top of page
Anchor 1

ÉSZAK-EURÓPAI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

A nagy észak varázsa

A Brit-szigetektől a Baltikumon keresztül Skandináviáig, a Baltikumon keresztül, ez egy rendkívüli MSC Cruise hajóút, amely érdekes és szokatlan útvonalakat javasol a bolygó legtávolabbi és legérintetlenebb területeinek felfedezésére, ahol a természet teljes pompájában pompázik.


A norvég fjordoktól az óceán által megformált, zord tájakig a hajózás egyedülálló élménnyé válik, elvarázsolt kastélyok és gleccserek mellett elhajózva az éjféli nap alatt, a világ néhány leglenyűgözőbb városa, Hamburg, Helsinki, Stockholm, Amszterdam, Tallin és olyan kis, festői falvak között, mint Warnemünde Németországban, Stavanger és Molde Norvégiában, egészen a mitikus Északi-fokig, amelyet csak a Svalbard-szigetek választanak el az Északi-sarktól, a Jeges-tengerben. 


Egy körutazás a legjobb módja annak, hogy felfedezze és értékelje a bolygónak egy olyan szegletét, amelyet még mindig titokzatos legendák és évezredes történetek laknak.

Norvég fjordok csoportos Costa Firenze hajóút magyar idegenvezetővel

Germany, Denmark, Norway

en_GB_KEL07A0E_mobile_1x.webp

2023. Június 9-16.

Nem tudja eldönteni, hová menjen a hajóútján, és szeretne egy nyaralást a nagy felhajtástól távol? Egy hajóút a norvég fjordokhoz az, amit keres: a természet látványa a mese és a költészet között.

Jegesmedvék nyomában a Spitzbergáknál csoportos MSC Preziosa hajóút magyar idegenvezetővel

Hamburg (Germany), Molde Fjord (Norway), Tromso (Norway), Longyearbyen (Spitsbergen) (Svalbard), Honningsvag (North Cape) (Norway), Olden (Norway), Stavanger (Lysefijord) (Norway), Hamburg (Germany)

Jegesmedvék nyomában a Spitzbergáknál csoportos MSC Preziosa hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Augusztus 6-20.

Kezdje sarkvidéki, skandináv vagy balti-tengeri hajóútját az Egyesült Királyságból, és látogasson el olyan országok varázslatos tengerparti városaiba, mint Norvégia, Dánia, Svédország vagy Izland. A nyüzsgő városoktól, mint Koppenhága, Tallin vagy Hamburg, a gyönyörű fjordokig vagy a festői partokig, az észak-európai körutazásokon minden megtalálható.

bottom of page