top of page

🇮🇹🇲🇪🇬🇷 "Yia Sou! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel: Velence ⚓ Kotor 🏰 Mykonos 🏝️ Santorini 🌅 Ancona 🏛️ és vissza Velencébe 🛳️" 🌍🌞⚓

🗓️ 2024. Május 18-25. 🌞⛵🌅📅

GÖRÖG képeslapok MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

🌍 "Yia Sou! Fedezze fel a mediterrán varázslatot az 'MSC Lirica Görög Képeslapok' csoportos hajóúton magyar idegenvezetővel" 🇬🇷🌞. Ezen az egyedülálló körúton egy felejthetetlen kalandra invitáljuk, ahol a görög szigetek lenyűgöző tájai, gazdag kultúrája és természeti szépségei várják Önt. 🛳️ Az MSC Lirica, az MSC flotta egyik gyöngyszeme, otthonos és kényelmes környezetet biztosít az utazás során. A hajón található éttermek 🍽️, bárok 🍹, wellness-részleg 🧖‍♀️ és számos szórakozási lehetőség 🎭 garantálják, hogy az utazás minden pillanata felejthetetlen lesz. 🗺️ Magyar idegenvezetőnk segítségével minden nap új és izgalmas helyeket fedezhet fel. Akár a fehér házairól híres Mykonos 🏝️, a romantikus Santorini 🌅 vagy a történelmi Kotor 🏰 szóba kerül, idegenvezetőnk minden helyszínen gazdagítja tudását a helyi kultúráról, történelemről és hagyományokról. 🌞 Az út során lesz lehetőség a pihenésre is a hajó fedélzetén, ahol élvezheti a napfényt ☀️, a tengeri szellőt 🌬️ és a mediterrán életérzést 🌊. Akár a kikapcsolódás, a kultúra 🎭, a történelem 🏛️ vagy a gasztronómia 🍲 a cél, az 'MSC Lirica Görög Képeslapok' csoportos hajóút magyar idegenvezetővel minden élményt kínál, amire szüksége lehet egy emlékezetes utazáshoz." 🌍🛳️🌞

Május 18. - Indulás!, 1. nap

Hajnalban kezdődik a nagy kaland! A csoport tagjai ekkor szállnak buszra, hogy kora délutánra megérkezzenek Velencébe. Itt már várja őket az MSC Lirica, készen állva az indulásra! Az "GÖRÖG képeslapok MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel" névre hallgató utazás így indul útjára, melynek során felejthetetlen hajóutak várnak rád. Az MSC hajóutak mindig izgalmas programokat és látványos helyszíneket ígérnek - ezen az úton sincs ez másként! Első állomásként az Adriai-tenger felé vesszük az irányt, így a hajóutak kedvelői már az első napon különleges élményekben részesülhetnek. Az utazás során pedig magyar idegenvezetőnk is végig velünk lesz, hogy minden kérdésünkre választ tudjon adni. Készülj fel egy izgalmas útra!​.

Május 19. - Kotor, Montenegró, 2. nap

Kotor, Montenegró Adriai-tengeri partjának egyik leglátványosabb középkori városa, amely lenyűgöző hegyekkel szegélyezett tájra néz. A történelem és az építészet rajongói számára vonzó úti cél az MSC hajóutak során. Fedezze fel az ősi templomokat, az egyszerű palotákat, és a utcák és terek labirintusát. Kotor ráadásul kiindulópontja más rendkívüli montenegrói úticéloknak, mint például a csodálatos Perast városa.

Az MSC hajóutak számos izgalmas látnivalót kínálnak, például:

- Szent Tryphon székesegyház

- Az elegáns Perast városa

- Kék-barlang

 

Fedezze fel Kotor városát és Montenegrót egy lenyűgöző MSC hajóút keretében. Kotor, a világörökség részét képező középkori város, ősi sikátorokkal és hangulatos terekkel büszkélkedhet. Látogassa meg a 12. századi Szent Tryphon székesegyházat, melynek barokk harangtornyai, román stílusú belső terei és bizánci stílusú freskói vannak. Ezután vegyen részt egy buszkiránduláson a csodálatos Grbalj-völgybe, ahol helyi gazdák által készített pálinkát kóstolhat. Zárja a napot egy pohár borral, a helyi termékek kóstolásával és egy helyi zenészek által adott élő koncerttel. Ne hagyja ki Kotor lenyűgöző erődítési rendszerét az úton vissza a kikötőbe, amely az ősi erődök, kapuk és várfalak lenyűgöző bemutatóját kínálja.

