top of page

👋 Helló MAROKKÓ! 🌞🇲🇦 MSC Sinfonia 🚢⚓🎉 csoportos hajóút 🌊🛳️🗺️ magyar idegenvezetővel 🇭🇺🎤🗨️

📅 2024. 🌷 Március 15-26. 🎉🗓️🌸🇭🇺🎈🌟

MAROKKÓI képeslapok MSC Sinfonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Az utazási kedvűek 🌍👜 számára a hajóutak 🚢⚓ kínálnak egyedülálló élményeket 🌅, és az MSC hajóutak 🛳️🎉 különösen népszerűek a kínált luxus 💎 és kényelem 🛋️ miatt. Azok számára, akik csoportos hajóutakat 🎟️👫👬👭 keresnek, Marokkó 🇲🇦🌴 kínál egy különleges úti célt 🗺️, ahol a Földközi-tenger 🌊 déli részének varázslatos hangulata 🌞 találkozik az ősi berber hagyományokkal 🐪🌵. Az utazás során 🗓️ olyan kozmopolita tengerparti városokba 🌃🏖️ látogathatunk el, mint a francia hatásokkal 🇫🇷 átitatott Casablanca 🕌 vagy a Gibraltári-szoroson 🌉 át Spanyolországgal 🇪🇸 szemben fekvő Tanger 🏝️. Azonban Marokkó 🇲🇦 nem csak a nagyvárosokról 🏙️ szól. A szűk sikátorok 🏘️ és hegyi falvak 🏞️ színes piacai 🍊🍅🌶️ olyan helyek, ahol az idő ⏳ mintha megállt volna. Az árusok 🛒 kínálata, a helyi kézműves termékek 🎨🛍️ és az autentikus ételek 🍲🍢 mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a látogatók 📸 egy igazán különleges világba 🌍 csöppenjenek. Marokkó 🇲🇦 tökéletesen ötvözi a régi 🏛️ és a modern világ 🏢 elemeit, így az utazók 🎒 egyaránt megtapasztalhatják a hagyományokat 📿 és a modernitást 📱. Azok számára, akik a Földközi-tenger 🌊 déli részén keresnek hajóutakat 🚢 2024-ban 📅 vagy akár hajóutakat a dunán 🏞️🚢, Marokkó 🇲🇦 kihagyhatatlan úti cél 📍.

Március 15. - Indulás!, 1. nap

Indulás! A csoport tagjai este buszra szállnak, hogy másnap már Genovába érjenek, ahol indulásra készen várja az utazókat a fenséges MSC Sinfonia!

Március 16. - Genoa (Portofino), Olaszország, 2. nap

Genova kikötővárosa, az MSC Mediterranean Cruises célállomása, Olaszország elbűvölő Riviérájának kapuja. Sétáljon végig kanyargós középkori sikátorain, nézze meg a történelmi Piazza Matteottit, és csodálja meg a 16. és 17. századi épületek csodálatos csoportját. Genova tengeri nagyhatalmi örökségét az 1543-ban épült La Lanterna történelmi világítótorony is bizonyítja. A városon túl romantikus városok találhatók a tengerpart mentén, köztük a gelati-színű Portofino.

Március 17. - Marseille (Provence), Franciaország, 3. nap

A francia Riviéra látványos tengerpartján fekszik Marseille, az MSC Mediterranean Cruises egyik úti célja. Ez a hangulatos kikötőváros az utcák labirintusában és a történelmi építészetben megmutatkozó zordság és csillogás egyedülálló keverékéről ismert. Marseille karizmatikus kávézóitól és nyüzsgő Vieux Portjától mindössze néhány mérföldre lenyűgöző városok találhatók. Látogasson el Aix-en-Provence-ba, Cézanne szülőhelyére, vagy gyönyörködjön Avignon ősi szépségében.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- A félreismerhetetlen Notre-Dame de la Garde
- Aix-en-Provence
- Avignon

Marseille kikötővárosa kultúrája, színe és hangulata miatt továbbra is kihagyhatatlan úti cél. Egy MSC Cruises kirándulás elrepíti Önt egy művészettel, építészettel és konyhával teli, karakteres világba. Fedezze fel a kikötőt és annak fő nevezetességét: az 1853 és 1864 között épült neobizánci Notre-Dame-de-la-Garde bazilikát. A csúcsról hihetetlen kilátás nyílik a városra és a mélykék Földközi-tengerre. Ne hagyja ki a sétát Marseille vízpartján, az arisztokratikus Borbély-kastély és -kert mellett. Nézze meg a Longchamp-palotát a városközpontban, mielőtt a régi kikötőben töltené az idejét.
 
