top of page

Helló! 🖐️ GÖRÖGORSZÁG! 🇬🇷 MSC Sinfonia 🚢 csoportos hajóút 🌊 magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗣️

📅 2024. Május 5️⃣-1️⃣2️⃣. 🌞

GÖRÖG dallamok MSC Sinfonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Görögország 🇬🇷, a lenyűgöző tengerpartok 🏖️ és a gazdag történelmi örökség 🏛️ hazája, várja, hogy felfedezd 🗺️. Ha hajóutakról 🚢 álmodozol, akkor az MSC hajóutak 🛳️ kínálata között biztosan megtalálod azt, ami a leginkább megfelel az ízlésednek 🧭. A görög hajóutak során bepillantást nyerhetsz ebbe a csodálatos országba 🇬🇷, ahol az ókori civilizációk hagyományai 🏺 és a modern kultúra 🎨 találkozik. Csoportos hajóutak 🛳️👫 keretében is felfedezheted Görögországot 🇬🇷, ahol a filozófia 💭 és az olimpiai játékok 🏅 bölcsőjét találod. Sétálj Athén óvárosának macskaköves utcáin 🏛️👣, és érezd a történelem szellemiségét 👻, amely a világ gondolkodását formálta 🌍. Képzeld el, hogy Szókratész, Platón és Arisztotelész nyomdokain jársz 📜, és a görög filozófia bölcsessége 📚 körülvesz. Egy hagyományos tavernában eltöltött estén 🍽️🍷 majd elmerülsz a görög kultúra és gondolkodás mélységeiben 🇬🇷. De Görögország 🇬🇷 nem csak a filozófia 💭 hazája. Az olimpiai játékok 🏟️ szenvedélyét és energiáját 🔥 is itt érezheted a legintenzívebben. Lépj be az ókori olimpiai stadionokba 🏟️, és képzeld el, hogy a modern olimpiai játékok elődeinek helyszínén vagy 🏅. Görögország 🇬🇷 nemcsak a modern olimpia 🌍 szülőhelye, hanem az eredeti olimpiai játékoknak otthont adó helyszínek 🏛️ is itt találhatók. Tehát, ha egy felejthetetlen kalandra 🌟 vágysz, válaszd a görög hajóutakat 🛳️🇬🇷, és engedd, hogy elvarázsoljon a görög varázslat! 🎉✨

Május 5. - Velence, Olaszország, 1. nap

Indulás! A csoport tagjai hajnalban buszra szállnak, és kora délutáni órákban már Velencébe érkeznek, ahol indulásra készen várja az utazókat az MSC Sinfonia!

Május 6. - Brindisi (Lecce), Olaszország, 2. nap

Brindisi olasz kikötőváros, az MSC Mediterranean Cruises célállomása, jellegzetes, ókori központjával büszkélkedhet, amely kincsek széles skálájának ad otthont.

Az olyan helyszínek, mint a 11. századi dóm és az Alfonsino-kastély építészeti ékszerek csak arra várnak, hogy felfedezzék őket. Brindisi tökéletes kiindulópont más úti célok, nevezetesen Lecce, Ostuni és Alberobello meglátogatásához, és pálmafákkal szegélyezett utcáin és tengerparti sétányán kultúrát, színeket és olasz romantikát kínál.

Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

 

- Lecce, a "Dél Firenzéje".

- Ostuni, a tengerparti "fehér város".

- Alberobello

Fedezze fel a gyönyörű Lecce-t, nem messze Brindisitől, egy MSC Cruises kiránduláson. A "Dél Firenzéjének" is nevezett város a barokk építészet lenyűgöző alkotásairól ismert. Tekintse meg a nyüzsgő Szent Oronzo teret, az ókori római amfiteátrumot, a gazdagon díszített Szent Kereszt-templomot és a díszes Celesztinus-kolostort. Fedezze fel Lecce hangulatos utcáinak labirintusát, mielőtt megismerkedne a papírmasé helyi művészetével.

Tegyen egy MSC Cruises kirándulást a Brindisitől nem messze fekvő Ostuni varázslatos, fehérre meszelt városába. Festői középkori központja a dicsőséges Itria-völgy végtelen olajfáira néz. Fedezze fel a kanyargós, kavicsos ösvények mentén álló ragyogó fehér házakat és a 15. századi Ostuni katedrálist, amelynek gótikus stílusú építészete a legjellegzetesebb. Ezután vegyen részt egy finom olívaolaj-kóstoláson egy hagyományos malomban, mielőtt nyugodtan visszautazik a kikötőbe. 