Perast, Kotor közelében, egy felejthetetlen MSC hajóút állomása. Sétáljon végig a festői város utcáin, és csodálja meg történelmi templomait és barokk palotáit. Vegyen részt egy pihentető hajókiránduláson a Boka-öbölben, és látogassa meg a Szűzanya-szikláját, egy mitikus hangulatú kis szigetet. Végül látogassa meg a 20. századi Szent Miklós templomot, amely lenyűgöző harangtornyával és arany keresztjeivel büszkélkedhet.

 

Az MSC hajóutak során kivételes órák várnak Önre a tengeren a csodálatos Kék-barlangnál. Szálljon fel egy üvegszálas hajóra, és élvezze a lenyűgöző kilátást, amint átszáguld a öböl felett. Pillantson be a kis szigetekre és a hegyoldalba épített békés falvakba, mielőtt belépne a titokzatos 'Kék-barlangba', egy természetes csodába, amely tele van napfénnyel. Csodálja meg a víz különleges kék árnyalatait, mielőtt úszna vagy búvárkodna. Végül, lazítson a Zenjice-strandon egy vízparti itallal és egy sétával.

A GÖRÖG képeslapok MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel programja a legjobb választás azok számára, akik szeretnék felfedezni a görög és a montenegrói partok csodáit. Az MSC hajóutak és a csoportos hajóutak a legjobb módja annak, hogy elmerüljünk ezen a festői és történelmileg gazdag területen. Ne habozzon, és foglalja le álomutazását most!

Május 20. - Tengeri nap az MSC Lirica fedélzetén, 3. nap

Az MSC Lirica egyedi hajóút-élményt kínál klasszikus vonalon, eleganciára, kényelemre és vendégszeretetre összpontosítva, a MSC hajóutak mediterrán életstílusának legfinomabb hagyományait követve.

A hajó légköre pihentető tágaságot áraszt, csodálatos belső kilátásokkal a hallból és akadálytalan óceáni panorámával a loungok hatalmas ablakain keresztül.

Azonban találsz itt számos intimebb helyet is, mint például a csillogó Beverly Hills Bár vagy a hagyományos angol stílusú Lord Nelson Pub, mely tökéletes menedéket nyújt egy színház előtti italra. A modernitás és a hagyomány keveredik ezen az ökológiai hajón. A "GÖRÖG képeslapok MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel" című utazás során igazán megtapasztalhatod mindezt. Készülj fel egy felejthetetlen kalandra, amely a csoportos hajóutak és az MSC hajóutak legjavát nyújtja, természetesen magyar idegenvezetővel kísérve.

 

Május 21. - Mykonos, Görögország, 4. nap

A 18. században Mykonos összekuszált sikátorainak labirintusa még a legtapasztaltabb kalózokat is összezavarta. Manapság pedig, ha csak úgy teszünk, mintha elvesznénk ezen a szövevényes utcákon, az egész napos szórakozást jelent! Az MSC hajóutakon meglátogatott helyszín a romantikus görög szigeti ragyogásáról ismert. Láthatók ragyogó tengerpartok, türkizkék vizű öblök és festői fehérre meszelt falvak.

Az MSC hajóutak számos izgalmas látnivalót kínálnak, például:

- A híres fehér szélmalom

- Delos szigete

- 4X4 kaland és tengerpart

Foglaljon egy MSC hajóutat Mykonos körül, és fedezze fel ezt a glamorózus és kozmopolita várost.

