top of page

2024. Március 29. - Április 13.

Tegyen egy 10 napos körutazást Brazílián, Uruguayon és Argentínán keresztül a Norwegian Star hajóval. Az első állomás az uruguayi Montevideo. Töltsön egy napot a parkok és a gyarmati építészet bájos, kozmopolita városának felfedezésével, vagy látogasson el egy helyi szőlőbirtokra, és kóstolja meg a borokat. Ezután Rio Grande do Sulban lélegzetelállító hegyi kilátásban gyönyörködhet, és túrázhat a természeti csodák között. Santosban járja be São Paulót, Brazília legnagyobb városát. Tele pompás épületekkel, festői strandokkal és rengeteg üzletben való bolyongással.

Válasszon a különböző dél-amerikai körutazások útvonalai közül, amelyek olyan helyekre viszik el, amelyek messze túlszárnyalják a képzeletét. Az ősi civilizációktól a rohanó vízesések drámai látványáig, a dél-amerikai hajóutak lenyűgözőek. Böngésszen a Cruise Critic szerint a legjobb dél-amerikai hajótársasággal szervezett dél-amerikai körutazások között, és kezdje el tervezni következő nagyszerű nyaralását.

Március 29. - Budapest, Magyarország, 1. nap
Indulás! A csoport tagjai repülőre szállnak és elutaznak Buenos Aires-be, ahol azonnal magával ragad minket a város pezsgése és a latin ritmus. Az első lépéseinket téve azonnal érezzük az energiát és az életörömöt, ami minden sarokban árad.

Március 30. - Buenos Aires, Argentína, 2.nap
Indulás Buenos Aires-i városnézésre a privát idegenvezetővel és transzferrel.

 

Buszos utazás a főutcákon: Avenida 9 de Julio, amely a világ legszélesebb sugárútja, hogy szemügyre vehessük az ikonikus Buenos AIRES-i obeliszk, amely a benne elhelyezett obeliszk; Avenida Corrientes sugárút számos színházzal, mozival, könyvesboltok és éttermek, valamint az Avenida de Mayo sugárút a körülötte található csodálatos történelmi épületekkel. Átjáró a híres Teatro Colón vagy Kolumbusz Színházon és annak gyönyörű, késő századi együttesén keresztül. Megállás a Plaza de Mayónál, amely a Casa Rosada vagy Rózsaszín Házzal, a jelenlegi kormánypalotával szemben áll. Ezután áthalad a San Telmón, a történelmi városrészen, amely eredetileg egy sikátor volt, amely a Plaza Mayor-t a kikötővel kötötte össze. Az idő múlásával, a kikötői tevékenységekkel kapcsolatos kézművesek vagy munkások telepedtek le itt, és a városrész kibővült. Kicsit olyan, mint a Montmartre a Párizshoz hasonlóan, a negyed arról ismert, hogy sokáig művészek és értelmiségiek használták, és a városrész a antikvitások és tangó bárok színhelyévé vált.
 

Ezután fedezze fel La Bocát. Nevét a Rio de la Plata torkolatánál (nevének szó szerinti jelentése) fekvő helyének köszönheti. ahol a Riachuelo ága folyik. Ez volt Buenos Aires történelmi kikötője, mielőtt a várostól északabbra költöztették volna, hogy technikai okokból (sekély víz, homokpadok...). A városrész a bevándorlók, különösen az olaszok menedéke volt a következő évek között 1880 és 1930 között. A kerület népszerűsége a "Caminito" utcának köszönhető, ahol halmokban állnak a kis szerény kis épületek. színes fémlemezből készült házak sokasága. A kerületben született Quinquela Martin argentin festőművésznek köszönhető a kis utcáról készült első össze nem illő festményeknek.

 

A Puerto Madero negyedben tett látogatás folytatása. A főváros egyik legfiatalabb negyede a nevét annak köszönheti. építészének, Eduardo Maderónak, akinek tervét 1882-ben megtartották. A vörös téglaépületek annyira jellemzőek a negyedre jellemző épületek a 20. század elejéről származnak, nem sokkal a munkálatok megkezdése után. Hamarosan a kerület elavultsága miatt elhagyatottá vált: Madero projektje nem vette figyelembe a hajók növekvő méretét. Nem volt 1989-ig, több mint 50 évnyi elhagyatottság után Buenos Aires városa úgy döntött, hogy felújítja a negyedet azzal a céllal, hogy hogy a Rio de la Plata-t a városba integrálják. Ma a város egyik legfontosabb gasztronómiai és lakóhelyi központja. a város egyik legfontosabb városrésze. Sétáljon végig a Puente de la Mujer-en, amely összeköti ennek a modern, lenyűgöző épületekkel rendelkező negyednek a két partját.
 

