top of page

👋🌴 Helló KARIB! 🚢 MSC Seaside csoportos hajóút 🌊 magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗺️

📅 2024. Február 3-12. 🌟

Helló KARIB! MSC Seaside csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Szigetek, öblök és korallzátonyok. 🌴🐠 A Karib-tenger egy érzés, amely magával ragad a trópusi hangulat csábító ritmusával. 🌊🎶 Merüljön el egy légkörben, ahol az óra úgy tűnik, megáll! ⏰✨ Itt az ideje, hogy megadja magának azt a karibi hajóutat, amire oly régóta vágyik. 🚢❤️ Sétáljon hosszú, fehér homokos strandokon, feküdjön a pálmafák hűs árnyékában és merüljön el egy türkizkék tengerben, tele korallzátonyokkal. 🏖️🐚 Karibi hajóutaink a legátfogóbb felfedezést kínálják az idilli szigetcsoportoknak. 🌺🗺️ Az MSC Cruises még egy privát Karibi-szigettel is rendelkezik! 🏝️ Az Ocean Cay MSC Marine Reserve a lenyűgöző Nyugat-Bahamákon található. 📍 Ezt a trópusi paradicsomot kifejezetten azért alkották meg, hogy vendégeinknek a legexkluzívabb karibi álmot nyújtsa! 💭✨ Fedezze fel a Bahamákat vagy ismerje meg Jamaica és a Dominikai Köztársaság varázsát. 🇯🇲🇩🇴 Engedje magát a Puerto Rico, Guadalupe vagy Martinique hullámzó hangjaihoz. 🎵🍹 Válasszon egy déli Karibi hajóutat és fedezze fel St. Lucia-t vagy Barbados-t vagy akár tovább délre Trinidad és Tobago irányába. 🗺️🚢 Élvezze a Nyugat-Karibi trópusi csodáit. 🌞🍉 Vitorlázzon a Kajmán-szigetekre vagy Hondurasba, amíg el nem éri a mexikói partokat, és látogasson el az ősi maja romokhoz vagy a rejtélyes Costa Maya szigethez. 🗿🌵 Van-e még egy olyan hely a Földön, ahol ilyen változatos kultúrát és kalandot élhet át? 🌎🤔 Fedezze fel az MSC hajóutakat a Karib-tengeren és vitorlázzon páratlan szépségű szigetekre. 🌅⛵ Tervezze meg következő vakációját karibi hajóutainkkal 2024-re! 📅🥂

Február 3. - Indulás!, 1. nap

Elérkezett az első nap, amikor izgatottan indulunk Budapestről, átszállással Pointe-à-Pitre-re. Mielőtt a hajóra szállnánk, egy éjszakát töltünk el a városban, hangolódva a karibi tenger varázslatos hangulatára. Pointe-à-Pitre, Guadeloupe városa a Karib-tengeren, egy francia ékkő a déli Karib-tengeren, vagy ahogy az őslakosok nevezik, "Karukera", azaz a "gyönyörű vizek szigete". Guadeloupe kreol kultúrája és konyhája számos hatás keveredéséből született, beleértve a francia, afrikai, indiai és kelet-ázsiai elemeket.

Február 4. - Pointe-a-Pitre, Guadeloupe, 2. nap

A következő napon izgatottan szállunk fel az MSC Seaside hajóra. Az MSC Seaside újraírja a hajótervezés szabálykönyvét, ötvözve a beltéri és kültéri területeket, hogy olyan módon kösse össze Önt a tengerrel, mint korábban soha. Már a 8. fedélzeten található egy egyedülálló tengerparti sétány, amely éttermekkel, bárokkal, üzletekkel, úszó- és napozóhelyekkel várja a látogatókat. Ráadásul lenyűgöző kilátásban gyönyörködhet a két üvegpadlós járdáról és a panorámaliftből.

Február 5. - Castries, Saint Lucia, 3. nap

Utazzon egy MSC hajóutak keretében a Karib-tengeren és az Antillákon keresztül St. Luciára, a Kis-Antillákba, hogy megcsodálja a gyönyörű fehérhomokos strandokat, buja esőerdőket és az értékes Pitonokat. Ezek a látványos ikervulkáni csúcsok, melyek az UNESCO Világörökség részét képezik, és a nemzet zászlójának szimbólumaiként jelennek meg.