 

A Kykládok-szigetcsoport egyik gyöngyszeme, Mykonos, látogatókat vonz a világ minden tájáról. Fedezze fel a fehérre meszelt házakat a szűk utcákon, egy labirintust, amelyet a kalóztámadások elhárítására építettek! Majd látogassa meg a világhírű velencei szélmalomokat, amelyek a 16. századra nyúlnak vissza. Ezeket a vidéki szerkezeteket búza őrlésére használták, és elengedhetetlen részét képezték a sziget egykori gazdaságának. Ma nagyszerű fotózási lehetőséget biztosítanak, tehát ne felejtse otthon a fényképezőgépét!

Látogassa meg a gyönyörű görög Delos szigetet egy MSC hajóút keretében. Ez a régészeti lelőhely a gyönyörű Égei-tengerre néz, és Apollón napisten mítikus születési helyének számít. Merüljön el az ősi görög civilizáció dicsőségében, és fedezze fel az Oroszlánok sugárútját, egy hihetetlen sor 7. századi márványszobrot. Majd sétáljon a Mount Cynthus hegyi ösvényen, hogy csodálja meg az óceánra nyíló kilátást.

Fedezze fel Mykonos-t egy izgalmas MSC hajóút keretében. Élvezze a gyönyörű görög sziget látványosságait egy négykerék-meghajtású jármű kényelmében! Látogassa meg a Kalo Livadi strandot, ahol úszhat a Földközi-tengerben, vagy napozhat a homokban. Majd látogassa meg Panagia Tourliani kolostorát és templomát Ano Mera faluban. Mielőtt visszatérne a kikötőbe, tapasztalja meg a meleg szigeti vendégszeretetet egy hagyományos görög tavernában. Kóstolja meg az ánizs ízű ouzót, mielőtt beleharapna egy tányér ízletes előételbe.

Az általunk kínált GÖRÖG képeslapok MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel az ideális választás azok számára, akik a legjobban szeretnék kihasználni az MSC hajóutak által kínált lehetőségeket, és szeretnék felfedezni a görög szigeteket. Ne felejtsük el, hogy a csoportos hajóutak lehetőséget adnak arra, hogy maximálisan kihasználjuk az úticélokban rejlő lehetőségeket, és hogy a hajóutak magyar idegenvezetővel segítenek a nyelvi korlátok leküzdésében. Foglaljon most, és kezdje meg álmai utazását!​

Május 22. - Szantorini, Görögország, 5. nap

Körülbelül 200 km-re délkeletre a görög szárazföldtől található Santorini, a Kykládok egyik szigete. Ez az MSC hajóutakon meglátogatott helyszín egy vulkanikus kaldera maradványaiból alakult ki, ami nyilvánvalóvá válik sziklás földrajzából. Santorini híres meredek szikláiról, vörös strandjáról és a fehérre meszelt házakról, amelyek látványosan kontrasztot alkotnak az Égei-tenger kékjével. A szigeten ősi régészeti lelőhelyek, termálforrásokban való fürdés és lenyűgöző borászatok is találhatók.

Az MSC hajóutak számos izgalmas látnivalót kínálnak, például:

- Oia falu

- Akrotiri régészeti lelőhely

- Fekete vulkanikus homokos partszakaszok​

Oia festői falu a vulkanikus kaldera szélén helyezkedik el, csodálatos kilátással a csillogó Földközi-tengerre. Az MSC hajóutakon résztvevők megtekinthetik ezt a csodálatos várost és a sziklába vájt festői házakat. Fotózza le a jellegzetes kék kupolájú templomokat, és élvezze a lenyűgöző kilátást. Majd fedezze fel a kis üzleteket és kávézókat, mielőtt részt venne egy helyi ételekkel kísért borozáson.

Ha lelkes történelemrajongó, ne hagyja ki a lehetőséget, hogy meglátogassa Akrotiri régészeti lelőhelyét egy MSC hajóút keretében. Ez a minószi bronzkori település a Therai vulkán pusztító kitörése következtében hamuval borult be az i.e. 16. században. Csak a 1967-es ásatások tárta fel a lelőhely méretét és értékét, kivételesen jól megőrzött freskókat, bútorokat és műalkotásokat találva. Sétáljon végig ezen az ősi településen, és csodálja meg a bonyolult csatornázási rendszert, a kerámiát és a többszintes épületeket.