Látogasson el a dél-franciaországi Aix-en-Provence városába az MSC Cruises kirándulásán. Fedezze fel a Szent Megváltó katedrális vallási nevezetességét, amely egy római kori templom maradványaira épült. Az Apolló napisten tiszteletére emelt, gazdagon díszített építmény román, gótikus és barokk jegyeket mutat. Ezután tegyen egy kellemes sétát a Négy delfin szökőkúthoz és a Mazarin-negyedhez, ahol mézszínű, 17. századi kúriák állnak.
 
Ha értékeli a gazdag középkori történelmet és a kifinomult kultúrát, látogasson el az ókori Avignonba az MSC Cruises kirándulásán. Ez a csodálatos város ad otthont a Pápai Palotának, amely az UNESCO Világörökség része, és középkori gótikus építészettel büszkélkedhet. A történelmi pápák egykori rezidenciájaként megcsodálhatja az épület faliszőnyegeit és freskóit. Ezután sétáljon a lenyűgöző utcákon, és ebédeljen meg egy francia brasserie-étteremben.

Március 18. - Barcelona, Spanyolország, 4. nap

A Földközi-tenger egyik legforgalmasabb körutazási kikötője, Barcelona tengerparti városa ikonikus építészetéről, színes kultúrájáról, valamint világszínvonalú ital- és étkezési lehetőségeiről ismert.

Fedezze fel Antoni Gaudí szürreális Sagrada Famíliáját, a híres Ramblas sugárutat, a középkori Barri Góticot és a Museu Picassót. De még ennél is több felfedezni való van ebben a burjánzó spanyol városban, az MSC Mediterranean Cruises egyik célállomásán: az eldugott tapasbároktól és mesés élelmiszerpiacoktól kezdve Európa legnagyobb futballstadionjáig.

Válassza ki kedvenc túráját az MSC Cruises felejthetetlen kirándulásainak listájából, többek között:

- Antoni Gaudí Sagrada Família épülete

- A Montserrat-hegy és a Santa Maria de Montserrat apátsága

- Camp Nou stadion

Az MSC Cruises kirándulása a Sagrada Famíliához kihagyhatatlan ajándékot nyújt Gaudí zseniális római katolikus bazilikájának megtekintéséhez. Utazzon el ehhez az építészeti bravúrhoz egy elektromosan segített Mercedes-Benz eBike kerékpárral, amellyel aztán végigjárhatja a várost. Útja során fedezze fel a közeli Santa Coloma de Cervelló városát, és nézze meg Gaudi hihetetlen Colonia Güell-templomát. Vagy látogasson el a Casa Batlló és a Casa Milà építészeti remekművekhez.

Válasszon egy kalandos MSC Cruises kirándulást a fenséges Montserrat-hegységbe. Tekintse meg a Passeig de Gràciát, Barcelona nyüzsgő sugárútját, és álljon meg, hogy megcsodálja Gaudí Sagrada Famíliáját. Ezután a festői vidéken keresztül utazhat a Montserrat-hegység sziklás homokkőcsúcsaihoz, ahol a Santa Maria de Montserrat apátság található. A 11. században alapított kolostorban a mai napig több mint 70 szerzetes él és működik. Fedezze fel Sant Sadurni bájos faluját, és látogasson el a tekintélyes Vilarnau borospincékhez. Ott megtudhatja, hogyan készül a spanyol cava bor, és részt vehet egy kóstolón is.