St. Luciát eredetileg a franciák alapították 1664-ben, és az évek során annyiszor került francia és brit uralom alá, hogy a "Nyugat-Indiák Helenájaként" emlegették, amíg a britek 1814-ben végleges uralomra nem tettek szert. Az építészetben és a konyhaművészetben is megtalálhatók a francia és brit inspirációjú örökségek a szigeten, amely 1979-ben nyilvánította ki függetlenségét. Ez különösen Castries, a fővárosában érzékelhető.

Az MSC hajóutak keretében kínált kirándulások St. Lucián mindenki számára kínálnak valamit. Vegyen részt egy troli túrán Castries forgalmas utcáin. Utazzon katamaránnal a Pitonokhoz, és élvezze a Petit Piton és Gros Piton látványát, melyek körülbelül 750 méter magasságban találhatók. Vagy haladjon el banánültetvények mellett, és látogasson el a festői Marigot-öbölbe, amelyet az elhunyt amerikai regényíró, James Michener a Karib-tenger legszebb öblének nevezett.

Valami igazán különlegesért fedezze fel a batik nyomtatás világát a Caribelle Batiknál, majd lássa a Pitonokat szárazföldről egy gyönyörű úton az 18. századi Soufriere Birtokhoz, ahol kókuszról és kakaóról tanulhat. Amikor odaér, ismerje meg, hogyan nyitják meg a kókuszt, hogyan pörkölik hagyományos kemencében, és hogyan alakítják át koprává (száraz kókusz), mielőtt mindennapi tárgyakká, például szappanná, napozókrémmé és főzőolajjá alakítják. És tanulja meg, hogyan erjesztik a kakaót, hogyan szárítják a napfényben, és hogyan őrlik porrá, hogy kakaórudakat készítsenek belőle, mielőtt csokoládévá alakítják.

Kalandra vágyik? Akkor kapja fel az adrenalinját, és élvezze a madártávlati kilátást, miközben fáról fára csúszik. Haladjon el a buborékoló láva medencék mellett, és látogasson el a világ egyetlen autóval megközelíthető vulkánjához, a Kénforrásokhoz, vagy snorkellezzen a tengeri rezervátumban, és fedezze fel a változatos élővilágot, amely korallokat, tengeri sünöket és sok mást kínál.

​​Február 6. - Bridgetown, Barbados, 4. nap

Amikor Barbadosra érkezik egy MSC hajóutak keretében a Karib-tengeren és az Antillákon, kezdje felfedezését a fővárossal, Bridgetownnal. Sok látnivaló található ebben a kis karibi városban, de mindenképpen álljon meg, hogy megcsodálja koloniális épületeit, a Parlament épületét és Lord Nelson szobrát, amely jelenleg a Nemzeti Hősök Terén áll.

Barbados valamelyest megőrizte brit jellegét, helyneveivel, krikettel, lóversennyel és pólóval, anglikán plébániatemplomaival és még egy olyan dombos körzettel is, amelyet Skóciának hívnak. De a britséget túlzásba lehet vinni, mert ez egy kifejezetten nyugat-indiai ország, cukornádmezőkkel borítva és apró rum boltokkal tarkítva.

A Garrison történelmi terület, egy UNESCO Világörökségi helyszín, mely lenyűgöző 18. és 19. századi épületekkel büszkélkedik, kötelező látnivaló, amely a világ egyik legfinomabb ágyúgyűjteményét kínálja. Tartalmazza a George Washington Házat is, ahol az amerikai hazafi életének hat hetét töltötte.

A jelenlegi St. John's templom, az azonos nevű keleti plébániában, az ötödik újjáépítése a legidősebb helyi templomnak, barbadosi gótikus stílusban. Egy 244 méter magas sziklán áll, és 1836-ból származik. Belsejében egy 18. századi brit művész, Richard Westmacott szobra található, míg templomkertjében Ferdinando Paleologus sírja áll, aki Konstantin XI, az utolsó bizánci császár testvérének közvetlen leszármazottja.

Foglaljon egy MSC kirándulást, hogy felfedezze a sziget történelmét a Barbados Múzeumban és Történelmi Társaságban a St. Michael negyedben. És látogasson el a Sunbury Plantation házhoz, amely a nyugodt St. Philip vidéken található. 1650-ből származik, és egy élő emlékmű a birtok életének és egy elmúlt korszaknak.