Bűn lenne meglátogatni Santorinit anélkül, hogy felfedeznénk természeti csodáit. Látogasson el Perivolos strandra, egy MSC hajóút keretében, ahol úszhat a kristálytiszta vízben. Perivolos híres hosszan elnyúló, valóságosan fekete homokjáról, amelyet színes napernyők díszítenek. Ez a vonzó helyszín ideális a napozáshoz, izgalmas vízi sportokhoz, vagy egy italhoz egy helyi kocsmában.

A GÖRÖG képeslapok MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel lehetőséget nyújt arra, hogy felfedezze ezeket a csodás helyszíneket, valamint számos más lenyűgöző célpontot is Görögországban. Hajóutak magyar idegenvezetővel segítenek a látogatóknak jobban megérteni és értékelni a helyi kultúrát és történelmet. Foglaljon most, hogy kihasználhassa az MSC hajóutak kínálta lehetőségeket!

Május 23. - Tengeri nap az MSC Lirica fedélzetén, 6. nap

A Broadway Színház ultramodern reinterpretációja a hagyományos vonalaknak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az esti show-khoz a színházba történő belépés csak foglalás alapján lehetséges (ez más hajóinknál nem szükséges). Három gyors és egyszerű módja van a foglalásnak: csatlakozzon a hajón található ingyenes wi-fi hálózathoz okostelefonjával vagy táblagépével, használja a hajó különböző fedélzetein található érintőképernyőket, vagy forduljon a Recepcióhoz.

Tágas új kabinokat adtunk hozzá erkéllyel, hogy vendégeinket lenyűgözzük a csodálatos panorámás kilátással. Kibővítettük az éttermet és a büfé területeket, hogy még nagyobb választékú kulináris élményeket kínáljunk.

Hozzáadtunk egy új 319 m2-es területet, amelyet zenével és tánccal töltünk meg. Előkelő partnereink, mint a Chicco, a LEGO® és a Namco® segítségével mesés új játéktereket hoztunk létre minden korosztály számára, kezdve egy izgalmas Spray Parkkal, amely tele van szórakoztató vízi funkciókkal. És hogy még több lehetőséget kínáljunk a kikapcsolódásra, bővítettük az impozáns MSC Aurea Spa területét több masszázs számára.

Új ízeket tapasztalva minden pillanatban fedélzeten, nem fog meglepetésként érni, hogy az utazók lírai hangnemben beszélnek a hajóutakról, ami a hajójuk a különféle utazások szívének nevezik, nem kevésbé, mint a hihetetlen célpontok, amelyeket felfedeznek. Az MSC Lirica olyan környezetet kínál, amelyben minden utas talál valamit, ami személyre szabott és felejthetetlen élményt nyújt.

 

Május 24. - Ancona (Urbino), Olaszország, 7. nap

Ancona, Olaszország festői Marche régió fővárosa, egy nyüzsgő város, amely az Adriai-tenger csillogó vizére néz. Ez az MSC mediterrán hajóutak egyik úticélja, tele van történelmi nevezetességekkel, mint például a római romok, a Szent Ciriaco székesegyház, és a Trajanus ív - egy 114-ben épült török márvány ikon. Belsőbb területeken található Urbino városa, mint az olasz reneszánsz ékköve. Ez a UNESCO világörökségi helyszín Olaszország legjobban megőrzött középkori központjai közé tartozik, lélegzetelállító kilátást nyújtva a völgyekre.

Az MSC hajóutak számos izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- Osimo Paloták és Múzeumok

- Jesi császári városa

- A Frasassi-barlangok

Ugorj vissza az időben egy MSC hajóúton Osimoba, egy történelmi és dombos községbe, amely rövid távolságra található Anconától. Az óvárosban varázslatos utcák, pompás terek és számos jelentős építészeti alkotás vár. Fedezd fel a Campana-palotát, a San Leopardo székesegyházat és a Piazza Nuova kerteket panorámás kilátással. Ezután kóstold meg a hagyományos Marche konyhát a La Nuova Fenice elegáns patkó alakú színházának előcsarnokában. Végül merülj alá az Osimo-barlangokban, a város alatt található barlangrendszerben. A 2500 éves barlangrendszer varázslatos és rusztikus hangulatával elbűvöl.