Az MSC Cruises barcelonai kirándulásai végtelen izgalmakat kínálnak az egész család számára. De mi lehet izgalmasabb, mint a Camp Nou, Európa legnagyobb stadionjának meglátogatása? A labdarúgás eme temploma közel 100 000 férőhelyes, és minden évben nemzetközi mérkőzéseknek ad otthont. Emellett lenyűgöző koncert- és rendezvényhelyszín is, ahol olyan előadók léptek fel, mint Sting, Peter Gabriel, a U2 és Bruce Springsteen. Tapasztalja meg a meccsnap energiáját, amikor belép a játékosok öltözőjébe, vagy látogasson el a múzeumba és az interaktív zónába, ahol virtuálisan megtekintheti az arénát.

Március 19. - Tengeri nap az MSC Sinfonia fedélzetén, 5. nap

Még mielőtt az MSC Sinfonia kihajózik, a fedélzetre lépve olyan, mintha felfedezőútra indulna. Az új funkciók és létesítmények lenyűgöző sorával a hajó most még jobban felszerelt, hogy minden igényt kielégítsen. Tágas, új, erkélyes kabinokkal bővítettük a hajót, hogy vendégeinket csodálatos panorámával örvendeztessük meg.  Megnagyobbítottuk az éttermet és a büfé területét, hogy még többféle kulináris élvezetet kínálhassunk.

 

Március 20. - Tangier, Marokkó, 6. nap

A Gibraltári-szorosban fekvő Tanger, az MSC Mediterranean Cruises célállomása, egy energikus és multikulturális kikötő. Ezt a varázslatos marokkói várost a fehérre meszelt Medina, a hangulatos sikátorok labirintusa, a nyüzsgő terek és a lenyűgöző emberek jellemzik. Tekintse meg a Dar el Makhzen palotát, a Szent András-templomot, a Jardins de la Mendoubia parkot és a híres Bab Al Fahs kaput. Távolabb a természeti csodákat, köztük a szürreális Herkules-barlangokat is meglátogathatja.

 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Herkules barlangjai
- Hagyományos szúkok és a Grand Socco 
- Tétouan
 
A Herkules-barlangok a Spartel-fok közelében, Afrika északnyugati pontjánál találhatók. Ezen az izgalmas MSC Cruises kiránduláson felfedezheti a barlangokat, amelyek figyelemre méltó hullámszerű mintázatot mutatnak. A legenda szerint Herkules római isten itt pihent meg, miután puszta kézzel elválasztotta a kontinentális Afrikát és Európát, így hozva létre a Gibraltári-szorost. Miután kijutott ebből a földalatti másvilágból, gyönyörködjön az Atlanti-óceán lélegzetelállító panorámájában. 
 
Látogasson el Tanger vibráló Kasbahjába az MSC Cruises kirándulásán. Ez a túra ideális azok számára, akiket érdekel a régi város felfedezése és a színes marokkói kultúra. Barangoljon a történelmi negyedben, és csodálja meg annak rendezett káoszát, mielőtt a szűk utcák labirintusán keresztül eljutna a nyüzsgő helyi élelmiszerpiacra. Lépjen be a berber gyógyszertárba, hogy megtekinthesse a fűszerek, olajok és botanikai termékek széles választékát, vagy vásároljon a Medina nyüzsgő terén, a híres "Petit Socco" téren. 
 
Tegyen egy MSC Cruises kirándulást a marokkói Martil-völgyben található, elbűvölő Tetouan városába. A fenséges Rif-hegység által körülvett, fehérre meszelt épületeivel megkülönböztetett város történelmi óvárosa az UNESCO Világörökség része. Fedezze fel Tetouan ősi medináját, sétáljon végig a színes szukákon. Lehetősége lesz megvásárolni a helyi kézműves termékeket, mielőtt megnézne egy folklórelőadást.

"Kérjük, vegye figyelembe, hogy Marokkóba történő beutazáshoz, mint magyar állampolgárnak, útlevél szükséges, a személyi igazolvány nem elegendő. Ezért utazása során kérjük, hogy az útlevelét adja meg hivatalos utazási dokumentumként."

