top of page

👋 Helló VAKÁCIÓ! 🌞 MSC Splendida 🛳️ csoportos hajóút 🚢 Törökországba 🇹🇷 a GÖRÖG-szigeteken 🇬🇷 át magyar 🇭🇺 idegenvezetővel 🎤🗺️

2024. 📅 Június 26. 🌞 - Július 5. 🎉

Kora nyári VAKÁCIÓ csoportos MSC Splendida hajóút TRIESZT indulással magyar idegenvezetővel

🌟 Fedezze fel az MSC Splendida hajó 🛳️ luxusát 💎 és az élmények gazdagságát 🌈 egy koranyári hajóút 🌅 során! Az út 🗺️ Triestéból 🇮🇹 indul, majd az olasz várostól 🍝 a csodálatos görög 🇬🇷 és török 🇹🇷 tájakig vezet, mindezt kényelemben 🛋️ és stílusban 🎩.​ 🌟 Az MSC Splendida, amint a neve is sugallja, egyszerűen pompás 🌠. Ezen a hajón 🛳️ minden nap 🗓️ új kalandot 🌍 jelent, az izgalmas programoktól 🎭 és szórakozási lehetőségektől 🎉 kezdve a gondosan kiválasztott éttermekig 🍽️, amelyek a legfinomabb nemzetközi 🍣 és mediterrán 🍝 ételeket kínálják. Az MSC Yacht Club tagjaként 🏅 pedig még magasabb szintű kényelmet 🛏️ élvezhet, beleértve a privát liftet 🛗, amely közvetlenül az MSC Aurea Spa 🧖‍♀️ wellness központba visz.​ 🌟 A hajóút 🚢 során meglátogatja Katakolont 🏛️, az első olimpiai játékok 🥇 otthonát, majd Pireuszt (Athén) 🏛️🇬🇷, ahol betekintést nyerhet az ókori görög kultúrába 🏺. Kusadasi 🇹🇷 várja a következő kikötőben 🚢, ahol izgalmas bázárokon 🛍️ vásárolhat és török teával 🍵 kényeztetheti magát. Azután következik az egyedülállóan lenyűgöző Isztambul 🕌, amely két kontinensen 🌍 fekszik és gazdag kulturális örökséget 🎨 őriz.​ 🌟 Ezután a hajó 🚢 a gyönyörű Korfu-ra 🇬🇷 tart, ahol a kék tenger 🌊 és a lenyűgöző tengerparti tájak 🏖️ várják. Utolsó előtti megállónk Bari 🇮🇹, az olasz déli partján található történelmi város 🏰, majd visszatérünk Triestébe 🇮🇹, ahol befejeződik ez a csodálatos hajóút 🌅.​ 🌟 Az MSC hajóutak 🛳️ a világ 🌍 legizgalmasabb és legromantikusabb helyeire 🌹 viszik el Önt. A luxus 💎, a komfort 🛋️ és a kiváló szolgáltatások 🌟 garantáltak, hogy utazása 🌍 életre szóló emlékekkel 📷 gazdagodjon. Ne várjon tovább ⌛, csatlakozzon hozzánk ezen a koranyári hajóúton 🌅 az MSC Splendidával 🛳️, és élje át a Földközi-tenger 🌊 igazi szépségét! 🌺

Június 26. - Indulás!, 1. nap

Készüljünk az utazásra! A csoportunk tagjai hajnali órákban szállnak fel a buszra, majd a kora délutáni napsugarak alatt megérkeznek Triesztbe. Itt már indulásra készen várja őket a lenyűgöző MSC Splendida hajó!

Június 27. - Tengeri nap az MSC Splendida fedélzetén, 2. nap

Álmodj nagyot és élj a pompában!

Az öko-hajó MSC Splendida stílusos luxusban szállítja utasait a világ legvonzóbb hajóúti céljaihoz, miközben maga is csodálatos desztináció. Beleszeretsz az élő zenébe és a design témájú bárok és éttermek rendkívüli választékába, ahol számtalan gasztronómiai különlegesség közül válogathatsz, az autentikus mediterrán specialitásoktól az amerikai steakhouse húsételekig. Töltsd a estét egy világszínvonalú előadással a Strand Színházban, egy nyerő szériával a Royal Palm Casinóban vagy táncolva a Club 33 Diszkóban.

