top of page
ÉSZAK-EURÓPAI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

A nagy észak varázsa

Az MSC Cruises és a Costa Cruises észak-európai hajóútjai izgalmas és egyedülálló lehetőséget kínálnak Európa legszebb és legtörténelmibb úti céljainak megismerésére. Norvégia fjordjaitól a Baltikum bájos kikötőiig ezek az útvonalak változatos élményeket kínálnak, amelyek minden utazótípus számára vonzóak. Akár az ősi városok felfedezése, a helyi kultúra megismerése, akár egyszerűen csak a fedélzeten pihenve gyönyörködne a lélegzetelállító tájban, az észak-európai hajóutak mindenki számára tartogatnak valamit.

Az MSC Cruises és a Costa Cruises az iparág két legelismertebb hajótársasága, és mindkettő olyan észak-európai útvonalakat kínál, amelyek biztosan lenyűgözőek lesznek. Az MSC Cruises olyan úti célokat kínál, mint Norvégia, az Egyesült Királyság és a balti államok, míg a Costa Cruises olyan úti célokra összpontosít, mint az Egyesült Királyság, Izland és a Feröer-szigetek. Ezeket az útvonalakat úgy tervezték, hogy az utasok minden egyes úti célt teljes körűen megismerhessenek, rengeteg időt biztosítva a part menti kirándulásokra, a fedélzeti tevékenységekre és a pihenésre.

Norvég FJORDOK csoportos Costa Firenze hajóút magyar idegenvezetővel

Germany, Denmark, Norway

2023. Június 9-16.

Nem tudja eldönteni, hová menjen a hajóútján, és szeretne egy nyaralást a nagy felhajtástól távol? Egy hajóút a norvég fjordokhoz az, amit keres: a természet látványa a mese és a költészet között.

en_GB_KEL07A0E_mobile_1x.webp

JEGESMEDVÉK nyomában a Spitzbergáknál csoportos MSC Preziosa hajóút magyar idegenvezetővel

Jegesmedvék nyomában a Spitzbergáknál csoportos MSC Preziosa hajóút magyar idegenvezetővel

Hamburg (Germany), Molde Fjord (Norway), Tromso (Norway), Longyearbyen (Spitsbergen) (Svalbard), Honningsvag (North Cape) (Norway), Olden (Norway), Stavanger (Lysefijord) (Norway), Hamburg (Germany)

2023. Augusztus 6-20.

Kezdje sarkvidéki, skandináv vagy balti-tengeri hajóútját az Egyesült Királyságból, és látogasson el olyan országok varázslatos tengerparti városaiba, mint Norvégia, Dánia, Svédország vagy Izland. A nyüzsgő városoktól, mint Koppenhága, Tallin vagy Hamburg, a gyönyörű fjordokig vagy a festői partokig, az észak-európai körutazásokon minden megtalálható.

Az MSC Cruises és a Costa Cruises észak-európai körutazásainak egyik kiemelkedő jellemzője a részletekre való odafigyelés. Mindkét társaság nagy gondot fordít arra, hogy utasai emlékezetes és élvezetes élményben részesüljenek észak-európai útvonalaikon. Például a mindkét társaság által kínált parti kirándulásokat gondosan összeállítják, hogy minden egyes úti célról teljes körű és magával ragadó élményt nyújtsanak. Akár az ősi várak felfedezése, akár egy festői túra, akár egy kulturális túrán való részvétel érdekli, az MSC Cruises és a Costa Cruises mindenkinek kínál valamit.

A fantasztikus parti kirándulások mellett az MSC Cruises és a Costa Cruises észak-európai hajóútjai tele vannak fedélzeti tevékenységekkel és szórakozási lehetőségekkel is. Az élőzenétől és a tánctanfolyamoktól kezdve a játékokig és kvízjátékokig, ezeken az útvonalakon sosem lesz unalmas pillanat. A társaságok számos étkezési lehetőséget is kínálnak, az alkalmi étkezéstől a fine diningig, így az utazás során végig élvezheti a finom ételeket.

Az MSC Cruises és a Costa Cruises észak-európai hajóútjainak másik nagyszerű aspektusa a megfizethetőségük. Ezek az útvonalak nagyszerű ár-érték arányt képviselnek, az all-inclusive árképzéssel, amely magában foglalja az étkezéseket, italokat és a fedélzeti tevékenységeket. Emellett mindkét társaság gyakran kínál akciókat és különleges ajánlatokat, így érdemes figyelni ezeket a lehetőségeket, hogy még többet spórolhasson észak-európai körutazásán.

Összefoglalva, az MSC Cruises és a Costa Cruises észak-európai hajóútjai fantasztikus lehetőséget kínálnak Európa legszebb és legtörténelmibb úti céljainak megismerésére. A változatos part menti kirándulásoktól kezdve a fantasztikus fedélzeti tevékenységekig és szórakozási lehetőségekig ezek az útvonalak valóban felejthetetlen élményt nyújtanak. Akár családdal, akár barátokkal, akár egyedül utazik, az MSC Cruises és a Costa Cruises hajóutakkal biztosan olyan emlékeket szerezhet, amelyek egy életre szólnak.

bottom of page