Március 21. - Casablanca (Marrakech), Marokkó, 7. nap

Casablanca, Marokkó varázslatos tengerpartján fekvő lenyűgöző kikötőváros az MSC Mediterranean Cruises egyik célállomása. Fedezze fel a mauresi építészetet, a vonzó strandokat és a színes régi medinát. A Mohammed V. tér, a szimbolikus jelentőségű tér pálmafákkal és fenséges szökőkúttal pompázik. A kikötőn túl két rendkívüli város várja felfedezését - a vibráló Marrakech és a gyönyörű Rabat. 
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Hasszán II. mecsetje
- Marrakesh 
- Rabat
 
Varázslatos kaland vár, egy MSC Cruises kiránduláson, a nyüzsgő Casablanca városán keresztül. Élvezze a festői utazást az utcákon és tereken, mielőtt megáll egy autentikus Habous negyed piacán. Látogasson el a Notre Dame de Lourdes katedrálishoz és a Hassan II mecsethez - Afrika legnagyobb mecsetjéhez. Az Atlanti-óceánra néző félszigeten pihenve gyönyörködjön a lenyűgöző tengeri kilátásban és a szép építészeti kézművességben. 
 
Látogasson el az MSC Cruises kirándulásán Marrakechbe, a "Dél gyöngyszemeként" ismert marokkói császárvárosba. Itt felfedezheti a díszesen díszített szaadiai sírokat és a 19. századi Bahia-palotát, amely lenyűgöző látványt nyújt. Ezután nézze meg Marrakech ikonikus piacterét, a Jemaa el-Fnaa-t. Ez az UNESCO Világörökség részét képező terület tele van kereskedőkkel, előadókkal, éttermekkel, ételstandokkal, kígyóbűvölőkkel, mesemondókkal és hennaművészekkel.
 
Az MSC Cruises kirándulásán járja be a festői Rabatot, Marokkó fővárosát - a Berberera királyi erődjéről, francia gyarmati és iszlám örökségéről, valamint történelmi fellegváráról ismert várost. Vezetett túrája a Place Mechouar téren kezdődik, amely a 19. század végén épült. Innen meglátogatja a Hassan-tornyot, a Bu Regreg folyó partján álló ikonikus minaretet.  Fedezze fel az elegáns V. Mohamed mauzóleumot, a marokkói király nyughelyét. Végül lazítson a smaragdzöld andalúziai kertekben az Udayas Kasbahban.

"Kérjük, vegye figyelembe, hogy Marokkóba történő beutazáshoz, mint magyar állampolgárnak, útlevél szükséges, a személyi igazolvány nem elegendő. Ezért utazása során kérjük, hogy az útlevelét adja meg hivatalos utazási dokumentumként."

Március 22. - Ceuta, Spanyolország, 8. nap

Ceuta egy spanyol autonóm város Afrika északi partjainál, és az MSC Mediterranean Cruises egyik célállomása. A Marokkóval szomszédos tengerparti ékszer gazdag csodákban - a lenyűgöző építészettől a pálmákkal szegélyezett, elbűvölő utcákig. A nyüzsgő tapasbárok, a napsütötte plázák és a vámmentes vásárlási lehetőségek csak néhány irigylésre méltó látnivaló. Fedezze fel az ősi romokat és az aranyló tengerpartokat, a vallási helyeket és a művészeti múzeumokat.


Válasszon egy felejthetetlen túrát az MSC Cruises kirándulásainak listájából, többek között:

- Királyi városfalak
- Tetouan
- Hacho erődje


Tekintse meg Ceuta királyi városfalait, amelyek 962 és a 18. század között készültek. Ez a lenyűgöző erődítmény egy szemet gyönyörködtető látványosság, és a spanyol kulturális örökségek között szerepel. A falak úgy emelkednek ki az akvamarin színű vízből, mintha egy középkori tündérmeséből származnának, és gyalog vagy csónakkal is megtekinthetők. A bástyák szívében található a Museo de las Murallas Reales, egy bájos, kétszintes művészeti galéria.

Merészkedjen messzebbre, a marokkói Tetouan városába, vanília színű épületeivel és fenséges hegyi hátterével. Itt a napot az UNESCO világörökségi listáján szereplő medinában barangolva töltheti, amely ősi sikátorok labirintusáról és élénk berber piacairól híres.