A kora nyári vakációban hajónk, az MSC Splendida Triesztből indul, majd Katakolonban (Olympia), Piraeusban (Athén), Kusadasiban, Isztambulban, Korfuban, Bariban (Olaszország) köt ki, és visszatér Triesztbe. Fedezd fel a tengerparti városokat, a lenyűgöző történelmi helyeket és az idilli szigeteket ezen az utazáson, miközben a hajó kényelmes luxusa és gazdag kínálata ölel körbe.

Az MSC Splendida álomszerű utazást kínál, ahol a tengerjáró hajón töltött idő is felejthetetlen élmény. Ne hagyd ki ezt a csodálatos nyári kalandot, foglald le most a helyed!

 

Június 28. -  Katakolon (Olympia), Görögország, 3. nap

A Peloponnészoszi partokon található Katakolon, Görögország kis tengerparti városa, az MSC Földközi-tengeri hajóútjainak célpontja. Ez a bájos helyszín, mely a kék Jón-tengerre néz, büszkélkedhet egy világítótoronnyal, az Agios Nicolaos templommal és egy hangszer múzeummal. Néhány rövid utazásra fekszik az ókori Olympia helyszíne, a lenyűgöző UNESCO világörökségi helyszín. 3000 évvel ezelőtt itt rendezték Görögország első olimpiai játékait a panhellén vallási szent helyen.

Az MSC hajóútjai számos izgalmas látnivalót kínálnak, beleértve:

- Olympia, népművészeti előadás és kóstoló

- Olympia és múzeuma

- Magna Grecia Birtok és Olympia 3D-ben

Fedezze fel a görög mitológia izgalmas világát az MSC hajóút Olympia régészeti helyszínéhez szervezett kirándulásán. Ez Görögország történelmének egyik legjelentősebb helye, az Alfeiós folyó dombos vidékén. Látogassa meg a Zeusz templomának maradványait, az edzőtermet, a lóversenypályát és a nagy stadiont, amely akár 45 000 néző befogadására is alkalmas volt. Majd a városban élvezze a finom étkezést és egy tipikus népművészeti előadást egy autentikus helyi étteremben.

A valóban átfogó élmény érdekében válasszon egy MSC hajóútját, amely megáll az Olympia Régészeti Múzeumnál is. Ez a kulturális központ rendkívül gazdag díszes szobrok, terrakotta műtárgyak és gyönyörű mozaikok kiállítását kínálja, amelyeket a helyszín ásatása során találtak. Láthatók Pelops szobrai egy szekérversenyben, a Lapiths, a Kentaurok és Héraklész munkái a Zeusz templomból. A múzeum szintén rendelkezik egy fantasztikus könyv- és ajándékbolttal, ahol számos emléktárgyat és ajándékot kínálnak.

Vegyen részt egy MSC hajóúton a Magna Grecia Birtokhoz, amely Katakolon környező bájos falvain keresztül egy rövid buszút. Fedezze fel a szőlőültetvényeket, nézze meg a farmállatokat, és kóstolja meg a meze előételeket egy pohár helyi borral. Ezután látogasson el az elképesztő Olympiába, ahol elképzelheti, milyen volt a játékok helyszíne az i. e. 8. században. A múzeumban szórakoztató 3D-s virtuális rekonstrukciót tekinthet meg Olympiáról annak legfényűzőbb történelmi időszakában.

Június 29. - Pireusz, Görögország, 4. nap

2021-től Piraeus városa, a világ egyik legidősebb kikötője, csatlakozik az MSC Földközi-tengeri hajóútjainak megállóhelyeihez. A vendégek megismerkedhetnek Törökország és a Keleti-medence kincseivel.