Harrison’s Cave, a St. Thomas kerületben, egy természeti csoda stalaktitjaival, stalagmitjaival, patakjaival, tavakkal és vízesésekkel. Az egyik barlangban a fény a sziklákon olyan intenzív, hogy "A Kristály Szobának" nevezték el.

A tengerparti szórakozáshoz látogasson el a Pirates Cove-ba, Barbados egyik legjobb strandjára. Pálmafákkal és chickee kunyhókkal, fehér homokkal és kristálytiszta vízzel várja Önt, csupán egy követ dobásnyira Bridgetowntól.

Ha elég bátor ahhoz, hogy a mélybe merüljön, induljon el egy MSC kiránduláson egy valódi tengeralattjáróban, az Atlantisban, hogy felfedezze a korallzátonyt és felfedezze a mélységek által felfedett szépséget.

​Február 7. - Tengeri nap az MSC Seaside fedélzetén, 5. nap

A következő nap egy különleges tengeri nap az MSC Seaside fedélzetén, ahol a vendégek teljes mértékben kihasználhatják a hajó minden kínálta lehetőséget. Az MSC Seaside újraírja a hajótervezés szabálykönyvét, ötvözve a beltéri és kültéri területeket, hogy olyan módon kösse össze Önt a tengerrel, mint korábban soha. Már a 8. fedélzeten található egy egyedülálló tengerparti sétány, amely éttermekkel, bárokkal, üzletekkel, úszó- és napozóhelyekkel várja a látogatókat. Ráadásul lenyűgöző kilátásban gyönyörködhet a két üvegpadlós járdáról és a panorámaliftből.

A hajó különleges kialakításának köszönhetően az utasok közelebb érezhetik magukat a tengerhez, mint bármely más hajón. Az MSC Seaside fedélzetén számos étterem, bár és lounge várja a vendégeket, ahol a világ minden tájáról származó ízletes ételeket és italokat kóstolhatnak meg. A hajó wellness központja egy igazi menedék a test és lélek számára, ahol számos spa kezelés, szauna és gőzfürdő áll rendelkezésre.

A sportkedvelők számára is számos lehetőség kínálkozik, többek között fitneszterem, kosárlabda-pálya és bowlingpálya. A fiatalabb utasok számára külön gyermekklubok és játszóterek állnak rendelkezésre, ahol számos szórakoztató és tanító tevékenység közül választhatnak.

Az esti órákban az MSC Seaside színházában lenyűgöző élő előadásokat tekinthetnek meg az utasok, míg a fedélzeti kaszinóban szerencsét próbálhatnak. A nap végén a vendégek kényelmesen pihenhetnek el a tágas és jól felszerelt kabinjaikban, melyek közül sok kilátással rendelkezik a tengerre.

Ezen a különleges tengeri napon az MSC Seaside fedélzetén az utasok teljes mértékben kihasználhatják a hajó minden kínálta lehetőséget, és felejthetetlen emlékekkel térhetnek haza.

 

Február 8. - Kingstown, St Vincent & The Grenadines, 6. nap

Yachtokkal teli kikötőivel, lenyűgöző strandjaival, vulkanikus háttérrel és kristálytiszta türkiz vizeivel könnyen belátható, miért vonzza St. Vincent és a Grenadine-szigetek páratlan természeti szépsége a vitorlázókat, kalandorokat és a gazdagokat és híreket, és miért választották a "Karib-tenger kalózai" trilógia fő forgatási helyszínének.

A Kis-Antillákban található St. Vincent és a Grenadine-szigetek 32 szigetből és zátonyból áll, amelyek közül csak 9 lakott. St. Vincent, a lánc legnagyobb szigete, Kingstown, a főváros otthona.

Amikor megérkezik egy MSC Karibi és Antillai hajóútra Kingstownba, meglátogatja a Fort Charlotte-ot, egy brit erődöt, amelyet III. György király feleségének tiszteletére neveztek el. 1806-ban épült, fénykorában 600 katona lakott benne. Ma még 30 ágyú látható az erődben, ahol a Fekete Karib emberek történelmét bemutató festmények találhatók. Csúcsáról csodálatos kilátás nyílik az archipelágra; tiszta időben Grenada 90 mérföldre délre látható távcsővel.

