top of page

👋 Helló ŐSZ! 🌞 MSC Splendida 🛳️ csoportos hajóút 🚢 Törökországba 🇹🇷 a GÖRÖG-szigeteken 🇬🇷 át magyar 🇭🇺 idegenvezetővel 🎤🗺️

📅 2024. 🍂 Szeptember 15-24. 🌟

👋 Helló ŐSZ! 🌞 MSC Splendida 🛳️ csoportos hajóút 🚢 Törökországba 🇹🇷 a GÖRÖG-szigetek

🌟 Készüljön fel egy felejthetetlen kalandra 🌍 az MSC Splendida luxus hajóján 🛳️!

 • Indulás és Útvonal: Az utazás 🗺️ az olaszországi Triestéből 🇮🇹 veszi kezdetét és elvezet Önt az olasz kulináris csodáktól 🍝 egészen a lenyűgöző görög 🇬🇷 és török 🇹🇷 tájakig, mindezt eleganciában 🎩 és kényelemben 🛋️.

 • A Hajó: Az MSC Splendida, ahogyan a neve is sugallja, egyszerűen ragyogó 🌠. A hajón 🛳️ minden egyes nap 🗓️ új kihívásokat 🌍 és izgalmakat 🎭 tartogat, a változatos programoktól 🎉 és szórakozási lehetőségektől kezdve a válogatott éttermekig 🍽️, ahol a legkiválóbb nemzetközi 🍣 és mediterrán 🍝 fogásokat kóstolhatja meg. Az MSC Yacht Club tagjaként 🏅 még több luxust 🛏️ és kényelmet élvezhet, például egy privát liftet 🛗, ami közvetlenül az MSC Aurea Spa wellness központba 🧖‍♀️ visz.

🌟 Az Utazás Során 🚢:

 • Katakolon: Ellátogat Katakolonba 🏛️, az első olimpiai játékok 🥇 szülőhelyére.

 • Heraklion (Kríti): A következő állomás Heraklion (Kríti) 🏛️🇬🇷, ahol a minószi civilizáció lenyűgöző emlékei között kalandozhat.

 • Kusadasi: Kusadasi 🇹🇷 lesz a következő állomás 🚢, ahol a helyi bázárokon 🛍️ vásárolhat és török teát 🍵 is fogyaszthat.

 • Isztambul: Utána Isztambul 🕌 következik, a két kontinensen 🌍 elterülő, kultúrájában gazdag város 🎨.

 • Korfu: A hajó aztán Korfu szigetére 🇬🇷 navigál, ahol a kristálytiszta tenger 🌊 és a gyönyörű strandok 🏖️ várják.

 • Bari: Bari 🇮🇹, az olasz déli part történelmi városa 🏰 lesz az utolsó előtti megálló, mielőtt visszatérnénk Triestébe 🇮🇹, ahol a varázslatos hajóút 🌅 véget ér.

🌟 Az MSC Hajóutak 🛳️:

Az MSC hajóutak a világ 🌍 legcsodálatosabb és legromantikusabb helyszíneire 🌹 kalauzolnak el. A luxus 💎, a komfort 🛋️ és az elsőosztályú szolgáltatások 🌟 garantálják, hogy az utazás 🌍 felejthetetlen emlékekkel 📷 gazdagít. Ne halogassa tovább ⌛, csatlakozzon ezen a kora őszi hajóúton 🌅 az MSC Splendidával 🛳️, és fedezze fel a Földközi-tenger 🌊 valódi varázsát! 🌺

 

Szeptember 15. - Indulás!, 1. nap

Készüljünk az utazásra! A csoportunk tagjai hajnali órákban szállnak fel a buszra, majd a kora délutáni napsugarak alatt megérkeznek Triesztbe. Itt már indulásra készen várja őket a lenyűgöző MSC Splendida hajó!

Szeptember 16.  - Tengeri nap az MSC Splendida fedélzetén, 2. nap

Az MSC Splendida nem csupán egy hajó, hanem egy úszó luxusrezidencia, amely fenntarthatósági elvek mentén kínál felejthetetlen utazást a világ legcsodálatosabb hajóúti céljaihoz. A hajó maga is egy lenyűgöző desztináció, ahol a stílus és az elegancia mindenhol jelen van. Az élő zenei előadásoktól a design éttermekig és bárokig, a választék olyan széles, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt, legyen szó mediterrán ínyencségekről vagy amerikai steakhouse specialitásokról. Az estéket pedig világszínvonalú előadásokkal töltheti a Strand Színházban, izgalmas játékokkal a Royal Palm Casinóban vagy táncolva a Club 33 Diszkóban.