Ebéd egy helyi étteremben

A városnézés második fele a La Recoleta negyedbe vezet, amely egy par excellence lakónegyed: éttermek, bárok, diszkók és egyéb szórakozóhelyek sokasága. A séták kellemesek a sok parknak és térnek köszönhetően. Meglátogathatja az ország legjelentősebb temetőjét:
Cementerio de La Recoleta, 1822-ben nyitották meg, több mint 70 monumentális és fényűző boltozattal rendelkezik. Nemzeti történelmi műemlékké nyilvánították. (A temetői belépődíjak nem tartalmazzák).

Március 31. - Buenos Aires, Argentina, Norwegian Star, 3. nap

A szállodából való felszállás után hajóra száll a világ legszélesebb folyóján. Félnapos szórakoztató túra Tigre és Buenos Aires, egy kalandos kirándulás. amely tökéletes egyensúlyt teremt a természet és a történelem között. Élvezheti a hajókirándulást, helyi termékeket vásárolhat a piacon és meglátogatja a San Isidro katedrálist. Egy óra folyón való hajózás után megérkezik a Parana folyó deltájába, egy olyan helyre, amely valóban olyan, mint egy képzeletbeli földnek tűnik. A deltavidékre érve a csónakázás keskeny csatornák és szigetek sorozatán keresztül folytatódik. Meglátogatjuk Puerto de Frutost, amely ma kézműves piac, és a közelben található a Mate Múzeum és a viktoriánus sétány.
Ebéd egy helyi étteremben, majd transzfer a kikötőbe, ahol már útra készen várja a Norwegian Star üdülőhajó!

A The Norwegian Edge program részeként nemrégiben felújított Norwegian Star szabadságot és rugalmasságot kínál a Földközi-tenger, Észak-Európa, Dél-Amerika és a Transzatlanti-tenger körüli körutazásokon. A fedélzeten a Norwegian Star számos ízletes étkezési lehetőséggel, bárokkal és társalgókkal, egy hatalmas wellnessrészleggel, egy mindig izgalmas kaszinóval és VIP-részleggel, valamint rengeteg szórakozási lehetőséggel várja a gyerekeket minden korosztály számára.

Április 1. - Buenos Aires, Argentina, 4. nap

Képzelje el, hogy Önt és társait a lenyűgöző Norwegian Star hajó várja Buenos Aires kikötőjében! Az Ön számára ez az elegáns és impozáns hajó lesz az utazás egyik fő attrakciója, és az első napot a kikötőben tölti, hogy lehetőséget adjon Önnek a felfedezésre, mielőtt elindul a nagy hajózásra.

A Norwegian Star a luxus és a kényelem jegyében épült. Egy valódi "létesítmény" a tengeren, amely minden igényét kielégíti. Az elegáns kialakítású fedélzet számtalan lehetőséget kínál a szórakozásra, a pihenésre és az élvezetre. A hajóban megtalálhatóak a világos és tágas kabinok, amelyek luxusban és kényelemben fogadják Önt. Továbbá a különféle éttermek, bárok, medencék, wellness-részlegek és szórakoztató helyek gondoskodnak arról, hogy senki se unatkozzon a fedélzeten.

Az első nap a kikötőben egy különleges lehetőséget ad Önnek. Miután beszállt a hajóra és elhelyezkedett a kabinokban, egy egész napja van arra, hogy felfedezze a Norwegian Star által nyújtott számos lehetőséget. A hajó hatalmas területének bejárása során felfedezheti az éttermek gazdag kínálatát, ahol mindenféle nemzetközi ízekkel találkozhat. A bárokban pedig kipróbálhat különleges koktélokat és élvezheti a hangulatos zenei programokat.

A hajón található medencék és napozóteraszok tökéletes helyek a pihenésre és a napfény élvezetére. A vízi csúszdák és más szórakoztató létesítmények pedig garantáltan felvidítják Önt. A wellness-részleg pedig kényeztető masszázsokkal és gyógykezelésekkel várja azokat, akik szeretnének egy kis kikapcsolódást és feltöltődést az utazás során.

