoz, hogy a program megvalósulhasson, legalább 20 fő jelentkezése szükséges. Ezenkívül a külön kirándulások megrendezéséhez minimum 10 fő részvételére van szükség. Kérjük, ezt vegye figyelembe az utazás megtervezése és foglalása során, hogy az Ön által választott programok és kirándulások zökkenőmentesen megvalósulhassanak.

 • Programváltozás: Fenntartjuk a jogot a programok sorrendjének megváltoztatására. Különösen a tengeri hajóutak esetében előfordulhat, hogy a hajótársaság, szükség esetén és akár előzetes bejelentés nélkül, módosítja a tervezett útvonalat. Ez akkor történhet meg, ha azt a hajótársaság indokoltnak tartja. Kérjük, legyenek felkészülve az esetleges változásokra és rugalmasak az útvonalak tekintetében.

Kiegészítő információk az utazással kapcsolatban:

 • Fakultatív programok:

  • Azoknak, akik szeretnék még gazdagabbá tenni utazásukat, számos fakultatív program közül választhatnak. Az egyes programok áraiért és részletes leírásáért kérjük, látogasson el honlapunkra.

  • További információkért, például a részvétel feltételeiről, munkatársaink állnak rendelkezésére bővebb tájékoztatással.

  • A fakultatív kirándulásokat a Celestyal hajótársaság szervezi. Az általunk közzétett információk az Celestyal-tól származnak, és áttekintést nyújtanak a kikötőkben szervezett túrákról.

  • A végleges túra leírásokat és részleteket a hajón erősítik meg.

  • Fontos tudni, hogy a parti kirándulások programja és útvonala változhat a helyi körülmények, a váratlan események, a helyi szabályozások vagy egyéb korlátozások függvényében.

 • Ellátás a hajón:

  • Az alapellátás a következőket tartalmazza: nem palackozott jéghideg víz, jeges tea, limonádé, főzött kávé, tea és a reggelinél kínált gyümölcslé.

  • Ezek az italok 24 órán keresztül elérhetőek a hajó büféjében és az étkezések alatt a fő éttermekben, biztosítva a kényelmet és a folyamatos hidratálást az utazás során.

Égei-tengeri Celestyal Journey csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2025. május 17-26.
2025. szeptember 6-15.

Thessaloniki | Kusadasi | Crete | Santorini | Mykonos | Milos | Athens | Thessaloniki

Fedezze fel a görög szigetek varázsát a Celestyal Journey fedélzetén!

Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen hajóútra, amely elviszi Önt a görög szigetek legszebb helyeire. Utazásunk Budapestről indul kényelmes, légkondicionált autóbusszal, amely Thesszaloniki kikötőjébe visz, ahol a Celestyal Journey vár ránk.

Ez a fantasztikus hajóút számos varázslatos úti célt kínál. Fedezze fel Santorini lenyűgöző kalderáját, amely a történelem és a természet csodáinak tökéletes kombinációja. Chania városa Krétán elbűvölő velencei kikötőjével és történelmi utcáival hívogat. Mykonos vibráló éjszakai életével és gyönyörű strandjaival tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz. A festői Milos szigetén a különleges geológiai képződmények és kristálytiszta vizek bűvölik el a látogatókat.

Athén, a nyugati civilizáció bölcsője, inspiráló világörökségi helyszíneivel és gazdag történelmével várja az utazókat. Ezen kívül Ephesus, a legjobban megőrzött ókori város Törökországban, lenyűgöző régészeti helyszíneivel kínál felejthetetlen élményt.

És most egy izgalmas hírrel szolgálhatunk: bevezettünk egy új kedvezményt, kifejezetten a családok számára. Fedezze fel a "Családi Kedvezményt", amely extra 5% megtakarítást kínál az Ön családja számára! Ez a különleges ajánlat akkor érvényes, ha legalább két felnőtt és két, 18 év alatti gyermek együtt utazik, és egyszerre legalább két kabint foglalnak. A kedvezmény a foglalás időpontjától függetlenül biztosított.

Az utazás végén visszaérkezünk Thesszaloniki kikötőjébe, ahonnan autóbusszal indulunk vissza Budapestre, és érkezésünk a reggeli órákban várható.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy felfedezze a görög szigetek varázsát és élvezze a Celestyal Journey fedélzetén nyújtott kiváló szolgáltatásokat. Foglalja le utazását most, és élje át a mediterrán életérzés legjavát családjával együtt!

Az árak bruttó árak, a válaszható kedvezmények a feltüntetett árakból kerülnek levonásra.

IA belső kabin: A 4. fedélzeten található belső kabinok (~17 nm) akár 4 fő elszállásolására is alkalmasak, 2 alsó ággyal és elrendezéstől függően 1 felső ággyal és 1 egyszemélyes vagy kétszemélyes kanapéággyal rendelkeznek. A kabinokban zuhanyzós fürdőszoba, telefon, hajszárító, széf és TV található. Az egyszemélyes ágyak kérésre összetolhatók, további információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A kabinok mérete és elrendezése kategórián belül változhat.

IB belső kabin: A 5. és 9. fedélzeten található belső kabinok (~17 nm) akár 4 fő elszállásolására is alkalmasak, 2 alsó ággyal és elrendezéstől függően 1 felső ággyal és 1 egyszemélyes kanapéággyal rendelkeznek. A kabinokban zuhanyzós fürdőszoba, telefon, hajszárító, széf és TV található. Az egyszemélyes ágyak kérésre összetolhatók, további információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A kabinok mérete és elrendezése kategórián belül változhat.

XA ablakos kabin: A 4. és 5. fedélzeten található külső kabinok (~19 nm) akár 4 fő elszállásolására is alkalmasak, 2 alsó ággyal és elrendezéstől függően egy kétszemélyes kanapéággyal rendelkeznek. A kabinokban fürdőkád vagy zuhanyzó, telefon, hajszárító, széf, TV és egy kerek ablak található. Az egyszemélyes ágyak kérésre összetolhatók, további információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A kabinok mérete és elrendezése kategórián belül változhat.

XBO ablakos kabin: A 6. fedélzeten található, részlegesen kilátású külső kabinok (~19 nm) akár 2 fő elszállásolására is alkalmasak, 2 alsó ággyal rendelkeznek. A kabinokban fürdőkádas fürdőszoba, telefon, hajszárító, széf, TV és ablak (részlegesen akadályozott kilátással) található. A kabinok mérete és elrendezése kategórián belül változhat.

XB ablakos kabin: A 4. és 6. fedélzeten található külső kabinok (~19 nm) akár 4 fő elszállásolására is alkalmasak, 2 alsó ággyal és elrendezéstől függően 1 felső ággyal és 1 egyszemélyes vagy kétszemélyes kanapéággyal rendelkeznek. A kabinokban fürdőkád vagy zuhanyzó, telefon, hajszárító, széf és TV található. Az egyszemélyes ágyak kérésre összetolhatók, további információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A kabinok mérete és elrendezése kategórián belül változhat.

Válasszon időpontot
Válasszon kabin kategóriát kétágyas elhelyezés esetén
Italcsomag
Internetcsomag
Választható fakultatív kirándulások
Válassz ki felszállási helyét
bottom of page