Piraeus, egy MSC Földközi-tengeri hajóút célpontja, már az ókor óta Athén kikötője. A város tele van hihetetlen csodákkal, beleértve a Mikrolimano-öblöt, az Agia Triada (Szentháromság-templom) és a Régészeti Múzeum. Manapság Piraeus pezsgő központ, vonzó vízparti kávézókkal és éttermekkel, ami ideális megálló a Földközi-tengeren. Használja kiindulópontként az Akropolisz és a nagyobb Athén felfedezéséhez.

Az MSC hajóútjai számos izgalmas látnivalót kínálnak, beleértve:

- Az Akropolisz Parthenonjának drámai romjai

- Pláka felfedezése

- Korinthoszi-csatornán hajózás

A fenséges Parthenon büszkén magasodik az ősi Akropolisz maradványai között, egy sziklás szirtre épült várkastély, ami 150 méterrel emelkedik Athén városa fölé. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ezt az egyedülálló UNESCO világörökségi helyszínt meglátogassa egy rendkívüli MSC hajóút keretében. Kezdje a kirándulást az Akropolisz-hegy tetejére való felmászással, hogy megcsodálhassa a hatalmas Parthenont, Athena Nike és az Erechtheion templomait. Ezután látogassa meg a modern Akropolisz Múzeumot, amely lenyűgöző régészeti leleteket állít ki, majd induljon a Korinthoszi-csatorna felé.

A Parthenon meglátogatása után, mely szintén UNESCO világörökségi helyszín, utazásra indul Plákába, Athén történelmi negyedébe. A 'Az Istenek Szomszédsága' néven is ismert terület útvesztője az Akropolisz északi és keleti lábánál helyezkedik el. Ezen az MSC hajóúton megcsodálhat számos helyszínt, beleértve a régészeti maradványokat és a restaurált neoklasszikus épületeket. Merüljön el a terület klasszikus hangulatában, majd vásároljon néhány emléktárgyat.

A Korinthoszi-csatorna, mely szintén egy MSC hajóút programja, egy keskeny mesterséges vízi út, amely 1893-ban készült el. Elválasztja a Peloponnészoszt a görög szárazföldtől, a csatorna népszerű látványosság és nagyszerű mérnöki teljesítmény! Egy sor híd köti össze a csatorna két oldalát, lehetővé téve, hogy a vasútvonalak és utak átkeljenek rajta. Kezdje a kirándulást egy buszúttal a bukolikus görög vidéken, majd élvezze a kellemes hajókirándulást a csatornán.

Június 30. - Kusadasi, Törökország, 5. nap

Törökország, amely számos világbirodalom, többek között a római, a bizánci és az oszmán tanúja volt, gazdag ősi leletekben és UNESCO világörökségi helyszínekben. Az ország híres tengerparti panorámájáról, nyüzsgő piacairól, régészeti csodáiról és sivatagos sahara jellegű tájairól. Kusadasi és Ephesus, két tengerparti városa, mindkettő az MSC Földközi-tengeri hajóutak célpontja - az egyik egy ragyogó tengerparti üdülőhely, melynek látképe a csillogó Egei-tengerre nyílik, a másik egy ókori kereskedelmi központ, mely lenyűgöző ókori műemlékekkel teli.

Válasszon felejthetetlen túrát az MSC hajóutak kirándulásai közül, többek között:

- Ephesus

- Szűz Mária Háza

- Szent János Templom

Nem messze a modern Selcuktól található az ősi Ephesus, egy város, amely romantikus romokkal van tele, a klasszikus Görögországtól a Római Birodalomig. Töltse a napot a Régészeti Múzeumban található műtárgyak csodálásával, tekintsen rá a vidékre az Ayasuluk erődből, napozzon a Nagyszínházban, vagy csodálkozzon az Ókor Hét Csodája egyikén: a fenséges Artemisz templomon.

Tegyen zarándoklatot a Szűz Mária Házához, ahol azt állítják, hogy Szűz Mária, Jézus anyja, életének utolsó éveit töltötte. A helyszínt a 19. században egy római katolikus apáca fedezte fel újra, most pedig szent helynek számít, és látnivalói között szerepel egy kívánságkút, keresztelőmedence, elbűvölő kápolna és macskaköves udvari kert.

