top of page
​Görög klasszikusok csoportos Costa Deliziosa hajóút magyar idegenvezetővel
​Görög klasszikusok csoportos Costa Deliziosa hajóút magyar idegenvezetővel
​Görög klasszikusok csoportos Costa Deliziosa hajóút magyar idegenvezetővel
​Görög klasszikusok csoportos Costa Deliziosa hajóút magyar idegenvezetővel
​Görög klasszikusok csoportos Costa Deliziosa hajóút magyar idegenvezetővel
GÖRÖG klasszikusok csoportos Costa Deliziosa hajóút magyar idegenvezetővel pic
GÖRÖG klasszikusok csoportos Costa Deliziosa hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Szeptember 23-30.

Az ókori "felső városból", a Parthenon és az Olümposzi Zeusz templom maradványaival, Athén történelmi központjának szívébe, a Plaka negyedbe jutunk. Az Akropolisz lábánál fekvő szűk, kanyargós utcáin éttermek, üzletek, kézműves boltok, ortodox templomok találhatók. Görögországi körutazásunk során itt tapasztalhatjuk meg azt a kulturális keveredést, amely az első demokrácia városát jellemzi. De Görögország tengerpartot és szigeteket is jelent: Mykonos, amely sosem alszik, a vulkánon élő Szantorini, Kalamata a Taygetos Oros lábánál, Katakolon kikötője, ahonnan eljuthatunk Olimpiába, az olimpia szülőhelyére, és Kréta szigete, a minószi civilizáció bölcsője.

Szeptember 23. - Indulás!, 1. nap

Indulás! A csoport tagjai hajnalban buszra szállnak, és kora délutáni órákban már Velencébe érkeznek, ahol indulásra készen várja az utazókat a Costa Deliziosa!

Szeptember 24. - Üdvözöljük a Costa Deliziosa fedélzetén, 2.nap

Merüljön el a medencében kora reggel, amikor mindenki más még alszik, és érezze, ahogy a nap simogatja a bőrét, vagy élvezze a finom ételeket az étteremben elköltött vacsoránál, és ossza meg szeretteivel. A Costa Deliziosán minden megtalálható, bútorzat, muránói üvegdíszek, virágos nevekkel ellátott szabadtéri fedélzetek, elegáns és világos kabinok, és esténként finom borok kóstolója a pazar borbárban. A kényelem, a pihenés, a szórakozás és a részletekre való odafigyelés szimfóniája. Ezért hívják Deliziosának!

Szeptember 25. - Katakolon / Olympia (Greece), 3. nap

A Katakolonban való megállás során látogasson el az Agios Andreas-öbölben található kikötőbe, amely annak ellenére, hogy számos változáson ment keresztül, megőrizte történelmi lelkét. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy meglátogassa az olimpiai régészeti lelőhelyet, amely Görögország egyik legnagyobbja, és amely az első pánhellén olimpiai játékoknak adott otthont. Katakolon egy kis turistaváros: szórakozzon és fedezze fel lakói életmódját, sétáljon a virágos utcák között, és üljön be a számos kávézó egyikébe.
Nem szabad kihagyni:

- Olimpia régészeti lelőhelye
- Tipikus buli egy görög farmon
- Látogatás a mai Olympia utcáin

Szeptember 26. - Mykonos (Greece), 4. nap

Miután kikötött Mykonos régi kikötőjében, élvezze e gyönyörű sziget számos természetes öblét, strandját és szikláját. Használja ki a szünetet arra, hogy sétáljon az utcák és sikátorok útvesztőjében, ahol felfedezheti az építészet szépségét és a város alaprajzát. A kis fehér házak, melyek redőnyei olyan kékek, mint az égbolt, a galambházak és Mykonos számos kis temploma egyszerűen elvarázsolja Önt.
Nem szabad kihagyni:

- Mykonos szélmalmai
- Platys Gialos strandja
- Delos szigete

Szeptember 27.  - Santorini (Greece), 5. nap

Szantorini kikötőjébe érkezve elvarázsolja Önt a gyönyörű vulkanikus szigetet körülvevő lagúna varázsa. A kristálytiszta kék víz és a sziklák tetején található fehér falvak közötti harmónia kivételes. Hozza ki a legtöbbet a szantorini utazásából a lávaparti strandok meglátogatásával. Fekete színük igazán látványossá teszi őket. A régészet szerelmesei ne hagyják ki a lehetőséget, hogy meglátogassák Akotirit. Az ásatások minószi romokat és egy olyan várost tártak fel, amely a kükládiai civilizáció idejéből származik.
Nem szabad kihagyni:

- Oia varázslatos faluja
- Kirándulások a szantorini vulkán lejtőire
- Akrotiri romjai

Szeptember 28. - Costa Deliziosa, Gelateria Amarillo, 6. nap

Egy krémes házi fagylalt vagy valami finom csokoládépraliné? Senki sem tud ellenállni az Amarillo Ice Cream Shop finomságainak.

Szeptember 29. - Bari (Italy), 7. nap

Az Adriai-tenger partján fekvő Bari kikötője elsősorban személyszállító kikötő. A Bariban való megállás során látogasson el ebbe a történelmi városba és környékére, különösen Materába, amelyet az UNESCO 2019-ben Európa Kulturális Fővárosává nyilvánított. "Bari Vecchia" a város régi része, amely részben normann, részben sváb erődítményével, a bizánci palota romjaira épült román stílusú Szent Miklós-bazilikával, a 12. századi San Sabino székesegyházzal és tucatnyi, ugyanebből a korból származó kis templommal még mindig magán viseli az évszázadok során egymást követő hódítók nyomait.
Nem szabad kihagyni:

- Bari Szent Miklós bazilika.
- Látogatás a "Bari Vecchia" óvárosban.
- A San Sabino székesegyház

Szeptember 30. - Venice (Marghera), 8. nap

​A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

Biztosak vagyunk abban, hogy HAJÓUTAD feledhetetlen élményekkel zárul, és reméljük rövidesen ugyanezen vagy egy másik csoportos HAJÓÚTON ismét az utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

A részvételi díj tartalmazza:

utazást légkondicionált különbusszal (felszállási helyek: felszállási helyek: Budapest, Székesfehérvár, Nagykanizsa, M7 útvonala) · adókat, illetékeket · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

A részvételi díj nem tartalmazza:

a helyszínen fizetendő kötelező borravalót

Választható opciók:

baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok* · italcsomag · internet hozzáférés

További információk:

Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.


Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

GÖRÖG klasszikusok csoportos Costa Deliziosa hajóút magyar idegenvezetővel text

Az árak kétágyas elhelyezésre vonatkoznak, egyágyas elhelyezésnél felárat kell fizetni, a többágyas elhelyezés esetlegesen kedvezőbb árú.

​Görög klasszikusok csoportos Costa Deliziosa hajóút magyar idegenvezetővel

Belső kabin

Kezdőár: 529 900 Ft/fő

GÖRÖG klasszikusok csoportos Costa Deliziosa hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Szeptember 23-30.

​Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! Foglalja le a fenti csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és a HAJÓUTAD további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de a HAJÓUTAD árfolyamgaranciáját is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.
Kérdése van? Keresse munkatársainkat, akik örömmel válaszolnak azokra és tájékoztatják Önt akciónk részleteiről is.

Válasszon kabin kategóriát
Szervízdíj, kötelező borravaló (77 EUR/fő)
Választható italcsomag
Választható kirándulás magyar idegenvezetővel
Válassza ki felszállási helyét
bottom of page