top of page
MSC hajóutak Málaga kirándulások
Málaga: Video

Málaga, Spanyolország

Kezdje el tervezni hajóútját és foglalja le kirándulásait Málagában és Granadában.

Málaga, az MSC Mediterranean Cruises egyik célállomása, egy vibráló tengerparti város Spanyolország népszerű Costa del Sol partján. Ez a virágzó kikötő számos látnivalót kínál, többek között az ősi, hegytetőn álló fellegvárakat - Alcazaba és Gibralfaro. Sétáljon végig a modern vízparton, vagy barangoljon az óváros macskaköves utcáin. Málaga a kapu a dicsőséges Granada és annak káprázatos arab építészete felé is.

 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Az andalúz paradicsom egy szelete
- Málaga: Egy gyönyörű óváros
- Alhambra Granadában
 
Andalúzia egy igazán egyedülálló régió Dél-Spanyolországban. Fedezze fel ezt a régiót egy festői 40 perces autóbuszos utazás során, amely egy hagyományos spanyol fincához vezet, amely Andalúzia vidéki részén található. Kóstolja meg a fincán a helyben termesztett ételeket reggelire, és érezze magát energikusnak a fehérre meszelt kőépületeiről ismert Alora falu reggeli látogatásán. Mielőtt visszatérne a hajóra, élvezze a lenyűgöző kilátást az El Chorro-szurdok kristálytiszta vizére és mélyzöld fenyőerdőire. 
 
Az i. e. 8. században a föníciaiak által alapított Málaga egy "szabadtéri múzeum", amelynek épületei a római, arab és keresztény korból származnak. Az MSC Cruises kirándulásán megcsodálhatja a város legimpozánsabb nevezetességeit, és felfedezheti karakteres utcáit. Utazzon végig a macskaköves óvároson, a gyönyörű botanikus kertek mellett, amíg az ősi Alcazaba fellegvár a látóterébe nem kerül. Látogasson el a Museo Natalba, Picasso szülőházába és múzeumába, mielőtt a lélegzetelállító kilátást nyújtó Puerto de Leonba utazik. Ezután lassan ereszkedjen le a tengerpartra, ahol stílusosan vacsorázhat egy vízparti étteremben. Emlékezzenek vissza a napra, miközben az asztalukról kényelmesen nézik a hajók elhaladását.
 
Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy meglátogassa Granada andalúziai úti célját egy fantasztikus MSC Cruises kiránduláson. Élvezze a festői buszos utazást Spanyolország legdrámaibb tájain, köztük a csodálatos Sierra Nevada hegységen keresztül. Érkezzen az UNESCO világörökség részét képező Alhambra-palotához, amelyet a mórok emeltek a 13. században. Fedezze fel az iszlám szépség rendkívüli látványosságát, beleértve a kanyargós udvarokat, boltíves mennyezeteket, arabeszkeket és csempés mozaikokat.  Ezután térjen be a Palacio de Generalife épületébe, hogy megnézze hosszúkás medencéjét és elegáns boltíveit. A Naszrid uralkodók e nyári palotája tökéletes befejezése a napnak.

MAL10 - ROMANTIKUS MÁLAGA

Időtartam: kb. 4 óra

Kössön egy randevút Málagával, és fedezze fel ennek a kedves tengerparti városnak - Pablo Picasso szülőhelyének - minden romantikáját. E félnapos kirándulás első állomása a Gibralfaro hegy kilátópontja lesz, ahol kiélvezheti a környék csodálatos kilátását - és néhány fotóval megörökítheti a pillanatot. A városba visszatérve egy vezetett séta keretében végigsétálhat Málaga fő utcáin. Idegenvezetője érdekes részletekkel szórakoztatja Önt a város történelméről és néhány híres esküvő történetével, amelyeket a városban tartottak. Ezután egy jól megérdemelt pihenő következik, és élvezheti Málaga egyik legjobb tapas bárjának élénk hangulatát az "El Pimpi"-ben. Az ízletes tapasokból és italokból álló falatozását a "tonhal" néven ismert, jelmezes egyetemi hallgatókból álló csoport által lágy gitáron énekelt szerenádok megnyugtató hangjai kísérik. A hagyomány a 13. századi Ibériából ered, és ma is népszerű, mivel a diákok így keresnek pénzt a megélhetésükhöz. Foglaljon helyet, kortyoljon, és élvezze Spanyolország autentikus ízeit és hangjait! A kikötőbe való visszatérés után a romantikus Málaga körútja véget ér. Kérjük, vegye figyelembe: ez a túra nem alkalmas gyaloglási nehézségekkel küzdő vendégek számára. Bármilyen ételintoleranciával rendelkező vendégeknek ezt legalább két nappal a hívás előtt közölniük kell a parti kirándulások irodájával.

Málaga: List
bottom of page