Az első nap a hajón emellett lehetőséget ad arra is, hogy részt vegyen különféle programokban és szervezett tevékenységekben. Lehetősége nyílik például táncórákra járni, koktéltanfolyamon részt venni vagy akár kaszinóban próbálhatja ki szerencséjét. A hajón található színházban pedig szórakoztató előadásokat nézhet.

Április 2. - Montevideo, Uruguay, 5. nap

Uruguay fővárosa a Rio de la Plata legdélebbi pontján fekszik, és elbűvölő város. Túrázzon az Establecimiento Juanico borászatban, amelynek épületei 1849-ből származnak. Sétáljon a Plaza Independencia téren, vagy gyönyörködjön a tájban az Estancia La Rabidán. Fedezze fel Montevideo további részeit egy dél-amerikai körutazáson!

Április 3. - Punta del Este, Uruguay, 6. nap

A latin-amerikai Saint-Tropez a legdélebbi Dél-Amerika kedvenc nyári játszótere. Vitorlázzon a nyugodtabb vizeken, vagy lazuljon el a tengerparton a 20 mérföldes partvonal mentén. És legyen szemtanúja a la Brava-nál megtörő nagy hullámoknak.

Április 4. - Rio Grande do Sul, Brazil, 7. nap

Rio Grande do Sul Brazília legdélebbi állama. A cowboy-kultúráról és a régi világ olasz hatásairól egyaránt ismert. Emellett tele van természeti szépségekkel. Töltsön el egy napot Rio Grande do Sul egyik nemzeti parkjában, ahol vízesések, folyók, kanyonok és még ritka fenyőfák is várják. Vagy vásároljon helyi termékeket Canelában, ahol egyedi ajándéktárgyakat és gyönyörű művészeti alkotásokat talál. Enni szeretne valamit? Gondoljon az olasz ételekre. És igyon hozzá egy pohárral a régió kiváló Pinot Noir-jából.

Április 5. - Porto Belo, Brazil, 8. nap

Brazília Minas Gerais államának fővárosaként Belo a Curral del Rey-hegységgel van körülvéve, és gyönyörű kilátással büszkélkedhet. Élvezze a sétát a széles, fákkal szegélyezett sugárutakon - a várost a washingtoni Washington D.C. alaprajzáról mintázták -, és csodálja meg az épületek merész építészeti terveit. Merüljön el a régió múltjában, miközben felfedezi a számos múzeum egyikét, merüljön el a nyüzsgő város nyugalmában egy buja parkban, és kóstolja meg a finom helyi konyhát. Vagy utazzon el a környező hegyekbe vagy a közeli barlangokba, hogy Belo egy másik oldalát is megismerje. A cseppkövektől a felhőkarcolókig sok felfedezni való van Belóban.

Április 6. - São Paulo (Santos), Brazil, 9. nap

Pattanjon fel egy körútra Brazília legnagyobb városába, a mintegy 50 mérföldre fekvő São Paulóba. A Pinacoteca do Estado de São Paulo és az Ibirapuera Park, ahol számos építészetileg jelentős épület található, népszerű megállók, míg a Jardins negyed a vásárlási lehetőségek Mekkája. Santos nyugodt környezetet kínál. A Gonzaga Beach a francia Riviéra egyik üdülőhelyére emlékeztet. Szintén szép az Enseada strand Guarujá-ban, a torkolat túloldalán Santosban. A kávé szerelmesei szívesen ellátogatnak a Santosban található Museu do Café (Kávémúzeum) múzeumba, amely egy korábbi palotában kapott helyet.

Április 7. - Ilhabela, Brazil, 10. nap

A vízesések, érintetlen erdők és számos strandok szigete, Ilhabela ("gyönyörű sziget") egy buja paradicsom. Igyon egy caipirinhát a homokban, vagy próbálja ki a sznorkelezést a Pedra Miuda strand nyugodt, tiszta vizében, ahol kíváncsi kis halrajok úsznak feléd. A parttól néhány méterre egy festői szigetecske teszi még vonzóbbá a strandot. Vagy pattanjon fel egy terepjárós túrára, hogy felfedezze az llhabela állami park erdejét és túraútvonalait, vagy inkább vágjon át a szigeten az eldugott Baia de Castelhanos strandra.