Ne hagyd ki az univerzális MSC hajóút egyik kiemelkedő látnivalóját, Jesi városát, ahol II. Frigyes sváb császár született. Tekintsd meg a város építészeti pompáját a 18. századi Rococo stílusú Palazzo Pianetti palotában. Fedezd fel a Palazzo Bisaccioni műgyűjteményét, a Piazza Colocci teret, és a Pergolesi Színházat, a pompás operaházat. Az Istituto Marchigiano di Enogastronomia borozójában borvacsorára vagy borkóstolóra hívunk, ahol élvezheted a helyi ételkülönlegességeket.

Fedezd fel a ritka látnivalókat egy MSC hajóúton a folyóparti Genga városába. Tapasztald meg a különleges Frasassi-barlangokban tartandó vezetett földalatti kalandot, ahol cseppköveket és stalagmitokat láthatsz. Meglátogatod a Grotta Grande del Vento barlangot, amely olyan nagy, hogy beférne egy székesegyház! A barlangok és a drámai világítás egész családot egy másik, föld alatti világba repíti. A felszínen látogasd meg a Fazi Battaglia-t, az 1949-ben alapított ikonikus borászatot. Élvezd a régi borok kóstolóját a gyönyörű vidéken, egy finom svédasztalos ebéddel. Az MSC Lirica hajóutak magyar idegenvezetővel kínálnak minden eszközt, hogy felfedezd ezeket a csodás helyszíneket, és még számos más lenyűgöző célpontot Olaszországban. Foglalj most, hogy kihasználhasd az MSC hajóutak által kínált lehetőségeket!

Május 25. - Venice - Marghera, Olaszország, 8. nap

A hajó a reggeli órákban fog kikötni, majd a kiszállás után a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

Biztosak vagyunk abban, hogy HAJÓUTAD feledhetetlen élményekkel zárul, és reméljük, hogy hamarosan ismét az utasaink között üdvözölhetünk, legyen az ugyanezen vagy egy másik csoportos hajóúton. Köszönjük, hogy velünk tartottál, és várunk vissza a fedélzetre a jövőben!

MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

A J Á N L A T O K

M E G T E K I N T É S E

ARAB-ÖBÖL csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

ARAB-ÖBÖL

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

KARIBI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

KARIBI

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

 

Az Ön részvételi díja a következőket tartalmazza:

- Légkondicionált autóbusszal történő utazás: Kényelem és frissesség várja Önt autóbuszunkon, mely az M7-es útvonalon halad, felszállási lehetőséggel Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városaiban.

- Adók, illetékek és kötelező borravalók (HSC) fedezettsége: Az utazás ára tartalmazza az összes adót, illetéket és kötelező borravalót, így Önnek ezekkel nem kell foglalkoznia.

- Teljes ellátás a hajón a választott kabinkategóriában: A hajón a választott kabinkategória szerinti teljes ellátást biztosítunk, hogy a legmagasabb kényelemben tölthesse az utazást.

- Magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes időtartama alatt: Egy tapasztalt, magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésére az utazás egész időtartama alatt, hogy segítséget nyújtson mindenben, amire szüksége lehet.

- Magyar nyelvű fordítás a fakultatív kirándulások alatt: Amennyiben Ön a fakultatív kirándulásainkat választja, magyar nyelvű fordítást biztosítunk a helyi idegenvezetők által leadott programon, hogy minden információt tökéletesen megértsen.

​Az Ön utazását még kényelmesebbé és gondtalanabbá teheti a következő választható opciók igénybevételével:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Védelmet nyújtunk az utazás során előforduló váratlan eseményekre, hogy teljes biztonságban érezhesse magát.

- Útlemondási (sztornó) biztosítás: Biztosítást kínálunk, mely lehetővé teszi az utazás lemondását anélkül, hogy jelentős anyagi veszteséggel kellene szembenéznie.

- Fakultatív programok: Választhatja a széleskörű kínálatunkban található fakultatív programokat, hogy még többet láthasson és tapasztalhasson meg az utazás során.