Aki imádja a csodálatos kilátást, utazzon el a Hacho erődhöz, amely egy bizánci erődítmény egy gyönyörű hegy tetején, amelyet gyakran Herkules oszlopainak egyikeként tartanak számon. Ez a magasan fekvő látványosság Ceutára és a csillogó Földközi-tengerre vetíti tekintetét.

Március 23. - Malaga (Granada), Spanyolország, 9. nap

Málaga, az MSC Mediterranean Cruises egyik célállomása, egy vibráló tengerparti város Spanyolország népszerű Costa del Sol partján. Ez a virágzó kikötő számos látnivalót kínál, többek között az ősi hegytetőn álló fellegvárakat - Alcazaba és Gibralfaro. Sétáljon végig a modern vízparton, vagy barangoljon az óváros macskaköves utcáin. Málaga a kapu a dicsőséges Granada és annak káprázatos arab építészete felé is.

 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Az andalúz paradicsom egy szelete
- Málaga: Egy gyönyörű óváros
- Alhambra Granadában
 
Andalúzia egy igazán egyedülálló régió Dél-Spanyolországban. Fedezze fel ezt a régiót egy festői, 40 perces autóbuszos utazással, amely Andalúzia vidéki részén található hagyományos spanyol fincához vezet. Kóstolja meg a fincán a helyben termesztett ételeket reggelire, és érezze magát energikusnak a fehérre meszelt kőépületeiről ismert Alora falu reggeli látogatásán. Mielőtt visszatérne a hajóra, élvezze a lenyűgöző kilátást az El Chorro-szurdok kristálytiszta vizére és mélyzöld fenyőerdeire. 
 
Az i. e. 8. században a föníciaiak által alapított Málaga egy "szabadtéri múzeum", amelyben római, arab és keresztény korból származó épületek találhatók. Az MSC Cruises kirándulásán megcsodálhatja a város legimpozánsabb nevezetességeit, és felfedezheti karakteres utcáit. Utazzon végig a macskaköves óvároson, a gyönyörű botanikus kertek mellett, amíg az ősi Alcazaba fellegvár a látóterébe nem kerül. Látogasson el a Museo Natalba, Picasso szülőházába és múzeumába, mielőtt a lélegzetelállító kilátást nyújtó Puerto de Leonba utazik. Ezután lassan ereszkedjen le a tengerpartra, ahol stílusosan vacsorázhat egy vízparti étteremben. Emlékezzenek vissza a napra, miközben az asztalukról kényelmesen nézik a hajók elhaladását.
 
Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy meglátogassa Granada andalúziai úti célját egy fantasztikus MSC Cruises kiránduláson. Élvezze a festői buszos utazást Spanyolország legdrámaibb tájain, köztük a csodálatos Sierra Nevada hegységen keresztül. Érkezzen az UNESCO világörökség részét képező Alhambra-palotához, amelyet a mórok emeltek a 13. században. Fedezze fel az iszlám szépség rendkívüli látványosságát, beleértve a kanyargós udvarokat, boltíves mennyezeteket, arabeszkeket és csempés mozaikokat.  Ezután térjen be a Palacio de Generalife épületébe, hogy megnézze hosszúkás medencéjét és elegáns boltíveit. A Naszrid uralkodók e nyári palotája tökéletes befejezése a napnak.

Március 24. - Alicante, Spanyolország, 10. nap

A Costa Blancán található Alicante a spanyol keleti part egyik legszebb városa. Az MSC Földközi-tengeri hajóútja során felfedezheti a tengerhez kapcsolódó, történelmében és építészetében gazdag, vibráló várost. A Santa Barbara erődtől, a város fő várától kezdve a parkokig és sugárutakig, mint például az Explanada de España, ahol élvezheti Alicante lélegzetelállítóan friss levegőjét, és hangulatos bárokban és teraszos kávézókban pihenhet.


Válassza ki a kívánt túrákat az MSC Cruises felejthetetlen kirándulásainak listájából, többek között:

- Santa Barbara kastély
- Guadalest hegyi falu
- Explanada de España

Egy MSC kirándulással felfedezheti a Santa Barbara várat, Alicante legfontosabb történelmi nevezetességét. A Sant Barbara-kastély egy impozáns középkori erődítmény, amely a város strandja fölötti kopár sziklás dombon található. A régi falakról látványos kilátás nyílik a városra és az egész öbölre.