Az utazás Triesztből indul és olyan lenyűgöző helyszíneken köt ki, mint Katakolon (Olympia), Piraeus (Athén), Kusadasi, Isztambul, Korfu és Bari Olaszországban, mielőtt visszatérne Triesztbe. Az út során felfedezheti a tengerparti városokat, a történelmi nevezetességeket és az idilli szigeteket, miközben az MSC Splendida kényelmes luxusa és gazdag kínálata teszi az utazást igazán emlékezetessé.

Az MSC Splendida által kínált utazás nem csupán egy hajóút, hanem egy álomszerű élmény, ahol a hajón töltött idő is felejthetetlen. Ne hagyja ki ezt a csodálatos nyári kalandot, foglalja le most a helyét!

 

Szeptember 17.  -  Katakolon (Olympia), Görögország, 3. nap

A Peloponnészoszi partokon található Katakolon, Görögország kis tengerparti városa, az MSC Földközi-tengeri hajóútjainak célpontja. Ez a bájos helyszín, mely a kék Jón-tengerre néz, büszkélkedhet egy világítótoronnyal, az Agios Nicolaos templommal és egy hangszer múzeummal. Néhány rövid utazásra fekszik az ókori Olympia helyszíne, a lenyűgöző UNESCO világörökségi helyszín. 3000 évvel ezelőtt itt rendezték Görögország első olimpiai játékait a panhellén vallási szent helyen.

Az MSC hajóútjai számos izgalmas látnivalót kínálnak, beleértve:

- Olympia, népművészeti előadás és kóstoló

- Olympia és múzeuma

- Magna Grecia Birtok és Olympia 3D-ben

Fedezze fel a görög mitológia izgalmas világát az MSC hajóút Olympia régészeti helyszínéhez szervezett kirándulásán. Ez Görögország történelmének egyik legjelentősebb helye, az Alfeiós folyó dombos vidékén. Látogassa meg a Zeusz templomának maradványait, az edzőtermet, a lóversenypályát és a nagy stadiont, amely akár 45 000 néző befogadására is alkalmas volt. Majd a városban élvezze a finom étkezést és egy tipikus népművészeti előadást egy autentikus helyi étteremben.

A valóban átfogó élmény érdekében válasszon egy MSC hajóútját, amely megáll az Olympia Régészeti Múzeumnál is. Ez a kulturális központ rendkívül gazdag díszes szobrok, terrakotta műtárgyak és gyönyörű mozaikok kiállítását kínálja, amelyeket a helyszín ásatása során találtak. Láthatók Pelops szobrai egy szekérversenyben, a Lapiths, a Kentaurok és Héraklész munkái a Zeusz templomból. A múzeum szintén rendelkezik egy fantasztikus könyv- és ajándékbolttal, ahol számos emléktárgyat és ajándékot kínálnak.

Vegyen részt egy MSC hajóúton a Magna Grecia Birtokhoz, amely Katakolon környező bájos falvain keresztül egy rövid buszút. Fedezze fel a szőlőültetvényeket, nézze meg a farmállatokat, és kóstolja meg a meze előételeket egy pohár helyi borral. Ezután látogasson el az elképesztő Olympiába, ahol elképzelheti, milyen volt a játékok helyszíne az i. e. 8. században. A múzeumban szórakoztató 3D-s virtuális rekonstrukciót tekinthet meg Olympiáról annak legfényűzőbb történelmi időszakában.

Szeptember 18. - Heraklion, Görögország, 4. nap

Kréta fővárosa, Heraklion, egy MSC Földközi-tengeri hajóút célpontja, egy pezsgő város gazdag történelemmel. Csodálja meg a fenséges Yioúhtas-hegyet, amikor a kikötőben horgonyoz, és az ősi Koules Erődöt a kikötő nyugati mólóján. Fedezze fel a mítikus Knosszoszi Palotát vagy látogasson el történelmi kolostorokhoz és templomokhoz. Kréta egy izgalmas szelet a görög szigeti életből, amit csak vár, hogy felfedezzék!