Fedezze fel St. Vincent és a Grenadine-szigetek Botanikus Kertjét, az egyik legrégebbi botanikus kertet a Nyugati féltekén, egy MSC kiránduláson. A 18. század közepén alapított kertek nem csak St. Vincent, hanem a Nyugat-Indiák más szigeteinek is a gyarmatosításában játszottak kulcsszerepet. Segítettek bevezetni, létrehozni és terjeszteni azokat a növényeket, amelyeken a legtöbb sziget jövőbeli gazdasága és élelmezése alapult. Ezek a gyönyörű kertek számos trópusi és gyógynövénynek, valamint madárfajnak adnak otthont, köztük a ritka St. Vincent papagájnak. További lehetőségek a helyi papagájfajok megfigyelésére egy MSC kiránduláson a Parrot Lookout-on, a Vermont Természeti Ösvényen a sűrű esőerdőben. A vezetett túra a Vermont-völgy zöldellő mezőin és erdőültetvényein vezet keresztül.

St. Vincent hosszú hagyományokkal rendelkezik a cukornád termesztésében. Egy másik MSC kiránduláson ismerje meg a Black Point történetét - egy alagutat, amelyet a rabszolga kereskedelem csúcspontján ástak, és kulcsszerepet játszott a rum készítéséhez használt melasz szállításában. Ezután vezetett túrán és kóstolón vesz részt a Georgetownban található rum lepárlóban, ahol felfedezheti, hogyan párolják le a melaszt a Karib-tenger egyik legerősebb rumjává.

A "Karib-tenger kalózai" rajongói nem akarják kihagyni azokat az MSC kirándulásokat, amelyek azon a szigeten vezetnek keresztül, ahol híres jeleneteket forgattak. Látogasson el a Wallilabou faluba, szálljon fel a Scaramouche-ra, egy hagyományos nyugat-indiai vitorláshajóra egy kalózpartira, vagy kajakozzon az úgynevezett Denevér-barlanghoz a Byahut-öböl közelében. A barlang egy zajos denevérkolóniának ad otthont, és úszhat vagy búvárkodhat az öbölben, és megtapasztalhatja a zátony körül található csodálatos tengeri életet. Csak tengeren keresztül megközelíthető, az öböl azon helyszínek egyike, ahol a "Karib-tenger kalózai" filmeket forgatták.

Valami különlegesért hajózzon katamaránnal, hogy megnézze a Bequia, a Grenadine-szigetek második legnagyobb szigetének elbűvölő partvidékét. Tekintse meg a Moonhole nevű magánközösséget, amelyet azért ismernek, mert az életmódja harmóniában keresi a természettel, és az otthonokat közvetlenül a tájba építik, legtöbbjüknek nincs ablaka vagy ajtaja. Haladjon tovább a Petite Nevis-re, ahol a bálnavadászat történelmének jelei még ma is láthatók, és élvezze a szomszédos magánsziget, a Mustique kilátásait, amely híres arról, hogy gazdag ügyfeleket vonz, köztük a brit királyi család tagjait.

Február 9. - Saint George, Grenada, 7. nap

​Az olyan fűszerek illata, mint a szegfűszeg, a fahéj és a szerecsendió, az Ön érkezésekor lengi be az MSC Karibi és Antillai hajóutak légkörét St. George's-ba, Grenada szigetének fővárosába. A "Fűszer-sziget" becenevet az agrártermelése miatt kapta, Grenada szimbóluma a szerecsendió, a sziget legismertebb terméke, amely a nemzet zászlaján is szerepel.

Eredetileg a franciák kolonizálták a 1600-as években, akik a bennszülött Karib népet kiirtották a konfliktusok során. Grenadát 1762-ben foglalták el a britek, és brit uralom alatt maradt, egészen függetlenségének évéig, 1974-ig.

St. George's számos látnivalót kínál, kezdve gyönyörű kilátásaival, botanikus kertjeivel, parkjaival és mennyei strandjaival, közülük is a legjelentősebb a közeli Grand Anse Beach.

