top of page

Kora őszi 🍂 MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview 🚢 csoportos hajóút magyar 🇭🇺 idegenvezetővel 🎤🌍🗺️

📅 2024. Szeptember 15-23. 🍂🚢

Kora őszi 🍂 MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview 🚢 csoportos hajóút magyar 🇭🇺 idegenvezet

🚢 MSC Seaview - Az Ön Kapuja a Mediterrán Csodákhoz! 🌊

Képzelje el, ahogy a genovai kikötőből elindulva a tenger simogatja a hajó oldalát, és Ön egy káprázatos utazásra indul, ahol minden kikötő új kalandokat és felfedezéseket ígér! 🌅

🇮🇹 Olaszország - Bár Genova szépségét ezúttal csak távolról csodálhatjuk meg, az olasz riviéra és La Spezia, a Cinque Terre kapuja, ígéretes kezdet egy felejthetetlen kalandhoz. Az olasz konyha, a történelem és a kultúra lenyűgöző keveréke várja Önt!

🏛️ Róma - Civitavecchia kikötőjéből felfedezheti az örök várost, ahol a múlt és a jelen összefonódik. A Colosseum, a Forum Romanum és a Vatikán mind-mind elérhető közelségben vannak.

🇪🇸 Spanyol Napfény - Palma de Mallorca és Barcelona kikötővárosai a spanyol kultúra, a történelem és a gasztronómia kiváló példái. Élvezze a tengerparti sétákat, a lenyűgöző építészetet és a helyi ízeket.

🇫🇷 Francia Elegancia - Cannes, ahol a luxus és a természetbeli szépség találkozik, egyedülálló élményeket kínál a hajóutazóknak.

🌍 A Világjárók Találkozóhelye - Az MSC Seaview nem csupán egy hajó, hanem egy úszó város, ahol a világ minden tájáról érkező utazókkal oszthatja meg élményeit. Élvezze a fedélzeti szórakozást, a finom ételeket és italokat, miközben a mediterrán naplemente lenyűgöző látványa kápráztatja el.

🗣️ Magyar Idegenvezetővel - Az út során magyar idegenvezető áll rendelkezésére, aki beavatja Önt a helyi kultúrák és látványosságok titkaiba, hogy minden pillanatot maximálisan kihasználhasson.

🎤 Élő Beszámolók és Előadások - A hajóút során számos élő előadás és beszámoló várja, ahol mélyebben belemerülhet a látogatott helyek történetébe és kultúrájába.

🌟 Csatlakozzon hozzánk ezen az izgalmas úton, ahol a kultúra, a kényelem és a kaland tökéletes egyensúlyban van. Az MSC Seaview és a csodálatos mediterrán városok várják, hogy együtt fedezzék fel azokat! 🌍🚢🗺️🇭🇺🎤🍂

 

Szeptember 15. - Indulás!, 1. nap

Induljunk a kalandba! Csoportunk tagjai kora este szállnak fel a buszra, hogy egy éjszakai utazás során, másnap délelőtt érkezzenek meg a csodálatos Genovába. Itt a lenyűgöző MSC Seaview hajó már várja őket, készen állva, hogy elinduljon ezen az izgalmas mediterrán körúton!

Szeptember 16.  - Genoa (Portofino), Olaszország, 2. nap

Szeptember 16-án, a kellemes őszi időben, csoportunk busszal érkezik Genovába, a Földközi-tenger egyik legjelentősebb kikötővárosába. Genova, amelyet sokan "La Superba" (A Nagyszerű) néven ismernek, híres gazdag történelmi és kulturális örökségéről. A város egykoron a mediterrán térség egyik legnagyobb hatalmaként virágzott, és ma is büszkélkedhet annak lenyűgöző örökségével.

A város pezsgő atmoszférája, történelmi épületei és a kikötő vibráló élete mind-mind tanúskodnak arról, hogy Genova nem csupán egy átlagos tengerparti város. Bár ezúttal nincs lehetőségünk a város mélyebb felfedezésére, a rövid idő alatt is érezhetjük annak egyedülálló atmoszféráját és kultúráját.

Az MSC Seaview hajó a kikötőben már várja az utasokat, készen állva arra, hogy elinduljon ezen az izgalmas mediterrán körúton. A beszállás során az utasok megismerkedhetnek a hajó különféle szolgáltatásaival, és felkészülhetnek a következő napok kalandjaira. Genova és az MSC Seaview egyaránt ígéretes kezdetet kínálnak ennek a felejthetetlen utazásnak!