Április 8. - Ilha Grande, Brazil, 11. nap

Brazília harmadik legnagyobb szigetének, amely trópusi tájairól és gyönyörű strandjairól híres, szokatlan története van. Egykor lepratelep, később börtön volt. Ma az egész sziget védett terület, és egy apró, tengerparti városka, Vila do Abraão otthona, ahol tilos az autózás. A két mérföld hosszú Lopes Mendes-part finom szemcsés homokjával és türkizkék, tiszta vizével gyakorlatilag képeslapra illő. Egy másik képalbumszerű látványosság az Abraão öböl, amelyet a sziget legszebb öblének tartanak.

Április 9. - Buzios, Brazil, 12. nap

Buzios a strandok földje, összesen több mint 20 stranddal. A kikötőmólótól csak pár perc sétára található a Praia de Armação és a Praia dos Ossos strandok. Ha azonban inkább valami privátabbat szeretne, menjen a Praia Tucuns vagy a romantikus párok körében népszerű Praia dos Amores ("Szerelem strandja") felé. A Buziosba látogató minden látogató számára kötelező egy séta a gyönyörű kövekről elnevezett, egy mérföld hosszú Rua das Pedras-on. Az üzletek és éttermek szegélyezte út közvetlenül az óceán partján fekszik, és remek hely a frissítők elfogyasztására és az emberek megfigyelésére.

Április 10. - Rio de Janeiro, Brazil, 13. nap

Rio látványos szépsége lenyűgöző. Ezt az elbűvölő metropoliszt megcsókolja a nap, gyönyörű, széles és gyönyörű, a tengerparton fekvő és drámai hegyekkel tarkított. Történelme azonban nem játszótérként, hanem fontos kikötőként jelölte meg. arany, drágakövek és kávé szállítására, valamint a gyarmati hatalom székhelyeként. Rio strandjai meghatározzák kultúráját: vibráló, vidám, gyönyörű, és minden strandnak megvan a maga íze: a nagyszerű Copacabana strandtól kezdve a röplabdahálóval és a szabadtéri strandokkal... kávézóktól a csábító Ipanemáig; a São Conradótól a sárkányrepülőkkel teli São Conradótól a menő, tágas Barra da Tijucáig.

A Praça XV de Novembro, vagy más néven Largo do Paço főtere Rio történelmi központja, és jó kiindulópont. bármely történelmi túra Rio belvárosában. A téren belül számos fontos történelmi épület található, amelyek közül a legfontosabb az alkirály háza, egy 1743-ban épült gyarmati stílusú épület, amelyből a királyi, majd a császári palota (Paço Imperial) lett. Dom João megérkezése után. Az épület a köztársaság kikiáltásától kezdve a Posta és Távirati Osztály székhelyéül szolgált a köztársasági elnöki székházban. 1889-től az 1980-as évek elejéig. A császári palota közelében, a tér tenger felőli végének közepén található a Chafariz da Piramide, amely eredetileg a Praça Aramidra, amely eredetileg a Praça melletti hajók vízellátását szolgálta. Szintén a Praça XV-n található, a forgalmas Avenida Primeiro de Março átkelve, a régi metropolita. Katedrális, amelyet 1761-ben építettek, és amely királyi kápolnaként szolgált. A Praça XV-öt a tér túloldalán található Arco do Telles (Telles-ív) át hagyja el a Paço Imperial térrel szemben. Az Arco do Telles a tizennyolcadik századból származik, azóta túlélt egy nagyobb tüzet, amely elpusztította a régi Szenátusi Házat, amelyet egy másik hasonló épülettel kötött össze.

Ebéd a Cais do Oriente étteremben, majd a túra után meglátogatja a Maracanã labdarúgó-stadiont.

Április 11. - Rio de Janeiro, Brazil, 14. nap

Corcovado, a modern világ hét csodájának egyike! A Megváltó Krisztus szobra, amely a tetején található. Corcovado hegy tetején található, Rio de Janeiro legszebb képeslapja. A 710 méteres tengerszint feletti magasságban tetőzik. a város bármely pontjáról látható. Megközelítése vonattal történik, a csodálatos Tijuca-erdőn keresztül. A csúcsról hihetetlen helyről lélegzetelállító kilátás nyílik a "Cidade Maravilhosa" egész öblére és tájaira.
 