 

Gazdagítsa utazási élményét egy MSC Cruises kirándulással a bájos Alberobellóba. Az olasz csizma híres "sarkát" alkotó városka ikonikus kőházak százaival pompázik.  A "trulli" néven ismert történelmi lakóházak az UNESCO Világörökség részét képezik. Járja be az utcákat, hogy megnézze a kúp alakú tetőket, a fehérre meszelt falakat, a szép cserepes növényeket és a kúszó szőlőtőkéket. Látogasson el a Sant Antonio trulli templomba, és fedezze fel Alberobello varázslatos építészetének lenyűgöző történetét. Ismerje meg a tetőkre festett különös szimbólumokat, mielőtt a vidéken keresztül visszatérne a kikötőbe.

Május 7. - Tengeri nap az MSC Sinfonia fedélzetén, 3. nap

Még mielőtt az MSC Sinfonia kihajózik, a fedélzetre lépve olyan, mintha felfedezőútra indulna. Az új funkciók és létesítmények lenyűgöző sorával a hajó most még jobban felszerelt, hogy minden igényt kielégítsen.
 
Tágas, új, erkélyes kabinokkal bővítettük a hajót, hogy vendégeinket csodálatos panorámával örvendeztessük meg. 
 
Megnagyobbítottuk az éttermet és a büfé területét, hogy még többféle kulináris élvezetet kínálhassunk.

Május 8. - Mykonos, Görögország, 4. nap

A 18. században Mykonos kusza sikátorainak útvesztője még a legjobban utazó kalózokat is összezavarta. Manapság az eltévedés színlelése ezekben a kanyargós sikátorokban egy egész napos szórakozást nyújt! Ez az MSC Mediterranean Cruises úticél a romantikus görög szigetek csillogásáról ismert. Lásson ragyogó tengerpartokat, türkizkék vizeket és festői, fehérre meszelt falvakat.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- A híres fehér szélmalmok
- Delos szigete
- 4X4 kaland és tengerpart
 
Foglaljon MSC Cruises kirándulást Mykonos környékén, és fedezze fel a csillogó és kozmopolita várost. A Kikládok szigetvilágának gyöngyszeme, Mykonos a világ minden tájáról vonzza a látogatókat. Fedezze fel a szűk utcákon álló fehérre meszelt házakat, a kalóztámadások meghiúsítására épített labirintust! Ezután látogasson el a világhírű velencei szélmalmokhoz, amelyek a 16. századból származnak. A búza őrlésére használt rusztikus építmények a sziget egykori gazdaságának alapvető részét képezték. Ma remek fotózási lehetőséget nyújtanak, ezért ne feledje, hogy hozza magával a fényképezőgépét!

Látogasson el Delos gyönyörű görög szigetére az MSC Cruises kirándulásán. Ez a régészeti lelőhely a gyönyörű Égei-tengerre néz, és Apolló napisten mitológiai szülőhelyének tekintik. Merüljön el ennek az ókori görög civilizációnak a dicsőségében, és fedezze fel az Oroszlánok sugárútját, a 7. századi márványszobrok hihetetlen sorát. Ezután vándoroljon a Cynthos-hegyre vezető ösvényen, hogy megcsodálhassa az óceánra nyíló kilátást.
 
Fedezze fel Mykonoszt izgalmas módon az MSC Cruises kirándulásán. Tapasztalja meg ennek a gyönyörű görög szigetnek a látnivalóit egy négykerék-meghajtású autó kényelmében! Látogasson el a Kalo Livadi strandra, ahol megmártózhat a Földközi-tengerben, vagy elnyújtózhat a homokban. Ezután látogasson el a Panagia Tourliani kolostorhoz és templomhoz Ano Mera faluban. Mielőtt visszatérne a kikötőbe, tapasztalja meg a meleg szigeti vendégszeretetet egy hagyományos görög tavernában.  Kortyoljon ouzót, az ánizs ízű pálinkát, mielőtt belekóstolna egy tányér finom előételbe.

Május 9. - Pireusz, Görögország, 5. nap

2021-től Pireusz, a világ egyik legrégebbi kikötője is csatlakozik az MSC Mediterranean Cruises által látogatott kikötők listájához. A vendégek megismerkedhetnek Törökország és a Földközi-tenger keleti részének kincseivel.
 