Azok számára, akik az építészeti pompát részesítik előnyben a rusztikusság helyett, fedezzék fel az Anglikán Szent János Evangélista templom lenyűgöző belső terét. Izmir tengerparti városában található ez a tiszteletre méltó vallási helyszín, amely otthont ad egy sor szép festménynek, egy színes kupolás mennyezetnek és egy nagyszerű márvány oltárnak.

Július 1. - Isztambul, Törökország, 6. nap

Istanbul Törökország legnagyobb városa, ahol az ősi Kelet találkozik a modern Nyugattal. Átívelve Ázsiát és Európát, ez a karizmatikus metropolisz érzéki kavalkád – a római, bizánci és oszmán örökségtől a bámulatos mecsetek és paloták sokaságáig. Fedezze fel a gazdag múzeumokat, hajózzon a kobaltkék víziutakon, vagy kóstolja meg a finom török konyhát egy hangulatos étteremben. Az MSC Földközi-tengeri hajóutak célállomása, Istanbul, egy kulturális olvasztótégely.

Válasszon felejthetetlen túrát az MSC hajóutak kirándulásai közül, többek között:

- Topkapi Palota

- Kumkapi vacsora

- Boszporusz hajóút

Fedezze fel a Topkapi palotát, Isztambul remekművét, amely a 15. és 16. századi oszmán szultánok otthona volt. Négy udvarral, haremkomplexummal és császári kincstárral büszkélkedő építészeti ikonja elbűvöl a mesebeli bástyáival, lenyűgöző mozaikjaival, ragyogó kertjeivel és a világ ötödik legnagyobb gyémántjával, az 86 karátos Spoonmakerrel.

A tenger gyümölcseinek szerelmesei autentikus ízelítőt kaphatnak Isztambulból egy látogatással a Kumkapihoz. Ez a vibráló intézmény számos halétterem otthona, ahol a nap friss fogásait szolgálják fel pezsgő szabadtéri környezetben.

Érezze a hajában a szellőt és a bőrén a napot egy lélegzetelállító Boszporusz hajóúton. Isztambul lenyűgöző látnivalóit és nevezetességeit élvezheti a hajó kényelméből, miközben az tengeri szoroson siklik át (étkezési lehetőséggel is).

Július 2. - Tengeri nap az MSC Splendida fedélzetén, 7. nap

A hatalmas választékban található sportlétesítmények között négy úszómedence, futópálya, fallabdapálya és ultramodern edzőterem várja Önt.

Erőfeszítéseit követően pihenhet az MSC Aurea Spa-ban, ahol elérhetők a kényeztető balinéz masszázsok, talasszoterápia, fejlett szépségkezelések, török fürdő, szauna, pezsgőfürdő és napozóterasz.

Vagy sütkérezhet a napfényben a Top 18 napozóteraszon, ami nyugalmat és privát szférát biztosít, lenyűgöző kilátással a tengerre. Saját wellness szolgáltatása és bára is van, ahol ingyenes gyümölcsnyársakat kínálnak; a gyerekek és tinédzserek számára is kiváló létesítmények és klubok állnak rendelkezésre.

Az előkelő orrban található az exkluzív MSC Yacht Club, egy luxushajó a hajón belül, 71 tágas lakosztállyal, saját Concierge recepcióval, 24 órás inas szolgálattal, privát Top Sail Lounge-zsal, medence fedélzettel és bárral.

Az MSC Splendida fedélzetén mindig van mit felfedezni, így minden nap új élményeket kínál minden korosztály számára a hajóúton.

Július 3. - Korfu, Görögország, 8. nap

A gyönyörű tengerparti Corfu, egy MSC mediterrán hajóút célállomása, hegyes szikláiról, gyönyörű strandjairól és romantikus hangulatáról híres.

 

A sziget fővárosa, amely szintén a Corfu nevet viseli, Görögország ősi ékkövei közé tartozik. Itt található egy velencei erőd és egy a UNESCO világörökségi listáján szereplő óváros, mely kacskaringós utcákkal, pezsgő bárokkal, magas házakkal és mennyei kertekkel büszkélkedhet. Fedezze fel a szigeten szétszórt ősi romokat a múltból.

