top of page
Kefaloniá, Görögország

Kezdje el tervezni hajóútját és foglalja le kirándulásait Kefaloniából

Fedezze fel a Jón-tenger gyöngyszemét - a görögországi Kefalónia szigetét, az MSC Mediterranean Cruises egyik célállomását. Fedezze fel a félelmetes barlangokat, barangoljon homokos öblökben, vagy mártózzon meg a türkizkék vízben.


Itt színes kikötőfalvak csoportosulnak festői kikötők és káprázatos strandok körül. Ez a természeti paradicsom rengeteg állatfajnak ad otthont, köztük teknősöknek, fenyőmarsalloknak és fókáknak.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- A látványos Melissani-barlang
- Fiscardo és Assos
- Drogarati barlangok és Szent Efimia falu
 
Fedezze fel a Melissani-barlangot az MSC Cruises kirándulásán, amely tökéletes kirándulás a természet szerelmeseinek. Ez a környezeti csoda a fővárostól, Argostolitól csak egy rövid távolságra található, és gyönyörű erdő veszi körül. A barlang belsejében fedezzen fel két csodálatos termet, kristálytiszta vizet és egy szigetet a közepén. Csodálja meg az ég felé néző hatalmas nyílást, amelyen keresztül ragyogó nappali fény csillan át. Ezt követően pihenjen egy borkóstolón Robolában, mielőtt ellátogatna a bájos kikötőfaluba, Samiba. Ezután fényképezkedjen az érintetlen Myrtos strandon, fehér homokjával és fenséges hegyeivel.
 
Pihenjen egy nyugodt MSC Cruises kiránduláson, amely a gyönyörű Kefalónia festői szépségű körbejárásával kezdődik. Ismerje meg a sziget veszélyeztetett rőtfejű teknős populációját és a tengerparti fészkelőhelyeiket. Napozzon a varázslatos Myrtos strandon, mielőtt Assosba utazik, egy halászfaluba, amelyet zselatin színű házai jellemeznek. A túrát a mesés Fiscardóban, egy megnyugtató tengerparti városkában fejezzük be.
 
Tegyen egy MSC Cruises kirándulást a világ egyik legfeledhetetlenebb geológiai helyszínére, az epikus Drogarati-barlanghoz. Ez a több mint 100 millió évvel ezelőtt keletkezett természeti csoda egy cseppkő- és sztalagmit-paradicsom! Látogasson el az "Apotheosis Chamber" nevű figyelemre méltó barlangba, amely túlvilági akusztikájáról ismert. Ezután folytassa a túrát Agia Efimia-ban, a jachtosok körében népszerű faluban. A napot a szép Peratata falu fölött található Szent György-kastélynál fejezzük be. Ezután élvezze a festői szépségű autóbuszos utazást a Jón-tenger partján, vissza Argostoliba.

ARG00 - SZIGET KIRÁNDULÁS

Fedezd fel velünk a Kefalónia szigetének varázslatos szépségeit! Csodálatos utunk során eljutunk a legszebb helyekre, hogy átéljük a sziget lenyűgöző vonzerejét. Először is Szent Geraszimosz, a sziget védőszentje által alapított apácakolostorba látogatunk el, ami a sziget legfőbb kegyhelye. Itt találhatóak a szent földi maradványai és a barlangja fölé emelt templom, amit megtekintünk. Ez a helyszín mélyen a szívbe hatol, ahol történelem és spiritualitás találkozik, a béke és a csend varázslatos atmoszférájával találkozunk. Ezután ellátogatunk a híres Robola borászatba, ahol a kefalóniai borok különlegességeibe kóstolhatunk bele. Érezd, ahogy az ízek és az illatok egyesülnek, hogy érzékeidet ámulatba ejtsék. A kefalóniai borok kivételes minősége igazi gasztronómiai élvezetet nyújt. Majd folytassuk utunkat a földalatti Melisszani-barlangtóhoz, amely természeti csodaként ismert. Hajókázzunk a gyönyörű tavon, és gyönyönyörködjünk a látványban Utunknak még nincs vége! Miután átszeljük a szigetet a keleti partról a nyugati part felé, elérkezünk a híres Mirtosz-öbölhöz, ahol lenyűgöző panoráma vár ránk. Ez a csodálatos öböl büszkén viseli a sziget legszebb strandjának címét, és a világ egyik legszebb partszakaszának tartják. A türkizkék víz, a finom homok és a lenyűgöző természeti környezet együtt alkotják ezt az elbűvölő helyet. Végül visszatérünk Argosztoliba, a sziget fővárosába. Itt lehetőség nyílik egy kellemes sétára a városka tengerparti sétányán, amint a kikötő felé haladunk. Élvezd a friss tengeri szellőt, és csodáld a körülötted elterülő festői tájat. Kefalónia szigetének minden egyes pillanata magával ragadó és feledhetetlen élményt nyújt. Fedezd fel ezt a varázslatos helyet, amely gyönyörű tájakkal, történelmi értékekkel és gasztronómiai kincsekkel vár téged. Ne hagyd ki ezt a lenyűgöző utazást, amely minden eddiginél vonzóbbá teszi Ke­fa­lóniát azok számára, akik még soha nem jártak itt!