Kezdje útját egy vezetett sétával egy MSC hajóutak keretében a főváros kanyargós utcáin keresztül a Carenage-tól, a patkó alakú kikötőtől, melynek élénk vízparti sétánya van. Csodálja meg a festői 19. századi pasztellszínű kreol házakat, amelyek téglából és kőből készültek, piros cseréptetőkkel, amelyeket hajók ballasztjából készítettek.

Szerezzen első kézből tapasztalatot a sziget csodálatos fűszer- és illatpalettájáról egy MSC hajóutak keretében, amely megáll a Dougaldston Birtoknál. Ezen a rusztikus, 300 éves kakaóültetvényen Gouyave-ban felfedezheti, milyenek a fűszerek és a kakaó szárítótálcái, és megtudhatja, hogyan dolgozzák fel ezeket a fűszereket maghüvelyekből, vagy hogyan szüretelik a fahéjat egy fa kérgéből. Onnan továbbhaladhat egy régi stílusú szerecsendió szövetkezeti üzembe, ahol a munkát kézzel végzik.

Grenada számos gyönyörű vízeséssel büszkélkedhet, közülük a leglátványosabb az Annandale Falls, mintegy 7 mérföldre St. George's-tól. Egy sűrű növényzetű grottó által rejtve a hegyekben, a vízesés 30 láb magasságból zuhan le a levelek és ágak közé, természetes medencét hozva létre, ahol úszhat.

Egy visszatekintésért Grenada múltjába, szálljon fel egy kreol buszra egy vezetett MSC hajóutak keretében egy labirintusú meredek úton, magasabb tengerszint feletti magasságokba. Élvezze a pompás panorámákat a 18. századi erődökből, a Fort George-ból és a Fort Frederick-ből, amelyet "A Hátrafelé Néző Erődnek" is neveznek, mivel az ágyúk a szárazföld felé, és nem a tenger felé néznek.

​Február 10. - Fort de France, Martinique, 8. nap

Nagyban köszönhetően francia és nyugat-indiai hatásainak, Martinique, egy buja hegyes sziget a Kis-Antillákban, melynek háttérben pihenő Mount Pelée vulkánja található, kozmopolita stílust áraszt. A kifinomult gasztronómiai és kulturális jelenet nem csak a természeti csodákhoz, gyönyörű öblökhöz és strandokhoz vonzza az utazókat, hanem szívéhez is, Fort-de-France-hoz, a fővároshoz. Bár a hivatalos nyelv a francia, a szigetlakók többsége beszél Antillai Kreolt is. Az Európai Unió tagjaként a sziget az eurót használja pénznemként.

Amikor megérkezik egy MSC Karibi és Antillai hajóútra Fort-de-France-ba, azonnal észreveszi a sziget meredek dombjait, színes koloniális építészetét, díszes erkélyeit és trópusi virágait. Foglaljon egy MSC hajóutak keretében egy kirándulást a Balata Katedrálishoz, amely a Sacré-Coeur miniatűr másolata Montmartre-ban, Párizsban, és csodálatos kilátást nyújt Fort-de-France-ra és az öbölre.

Mielőtt Martinique a jelenlegi nevén ismertté vált volna, egyszer Madinina-nak hívták, a virágok szigetének. A Balata Botanikus Kertben fedezze fel a 300 féle pálmafát, élvezze a kert függőhídjának kilátását, és csodálja meg a trópusi virágok virágzását a 16 hektáros buja tájon. Vagy próbálja ki a sziget legjobb rum lepárlóit. Az MSC hajóutak elviszik Önt a 1651 óta működő Depaz Lepárlóhoz vagy a St. James Rum Lepárlóhoz és Múzeumhoz, ahol megismerheti a rum készítésének folyamatát és megkóstolhatja a hagyományos Rhum Agricole-t, amelyet frissen facsart cukornádléből készítenek a hagyományos melasz helyett.

Ezután látogasson el St. Pierre színházának romjaihoz, Martinique egykori kulturális fővárosához, amelyet tragikusan a 1902-es Mount Pelée kitörése pusztított el. A modern St. Pierre város Franciaország 101. "Művészet és Történelem Városa".