Az MSC hajóút kirándulások számos izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- A Knosszoszi Palota

- A Mínoszi Phaestoszi Palota

- Fodele falu és Rethymno város

Az 'Ariadné fonalának, a labirintusnak és a Minotaurusznak' nevezett görög mítosz világszerte ismert. Egy lenyűgöző MSC hajóút kiránduláson meglátogathatja a Knosszoszi Palotát, az ősi helyszínt, ahol a legenda született. Egy kiterjedt neolitikus település romjain épült, több mint 800 szobás labirintust fedezhet fel. Fedezze fel a mínoszi oszlopokat, csodálatos freskókat és a király trónját egy vezetett túrán. Ezután látogasson el a lenyűgöző Heraklioni Régészeti Múzeumba, ahol impozáns mínoszi tárgyak gyűjteménye található. Tekintse meg az alabástrom bálványokat, ékszereket, szobrokat és a Hagia Triada szarkofágust.

Gyönyörű Kréta gazdag mitológiával és régészeti lelőhelyekkel. Egy MSC hajóút kiránduláson meglátogathatja a Phaestoszi Palotát, a mínoszi civilizáció egyik gyöngyszemét. Álomszerű szőlőültetvényeken és olajfa ligeteken keresztül vezet az út az Agia Varvara-hágón át. Ott éri el a Messara-síkságot és annak történelmi palotájának maradványait. Phaestos a sziklás Ida-hegyre néz, és romjai számos csodával teli elemet tartalmaznak. Fedezze fel a kőlépcsőket, a központi udvart, egy oszlopos kriptát és antik tárolóedényeket.

Látogasson el Fodele vidéki falujába egy MSC hajóút kiránduláson. A falu, amely a spanyol reneszánsz festő, El Greco szülőhelye, egy gyönyörű völgyben fekszik, tele narancsligetekkel. Élvezze a városban tett nyugodt sétát, mielőtt továbbutazna Rethymno városába. Ott bizánci és hellénisztikus-római maradványokat és egy 16. századi erődöt csodálhat meg. Használja ki a szabad időt, hogy vásároljon a helyi boltokban vagy sétáljon az elbűvölő sikátorokban. Rethymno lenyűgöző építészetét is megcsodálhatja, amely török és velencei hatásokat is magában hordoz.

Szeptember 19. - Kusadasi, Törökország, 5. nap

Törökország, amely számos világbirodalom, többek között a római, a bizánci és az oszmán tanúja volt, gazdag ősi leletekben és UNESCO világörökségi helyszínekben. Az ország híres tengerparti panorámájáról, nyüzsgő piacairól, régészeti csodáiról és sivatagos sahara jellegű tájairól. Kusadasi és Ephesus, két tengerparti városa, mindkettő az MSC Földközi-tengeri hajóutak célpontja - az egyik egy ragyogó tengerparti üdülőhely, melynek látképe a csillogó Egei-tengerre nyílik, a másik egy ókori kereskedelmi központ, mely lenyűgöző ókori műemlékekkel teli.

Válasszon felejthetetlen túrát az MSC hajóutak kirándulásai közül, többek között:

- Ephesus

- Szűz Mária Háza

- Szent János Templom

Nem messze a modern Selcuktól található az ősi Ephesus, egy város, amely romantikus romokkal van tele, a klasszikus Görögországtól a Római Birodalomig. Töltse a napot a Régészeti Múzeumban található műtárgyak csodálásával, tekintsen rá a vidékre az Ayasuluk erődből, napozzon a Nagyszínházban, vagy csodálkozzon az Ókor Hét Csodája egyikén: a fenséges Artemisz templomon.

Tegyen zarándoklatot a Szűz Mária Házához, ahol azt állítják, hogy Szűz Mária, Jézus anyja, életének utolsó éveit töltötte. A helyszínt a 19. században egy római katolikus apáca fedezte fel újra, most pedig szent helynek számít, és látnivalói között szerepel egy kívánságkút, keresztelőmedence, elbűvölő kápolna és macskaköves udvari kert.

Azok számára, akik az építészeti pompát részesítik előnyben a rusztikusság helyett, fedezzék fel az Anglikán Szent János Evangélista templom lenyűgöző belső terét. Izmir tengerparti városában található ez a tiszteletre méltó vallási helyszín, amely otthont ad egy sor szép festménynek, egy színes kupolás mennyezetnek és egy nagyszerű márvány oltárnak.