- Italcsomag: Frissítő italokkal gazdagítjuk utazását, amelyek segítenek a nap folyamán hidratáltan maradni és az esti pihenőidőben is kellemesen kikapcsolódni.

- Internet hozzáférés: Lehetőséget biztosítunk az internethez való hozzáférésre, hogy mindig kapcsolatban maradhasson szeretteivel és friss híreket kaphasson a világ minden tájáról.

​Fontos további információk az utazással kapcsolatban:

Pótágyas kabinok foglalása: Pótágyas kabinjaink foglalása lekérésre történik, melyeket a visszaigazolást követően vehetnek igénybe. Kérjük, jelezze igényét időben, hogy garantálni tudjuk a kívánt szállást.

​Fontos tudnivalók és feltételek az utazással kapcsolatban:

Csoport létszám: A meghirdetett csoport minimum létszáma 20 fő, míg a kirándulások esetében a minimum létszám 10 fő. Kérjük, vegye figyelembe ezeket a számokat az utazás tervezésekor.

Program változás: Fenntartjuk a jogot a program sorrendjének megváltoztatására. A tengeri hajóutak esetében a hajótársaság is fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - eltérjen a meghirdetett kikötési útvonaltervtől, ha az indokolt.

​Kiegészítő információk és részletek az utazásról:

- Fakultatív programok: A fakultatív programok árairól honlapunkon található részletes információ. A részvétel esetleges feltételeiről pedig munkatársainknál tud tájékozódni.

- Teljes ellátás a hajón: A hajón biztosított teljes ellátás korlátozott italfogyasztást jelent, ami magában foglalja a víz- és kávéfogyasztást az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, továbbá gyümölcsleveket kínálunk a reggeli ideje alatt.

🇮🇹🇲🇪🇬🇷 "Yia Sou! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel: Velence ⚓ Kotor 🏰 Mykonos 🏝️ Santorini 🌅 Ancona 🏛️ és vissza Velencébe 🛳️" 🌍🌞⚓

🗓️ 2024. Május 18-25. 🌞⛵🌅📅

🌍🛳️ "Yia Sou! Fedezze fel a mediterrán csodákat az 'MSC Lirica Görög Képeslapok' csoportos hajóúton magyar idegenvezetővel" 🇬🇷🌞. Ezen az izgalmas utazáson a görög szigetek lenyűgöző tájai, kultúrája és természeti kincsei várják. Az MSC Lirica kényelmes és otthonos környezetet kínál, ahol éttermek 🍽️, bárok 🍹, wellness-részleg 🧖‍♀️ és számos szórakozási lehetőség 🎭 teszik felejthetetlenné az utazást. 🗺️ Magyar idegenvezetőnkkel új és izgalmas helyeket fedezhet fel, legyen szó a fehér házairól híres Mykonosról 🏝️, a romantikus Santoriniról 🌅 vagy a történelmi Kotorról 🏰. Az utazás során lehetőség nyílik a pihenésre is a hajó fedélzetén, ahol élvezheti a napfényt ☀️, a tengeri szellőt 🌬️ és a mediterrán életérzést 🌊.

💰 Kedvezmények és árfolyamgarancia várják! Foglalja le utazását legalább 90 nappal az indulás előtt, és minden utas 19 900 Ft kedvezményt kap 💸. Ráadásul, ha a teljes összeget egyetlen tranzakcióban kifizeti, további 5% azonnali engedményt kap az utazás díjából 🎉 (feltéve, hogy a foglalás az indulás előtt legalább 150 nappal történik). Így nem csak a kedvezményeket gyűjtheti, hanem az árfolyamgaranciát is élvezheti, így nincs mitől tartania az euró árfolyamának ingadozásaitól 💶. 📞 Ha kérdései vannak, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére és részletesen tájékoztatnak az akció feltételeiről. Ne hagyja ki ezt a csodálatos lehetőséget, foglalja le most álmai utazását és élvezze a különleges ajánlatokat!" 🌍🛳️🌞💰

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Válasszon kabin kategóriát | egyágyas elhelyezés esetén
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Választható italcsomag
Választható népszerű internet csomagok
Választható kirándulás magyar idegenvezetővel
Válassz ki felszállási helyét
bottom of page