Február 11. - Pointe-a-Pitre, Guadeloupe, 9. nap

A hajóút csodálatos zárásaként az MSC hajó megközelítette Pointe-a-Pitre, Guadeloupe kikötőjét. A trópusi sziget szépsége és a tenger kékje az utolsó emlékek, amelyekkel az utasok búcsút intettek a Karib-tengernek. A kikötőben a bőröndökkel felszerelkezve, az utasok felkészültek a repülőtéri transzferre, ahol egy közvetlen járat várta őket, hogy visszavigye őket Budapestre. A hazaút során az ablakon keresztül a tenger és a szigetek látványa lassan eltűnt, de az emlékek és a kalandok örökké megmaradnak.

Február 12. - Érkezés Budapestre, 10. nap

Biztosak vagyunk abban, hogy HAJÓUTAD feledhetetlen élményekkel zárul, és reméljük rövidesen ugyanezen vagy egy másik csoportos HAJÓÚTON ismét az utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

A J Á N L A T O K

M E G T E K I N T É S E

ARAB-ÖBÖL csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

ARAB-ÖBÖL

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

KARIBI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

KARIBI

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

Az Ön részvételi díja a következőket tartalmazza:

- Utazás menetrend szerinti repülőjárattal: Budapestről indulva és oda visszaérkezve biztosítjuk utazását menetrend szerinti repülőjárattal, hogy időben elérje a kívánt célállomásokat.

- Egy éjszaka szállást középkategóriájú szállodában Pointe-a-Pitreben: Biztosítjuk az egy éjszakás szállást Pointe-a-Pitreben, reggelis ellátással.

- Adók, illetékek és kötelező borravalók (HSC) fedezettsége: Az utazás ára tartalmazza az összes adót, illetéket és kötelező borravalót, így Önnek ezekkel nem kell foglalkoznia.

- Teljes ellátás a hajón a választott kabinkategóriában: A hajón a választott kabinkategória szerinti teljes ellátást biztosítunk, hogy a legmagasabb kényelemben tölthesse az utazást.

- Magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes időtartama alatt: Egy tapasztalt, magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésére az utazás egész időtartama alatt, hogy segítséget nyújtson mindenben, amire szüksége lehet.

- Magyar nyelvű fordítás a fakultatív kirándulások alatt: Amennyiben Ön a fakultatív kirándulásainkat választja, magyar nyelvű fordítást biztosítunk a helyi idegenvezetők által leadott programon, hogy minden információt tökéletesen megértsen.

​Az Ön utazását még kényelmesebbé és gondtalanabbá teheti a következő választható opciók igénybevételével:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Védelmet nyújtunk az utazás során előforduló váratlan eseményekre, hogy teljes biztonságban érezhesse magát.

- Útlemondási (sztornó) biztosítás: Biztosítást kínálunk, mely lehetővé teszi az utazás lemondását anélkül, hogy jelentős anyagi veszteséggel kellene szembenéznie.

- Fakultatív programok: Választhatja a széleskörű kínálatunkban található fakultatív programokat, hogy még többet láthasson és tapasztalhasson meg az utazás során.

- Italcsomag: Frissítő italokkal gazdagítjuk utazását, amelyek segítenek a nap folyamán hidratáltan maradni és az esti pihenőidőben is kellemesen kikapcsolódni.

- Internet hozzáférés: Lehetőséget biztosítunk az internethez való hozzáférésre, hogy mindig kapcsolatban maradhasson szeretteivel és friss híreket kaphasson a világ minden tájáról.

​Fontos további információk az utazással kapcsolatban:

Pótágyas kabinok foglalása: Pótágyas kabinjaink foglalása lekérésre történik, melyeket a visszaigazolást követően vehetnek igénybe. Kérjük, jelezze igényét időben, hogy garantálni tudjuk a kívánt szállást.

​Fontos tudnivalók és feltételek az utazással kapcsolatban:

Csoport létszám: A meghirdetett csoport minimum létszáma 20 fő, míg a kirándulások esetében a minimum létszám 10 fő. Kérjük, vegye figyelembe ezeket a számokat az utazás tervezésekor.

Program változás: Fenntartjuk a jogot a program sorrendjének megváltoztatására. A tengeri hajóutak esetében a hajótársaság is fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - eltérjen a meghirdetett kikötési útvonaltervtől, ha az indokolt.