Az MSC hajóutak számos izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- Achilleion Palota

- Corfu strandjai

- Palaiokastritsa kolostor

Utazzon kanyargós utakon, amelyeket olajfák és neoklasszikus teraszok szegélyeznek, és fedezze fel a lenyűgöző Achilleion palotát. Ez az MSC hajóút-kirándulás egy fenséges világba kalauzolja Önt - Ausztria császárnőjének, Erzsébetnek egykori lakhelyére. Az Achilleion palota egy lenyűgöző fehér kastély, amely csodálatos kertekkel és tengerre néző kilátással büszkélkedhet. Utána élvezze a szabadidőt Corfuban, vásároljon és étkezzen, mielőtt visszatérne a hajóra.

Az MSC hajóutak örömmel kínálnak egy kirándulást Corfu csodálatos partvonala mentén. Szánjon némi szabadidőt Palaiokastritsa strandjain, és csodálja meg a természetes szépséget. Szálljon hajóra, és suhanjon el Corfu partvonala rejtett kincsei mellett, beleértve a hihetetlen Nausicaa-barlangot. Töltsön egy órát a Paradicsom-strandon, ahol pihenhet a homokban vagy úszhat. Utána látogasson el több természeti csoda helyszínére hajóval, beleértve a Kék Szemet, a Szent Nikolasz-barlangokat és az Oroszlánfejet. Végül térjen vissza Palaiokastritsa városába vásárlásra és egy falat ételre.

Egy másik rendkívüli MSC hajóút-kirándulás egy festői úton keresztül vezet Corfu narancsligáin, ciprusfáin és fenyőin keresztül a gyönyörű Palaiokastritsába. Ott megtudhatja, hogyan szüretelik a kumquatokat és hogyan alakítják át likőrré egy hagyományos kumquatgyárban. A Jón-tenger felett magasodó sziklás kiemelkedésen álló falu kilátást nyújt a Bizánci kolostorra. A vallási ikonok freskóival díszített történelmi templom kihagyhatatlan látványosság. A következő állomás Makrades városa, ahol a hagyományos tavernában kóstolhatja meg a meze-t, a bort és az ouzót. A fogadó 19. századi mezőgazdasági eszközei és vintage olajprése betekintést nyújtanak egy letűnt korba.

Július 4. - Bari, Olaszország, 9. nap

Az olasz kikötőváros, Bari, az MSC mediterrán hajóutak célállomása, az régészeti leletekben gazdag Apulia régió partján fekszik.

Ez az ősi város lenyűgöző keveréket kínál régi és új elemekből, történelmi templomokkal, várakkal és terekkel, amelyek modern galériák, boltok és múzeumok közelében találhatóak. Távolabb, fedezze fel a természeti csodák bőségét, beleértve az UNESCO Világörökség részét képező barlangokat. Lélegzetelállító strandjaival és világszínvonalú éttermeivel Bari emlékezetes tengerparti úti cél.

Az MSC hajóutak számos izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- A 'Sassi' Materában

- Alberobello

- Castellana és Polignano a Mare barlangjai

Fedezze fel a varázslatos kanyonvárost, Materát egy MSC hajóút-kirándulás keretében. Ez a lenyűgöző helyszín a 'Sassi' negyedéről híres, ahol egy egész barlanghálózatot faragtak a hegybe. Az UNESCO Világörökség részét képező helyszínen számos barlang a neolitikus időszakra nyúlik vissza. Materának bibliai hangulata filmrendezőket vonz, mint például Pierpaolo Pasolini (Máté Evangéliuma szerint, 1964) és Mel Gibson (Krisztus szenvedése, 2004).