ARG04 - TRANSZFER A PLATIS GIALOS-I STRANDRA

Ha szereti a homokos strandokat, ezt a túrát nem hagyhatja ki! Platis Gialos lesz az úti célja ezen a vonzó félnapos kiránduláson. Először is élvezze a 30 perces buszos transzfert, hogy elérje a strandot, amely mindössze 10 km-re található Argostolitól. Ezután néhány óra áll majd rendelkezésére, hogy pihenjen, és élvezze a napsütést és a tengert. A kristálytiszta víz tökéletes egy frissítő fürdőzéshez, a part egy vízparti sétához, a gyönyörű környezet pedig ideális néhány lenyűgöző fotó készítéséhez. A megbeszélt időpontban a túra egy ugyancsak pihentető buszos visszaszállással zárul a hajóra. Kérjük, vegye figyelembe: a strandon korlátozott számú napernyő és napozóágy áll rendelkezésre, amelyek használata további költségeket von maga után, amelyeket a túra ára nem fedez. A vendégeknek tudniuk kell, hogy Platis Gialos rendkívül népszerű úti cél, és a napernyő/napozóágy bérlése a túra napján rendelkezésre álló helyek függvénye. Javasoljuk továbbá, hogy a vendégek hozzanak magukkal törölközőt, kalapot és magas faktorszámú naptejet. Ez a túra májustól október elejéig elérhető, az időjárási viszonyoktól függően.

ARG07 - DROGARATI BARLANGOK ÉS MELISSANI BARLANGOK

Egy 45 perces buszos utazás során a világ egyik leglenyűgözőbb barlangkomplexumához juthat el, amelyet egy 300 évvel ezelőtti földrengés következtében fedeztek fel. Csodálja meg a több mint 100 millió évvel ezelőtt keletkezett számos cseppkövet és sztalagmitot, és tegyen egy rendkívüli sétát a barlang megközelíthető részén keresztül a kiváló akusztikája miatt "Apotheosis-teremként" ismert lenyűgöző barlangba. A következő állomás a listán a Melissani-barlangok meglátogatása. A barlangok neve a görög nimfáról, Melissanthi nimfáról származik. A barlang B alakú, két vízzel teli teremmel és egy szigettel a közepén; a tó vize tengervíz és édesvíz keveréke. A túra a kikötőbe való visszautazással zárul. Felhívjuk figyelmét: ez a túra nem alkalmas klausztrofóbiában szenvedő vendégek számára.

