top of page

GÖRÖG szigetek májusi varázsa a Costa Deliziosával: csoportos HAJÓÚT magyar idegenvezetővel

2024. Május 18-25.

GÖRÖG szigetek májusi varázsa a Costa Deliziosával: csoportos HAJÓÚT magyar idegenvezetővel

Képzelje el, hogy egy mesés hajóúton vesz részt, ahol a múlt és a jelen, a kultúra és a természet találkoznak egy izgalmas körúton. A Costa Deliziosa luxushajó fedélzetén elindulva Velencéből, május 18-án, 2024-ben, egy olyan utazásra indulhat, amely mélyen gyökerezik a görög kultúrában és történelemben, mindezt magyar idegenvezető társaságában.

Az út során megismerheti Katakolon kikötőjét, ahonnan elérheti Olympia szent földjét, az olimpiai játékok születési helyét. Katakolon festői környezete és kulturális öröksége tökéletes bevezetőt nyújt a görögországi kalandhoz. De Katakolon csak az első állomás ezen a csodálatos úton.

Görögország nem csak történelem, hanem csodálatos tengerpartok és szigetek is. Mykonos, a sosem alvó sziget; Santorini, ahol egy aktív vulkán tetején élhet; Kalamata, a Taygetos Oros lábánál; és nem utolsósorban Kréta szigete, a minószi civilizáció bölcsője.

Mindezt a Costa Deliziosa minden kényelmét és luxusát élvezve, amely magában foglalja a legmodernebb szolgáltatásokat, éttermeket, wellness központokat és szórakoztató programokat. Ne hagyja ki ezt a felejthetetlen májusi kalandot, és fedezze fel Görögország varázslatos szigeteit csoportosan, magyar idegenvezetővel!

Május 18. - Velence (Marghera), 1. nap

A kaland kezdetén a csoport tagjai hajnalban buszra szállnak, hogy elinduljanak az izgalmas útra. A kora délutáni órákban már a festői Velencében találják magukat, ahol a kikötőben már várja őket a lenyűgöző Costa Deliziosa. A hajó fedélzetén kényelmesen elhelyezkedve az utazók megismerkedhetnek a hajó különböző szolgáltatásaival, éttermeivel és szórakoztató programjaival. A nap fénypontja az esti hajóindulás, amikor a Costa Deliziosa elhagyja Velence kikötőjét, és elindul a Görög Szigetek felé. Az első nap ígéretes kezdetét veszi egy felejthetetlen csoportos hajóúthoz magyar idegenvezetővel.

Május 19. - Bari (Olaszország), 2. nap

Az Adriai-tenger partján fekvő Bari kikötője elsősorban személyszállító kikötő. A Bariban való megállás során látogasson el ebbe a történelmi városba és környékére, különösen Materába, amelyet az UNESCO 2019-ben Európa Kulturális Fővárosává nyilvánított. "Bari Vecchia" a város régi része, amely részben normann, részben sváb erődítményével, a bizánci palota romjain épült román stílusú Szent Miklós-bazilikával, a 12. századi San Sabino székesegyházzal és tucatnyi, ugyanebből a korból származó kis templommal még mindig magán viseli az évszázadok során egymást követő hódítók nyomait.​

Ne hagyja ki:

 • A Szent Miklós-bazilika Bari-ban

 • Sétáljon egyet Bari óvárosában, a "Bari Vecchiában"

 • A San Sabino székesegyház megtekintése

 

Ez a nap tökéletes alkalmat nyújt arra, hogy mélyebben megismerkedjenek a görög és olasz kultúra találkozásának e lenyűgöző helyszínével, miközben a Costa Deliziosa minden kényelmét élvezhetik. Az esti órákban a hajó továbbhalad a Görög Szigetek felé, hogy folytassa ezt a felejthetetlen csoportos hajóútját magyar idegenvezetővel.

Május 20. - Tengeri nap a Costa Deliziosa fedélzetén, 3. nap

A harmadik nap egy igazi tengeri nap, amikor is a Costa Deliziosa minden kényelmét és szolgáltatását kihasználhatják az utazók. Kezdje a napot egy korai úszással a medencében, miközben a nap finoman simogatja a bőrét. Ha inkább a gasztronómiai élvezetek hívják, válassza az esti vacsorát az egyik elegáns étteremben, és ossza meg az élményt a szeretteivel.