Szeptember 17. - La Spezia (Cinque Terre), Olaszország, 3. nap

La Spezia, az olasz haditengerészeti város, mely a 'Költők-öböl' fölött terül el, nem csupán egy állomás a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview csoportos hajóúton. Ez a hely egy kapu, melyen átlépve egy egészen új világ tárul elénk: kacskaringós utcák, melyek egy lenyűgöző kereskedelmi kikötőhöz vezetnek, ahol fényűző jachtok horgonyoznak és pálmák ringanak a szellőben. La Spezia, ezen a nyüzsgő liguriai kikötőn túl, büszkélkedhet történelmi templomaival, múzeumaival és kertjeivel. A közeli Cinque Terre, Pisa és Firenze pedig csak arra várnak, hogy felfedezzük őket.

Az MSC Cruises által kínált kirándulások során a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok hajóút résztvevői olyan helyszíneket ismerhetnek meg, mint:

 • Cinque Terre Nemzeti Parkja: Egyedülálló élményben lehet részed Cinque Terre-ben, ahol az UNESCO világörökség részeként számon tartott Nemzeti Park vár. Légy részese ennek a csodának, látogass el a tengerparti falvakba, és ismerd meg Cornigliát, Manarolát, Riomaggiore-t, Monterosso al Mare-t és Vernazzát egy hajókirándulás keretében.

 • Pisa, a Ferde Torony városa: Pisa nem csupán a Ferde Toronyról híres. A városban található Piazza dei Miracoli építészeti komplexum is lenyűgöző látványosság. Töltsd szabadidődet vásárlással, étkezéssel és a város felfedezésével.

 • Firenze, a reneszánsz bölcsője: Firenze, Toszkána szívében, az olasz reneszánsz kulturális központja. Látogass el a Santa Maria del Fiore katedrálisba, a Piazza Santa Croce-ba és a világhírű Uffizi Galériába. Érezd a város atmoszféráját, és kóstold meg az autentikus olasz ízeket.

A Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel kínálja a lehetőséget, hogy megismerd a Földközi-tenger menti országok kultúráját, hagyományait és ezeréves történelmét. Fedezd fel a partvidék gazdagságát, élvezd a luxust és az eleganciát a hajó fedélzetén. Ne hagyd ki ezt a felejthetetlen kalandot, foglald le most!

Szeptember 18. - Civitavecchia (Róma), Olaszország, 4. nap

Fedezd fel Civitavecchia kultúráját és színkavalkádját az MSC Seaview csoportos hajóúton a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok kínálatában. Ez az olasz gyöngyszem számos európai és nem európai várostól könnyen megközelíthető. A 16. századi Michelangelo Erőd, az ősi Taurine Fürdők és a márvány Vanvitelli szökőkút miatt ünnepelt kikötő tökéletes kiindulópont Róma, Olaszország királynői és romantikus fővárosának meglátogatásához.

Az MSC Cruises kirándulásai a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok csoportos hajóút során számos izgalmas látnivalót kínálnak:

 • A Colosseum: Látogass el Róma egyik leghíresebb műemlékéhez, a Colosseumhoz, ahol több mint 50 000 ember szórakoztatására építették! Képzeld el a gladiátorok harcait és a tengeri csatákat ebben az UNESCO Világörökség részeként számon tartott helyszínen.

 • A Trevi Szökőkút: A Trevi Szökőkút Róma ikonja, a barokk művészet remeke. Csodáld meg ezt a 18. századi műalkotást, amely filmekben is szerepelt, például a La Dolce Vita-ban és a Római Ünnepben.

 • A Vatikán: Róma látogatása nem lenne teljes a Vatikán megtekintése nélkül. Válassz egy MSC Cruises kirándulást, és látogass el a Szent Péter térre, a Szent Péter-bazilikába, a Vatikáni Múzeumokba és a Sixtus-kápolnába.

A Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel egy életre szóló lehetőség arra, hogy bepillants a római kultúra, történelem és művészet csodáiba. Élvezd a kényelmet és a stílust a fedélzeten, és készülj fel egy napra, amely a város ezeréves történelmét tárja eléd. Foglald le most, és légy részese ennek a varázslatos kalandnak, a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok csoportos hajóúton!