Szeptember 20.  - Isztambul, Törökország, 6. nap

Istanbul Törökország legnagyobb városa, ahol az ősi Kelet találkozik a modern Nyugattal. Átívelve Ázsiát és Európát, ez a karizmatikus metropolisz érzéki kavalkád – a római, bizánci és oszmán örökségtől a bámulatos mecsetek és paloták sokaságáig. Fedezze fel a gazdag múzeumokat, hajózzon a kobaltkék víziutakon, vagy kóstolja meg a finom török konyhát egy hangulatos étteremben. Az MSC Földközi-tengeri hajóutak célállomása, Istanbul, egy kulturális olvasztótégely.

Válasszon felejthetetlen túrát az MSC hajóutak kirándulásai közül, többek között:

- Topkapi Palota

- Kumkapi vacsora

- Boszporusz hajóút

Fedezze fel a Topkapi palotát, Isztambul remekművét, amely a 15. és 16. századi oszmán szultánok otthona volt. Négy udvarral, haremkomplexummal és császári kincstárral büszkélkedő építészeti ikonja elbűvöl a mesebeli bástyáival, lenyűgöző mozaikjaival, ragyogó kertjeivel és a világ ötödik legnagyobb gyémántjával, az 86 karátos Spoonmakerrel.

A tenger gyümölcseinek szerelmesei autentikus ízelítőt kaphatnak Isztambulból egy látogatással a Kumkapihoz. Ez a vibráló intézmény számos halétterem otthona, ahol a nap friss fogásait szolgálják fel pezsgő szabadtéri környezetben.

Érezze a hajában a szellőt és a bőrén a napot egy lélegzetelállító Boszporusz hajóúton. Isztambul lenyűgöző látnivalóit és nevezetességeit élvezheti a hajó kényelméből, miközben az tengeri szoroson siklik át (étkezési lehetőséggel is).

Szeptember 21. - Tengeri nap az MSC Splendida fedélzetén, 7. nap

A hatalmas választékban található sportlétesítmények között négy úszómedence, futópálya, fallabdapálya és ultramodern edzőterem várja Önt.

Erőfeszítéseit követően pihenhet az MSC Aurea Spa-ban, ahol elérhetők a kényeztető balinéz masszázsok, talasszoterápia, fejlett szépségkezelések, török fürdő, szauna, pezsgőfürdő és napozóterasz.

Vagy sütkérezhet a napfényben a Top 18 napozóteraszon, ami nyugalmat és privát szférát biztosít, lenyűgöző kilátással a tengerre. Saját wellness szolgáltatása és bára is van, ahol ingyenes gyümölcsnyársakat kínálnak; a gyerekek és tinédzserek számára is kiváló létesítmények és klubok állnak rendelkezésre.

Az előkelő orrban található az exkluzív MSC Yacht Club, egy luxushajó a hajón belül, 71 tágas lakosztállyal, saját Concierge recepcióval, 24 órás inas szolgálattal, privát Top Sail Lounge-zsal, medence fedélzettel és bárral.

Az MSC Splendida fedélzetén mindig van mit felfedezni, így minden nap új élményeket kínál minden korosztály számára a hajóúton.

Szeptember 22. - Korfu, Görögország, 8. nap

A gyönyörű tengerparti Corfu, egy MSC mediterrán hajóút célállomása, hegyes szikláiról, gyönyörű strandjairól és romantikus hangulatáról híres.

 

A sziget fővárosa, amely szintén a Corfu nevet viseli, Görögország ősi ékkövei közé tartozik. Itt található egy velencei erőd és egy a UNESCO világörökségi listáján szereplő óváros, mely kacskaringós utcákkal, pezsgő bárokkal, magas házakkal és mennyei kertekkel büszkélkedhet. Fedezze fel a szigeten szétszórt ősi romokat a múltból.

Az MSC hajóutak számos izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- Achilleion Palota

- Corfu strandjai

- Palaiokastritsa kolostor

Utazzon kanyargós utakon, amelyeket olajfák és neoklasszikus teraszok szegélyeznek, és fedezze fel a lenyűgöző Achilleion palotát. Ez az MSC hajóút-kirándulás egy fenséges világba kalauzolja Önt - Ausztria császárnőjének, Erzsébetnek egykori lakhelyére. Az Achilleion palota egy lenyűgöző fehér kastély, amely csodálatos kertekkel és tengerre néző kilátással büszkélkedhet. Utána élvezze a szabadidőt Corfuban, vásároljon és étkezzen, mielőtt visszatérne a hajóra.