Látogassa meg a festői Alberobello várost egy MSC hajóút-kirándulás keretében. Itt felfedezheti a mészkőből épült, fehérre meszelt, kúpos tetős házakat, amelyeket helyben 'trullo'-nak hívnak. Az UNESCO Világörökség részét képező Alberobello ikonikus épületei csodálatos látványt nyújtanak. Élvezze a város hangulatos, macskaköves utcáit és vonzó virágtartóit, mielőtt megállna a világ egyetlen trullo templománál, a Szent Antalnál.

Ha nagy kalandokra vágyik, ne hagyja ki a Castellana barlangjait, amelyek Olaszország bor- és olíva régiójában, az Itria-völgyben találhatók. Egy felejthetetlen MSC hajóút-kirándulás keretében merüljen alá a föld alatti világba, és lássa a kalcitkristályokkal bevont cseppköveket és függőköveket. Ezen a kiránduláson meglátogatja Polignano a Mare-t is, egy várost, amely egy sziklás szakadék felett helyezkedik el, nézve az Adriai-tengerre. Séta a fehérre meszelt utcákon, élvezze a kilátást a domboldali teraszokról, vagy mártsa lábát a Spiaggia Lama Monachile strand türkizkék vizébe.

Július 5. - Trieszt, Olaszország, 10. nap

A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

Biztosak vagyunk abban, hogy HAJÓUTAD feledhetetlen élményekkel zárul, és reméljük rövidesen ugyanezen vagy egy másik csoportos HAJÓÚTON ismét az utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

A J Á N L A T O K

M E G T E K I N T É S E

ARAB-ÖBÖL csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

ARAB-ÖBÖL

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

KARIBI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

KARIBI

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

 

Az Ön részvételi díja a következőket tartalmazza:

- Légkondicionált autóbusszal történő utazás: Kényelem és frissesség várja Önt autóbuszunkon, mely az M7-es útvonalon halad, felszállási lehetőséggel Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városaiban.

- Adók, illetékek és kötelező borravalók (HSC) fedezettsége: Az utazás ára tartalmazza az összes adót, illetéket és kötelező borravalót, így Önnek ezekkel nem kell foglalkoznia.

- Teljes ellátás a hajón a választott kabinkategóriában: A hajón a választott kabinkategória szerinti teljes ellátást biztosítunk, hogy a legmagasabb kényelemben tölthesse az utazást.

- Magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes időtartama alatt: Egy tapasztalt, magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésére az utazás egész időtartama alatt, hogy segítséget nyújtson mindenben, amire szüksége lehet.

- Magyar nyelvű fordítás a fakultatív kirándulások alatt: Amennyiben Ön a fakultatív kirándulásainkat választja, magyar nyelvű fordítást biztosítunk a helyi idegenvezetők által leadott programon, hogy minden információt tökéletesen megértsen.

​Az Ön utazását még kényelmesebbé és gondtalanabbá teheti a következő választható opciók igénybevételével:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Védelmet nyújtunk az utazás során előforduló váratlan eseményekre, hogy teljes biztonságban érezhesse magát.

- Útlemondási (sztornó) biztosítás: Biztosítást kínálunk, mely lehetővé teszi az utazás lemondását anélkül, hogy jelentős anyagi veszteséggel kellene szembenéznie.

- Fakultatív programok: Választhatja a széleskörű kínálatunkban található fakultatív programokat, hogy még többet láthasson és tapasztalhasson meg az utazás során.

- Italcsomag: Frissítő italokkal gazdagítjuk utazását, amelyek segítenek a nap folyamán hidratáltan maradni és az esti pihenőidőben is kellemesen kikapcsolódni.

- Internet hozzáférés: Lehetőséget biztosítunk az internethez való hozzáférésre, hogy mindig kapcsolatban maradhasson szeretteivel és friss híreket kaphasson a világ minden tájáról.

​Fontos további információk az utazással kapcsolatban:

Pótágyas kabinok foglalása: Pótágyas kabinjaink foglalása lekérésre történik, melyeket a visszaigazolást követően vehetnek igénybe. Kérjük, jelezze igényét időben, hogy garantálni tudjuk a kívánt szállást.