Szeptember 19. - Tengeri nap az MSC Seaview fedélzetén, 5. nap

A következő nap a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview csoportos hajóútján egy lenyűgöző tengeri nap vár rád az MSC Seaview fedélzetén. Az MSC hajótársaság és az Fincantieri, Olaszország legnagyobb hajógyártó vállalata, 2018-ban építette ezt a második Seaside osztályú óceánjárót. A hajó 323 méter hosszú, 41 méter széles, és tonnázsa 154 000 tonna. Az 18 fedélzet kényelmesen elszállásol 5 429 utast. A szolgálati személyzet létszáma 1413 fő, és ők nem csupán emberek, akik a munkájukat végzik, hanem területük profi szakemberei. Ennek a óriásnak a maximális sebessége 21,8 csomó.

A hajó tervezői nyilvánvalóan lelküket adták ennek a hajónak. Biztosan első látásra beleszeretsz ebbe a mérnöki csodába. Az MSC Seaview utasai valódi fúziót éreznek a tengerrel. Mindez annak köszönhető, hogy a fedélzeten számos panorámás megfigyelő platform található.

Szeptember 20. - Palma de Mallorca, Spanyolország, 6. nap

Palma, Mallorca déli partján fekvő kikötőváros, egy lenyűgöző állomás a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview csoportos hajóút során. Az időszámításunk előtti 124-ben alapított város középkori utcáiról, lélegzetelállító építészetéről és ősi erődített falairól híres.

A Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok csoportos hajóút magyar idegenvezetővel ajánlja a következő látványosságokat:

 • A Santa Maria Székesegyház: Tekintsd meg a világ egyik legnagyobb színezett üvegablakát és Gaudí által tervezett elemeket ebben a monumentális épületben.

 • A Bellver Kastély: Ezzel a kör alakú központjával és figyelemfelkeltő tornyaival ez a gótikus kastély egyedülálló látványt kínál.

Az MSC Cruises kirándulások számos izgalmas programot kínálnak, többek között:

 • A La Seu Székesegyház: Felfedezés egy kerékpáros vagy gyalogos túra keretében, ahol a város nevezetességei mellett a 14. századi La Seu gótikus katedrális is megtekinthető.

 • Sóller és a Vintage Vonatozás: Látogatás Sóller csodálatos tengerparti városába, ahol megcsodálhatod a Gaudí egyik tanítványa által tervezett Banco de Sóller épületét, és élvezheted a Ferrocarril de Sóller elektromos vonaton a táj szépségét.

 • A Sárkány Barlangjai: Azok számára, akik a drámai tájakat szeretik, ez a kirándulás bepillantást nyújt Mallorca titokzatos föld alatti világába.

A Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel Palma de Mallorca látogatása során egy tökéletes kombinációt kínál a kultúra, történelem és a természet csodáinak felfedezésére. Foglald le most az utat, és légy részese ennek a felejthetetlen kalandnak!

Az út ígéretes kínálata és a város bája meggyőz majd, hogy azonnal csatlakozz a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview csoportos hajóúthoz, és élvezd a tengerparti kikapcsolódást és a kultúrális felfedezést ebben a csodálatos mediterrán gyöngyszemben.

Szeptember 21. - Barcelona, Spanyolország, 7. nap

Barcelona, a mediterrán egyik legforgalmasabb kikötővárosa, az ikonikus építészet, színes kultúra és világhírű étkezési és italfogyasztási lehetőségek otthona. Ezen az állomáson a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel az Antoni Gaudí által tervezett fantasztikus Sagrada Família, a híres Ramblas sugárút, a középkori Barri Gótic és a Picasso Múzeum felfedezésére indulhatsz.

Az MSC Cruises kirándulások közül a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok csoportos hajóút magyar idegenvezetővel a következő felejthetetlen túrákat kínálja:

 • Antoni Gaudí Sagrada Famíliája: Ezen az MSC Cruises kiránduláson meglátogathatod Gaudí zseniális római katolikus bazilikáját, és bebarangolhatod a várost egy elektromosan segített Mercedes-Benz eBike-kal. Fedezd fel a közelben fekvő Santa Coloma de Cervelló várost és Gaudí elképesztő Colonia Güell templomát is.

 • Montserrat-hegy és a Santa Maria de Montserrat Apátság: Egy kalandos MSC Cruises kirándulás a Montserrat-hegységbe, ahol az 11. századi alapítású kolostor még ma is működik, és több mint 70 szerzetes él benne. Látogass el a Vilarnau Borospincéhez, ahol megismerkedhetsz a spanyol cava pezsgő készítésével, és részt vehetsz egy kóstoló sessionen is.