Az MSC hajóutak örömmel kínálnak egy kirándulást Corfu csodálatos partvonala mentén. Szánjon némi szabadidőt Palaiokastritsa strandjain, és csodálja meg a természetes szépséget. Szálljon hajóra, és suhanjon el Corfu partvonala rejtett kincsei mellett, beleértve a hihetetlen Nausicaa-barlangot. Töltsön egy órát a Paradicsom-strandon, ahol pihenhet a homokban vagy úszhat. Utána látogasson el több természeti csoda helyszínére hajóval, beleértve a Kék Szemet, a Szent Nikolasz-barlangokat és az Oroszlánfejet. Végül térjen vissza Palaiokastritsa városába vásárlásra és egy falat ételre.

Egy másik rendkívüli MSC hajóút-kirándulás egy festői úton keresztül vezet Corfu narancsligáin, ciprusfáin és fenyőin keresztül a gyönyörű Palaiokastritsába. Ott megtudhatja, hogyan szüretelik a kumquatokat és hogyan alakítják át likőrré egy hagyományos kumquatgyárban. A Jón-tenger felett magasodó sziklás kiemelkedésen álló falu kilátást nyújt a Bizánci kolostorra. A vallási ikonok freskóival díszített történelmi templom kihagyhatatlan látványosság. A következő állomás Makrades városa, ahol a hagyományos tavernában kóstolhatja meg a meze-t, a bort és az ouzót. A fogadó 19. századi mezőgazdasági eszközei és vintage olajprése betekintést nyújtanak egy letűnt korba.

Szeptember 23. - Bari, Olaszország, 9. nap

Az olasz kikötőváros, Bari, az MSC mediterrán hajóutak célállomása, az régészeti leletekben gazdag Apulia régió partján fekszik.

Ez az ősi város lenyűgöző keveréket kínál régi és új elemekből, történelmi templomokkal, várakkal és terekkel, amelyek modern galériák, boltok és múzeumok közelében találhatóak. Távolabb, fedezze fel a természeti csodák bőségét, beleértve az UNESCO Világörökség részét képező barlangokat. Lélegzetelállító strandjaival és világszínvonalú éttermeivel Bari emlékezetes tengerparti úti cél.

Az MSC hajóutak számos izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- A 'Sassi' Materában

- Alberobello

- Castellana és Polignano a Mare barlangjai

Fedezze fel a varázslatos kanyonvárost, Materát egy MSC hajóút-kirándulás keretében. Ez a lenyűgöző helyszín a 'Sassi' negyedéről híres, ahol egy egész barlanghálózatot faragtak a hegybe. Az UNESCO Világörökség részét képező helyszínen számos barlang a neolitikus időszakra nyúlik vissza. Materának bibliai hangulata filmrendezőket vonz, mint például Pierpaolo Pasolini (Máté Evangéliuma szerint, 1964) és Mel Gibson (Krisztus szenvedése, 2004).

Látogassa meg a festői Alberobello várost egy MSC hajóút-kirándulás keretében. Itt felfedezheti a mészkőből épült, fehérre meszelt, kúpos tetős házakat, amelyeket helyben 'trullo'-nak hívnak. Az UNESCO Világörökség részét képező Alberobello ikonikus épületei csodálatos látványt nyújtanak. Élvezze a város hangulatos, macskaköves utcáit és vonzó virágtartóit, mielőtt megállna a világ egyetlen trullo templománál, a Szent Antalnál.

Ha nagy kalandokra vágyik, ne hagyja ki a Castellana barlangjait, amelyek Olaszország bor- és olíva régiójában, az Itria-völgyben találhatók. Egy felejthetetlen MSC hajóút-kirándulás keretében merüljen alá a föld alatti világba, és lássa a kalcitkristályokkal bevont cseppköveket és függőköveket. Ezen a kiránduláson meglátogatja Polignano a Mare-t is, egy várost, amely egy sziklás szakadék felett helyezkedik el, nézve az Adriai-tengerre. Séta a fehérre meszelt utcákon, élvezze a kilátást a domboldali teraszokról, vagy mártsa lábát a Spiaggia Lama Monachile strand türkizkék vizébe.