​Kiegészítő információk és részletek az utazásról:

- Fakultatív programok: A fakultatív programok árairól honlapunkon található részletes információ. A részvétel esetleges feltételeiről pedig munkatársainknál tud tájékozódni.

- Teljes ellátás a hajón: A hajón biztosított teljes ellátás korlátozott italfogyasztást jelent, ami magában foglalja a víz- és kávéfogyasztást az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, továbbá gyümölcsleveket kínálunk a reggeli ideje alatt.

👋🌴 Helló KARIB! 🚢 MSC Seaside csoportos hajóút 🌊 magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗺️

📅 2024. Február 3-12. 🌟

🌴🌊 Szigetek, öblök és korallzátonyok. 🐠🏝️ A Karib-tenger egy érzés, amely magával ragad a trópusi hangulat csábító ritmusával. 🎶🍹 Merüljön el egy légkörben, ahol az óra úgy tűnik, megáll! ⏰🛑 Itt az ideje, hogy megadja magának azt a karibi hajóutat, amire oly régóta vágyik. 🚢🌅 Sétáljon hosszú, fehér homokos strandokon, feküdjön a pálmafák hűs árnyékában 🌴🏖️ és merüljön el egy türkizkék tengerben, tele korallzátonyokkal. 🐚🐟 Karibi hajóutaink a legátfogóbb felfedezést kínálják az idilli szigetcsoportoknak. 🗺️🌞 🚢🏝️ Az MSC Cruises még egy privát Karibi-szigettel is rendelkezik! Az Ocean Cay MSC Marine Reserve a lenyűgöző Nyugat-Bahamákon található. 🇧🇸🌊 Ezt a trópusi paradicsomot kifejezetten azért alkották meg, hogy vendégeinknek a legexkluzívabb karibi álmot nyújtsa! 🌴🍹 Fedezze fel a Bahamákat vagy ismerje meg Jamaica és a Dominikai Köztársaság varázsát. 🇯🇲🇩🇴 Engedje magát a Puerto Rico, Guadalupe vagy Martinique hullámzó hangjaihoz. 🎶🇵🇷 Válasszon egy déli Karibi hajóutat és fedezze fel St. Lucia-t vagy Barbados-t vagy akár tovább délre Trinidad és Tobago irányába. 🇱🇨🇧🇧🇹🇹 Élvezze a Nyugat-Karibi trópusi csodáit. 🌅🌴 ​⛵🌎 Vitorlázzon a Kajmán-szigetekre vagy Hondurasba, amíg el nem éri a mexikói partokat, és látogasson el az ősi maja romokhoz vagy a rejtélyes Costa Maya szigethez. 🇲🇽🗿 Van-e még egy olyan hely a Földön, ahol ilyen változatos kultúrát és kalandot élhet át? 🌍🌴 Fedezze fel az MSC hajóutakat a Karib-tengeren és vitorlázzon páratlan szépségű szigetekre. 🚢🌊 Tervezze meg következő vakációját karibi hajóutainkkal 2024-re! 📅🌴​

💰🎉 Halmozza a kedvezményeket és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! 🚢🌴 Ne habozzon, foglalja le a fenti csoportos hajóutat legalább 9️⃣0️⃣ nappal az indulás előtt, és minden utasunknak 1️⃣9️⃣,9️⃣0️⃣0️⃣ Ft kedvezményt biztosítunk! 💸🎁 Azonban spórolhat még többet is: ha az árat foglaláskor egy összegben kifizeti, további 5️⃣% azonnali engedményben részesül a HAJÓUTAD részvételi díjából (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 1️⃣5️⃣0️⃣. napon megtörténik). 🛳️💲 Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de a HAJÓUTAD árfolyamgaranciáját is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell aggódnia az euróárfolyam ingadozásai miatt. 💶📈 📞🤔 Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon felkeresni munkatársainkat, akik szívesen válaszolnak és részletesen tájékoztatják Önt az akció részleteiről. 🗣️👥 Ne hagyja ki ezt az izgalmas lehetőséget, foglalja le álomutazását most, és élvezze a különleges ajánlatokat! 🌅🎉

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Válasszon kabin kategóriát | egyágyas elhelyezés esetén
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Választható italcsomag
Választható népszerű internet csomagok
Választható kirándulás magyar idegenvezetővel
bottom of page