A Costa Deliziosa nem csak egy hajó, hanem egy igazi élmény. A bútoroktól a muránói üveg díszítésekig, a virágnevekkel ellátott szabadtéri fedélzettől az elegáns és világos kabinokig, minden a kényelemről és a luxusról szól. Az est fénypontja egy kifinomult borvacsora lehet az impozáns borozóban, ahol a legjobb borokat kóstolhatják meg.

Ez a nap egy igazi szimfónia a kényelemről, a pihenésről, a szórakozásról és a részletekre való odafigyelésről. Nem véletlen, hogy a hajót Deliziosának hívják!

Május 21. - Mykonos (Görögország), 4. nap

A negyedik napon a Costa Deliziosa a gyönyörű Mykonos szigetének régi kikötőjében köt ki. Az utazók itt felfedezhetik a sziget természetes öbleit, strandjait és szikláit. A szabadidő alatt sétáljanak végig a város labirintusszerű utcáin és sikátoraiban, ahol megcsodálhatják az építészet és a városkép szépségét. A kis fehér házak, melyeknek redőnyei az égkék színét idézik, a galambházak és Mykonos számos kis temploma egyszerűen elvarázsolja az embert.

Ne hagyja ki:

 • Mykonos szélmalmai

 • Platys Gialos strandja

 • Delos szigete

 

Ez a nap tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy mélyebben elmerüljenek Mykonos szigetének csodáiban, miközben a Costa Deliziosa minden kényelmét élvezhetik. Az esti órákban a hajó továbbhalad, hogy folytassa ezt a felejthetetlen csoportos hajóútját magyar idegenvezetővel Görögország felé.

Május 22. - Santorini (Görögország), 5. nap

Az ötödik napon a Costa Deliziosa Santorini kikötőjébe érkezik, és az utazók azonnal el lesznek varázsolva a gyönyörű vulkanikus szigetet körülvevő lagúna bájától. A kristálytiszta kék víz és a sziklák tetején elhelyezkedő fehér falvak közötti harmónia egyszerűen lenyűgöző. Használja ki Santorini szigetén eltöltött idejét azzal, hogy meglátogatja a láva strandokat. Fekete színük igazán látványossá teszi őket. Az ókortudomány iránt érdeklődőknek semmiképpen se szalasszák el az alkalmat, hogy meglátogassák Akrotirit. Az ásatások minószi romokat és egy, a kikládési civilizációhoz tartozó várost tártak fel.

Ne hagyja ki:

 • Oia varázslatos faluja

 • Kirándulások Santorini vulkánjának lejtőire

 • Akrotiri romjai

 

Ez a nap tökéletes lehetőség arra, hogy felfedezzék Santorini szigetének csodáit, miközben a Costa Deliziosa minden kényelmét élvezhetik. Az esti órákban a hajó továbbhalad, hogy folytassa ezt a felejthetetlen csoportos hajóútját magyar idegenvezetővel.

Május 23. - Katakolon / Olympia (Görögország), 6. nap

A hatodik napon a Costa Deliziosa Katakolon kikötőjébe érkezik, amely az Agios Andreas-öbölben található. A kikötő az évek során számos változáson ment keresztül, de sikerült megőriznie történelmi lelkét. Ne hagyja ki az alkalmat, hogy meglátogassa Olympia régészeti területét, amely az egyik legnagyobb Görögországban és az első pánhellén olimpiai játékok otthona volt. Katakolon egy kis turista város; fedezze fel az itt élők életmódját, sétáljon a virágokkal tarkított utcákon, és üljön le az egyik sok kávézóban.

Ne hagyja ki:

 • Olympia régészeti lelőhelye

 • Tipikus ünnepség egy görög farmon

 • Olympia mai utcáinak bejárása

 

Ez a nap tökéletes lehetőség arra, hogy felfedezzék Katakolon és Olympia történelmi és kulturális kincseit, miközben a Costa Deliziosa minden kényelmét élvezhetik. Az esti órákban a hajó továbbhalad, hogy folytassa ezt a felejthetetlen csoportos hajóútját magyar idegenvezetővel.