Szeptember 24.  - Trieszt, Olaszország, 10. nap

A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

Biztosak vagyunk abban, hogy HAJÓUTAD feledhetetlen élményekkel zárul, és reméljük rövidesen ugyanezen vagy egy másik csoportos HAJÓÚTON ismét az utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

Az Ön részvételi díja a következőket tartalmazza:

 • Kényelmes utazás légkondicionált autóbusszal: Az M7-es autópályán közlekedve kínáljuk Önnek a kényelmes és frissítő utazási élményt. Felszállási lehetőségek Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városokban, így a legkényelmesebb útvonalon juthat el célállomására.

 • Adók, illetékek és kötelező borravalók teljes körű fedezettsége: Nem kell plusz költségekkel számolnia, az utazás ára tartalmazza az összes szükséges adót, illetéket és a kötelező borravalókat, így Önnek csak az utazás élményére kell koncentrálnia.

 • Prémium ellátás a hajón a választott kabinkategóriában: Törekedünk arra, hogy a választott kabinkategória szerint a legjobb ellátást biztosítsuk Önnek a hajón, garantálva a kényelmet és a kulináris élvezeteket.

 • Tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérő az Ön rendelkezésére: Az Ön kényelme és biztonsága érdekében egy profi, magyar nyelvű csoportkísérő lesz mellette az utazás teljes időtartama alatt, aki minden kérdésére választ tud adni és mindenben segítségére lesz.

 • Magyar nyelvű fordítás az opcionális kirándulásokon: Ha úgy dönt, hogy részt vesz a fakultatív kirándulásainkon, garantáljuk, hogy a helyi idegenvezető által nyújtott információkat magyar nyelvű fordításban is megkapja, hogy maximálisan élvezhesse a kínált programokat.

Az Ön elégedettsége és kényelme számunkra a legfontosabb, így mindent megteszünk annak érdekében, hogy utazása minden pillanata gondtalan és felejthetetlen legyen!

Az utazását további szolgáltatásokkal is kiegészítheti, melyekkel még kényelmesebbé és személyre szabottabbá teheti az élményt:

 • Biztosítások:

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás - Legyen felkészült az utazás során bekövetkező váratlan helyzetekre.

  • Sztornó biztosítás - Ha bármilyen okból módosítani kell tervein, legyen megnyugodva, hogy nincsenek jelentős anyagi veszteségei.

 • Fakultatív programok: Vegyen részt különféle programokon, hogy még több élménnyel gazdagodhasson az utazása során.

 • Italcsomag: Élvezze a frissítő italainkat, hogy mindig megfelelően hidratált legyen és élvezhesse az esti lazulás pillanatait.

 • Internet: Maradjon kapcsolatban a világgal és a szeretteivel; biztosítjuk az internet hozzáférést az utazás során.

Ezekkel a kiegészítőkkel biztosítjuk, hogy az Ön utazása teljesen az Ön igényeihez igazodik!

Az utazással kapcsolatban figyelembe veendő fontos információk:

Pótágyas kabinok: Ha pótágyas kabint szeretne foglalni, kérjük, vegye figyelembe, hogy ezeket csak lekérés alapján tudjuk biztosítani. Miután megtörtént a visszaigazolás, veheti igénybe a pótágyas kabin szolgáltatását. Ahhoz, hogy biztosan megkaphassa a kívánt szállást, kérjük, időben jelezze felénk az igényét.

Az utazással kapcsolatos fontos információk és feltételek:

Csoportlétszám: A program minimum résztvevői létszáma 20 fő, míg a külön kirándulásokhoz legalább 10 fő jelentkezését várjuk. Kérjük, hogy ezen létszámi korlátokat vegye figyelembe az utazás tervezése során.

Programváltozás: Jogunkban áll a programok sorrendjének megváltoztatása. Továbbá a tengeri hajóutak során a hajótársaság is fenntartja magának azt a jogot, hogy szükség esetén, akár előzetes bejelentés nélkül, módosítsa a tervezett útvonalat még a hajóút alatt is, amennyiben azt indokoltnak látja.

Az utazással kapcsolatos kiegészítő információk:

Fakultatív programok:

 • A külön választható programok áraiért kérjük, látogasson el honlapunkra.

 • További részletekért, mint például a részvétel feltételei, munkatársainktól kaphat bővebb tájékoztatást.

 • A fakultatív kirándulások az MSC hajótársaság szervezésében zajlanak, mi pedig a tőlük kapott információkat fordítjuk és tesszük közzé. Kérjük vegye figyelembe, hogy az kirándulási program csak az egyes kikötőkben szervezhető túrák áttekintését nyújtja, és a végleges túra leírásokat a hajón erősítik meg. A parti kirándulások programja és útvonala változhat a helyi körülményektől és/vagy váratlan eseményektől függően, amelyek a túra napjának időzítését érintik, és/vagy változhatnak a helyi szabályozások vagy egyéb korlátozások alapján.