 • Camp Nou Stadion: Az európai futball szentélye, ahol majdnem 100 000 ember fér el, és nemzetközi mérkőzéseknek ad otthont. Légy részese a játéknap izgalmának a játékosok öltözőjében, vagy látogass el a múzeumba és az interaktív zónába, ahol virtuálisan tekintheted meg az arénát.

Az MSC Cruises kirándulások Barcelonában végtelen izgalmat és kikapcsolódást kínálnak az egész családnak a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview csoportos hajóút során. Élvezd a város energiáját, az ízletes ételeket, a szépséges tengerpartot és a kultúrális kincseket, amelyek ezt a várost egyedülállóvá teszik.

Az út során minden nap új felfedezésekkel gazdagodhatsz, és a csoportos hajóút magyar idegenvezetővel garantálja, hogy minden részletre odafigyelnek. Foglald le most a helyed, és merülj el a mediterrán kultúrában a Kora őszi MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview csoportos hajóúton.

Szeptember 22. Cannes (Côte d'Azur), Franciaország, 8. nap

Cannes, a francia Riviéra gyöngyszeme, egy exkluzív betekintést nyújt a világhírű Filmfesztivál csillogó világába. Az elegáns butikokkal és luxusszállodákkal szegélyezett, ikonikus La Croisette promenádtól nem messze, az MSC Mediterranean Cruises ezen állomása lehetőséget kínál olyan izgalmas helyszínek felfedezésére, mint Monaco és a középkori Èze falu.

Az MSC Cruises kirándulások a következő lenyűgöző élményeket kínálják:

 • Cannes: Érkezz meg a kikötőbe és fedezd fel Cannes varázslatos tengerparti városát. Egy MSC Cruises kirándulás során barangold be a régi várost, mássz fel a várromokhoz és csodáld meg a lélegzetelállító kilátást, majd sétálj végig a híres La Croisette-en, Cannes ikonikus sétányán.

 • Monaco és Monte Carlo: Ezen az MSC Cruises kiránduláson eljuthatsz Monaco és Monte Carlo csodáihoz. Fedezd fel a 19. századi Grand Casino-t és az elegáns Café de Paris-t. Látogass el Monaco sziklájához, a festői óvároshoz, vagy nézd meg a váltóőrséget a Place du Palais-on.

 • Èze középkori falu: Utazz el Èze középkori faluba, amely a Francia Riviéra két gyöngyszeméhez tartozik. Barangold be a hangulatos kőházakat, romantikus kanyargós utcákat, és ismerkedj meg a parfümkészítés titkaival a híres Fragonard parfümgyárban.

Cannes-ban eltöltött idő alatt az MSC Seaview fedélzetén is sok a látnivaló. Élvezd a hajó egyedülálló tervezését, amely az utasokat a tengerhez köti. Felfedezhetsz éttermeket, bárokat, üzleteket, úszómedencéket és napozóhelyeket a 7. fedélzettől induló egyedi tengerparti sétányon. A két üvegtalpú macskaköves járda és a panorámás liftek csodálatos kilátást nyújtanak.

Az 8. napon Cannes és a Francia Riviéra varázslatos helyszínein keresztül kalandozva tovább mélyedhetsz a mediterrán kultúrába és szépségbe. Az MSC Cruises gondosan kiválasztott és szervezett kirándulásai garantálják, hogy maximálisan kihasználhasd ezt a napot, miközben élvezed a luxust és a kényelmet, amit az MSC Seaview kínál.

Foglald le ezt a felejthetetlen napot most, és élvezd Cannes és a Francia Riviéra csodáit az MSC Seaview hajón!

Szeptember 23. - Genova (Portofino), Olaszország - búcsú az MSC Seaview-től és hazautazás

Az utazás utolsó napja édes-bús pillanatokkal teli, ahol az emlékek és az élmények összegzése mellett el kell búcsúzni egy felejthetetlen hajóúttól az MSC Seaview fedélzetén.

Genova: ébredés és kikötés

A nap első sugarai Genova festői kikötőjében köszöntenek minket, ahonnan az utunk kezdetén elindultunk. A reggeli a hajón az utolsó alkalom, hogy még egyszer megcsodáljuk a tenger látványát, mielőtt visszatérünk a szárazföldi életbe.

Búcsú az MSC Seaview-től

Az utasoknak lehetőségük nyílik egy utolsó pillantást vetni a hajóra, annak egyedi tengerparti sétányára, az üvegtalpú macskaköves járdákra, panorámás liftekre és a luxus szolgáltatásokra, amelyek ezt az utat különlegessé tették. A barátságokat szőtt hajó személyzete szívhez szóló búcsút int.