Május 24. - Tengeri nap a Costa Deliziosa fedélzetén, 7. nap

Az utolsó tengeri nap a Costa Deliziosa fedélzetén igazán különleges élményeket kínál. A hajó 4D mozijában élethű filmélményben lehet részed, míg a Samsara Spa-ban a testi-lelki megújulás érdekében számos lehetőség közül választhatsz, mint például a szauna, a törökfürdő, az UVA-sugárzású szolárium, a talasszoterápiás medence és a fitneszterem.

A pihenés és kikapcsolódás jegyében a Costa Deliziosa négy jakuzzit és három medencét is kínál, köztük egy visszahúzható tetős és egy gyermekmedencét. A kaszinó és a Grand Disco Bar garantáltan felpörget, míg a Grand Prix szimulátor együléses versenyautójával az adrenalinszinted is megemeli. Ha görkorcsolyázni vagy futni szeretnél, itt azt is megteheted.

Ha a művészetek iránt érdeklődsz, akkor is jó helyen jársz! A Costa Deliziosa folyosóin 340 eredeti alkotás és 4,756 nyomat található. Ha a színházi előadásokat részesíted előnyben, látogass el a hajó háromszintes színházába, ahol izgalmas show-k várnak. A bevásárlóközpontban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, míg a könyvtár csendes menedéket nyújt az olvasás szerelmeseinek.

Május 25. - Velence (Marghera), 8. nap

A hajó a reggeli órákban érkezik meg Velencébe, és miután mindenki kiszállt, a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

Meg vagyunk győződve arról, hogy ezen a hajóúton számtalan felejthetetlen pillanatot gyűjtöttél, és alig várjuk, hogy újra köszönthessünk téged, legyen az ugyanezen vagy egy másik csoportos hajóúton. Reméljük, hamarosan ismét az utasaink között üdvözölhetünk!

MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

A J Á N L A T O K

M E G T E K I N T É S E

ARAB-ÖBÖL csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

ARAB-ÖBÖL

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

KARIBI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

KARIBI

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

Az Ön részvételi díja a következőket tartalmazza:

- Légkondicionált autóbusszal történő utazás: Kényelem és frissesség várja Önt autóbuszunkon, mely az M7-es útvonalon halad, felszállási lehetőséggel Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városaiban.

- Teljes ellátás a hajón a választott kabinkategóriában: A hajón a választott kabinkategória szerinti teljes ellátást biztosítunk, hogy a legmagasabb kényelemben tölthesse az utazást.
- Magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes időtartama alatt: Egy tapasztalt, magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésére az utazás egész időtartama alatt, hogy segítséget nyújtson mindenben, amire szüksége lehet.
- Magyar nyelvű fordítás a fakultatív kirándulások alatt: Amennyiben Ön a fakultatív kirándulásainkat választja, magyar nyelvű fordítást biztosítunk a helyi idegenvezetők által leadott programon, hogy minden információt tökéletesen megértsen.

​Az Ön utazását még kényelmesebbé és gondtalanabbá teheti a következő választható opciók igénybevételével:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Védelmet nyújtunk az utazás során előforduló váratlan eseményekre, hogy teljes biztonságban érezhesse magát.

- Útlemondási (sztornó) biztosítás: Biztosítást kínálunk, mely lehetővé teszi az utazás lemondását anélkül, hogy jelentős anyagi veszteséggel kellene szembenéznie.

- Fakultatív programok: Választhatja a széleskörű kínálatunkban található fakultatív programokat, hogy még többet láthasson és tapasztalhasson meg az utazás során.

- Italcsomag: Frissítő italokkal gazdagítjuk utazását, amelyek segítenek a nap folyamán hidratáltan maradni és az esti pihenőidőben is kellemesen kikapcsolódni.

- Internet hozzáférés: Lehetőséget biztosítunk az internethez való hozzáférésre, hogy mindig kapcsolatban maradhasson szeretteivel és friss híreket kaphasson a világ minden tájáról.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a részvételi díj nem tartalmazza a kötelezően fizetendő szolgáltatási díjat  (HSC).