Ellátás a hajón:

 • A hajón kínált alapellátás a következőket tartalmazza: nem palackozott jéghideg víz, jeges tea, limonádé, főzött kávé, tea, és a reggelinél gyümölcslé. Ezek az italok 24 órán keresztül elérhetőek a hajó büféjében vagy az étkezések alatt a fő éttermekben.

👋 Helló ŐSZ! 🌞 MSC Splendida 🛳️ csoportos hajóút 🚢 Törökországba 🇹🇷 a GÖRÖG-szigeteken 🇬🇷 át magyar 🇭🇺 idegenvezetővel 🎤🗺️

📅 2024. 🍂 Szeptember 15-24. 🌟

Fedezze fel az MSC Splendida Varázslatos Világát és Élvezze Kedvezményeinket! 🚢🌟

Képzelje el, hogy egy kora nyári hajókaland során az MSC Splendida hajó fedélzetén utazik, és felfedezi annak kivételes luxusát és a felejthetetlen élmények sokaságát! Az utazás az olaszországi Triestéből 🇮🇹 veszi kezdetét, és elvezeti Önt a lenyűgöző görög 🇬🇷 és török 🇹🇷 tájakon keresztül, mindezt eleganciában és kényelemben. A hajó minden egyes nap új kihívást és izgalmat kínál, az élénk programoktól és szórakoztató tevékenységektől 🎉 kezdve a gondosan válogatott éttermekig 🍽️, melyek a legjobb nemzetközi és mediterrán fogásokat tálalják. Az MSC Yacht Club tagjaként pedig prémium kényeztetésben lehet része, beleértve a privát liftet, ami egyenesen az MSC Aurea Spa wellness részlegéhez vezet 🧖‍♀️.

Az utazás során ellátogat Katakolonba 🏛️, az első olimpiai játékok helyszínére, majd Pireuszba (Athén) 🏛️, ahol az ókori görög világ csodáit fedezheti fel. Kusadasi a következő állomás 🛍️, ahol a pezsgő bázárokban vásárolhat és török teával ☕ lazíthat. Ezt követi az egyedülálló Isztambul 🕌, mely két kontinensen helyezkedik el és kulturális kincsekkel büszkélkedik. A hajó ezután Korfura veszi az irányt 🏝️, ahol a kristálytiszta tenger 🌊 és a festői tengerparti tájak fogadják. Bari, az olasz déli részén fekvő történelmi város az utolsó előtti állomás 🏰, mielőtt visszatérnénk Triestébe, ahol ez a varázslatos hajóút véget ér.

Az MSC hajóutak a világ legcsodálatosabb és legromantikusabb helyszíneire 🌍 kalauzolják Önt, ahol a luxus 💎, a kényelem és az elsőosztályú szolgáltatások garantálják, hogy utazása felejthetetlen emlékekkel lesz gazdagabb. Ne halogassa, csatlakozzon hozzánk ezen a kora nyári hajóúton az MSC Splendidával, és tapasztalja meg a Földközi-tenger varázsát 🌅!

És most jön a legjobb rész: kedvezményeink és árfolyamgarancia ajánlatunk várja Önt! Foglalja le utazását legalább 90 nappal az indulás előtt, és minden utas 19 900 Ft kedvezményt kap 💸. Ráadásul, ha a teljes összeget egyetlen tranzakcióban kifizeti, további 5% azonnali engedményt kap az utazás díjából 🎉 (feltéve, hogy a foglalás az indulás előtt legalább 150 nappal történik). Így nem csak a kedvezményeket gyűjtheti, hanem az árfolyamgaranciát is élvezheti, így nincs mitől tartania az euró árfolyamának ingadozásaitól 💶. Ha kérdései vannak, munkatársaink 📞 készséggel állnak rendelkezésére és részletesen tájékoztatnak az akció feltételeiről. Ne hagyja ki ezt a csodálatos lehetőséget, foglalja le most álmai utazását és élvezze a különleges ajánlatokat! 🌍🛳️🌞💰

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Válasszon kabin kategóriát | egyágyas elhelyezés esetén
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Választható italcsomag
Választható kirándulás magyar idegenvezetővel
Válassz ki felszállási helyét
bottom of page