ARG08 - ACQUI KÖRZET EMLÉKMŰ ÉS KOURKOUMELATA

Ezen a vonzó félnapos kiránduláson először felfelé haladva juthat el a második világháborús csatában életüket vesztett olasz katonák Acqui hadosztályának emlékművéhez. Ezután egy egyedülálló geológiai jelenséghez, a katavothresi vízkerékhez utazik, ahol a tenger víznyelőkön keresztül a víz alá kerül, hogy aztán a föld alatt egy közeli tóba folyjon. Készítsen néhány fényképet a festői környezetről, mielőtt továbbutazik Lassiba, egy üdülőövezetbe és a szép Leivatho falvakba. Megállást tervezünk Kourkoumelata faluban, amely a sziget egyik legfestőibb gyöngyszeme, és amely csodálatos kilátás nyílik a tengerre, valamint vonzó utcaképéről ismert. Utolsóként a 16. század végi bizánci Szent Andrea kolostorba látogatnak el, amely egy apácazárdának és egy múzeumnak ad otthont, gyönyörű bizánci ikonokkal és egyházi tárgyakkal. A hajóra való visszatérés után a kirándulás véget ér. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a túra gyaloglással járó szakaszokat tartalmaz, beleértve lépcsőfokokat és egyenetlen terepet, amely eső esetén csúszóssá válhat.

ARG10 - ÉSZAKI SZIGET MEGHAJTÓ: FISCARDO & ASSOS

A hajóról való szabadnapos félnapos kirándulás a varázslatos Kefalonia körül vezet, a Jón-tenger legnagyobb szigetén, amely a veszélyeztetett fajnak számító rőtfejű teknősök populációjáról és a Kaminia strandon található fészkelőhelyükről ismert. Fotózásra megállunk Myrtos strandjánál, ahol a tenger hihetetlenül türkizkék színű, valamint Assosnál, egy csinos kis halászfalunál, természetes kikötővel és stranddal. Miután egy kis időnk van a tájban és a szép kilátásban való gyönyörködésre, a túra továbbhalad Fiscardóba, egy másik festői halászfaluba, amelyet a környező sűrű erdőségekkel együtt a görög törvények által védett természeti szépségű területté nyilvánítottak. Lesz egy kis ideje a falu felfedezésére, mielőtt megkezdi a visszautat Argostoliba és a hajóra.

ARG11 - PANORÁMA TÚRA ÉS MELISSANI BARLANGOK

Hagyja el Argostoli kikötőjét, és hajtson a Szent András kolostorhoz, ahol szabadidőnk lesz, mielőtt a Melissani-barlangokhoz indulnánk. A barlangok neve a görög nimfáról, Melissantiról származik. A barlang B alakú, két vízzel teli teremmel és egy szigettel a közepén; a tó vize tengervíz és édesvíz keveréke. Mivel a városnézés szomjas munka, a következő megállónk egy borkóstoló lesz Robolában, mielőtt továbbutaznánk Sami faluba, ahol szabadidőnkben pihenhetünk. A kirándulás emlékét a festői Myrthos strandjánál tartott fotómegállóval örökítheti meg. Felhívjuk figyelmét: ez a túra nem alkalmas klausztrofóbiában szenvedő vendégek számára.

ARG12 - DROGARATI BARLANGOK & ST. EFIMIA FALU

Egy 45 perces buszos utazás során a világ egyik leglenyűgözőbb barlangkomplexumához juthat el, amelyet egy 300 évvel ezelőtti földrengés következtében fedeztek fel. Csodálja meg a több mint 100 millió évvel ezelőtt keletkezett számos cseppkövet és sztalagmitot, és tegyen egy rendkívüli sétát a barlang bejárható részén keresztül a kiváló akusztikája miatt "Apoteózis-teremként" ismert lenyűgöző barlangba. Továbbhaladva elérjük Agia Efimia kis halászfalut, amely védett kikötővel büszkélkedhet, és népszerű a jachtosok körében. Számos vízparti kávézó és kikötői taverna mellett Agia Efimia több stranddal és a Szent György-kastéllyal is büszkélkedhet, amelyet meglátogat. Az autóbuszos utazás Argostoliba fejezi be a kirándulást. Kérjük, vegye figyelembe: ez a túra nem alkalmas klausztrofóbiában szenvedő vendégek számára.

MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

A J Á N L A T O K

M E G T E K I N T É S E

ARAB-ÖBÖL csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

ARAB-ÖBÖL

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

KARIBI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

KARIBI

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

ARG00 - SZIGET KIRÁNDULÁS
bottom of page