Buszra szállás és indulás haza

A bőröndök begyűjtése és az utolsó üdvözletek után az utasok a kijelölt buszokra szállnak, amelyek visszaszállítják őket a kezdeti találkozási pontra vagy a reptérre, ha légi úton érkeztek.

Köszönet és viszontlátásra

Kedves utasaink! Az MSC Cruises és a hajó személyzete nevében szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartottak ezen a varázslatos mediterrán utazáson. Reméljük, hogy az MSC Seaview fedélzetén eltöltött idő során sok emlékezetes pillanatot szereztünk önöknek, és örömmel látjuk önöket a jövőbeni utazásainkon is.

Köszönjük, hogy az utazás szervezését az MSC Cruises-t választották, és biztonságos utat kívánunk hazafelé. A tenger varázsa, a városok szépsége és a fedélzeten kötött barátságok remélhetőleg sokáig szívükben maradnak.

Az utolsó nap lezárása a hajóút végét jelenti, de az emlékek és a kapcsolatok, amelyeket ezen a különleges úton szereztünk, örökké velünk maradnak. Az MSC Cruises büszke arra, hogy mindezt lehetővé tehette, és várja a jövőbeli utazásokat az ön társaságában.

Az Ön részvételi díja a következőket tartalmazza:

 • Kényelmes utazás légkondicionált autóbusszal: Az M7-es autópályán közlekedve kínáljuk Önnek a kényelmes és frissítő utazási élményt. Felszállási lehetőségek Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városokban, így a legkényelmesebb útvonalon juthat el célállomására.

 • Adók, illetékek és kötelező borravalók teljes körű fedezettsége: Nem kell plusz költségekkel számolnia, az utazás ára tartalmazza az összes szükséges adót, illetéket és a kötelező borravalókat, így Önnek csak az utazás élményére kell koncentrálnia.

 • Prémium ellátás a hajón a választott kabinkategóriában: Törekedünk arra, hogy a választott kabinkategória szerint a legjobb ellátást biztosítsuk Önnek a hajón, garantálva a kényelmet és a kulináris élvezeteket.

 • Tapasztalt magyar nyelvű csoportkísérő az Ön rendelkezésére: Az Ön kényelme és biztonsága érdekében egy profi, magyar nyelvű csoportkísérő lesz mellette az utazás teljes időtartama alatt, aki minden kérdésére választ tud adni és mindenben segítségére lesz.

 • Magyar nyelvű fordítás az opcionális kirándulásokon: Ha úgy dönt, hogy részt vesz a fakultatív kirándulásainkon, garantáljuk, hogy a helyi idegenvezető által nyújtott információkat magyar nyelvű fordításban is megkapja, hogy maximálisan élvezhesse a kínált programokat.

Az Ön elégedettsége és kényelme számunkra a legfontosabb, így mindent megteszünk annak érdekében, hogy utazása minden pillanata gondtalan és felejthetetlen legyen!

Az utazását további szolgáltatásokkal is kiegészítheti, melyekkel még kényelmesebbé és személyre szabottabbá teheti az élményt:

 • Biztosítások:

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás - Legyen felkészült az utazás során bekövetkező váratlan helyzetekre.

  • Sztornó biztosítás - Ha bármilyen okból módosítani kell tervein, legyen megnyugodva, hogy nincsenek jelentős anyagi veszteségei.

 • Fakultatív programok: Vegyen részt különféle programokon, hogy még több élménnyel gazdagodhasson az utazása során.

 • Italcsomag: Élvezze a frissítő italainkat, hogy mindig megfelelően hidratált legyen és élvezhesse az esti lazulás pillanatait.

 • Internet: Maradjon kapcsolatban a világgal és a szeretteivel; biztosítjuk az internet hozzáférést az utazás során.

Ezekkel a kiegészítőkkel biztosítjuk, hogy az Ön utazása teljesen az Ön igényeihez igazodik!

Az utazással kapcsolatban figyelembe veendő fontos információk:

Pótágyas kabinok: Ha pótágyas kabint szeretne foglalni, kérjük, vegye figyelembe, hogy ezeket csak lekérés alapján tudjuk biztosítani. Miután megtörtént a visszaigazolás, veheti igénybe a pótágyas kabin szolgáltatását. Ahhoz, hogy biztosan megkaphassa a kívánt szállást, kérjük, időben jelezze felénk az igényét.

