top of page
Észak-európai 🌍 hajós kalandok 🚢 magyar nyelvű túravezetéssel 🗣️✨

Az Észak csodálatos mágiaja 🌌✨

Emelkedjen fel az MSC Észak-Európai hajókalandjainkra 🚢 és merüljön el a Brit-szigetek 🇬🇧, a Skandináv tengerpartok 🇳🇴🇸🇪🇩🇰 és a Balti államok 🇪🇪🇱🇻🇱🇹 varázslatos világában, miközben egy teljesen új szemszögből ismeri meg Európát 🌍.

Kezdje meg álomszép Sarkvidéki, Skandináv vagy Balti utazását a Brit-szigetekről 🚢, és fedezze fel olyan csodálatos tengerparti városokat és idilli falvakat, mint Norvégia fjordjai 🏞️, Dánia szép partjai 🏖️, Svédország modern városai 🏙️ vagy Izland természeti csodái 🌋. Az utazás során élvezheti Koppenhága 🇩🇰 pezsgő életét, Tallinn 🇪🇪 történelmi hangulatát vagy Hamburg 🇩🇪 kozmopolita stílusát, és mindeközben megcsodálhatja az északi tájak csendes szépségét és festői kis falvait 🏞️🏰.

Észak-Európa városai 🏙️ egyedülállóak és különlegesek, hiszen modernitásuk és hagyományos kultúrájuk tökéletes egyensúlyban van 🤝. Skandináv hajóutaink során olyan lenyűgöző helyszínekre látogathat, mint Stockholm 🇸🇪, Bergen 🇳🇴 vagy Oslo 🇳🇴. Itt megcsodálhatja az Akershus erőd impozáns épületét 🏰, lazíthat egy kellemes sétával a Frogner Parkban 🌳, vagy ámulhat az Osloi Operaház futurisztikus építészetén 🎭, amely a kikötő mellett található.

Ha a természet szerelmese 🌿, akkor ez az utazás pont Önnek való! Az MSC Balti hajóutak 🚢 a legjobban bemutatják az északi partvidékek lenyűgöző tájait, beleértve a norvég fjordokat 🏞️ és az észak-atlanti szigetvilág rejtett gyöngyszemeit, mint Svalbard 🏔️. Vagy válassza a Sarkvidéki hajóutat 🛳️, és látogasson el Izlandra 🇮🇸 és Grönlandra 🇬🇱. Legyen szó baráti kiruccanásról 👫, családi vakációról 👨‍👩‍👧‍👦 vagy romantikus menekülésről a párjával 💑, kényeztesse magát egy Balti vagy Fjordok hajóúttal 2023-ban vagy 2024-ben, és ismerje meg Európát egy teljesen új nézőpontból 🌍✨.

Egyesült Királyság és Norvégia csoportos MSC Virtuosa hajóút magyar idegenvezetővel

VI20240511SOUSOU.jpg

Southampton (London) (United Kingdom), Lerwick (Shetland Is.) (United Kingdom), Haugesund (Norway), Flaam (Norway), Kristiansand (Norway), Southampton (London) (United Kingdom)

2024. Május 11-18.

A norvég fjordok kétségtelenül a világ leggyönyörűbb természeti tájai közé tartoznak, melyek lenyűgöző szépségükkel és időtlen atmoszférájukkal képesek lenyűgözni a látogatót. Norvégia több mint ezer fjorddal büszkélkedhet, a legnagyobbak közül a Geirangerfjord és a Naerøyfjord emelkedik ki. 2005 óta ezek a csodás természeti alkotások szerepelnek az UNESCO világörökségi listáján, és most elérhetők egy exkluzív MSC norvég fjordok körutazáson.

⛴️🏞️🇳🇴🗺️ Csatlakozz velünk a lélegzetelállító NORVÉG-fjordok felfedezésére a COSTA Diadema luxushajón, ahol magyar idegenvezető gondoskodik utazásod felejthetetlenné tételéről! 🌄🚢💼

Germany, Denmark, Norway

Május 24-31. 🗓️☀️🌷

Az érintetlen, büszke szépség, mely az északi tengerek vadonját uralja 🌊🌲, tükrözi a viking nép jellemvonásait ⚔️🛡️, akik egyszer e vizek urai voltak 🚢👑. Csodáljuk meg a norvég fjordok fenségét 🏞️✨ a Costa hajóink fedélzetéről 🚢🇳🇴, melyekkel az Északi-tengeren hajózunk 🌍🌊.

en_GB_KEL07A04_mobile_1x.webp

Helló FJORD! 🚢 MSC Euribia csoportos hajóút 🌍 magyar idegenvezetővel 🇭🇺👨‍🏫

MSC EURIBIA csoportos hajóút magyar idegenvezetővel a NORVÉG-fjordokhoz.jpg

Kiel (Germany), Copenhagen (Denmark), Hellesylt (Norway), Molde Fjord (Norway), Flaam (Norway), Kiel (Germany)

2024. Június 8-15. 🗓️🌞

A norvég fjordoktól 🇳🇴 az óceán 🌊 által faragott vad tájakig, a hajózás 🛳️ egyedülálló élményt jelent. Elvarázsolva hajózunk el a kastélyok 🏰 és gleccserek ❄️ mellett az éjféli nap 🌞 alatt, a világ 🌍 néhány legfascinálóbb városa, Hamburg 🇩🇪, Helsinki 🇫🇮, Stockholm 🇸🇪, Amszterdam 🇳🇱, Tallin 🇪🇪, és kis festői falvak, mint a németországi Warnemünde 🏞️ és a norvég Stavanger és Molde 🇳🇴 között, egészen a mítoszokkal terhelt Északi-fokig 🌌, melyet csak a Svalbard-szigetek 🏔️ választanak el az Északi-sarktól 🌨️, az Északi-tengerben 🌊.

🇮🇸 Helló IZLAND! 🌋⛴️ MSC Preziosa csoportos hajóút 🚢 magyar idegenvezetővel 🗣️🇭🇺

Helló IZLAND! MSC Preziosa csoportos hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

Hamburg (Germany), Invergordon (United Kingdom), Reykjavik (Iceland), Isafjordur (Iceland), Akureyri (Iceland), Kirkwall (Orkney Is.) (United Kingdom), Hamburg (Germany)

📅 2024. Július 24. - Augusztus 4. ☀️🛳️

🌍✨ Helló IZLAND! 🌋🌊 Készüljön fel egy lenyűgöző kalandra, ahol a természet grandiózus csodái és a luxus hajózás egyedülálló kombinációjában részesül. 🚢🌟 Képzelje el egy helyet, ahol a vízesések zöld tájakból robbannak elő, 🌲💦 mohás lávamezők érintik a hófedte hegyeket, ❄️🏔️ és a lélegzetelállító fjordok mindenkit megigéznek. 🌅🛶

bottom of page