Pireusz, az MSC Mediterranean Cruises célállomása az ókor óta Athén kikötője. Ez a város tele van hihetetlen csodákkal, köztük a Mikrolimano-öböl, Agia Triada (Szentháromság-templom) és a Régészeti Múzeum. Napjainkban Pireusz egy nyüzsgő központ, vonzó vízparti kávézókkal és éttermekkel, így ideális megállóhely a Földközi-tengeren. Használja ugródeszkaként az Akropolisz és a nagyobb Athén megtekintéséhez. 
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- A Parthenon drámai romjai az Akropoliszon. 
- Pláka felfedezése
- Korinthoszi-csatorna hajókirándulás
 
A fenséges Parthenon büszkén áll az ókori Akropolisz maradványai között, a sziklaszirtre épült fellegvár 150 méterrel Athén városa fölé magasodik. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megnézze ezt az egyedülálló UNESCO világörökségi helyszínt egy rendkívüli MSC Cruises kiránduláson. Kezdje az Akropolisz-hegy tetejére való feljutással, hogy megcsodálhassa a csodálatos Parthenont, Athéné Nike templomát és az Erechtheiont. Ezután látogasson el a modern Akropolisz Múzeumba, ahol a régészeti leletek kiemelkedő kiállítása látható, mielőtt a Korinthoszi-csatorna felé veszi az irányt.
 
Az UNESCO Világörökség részét képező Parthenon megtekintése után Athén történelmi negyedébe, Pláka városába utazik. Az "istenek szomszédságaként" szeretettel emlegetett, régi utcák labirintusa az Akropolisz északi és keleti lábánál fekszik. Ezen az MSC Cruises kiránduláson számos látnivalót, köztük régészeti maradványokat és felújított neoklasszikus épületeket csodálhat meg. Merüljön el a környék klasszikus hangulatában, mielőtt elmerülne egy kis szuvenírvásárlásban. 
 
A Korinthoszi-csatorna, egy MSC Cruises kirándulás, egy keskeny mesterséges vízi út, amelyet 1893-ban fejeztek be. A Peloponnészoszt a görög szárazföldtől elválasztó csatorna népszerű látványosság és nagyszerű mérnöki teljesítmény! A csatorna két oldalát hidak sora köti össze, lehetővé téve a vasútvonal és az utak átkelését. Az autóbuszos utazás a bukolikus görög vidéken keresztül indul, majd egy kényelmes hajókiránduláson vehet részt a csatornán.

Május 10. - Tengeri nap az MSC Sinfonia fedélzetén, 6. nap

Egy új, 319 m2-es területet alakítottunk ki, amelyet zenével és tánccal tölthetünk meg. Olyan neves partnerek segítségével, mint a Chicco, a LEGO® és a Namco®, mesés új játszótereket hoztunk létre minden korosztály számára, kezdve egy izgalmas, szórakoztató vízi funkciókkal teli permetezőparkkal. És hogy még több utat kínáljunk a kikapcsolódáshoz, a pazar MSC Aurea Spa-t még több masszázshelyiséggel bővítettük.
 
A Teatro San Carlo a hagyományos vonalak ultramodern újraértelmezése. Felhívjuk figyelmét, hogy a színházba az esti előadásokra csak előzetes bejelentkezéssel lehet bejutni (a többi hajóra nem szükséges). A foglalásnak három gyors és egyszerű módja van: csatlakozzon okostelefonjával vagy táblagépével az ingyenes fedélzeti wi-fi hálózathoz, használja a hajó különböző fedélzetein található érintőképernyőket, vagy kérdezzen a recepción.
 
Mindez csak egy kis ízelítő abból, hogy mit kínálhat egy hajóút az MSC Sinfonia fedélzetén. Új élmények világát fedezheti fel a fedélzeten, napról napra, pillanatról pillanatra. 

 

Mert az MSC Sinfonia az a hajó, amelyik illik Önhöz.

Május 11. - Split, Horvátország, 7. nap

A dalmát tengerparton fekvő, lenyűgöző Split kikötője Horvátország egyik sztárcsalogató városa és az MSC Mediterranean Cruises egyik fő célállomása. Merüljön el régi központjának ősi hangulatában, csodálja meg a diokleciánus kori épületeket, vagy sétáljon végig a város látványos vízpartján, és árnyékoljon be a pálmafák alatt.


Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

 

- A Diocletianus-palota

- KRKA Nemzeti Park

- Omis

 

Split vibráló város, hangulatos óvárosával. Az MSC Cruises kirándulása a legősibb városrészbe kalauzolja el Önt, amely divatos butikoknak, galériáknak és kávézóknak ad otthont. Split óvárosának középpontjában a Diocletianus-palota áll, amely az UNESCO Világörökség része. Ezt a hatalmas, Kr. u. 4. századi kastélyt Diocletianus római császár választotta nyugdíjas rezidenciájául, és ez adja meg a környék esztétikájának alaphangját. Ezután látogasson el a Szent Dujéba, a 4. századi katedrálisba, amely egy római császári mauzóleummal és harangtoronnyal rendelkezik. Ezután barangoljon a szűk utcákon és átjárókon, hogy magába szívja a város kultúráját.

 

Ha szereti a csodálatos tájakat, tegyen egy kalandos MSC Cruises kirándulást a gyönyörű Šibenik-Knin megyében található Krka Nemzeti Parkba. Ott lehetősége lesz arra, hogy a vadon élő állatok között sétáljon, és meglátogassa a festői Skradinski Buk vízesést. A Krka folyó pompás vizéből táplálkozó vízesés egy zöldeskék természetes medencébe zuhan. Túráját egy festői régi malomban berendezett, lenyűgöző néprajzi kiállításon fejezi be.

 

Utazzon Splitből délkeletre, Omis kisvárosába, amely azon a ponton fekszik, ahol a Cetina folyó az Adriai-tengerbe ömlik. A Cetina folyó partján tett rövid utazás után érkezzen meg a Radmanove Milnice étteremhez és piknikezőhelyhez. ez a népszerű kirándulóhely nemcsak arra tökéletes hely, hogy egy pohár helyi bor mellett élvezze a füstölt sonkából és sajtból álló helyi falatokat, hanem arra is, hogy néhány fényképet készítsen. Menjen vissza Splitbe, és fedezze fel a város látnivalóit gyalogosan, mielőtt visszatérne a hajóra.

Május 12. - Velence, Olaszország, 8. nap

A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

Biztosak vagyunk abban, hogy HAJÓUTAD feledhetetlen élményekkel zárul, és reméljük rövidesen ugyanezen vagy egy másik csoportos HAJÓÚTON ismét az utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

A J Á N L A T O K

M E G T E K I N T É S E

ARAB-ÖBÖL csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

ARAB-ÖBÖL

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

KARIBI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

KARIBI

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

 

Az Ön részvételi díja a következőket tartalmazza:

- Légkondicionált autóbusszal történő utazás: Kényelem és frissesség várja Önt autóbuszunkon, mely az M7-es útvonalon halad, felszállási lehetőséggel Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városaiban.

- Adók, illetékek és kötelező borravalók (HSC) fedezettsége: Az utazás ára tartalmazza az összes adót, illetéket és kötelező borravalót, így Önnek ezekkel nem kell foglalkoznia.

- Teljes ellátás a hajón a választott kabinkategóriában: A hajón a választott kabinkategória szerinti teljes ellátást biztosítunk, hogy a legmagasabb kényelemben tölthesse az utazást.

- Magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes időtartama alatt: Egy tapasztalt, magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésére az utazás egész időtartama alatt, hogy segítséget nyújtson mindenben, amire szüksége lehet.

- Magyar nyelvű fordítás a fakultatív kirándulások alatt: Amennyiben Ön a fakultatív kirándulásainkat választja, magyar nyelvű fordítást biztosítunk a helyi idegenvezetők által leadott programon, hogy minden információt tökéletesen megértsen.

​Az Ön utazását még kényelmesebbé és gondtalanabbá teheti a következő választható opciók igénybevételével:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Védelmet nyújtunk az utazás során előforduló váratlan eseményekre, hogy teljes biztonságban érezhesse magát.

- Útlemondási (sztornó) biztosítás: Biztosítást kínálunk, mely lehetővé teszi az utazás lemondását anélkül, hogy jelentős anyagi veszteséggel kellene szembenéznie.

- Fakultatív programok: Választhatja a széleskörű kínálatunkban található fakultatív programokat, hogy még többet láthasson és tapasztalhasson meg az utazás során.