A sétahajós kirándulás alkalmat adhat arra is, hogy felfedezze Guadalest hegyi falut, a környék egyik legnépszerűbb turisztikai látványosságát. A XVI. századi mór várváros és egykori muszlim település magasan a környező sziklába épült, és egy, a hegybe vájt kapun keresztül lehet bejutni.

Kirándulásaink egyikén felfedezheti az Explanada de Españát, Alicante híres tengeri sétányát is. A kikötővel párhuzamosan fut a Plaza Puerta del Mar-tól a Parque de Canalejas-ig, és mozaikburkolata a tenger hullámait utánozza. Ez a sugárút tele van kávézókkal és teraszokkal, ahol megkóstolhatsz néhány jellegzetes ételt, vagy csak pihenhetsz, miközben élvezed a mediterrán kilátást.

Március 25. - Tengeri nap az MSC Sinfonia fedélzetén, 11. nap

Egy új, 319 m2-es területet alakítottunk ki, amelyet zenével és tánccal tölthetünk meg. Olyan neves partnerek segítségével, mint a Chicco, a LEGO® és a Namco®, mesés új játszótereket hoztunk létre minden korosztály számára, kezdve egy izgalmas, szórakoztató vízi funkciókkal teli permetezőparkkal. És hogy még több utat kínáljunk a kikapcsolódáshoz, a pazar MSC Aurea Spa-t még több masszázshelyiséggel bővítettük.
 
A Teatro San Carlo a hagyományos vonalak ultramodern újraértelmezése. Felhívjuk figyelmét, hogy a színházba az esti előadásokra csak előzetes bejelentkezéssel lehet bejutni (a többi hajóra nem szükséges). A foglalásnak három gyors és egyszerű módja van: csatlakozzon okostelefonjával vagy táblagépével az ingyenes fedélzeti wi-fi hálózathoz, használja a hajó különböző fedélzetein található érintőképernyőket, vagy kérdezzen a recepción.
 
Mindez csak egy kis ízelítő abból, hogy mit kínálhat egy hajóút az MSC Sinfonia fedélzetén. Új élmények világát fedezheti fel a fedélzeten, napról napra, pillanatról pillanatra. 

 

Mert az MSC Sinfonia az a hajó, amelyik illik Önhöz.

 

Március 26. - Genoa (Portofino), Olaszország, 12. nap

A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

Biztosak vagyunk abban, hogy HAJÓUTAD feledhetetlen élményekkel zárul, és reméljük rövidesen ugyanezen vagy egy másik csoportos HAJÓÚTON ismét az utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

A J Á N L A T O K

M E G T E K I N T É S E

ARAB-ÖBÖL csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

ARAB-ÖBÖL

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

KARIBI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

KARIBI

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

 

Az Ön részvételi díja a következőket tartalmazza:

- Légkondicionált autóbusszal történő utazás: Kényelem és frissesség várja Önt autóbuszunkon, mely az M7-es útvonalon halad, felszállási lehetőséggel Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városaiban.

- Adók, illetékek és kötelező borravalók (HSC) fedezettsége: Az utazás ára tartalmazza az összes adót, illetéket és kötelező borravalót, így Önnek ezekkel nem kell foglalkoznia.

- Teljes ellátás a hajón a választott kabinkategóriában: A hajón a választott kabinkategória szerinti teljes ellátást biztosítunk, hogy a legmagasabb kényelemben tölthesse az utazást.

- Magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes időtartama alatt: Egy tapasztalt, magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésére az utazás egész időtartama alatt, hogy segítséget nyújtson mindenben, amire szüksége lehet.

- Magyar nyelvű fordítás a fakultatív kirándulások alatt: Amennyiben Ön a fakultatív kirándulásainkat választja, magyar nyelvű fordítást biztosítunk a helyi idegenvezetők által leadott programon, hogy minden információt tökéletesen megértsen.

​Az Ön utazását még kényelmesebbé és gondtalanabbá teheti a következő választható opciók igénybevételével:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Védelmet nyújtunk az utazás során előforduló váratlan eseményekre, hogy teljes biztonságban érezhesse magát.