Az utazással kapcsolatos fontos információk és feltételek:

Csoportlétszám: A program minimum résztvevői létszáma 20 fő, míg a külön kirándulásokhoz legalább 10 fő jelentkezését várjuk. Kérjük, hogy ezen létszámi korlátokat vegye figyelembe az utazás tervezése során.

Programváltozás: Jogunkban áll a programok sorrendjének megváltoztatása. Továbbá a tengeri hajóutak során a hajótársaság is fenntartja magának azt a jogot, hogy szükség esetén, akár előzetes bejelentés nélkül, módosítsa a tervezett útvonalat még a hajóút alatt is, amennyiben azt indokoltnak látja.

Az utazással kapcsolatos kiegészítő információk:

Fakultatív programok:

 • A külön választható programok áraiért kérjük, látogasson el honlapunkra.

 • További részletekért, mint például a részvétel feltételei, munkatársainktól kaphat bővebb tájékoztatást.

 • A fakultatív kirándulások az MSC hajótársaság szervezésében zajlanak, mi pedig a tőlük kapott információkat fordítjuk és tesszük közzé. Kérjük vegye figyelembe, hogy az kirándulási program csak az egyes kikötőkben szervezhető túrák áttekintését nyújtja, és a végleges túra leírásokat a hajón erősítik meg. A parti kirándulások programja és útvonala változhat a helyi körülményektől és/vagy váratlan eseményektől függően, amelyek a túra napjának időzítését érintik, és/vagy változhatnak a helyi szabályozások vagy egyéb korlátozások alapján.

Ellátás a hajón:

 • A hajón kínált alapellátás a következőket tartalmazza: nem palackozott jéghideg víz, jeges tea, limonádé, főzött kávé, tea, és a reggelinél gyümölcslé. Ezek az italok 24 órán keresztül elérhetőek a hajó büféjében vagy az étkezések alatt a fő éttermekben.

Kora őszi 🍂 MEDITERRÁN pillanatok MSC Seaview 🚢 csoportos hajóút magyar 🇭🇺 idegenvezetővel 🎤🌍🗺️

📅 2024. Szeptember 15-23. 🍂🚢

🚢 Köszöntjük az MSC Seaview fedélzetén - Az Ön kapuja a mediterrán csodákhoz! 🌊

Képzelje el, hogy a genovai kikötőből elindulva a tenger simogatja a hajó oldalát, és Ön egy káprázatos utazásra indul, ahol minden kikötő új kalandokat és felfedezéseket ígér! 🌅 Az olasz riviéra, Róma ókori csodái, a spanyol napfény, a francia elegancia és az MSC Seaview úszó városa várják, hogy együtt fedezzék fel azokat! 🇮🇹🏛️🇪🇸🇫🇷🌍

Az utazás során magyar idegenvezető áll rendelkezésére, aki beavatja Önt a helyi kultúrák és látványosságok titkaiba. 🗣️ Élvezze a fedélzeti szórakozást, a finom ételeket és italokat, miközben a mediterrán naplemente lenyűgöző látványa kápráztatja el. 🎤 Élő előadások és beszámolók is várják, ahol mélyebben belemerülhet a látogatott helyek történetébe és kultúrájába.

🌟 Kedvezmények, amelyeket nem szabad kihagyni! 🌟

💰 Kedvezmények és ajánlatok 💰: Foglalj legalább 90 nappal az indulás előtt és minden utas 19,900 Ft kedvezményt kap! De ha az összeget foglaláskor egy összegben kifizeted, további 5% kedvezményt kapsz a HAJÓUTAD-ból. Plusz, az árfolyamgaranciával nem kell aggódnod az euróárfolyam ingadozásai miatt. Kérdéseid vannak? 📞 Hívd munkatársainkat, akik készen állnak, hogy segítsenek! Ne hagyd ki ezt a csodálatos alkalmat, foglalj most és élvezd a kivételes ajánlatokat! 🌟🚢

Csatlakozzon hozzánk ezen az izgalmas úton, ahol a kultúra, a kényelem és a kaland tökéletes egyensúlyban van. Az MSC Seaview és a csodálatos mediterrán városok várják, hogy együtt fedezzék fel azokat! 🌍🚢🗺️🇭🇺🎤🍂

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Válasszon kabin kategóriát | egyágyas elhelyezés esetén
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Választható italcsomag
Választható kirándulás magyar idegenvezetővel
Válassz ki felszállási helyét
bottom of page