​Fontos további információk az utazással kapcsolatban:

Pótágyas kabinok foglalása: Pótágyas kabinjaink foglalása lekérésre történik, melyeket a visszaigazolást követően vehetnek igénybe. Kérjük, jelezze igényét időben, hogy garantálni tudjuk a kívánt szállást.

​Fontos tudnivalók és feltételek az utazással kapcsolatban:

Csoport létszám: A meghirdetett csoport minimum létszáma 20 fő, míg a kirándulások esetében a minimum létszám 10 fő. Kérjük, vegye figyelembe ezeket a számokat az utazás tervezésekor.

Program változás: Fenntartjuk a jogot a program sorrendjének megváltoztatására. A tengeri hajóutak esetében a hajótársaság is fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - eltérjen a meghirdetett kikötési útvonaltervtől, ha az indokolt.

​Kiegészítő információk és részletek az utazásról:

- Fakultatív programok: A fakultatív programok árairól honlapunkon található részletes információ. A részvétel esetleges feltételeiről pedig munkatársainknál tud tájékozódni.

- Teljes ellátás a hajón: A hajón biztosított teljes ellátás korlátozott italfogyasztást jelent, ami magában foglalja a víz- és kávéfogyasztást az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, továbbá gyümölcsleveket kínálunk a reggeli ideje alatt.

GÖRÖG szigetek májusi varázsa a Costa Deliziosával 🚢: csoportos HAJÓÚT 🌊 magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗺️

Május 18-25 🗓️✨

Képzeljétek el, hogy egy álomszép hajóúton vagytok, ahol a múlt 🏛️ és a jelen 🕒, a kultúra 🎭 és a természet 🌳 találkoznak egy lenyűgöző körúton! Induljatok velünk a Costa Deliziosa luxushajó fedélzetén 🚢 Velencéből, 2024. május 18-án 🗓️✨, és merüljetek el a görög kultúrában 🇬🇷 és történelemben, mindezt magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗺️.

Az út során felfedezhetitek Katakolon kikötőjét 🛳️, ahonnan eljuthattok Olympia szent földjére 🏟️, az olimpiai játékok bölcsőjéhez. Katakolon csodálatos tájai és kulturális öröksége tökéletes alapot nyújt a görögországi kalandhoz 🌅. De ez csak az első megálló ezen a varázslatos úton 📍.

Görögország nem csak történelem, hanem gyönyörű tengerpartok 🏖️ és szigetek is 🏝️. Mykonos, a sosem alvó sziget 🌃; Santorini, ahol egy aktív vulkán tetején élhettek 🌋; Kalamata, a Taygetos Oros lábánál ⛰️; és végül, de nem utolsósorban, Kréta, a minószi civilizáció szülőhelye 🏺.

Mindezt a Costa Deliziosa minden kényelmét és luxusát élvezve 🥂, amely magában foglalja a legmodernebb szolgáltatásokat, éttermeket 🍽️, wellness központokat 🧖‍♀️ és szórakoztató programokat 🎉. Ne hagyjátok ki ezt a felejthetetlen májusi kalandot 🌞, és fedezzétek fel Görögország csodálatos szigeteit csoportosan, magyar idegenvezetővel 🗺️🇭🇺!

🎉 KEDVEZMÉNYEK 🎉: Foglaljatok legalább 90 nappal az indulás előtt, és utasonként 19,900 Ft kedvezményt adunk 🤑. Fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és további 5% azonnali engedményt kaphattok 💰 (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 150. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatjátok, de árfolyamgaranciát is élvezhettek 💱.

🛏️ Az árak kétágyas elhelyezésre vonatkoznak, egyágyas elhelyezésnél felárat kell fizetni.

🤔 Kérdéseitek vannak? Keresse munkatársainkat 📞, akik örömmel válaszolnak minden kérdésre és tájékoztatnak benneteket az akciónk részleteiről is. 📝

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Válasszon kabin kategóriát | egyágyas elhelyezés esetén
A szolgáltatási díj a hajóút szerves részét képezi, ezért összege nem módosítható | 77 €/fő
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Választható italcsomag
Választható kirándulás magyar idegenvezetővel
Válassz ki felszállásihelyét
bottom of page