- Útlemondási (sztornó) biztosítás: Biztosítást kínálunk, mely lehetővé teszi az utazás lemondását anélkül, hogy jelentős anyagi veszteséggel kellene szembenéznie.

- Fakultatív programok: Választhatja a széleskörű kínálatunkban található fakultatív programokat, hogy még többet láthasson és tapasztalhasson meg az utazás során.

- Italcsomag: Frissítő italokkal gazdagítjuk utazását, amelyek segítenek a nap folyamán hidratáltan maradni és az esti pihenőidőben is kellemesen kikapcsolódni.

- Internet hozzáférés: Lehetőséget biztosítunk az internethez való hozzáférésre, hogy mindig kapcsolatban maradhasson szeretteivel és friss híreket kaphasson a világ minden tájáról.

​Fontos további információk az utazással kapcsolatban:

Pótágyas kabinok foglalása: Pótágyas kabinjaink foglalása lekérésre történik, melyeket a visszaigazolást követően vehetnek igénybe. Kérjük, jelezze igényét időben, hogy garantálni tudjuk a kívánt szállást.

​Fontos tudnivalók és feltételek az utazással kapcsolatban:

Csoport létszám: A meghirdetett csoport minimum létszáma 20 fő, míg a kirándulások esetében a minimum létszám 10 fő. Kérjük, vegye figyelembe ezeket a számokat az utazás tervezésekor.

Program változás: Fenntartjuk a jogot a program sorrendjének megváltoztatására. A tengeri hajóutak esetében a hajótársaság is fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - eltérjen a meghirdetett kikötési útvonaltervtől, ha az indokolt.

​Kiegészítő információk és részletek az utazásról:

- Fakultatív programok: A fakultatív programok árairól honlapunkon található részletes információ. A részvétel esetleges feltételeiről pedig munkatársainknál tud tájékozódni.

- Teljes ellátás a hajón: A hajón biztosított teljes ellátás korlátozott italfogyasztást jelent, ami magában foglalja a víz- és kávéfogyasztást az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, továbbá gyümölcsleveket kínálunk a reggeli ideje alatt.

👋 Helló MAROKKÓ! 🌞🇲🇦 MSC Sinfonia 🚢⚓🎉 csoportos hajóút 🌊🛳️🗺️ magyar idegenvezetővel 🇭🇺🎤🗨️

📅 2024. 🌷 Március 15-26. 🎉🗓️🌸🇭🇺🎈🌟

🌊🛳 Fedezze fel a Földközi-tenger déli csodáit Marokkóban! A luxushajóút során megismerheti a kozmopolita tengerparti városokat, mint Casablanca és Tanger, ahol a modernitás és az ősi berber hagyományok találkoznak. 🌆🕌 Sétáljon a szűk sikátorokban, ahol az idő mintha megállt volna, és élvezze a hegyi falvak színes piacait. Marokkó a régi és az új világ közötti kapcsolatot kínál. 🌍🕰

✨🎉 Váltsa valóra marokkói álmait a MSC Sinfonia csoportos hajóúton! Most különleges kedvezményekkel és árfolyamgaranciával várjuk! Ha 90 nappal az indulás előtt foglal, 19 900 Ft kedvezményt kap utasonként! 💸🎁 De várjon, van még több! Ha az összeget egyszerre fizeti ki, további 5% kedvezményt kap a hajóút díjából! ⏳🔥 De siessen, mert a foglalásnak az indulás előtt legalább 150 nappal meg kell történnie. 🔒💶 Élvezze az árfolyamgaranciát és felejtse el az euróárfolyam ingadozásait. Csak pihenjen és élvezze az utazást a legjobb áron! 📞❓ Ha kérdése van, munkatársaink készen állnak, hogy segítsenek. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, foglalja le álomutazását most! 🌟🌍
#Marokkó #Luxushajóút #MSCSinfonia #Álomutazás #Kedvezmények

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Válasszon kabin kategóriát | egyágyas elhelyezés esetén
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Választható italcsomag
Választható népszerű internet csomagok
Választható kirándulás magyar idegenvezetővel
Válassz ki felszállási helyét
bottom of page