Ebéd egy steakhouse étteremben a Copacabanán, korlátlanul grillezett húsokkal, nyárson tálalva.
 

Ebéd után indulás a Cukorsüveghez. Kábelvasút a Cukorsüveg tetejére, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Guanabarára. öbölre. A csúcsról megcsodálva Rio de Janeirót, Rio de Janeiro kétségkívül a világ legszebb városa.

Április 12. - Rio de Janeiro, Brazil, 15. nap

Indulás az Academicos da Grande Rio hangárba, Rio egyik fő szambaiskolájába (privát túra a csoport). Magyarázat e Brazíliára és Rióra oly jellemző zene történetéről! A jelmezek bemutatása és lehetőség a viselni néhányat közülük az animációs fotókhoz. Érkezéskor személyenként egy üdvözlő caipirinha kerül felajánlásra.

A szambaiskola meglátogatása után ebéd a Copacabana strand előtt található helyi étteremben, majd transzfer a repülőtérre.

Április 13. - Budapest, Magyarország

Biztosak vagyunk abban, hogy ez a LATIN ritmusok Norwegian Star csoportos hajóút magyar idegenvezetővel HAJÓUTAD feledhetetlen élményekkel zárul, és reméljük rövidesen ugyanezen vagy egy másik csoportos HAJÓÚTON ismét az utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

A J Á N L A T O K

M E G T E K I N T É S E

ARAB-ÖBÖL csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

ARAB-ÖBÖL

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

KARIBI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

KARIBI

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

A részvételi díj tartalmazza:
utazást menetrend szerinti repülőjárattal Budapest - Buenos Aires // Rio de Janeiro - Budapest útvonalon átszállással · egy éjszaka szállást középkategóriájú szállodában Buenos Aires-ben reggelis ellátással és két éjszaka szállást Rio de Janeiro-ban reggelis ellátással · a leírásban szereplő programokat · a szükséges transzfereket · adókat, illetékeket · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt, valamint 150 perc internet hozzáférést · prémium italcsomagot és 2 étkezés speciális éttermeink bármelyikében az NCL Star fedélzetén

A részvételi díj nem tartalmazza:
a helyszínen fizetendő kötelező borravalót

Választható opciók:
baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok* · prémium italcsomag · extra internet hozzáférés percek

További információk:
Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 12 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.


Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

LATIN ritmusok Norwegian Star csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2024. Március 29. - Április 13.

Tegyen egy 10 napos körutazást Brazílián, Uruguayon és Argentínán keresztül a Norwegian Star hajóval. Az első állomás az uruguayi Montevideo. Töltsön egy napot a parkok és a gyarmati építészet bájos, kozmopolita városának felfedezésével, vagy látogasson el egy helyi szőlőbirtokra, és kóstolja meg a borokat. Ezután Rio Grande do Sulban lélegzetelállító hegyi kilátásban gyönyörködhet, és túrázhat a természeti csodák között. Santosban járja be São Paulót, Brazília legnagyobb városát. Tele pompás épületekkel, festői strandokkal és rengeteg üzletben való bolyongással.

Válasszon a különböző dél-amerikai körutazások útvonalai közül, amelyek olyan helyekre viszik el, amelyek messze túlszárnyalják a képzeletét. Az ősi civilizációktól a rohanó vízesések drámai látványáig, a dél-amerikai hajóutak lenyűgözőek. Böngésszen a Cruise Critic szerint a legjobb dél-amerikai hajótársasággal szervezett dél-amerikai körutazások között, és kezdje el tervezni következő nagyszerű nyaralását.

​Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! Foglalja le a fenti csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 49 900 Ft kedvezményt biztosítunk! Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és a HAJÓUTAD további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de a HAJÓUTAD árfolyamgaranciáját is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Az árak kétágyas elhelyezésre vonatkoznak, egyágyas elhelyezésnél felárat kell fizetni.
Kérdése van? Keresse munkatársainkat, akik örömmel válaszolnak azokra és tájékoztatják Önt akciónk részleteiről is.

Válasszon kabin kategóriát
Szervízdíj, kötelező borravaló (283 EUR/fő)
Választható kirándulások
LATIN ritmusok Norwegian Star csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
LATIN ritmusok Norwegian Star csoportos hajóút magyar idegenvezetővel AJÁNLATKÉRÉS
bottom of page