- Italcsomag: Frissítő italokkal gazdagítjuk utazását, amelyek segítenek a nap folyamán hidratáltan maradni és az esti pihenőidőben is kellemesen kikapcsolódni.

- Internet hozzáférés: Lehetőséget biztosítunk az internethez való hozzáférésre, hogy mindig kapcsolatban maradhasson szeretteivel és friss híreket kaphasson a világ minden tájáról.

​Fontos további információk az utazással kapcsolatban:

Pótágyas kabinok foglalása: Pótágyas kabinjaink foglalása lekérésre történik, melyeket a visszaigazolást követően vehetnek igénybe. Kérjük, jelezze igényét időben, hogy garantálni tudjuk a kívánt szállást.

​Fontos tudnivalók és feltételek az utazással kapcsolatban:

Csoport létszám: A meghirdetett csoport minimum létszáma 20 fő, míg a kirándulások esetében a minimum létszám 10 fő. Kérjük, vegye figyelembe ezeket a számokat az utazás tervezésekor.

Program változás: Fenntartjuk a jogot a program sorrendjének megváltoztatására. A tengeri hajóutak esetében a hajótársaság is fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - eltérjen a meghirdetett kikötési útvonaltervtől, ha az indokolt.

​Kiegészítő információk és részletek az utazásról:

- Fakultatív programok: A fakultatív programok árairól honlapunkon található részletes információ. A részvétel esetleges feltételeiről pedig munkatársainknál tud tájékozódni.

- Teljes ellátás a hajón: A hajón biztosított teljes ellátás korlátozott italfogyasztást jelent, ami magában foglalja a víz- és kávéfogyasztást az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, továbbá gyümölcsleveket kínálunk a reggeli ideje alatt.

Helló! 🖐️ GÖRÖGORSZÁG! 🇬🇷 MSC Sinfonia 🚢 csoportos hajóút 🌊 magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗣️

📅 2024. Május 5️⃣-1️⃣2️⃣. 🌞

🇬🇷✨ Engedd, hogy elvarázsoljon a görög varázslat a legkiválóbb hajóutak során! 🌊🚢 Görögország, a tengerpartok gyöngyszeme, várja, hogy felfedezd. Az MSC hajóutak 🛳️ kínálatában megtalálhatóak a legkiválóbb görög hajóutak, melyek során bepillantást nyerhetsz ebbe a csodálatos országba. A csoportos hajóutak 🚢👨‍👩‍👧‍👦 keretében együtt fedezheted fel barátaiddal vagy családoddal a filozófia 📜, az olimpiai játékok 🏅 és a nyugati irodalom 📚 bölcsőjét. Sétálj 🚶‍♂️ Athén óvárosának macskaköves utcáin, és érezd a történelem szellemiségét, amely a világ gondolkodását formálta. Szókratész, Platón és Arisztotelész nyomdokain járhatsz, és a görög filozófia bölcsessége körülvesz. Képzeld el, hogy egy hagyományos tavernában ülsz 🍷, ahol az ókori bölcsek vitatkoztak. Érezd a sport szenvedélyét az ókori olimpiai stadionokban 🏟️. Görögország nem csak a modern olimpiai játékok szülőhelye, hanem az eredeti olimpiai játékoknak otthont adó helyszíneket is felfedezheted.

 

És most, különleges ajánlatunkkal, még többet spórolhatsz! 💰 Foglalj csoportos hajóutat legalább 90 nappal az indulás előtt, és 19,900 Ft kedvezményt biztosítunk! 💸 De van még több: ha az árat foglaláskor egy összegben kifizeted, további 5% kedvezményt kapsz a HAJÓUTAD részvételi díjából. És ne felejtsd el, az árfolyamgarancia ajánlatunkkal 📈 nem kell aggódnod az euróárfolyam ingadozásai miatt. Kérdéseid vannak? 🤔 Munkatársaink 🙋‍♂️🙋‍♀️ készen állnak, hogy válaszoljanak és tájékoztassanak az akció részleteiről. Ne hagyja ki ezt az izgalmas lehetőséget, foglalja le álomutazását most, és élvezze a különleges ajánlatokat! 🚢🌅🎉

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Válasszon kabin kategóriát | egyágyas elhelyezés esetén
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Választható italcsomag
Választható népszerű internet csomagok
Választható kirándulás magyar idegenvezetővel
Válassz ki felszállási helyét
bottom of page