​Fontos tudnivalók és feltételek az utazással kapcsolatban:

Csoport létszám: A meghirdetett csoport minimum létszáma 20 fő, míg a kirándulások esetében a minimum létszám 10 fő. Kérjük, vegye figyelembe ezeket a számokat az utazás tervezésekor.

Program változás: Fenntartjuk a jogot a program sorrendjének megváltoztatására. A tengeri hajóutak esetében a hajótársaság is fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - eltérjen a meghirdetett kikötési útvonaltervtől, ha az indokolt.

​Kiegészítő információk és részletek az utazásról:

- Fakultatív programok: A fakultatív programok árairól honlapunkon található részletes információ. A részvétel esetleges feltételeiről pedig munkatársainknál tud tájékozódni.

- Teljes ellátás a hajón: A hajón biztosított teljes ellátás korlátozott italfogyasztást jelent, ami magában foglalja a víz- és kávéfogyasztást az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, továbbá gyümölcsleveket kínálunk a reggeli ideje alatt.

👋 Helló VAKÁCIÓ! 🌞 MSC Splendida 🛳️ csoportos hajóút 🚢 Törökországba 🇹🇷 a GÖRÖG-szigeteken 🇬🇷 át magyar 🇭🇺 idegenvezetővel 🎤🗺️

2024. 📅 Június 26. 🌞 - Július 5. 🎉

Fedezze fel az MSC Splendida hajó 🚢 kivételes luxusát és a felejthetetlen élmények 🌟 sokaságát egy kora nyári hajókaland során! Az utazás az olaszországi Triestéből 🇮🇹 kezdődik, és elvezeti Önt a lenyűgöző görög 🇬🇷 és török 🇹🇷 tájakon keresztül, mindezt eleganciában és kényelemben. Az MSC Splendida, ahogyan a neve is mutatja, valóban lenyűgöző. A hajón minden egyes nap 🌅 új kihívást és izgalmat kínál, az élénk programoktól és szórakoztató tevékenységektől 🎉 kezdve a gondosan válogatott éttermekig 🍽️, melyek a legjobb nemzetközi és mediterrán fogásokat tálalják. Az MSC Yacht Club tagjaként pedig prémium kényeztetésben lehet része, beleértve a privát liftet, ami egyenesen az MSC Aurea Spa wellness részlegéhez vezet 🧖‍♀️. Az utazás során ellátogat Katakolonba 🏛️, az első olimpiai játékok helyszínére, majd Pireuszba (Athén) 🏛️, ahol az ókori görög világ csodáit fedezheti fel. Kusadasi a következő állomás 🛍️, ahol a pezsgő bázárokban vásárolhat és török teával ☕ lazíthat. Ezt követi az egyedülálló Isztambul 🕌, mely két kontinensen helyezkedik el és kulturális kincsekkel büszkélkedik. A hajó ezután Korfura veszi az irányt 🏝️, ahol a kristálytiszta tenger 🌊 és a festői tengerparti tájak fogadják. Bari, az olasz déli részén fekvő történelmi város az utolsó előtti állomás 🏰, mielőtt visszatérnénk Triestébe, ahol ez a varázslatos hajóút véget ér. Az MSC hajóutak a világ legcsodálatosabb és legromantikusabb helyszíneire 🌍 kalauzolják Önt. A luxus 💎, a kényelem és az elsőosztályú szolgáltatások garantálják, hogy utazása felejthetetlen emlékekkel lesz gazdagabb. Ne halogassa, csatlakozzon hozzánk ezen a kora nyári hajóúton az MSC Splendidával, és tapasztalja meg a Földközi-tenger varázsát 🌅! Használja ki kedvezményeinket 💰 és árfolyamgarancia ajánlatunkat! Ha bármilyen kérdése van, keresse munkatársainkat 📞, akik készséggel állnak rendelkezésére és tájékoztatják az akció részleteiről. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, foglalja le álomutazását most és élvezze az exkluzív ajánlatokat 🎁!

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Válasszon kabin kategóriát | egyágyas elhelyezés esetén
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Választható italcsomag
Választható kirándulás magyar idegenvezetővel
Válassz ki felszállási helyét
bottom of page