top of page
MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

Mediterrán MSC hajóutak: Kulturális kincsek és természeti csodák a Földközi-tengeren

A Földközi-tenger, mint a világ egyik legszebb szabadtéri múzeuma, az MSC hajóutak és a Costa Cruises kínálatában éled meg legteljesebben. Ezek a csoportos hajóutak nem csak a tenger kékjét és a napfényt kínálják, hanem egy kulturális kavalkádot is, ahol az ókori Róma romjaitól kezdve a francia Riviéra elbűvölő falvaiig minden megtalálható. Akár a történelmi helyszínek, akár a festői tengerpartok hívogatnak, az MSC hajóutak garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak. Az MSC Cruises és a Costa Cruises, mint két vezető hajótársaság, a legkiválóbb mediterrán útvonalakat kínálja, így minden utazó megtalálja a számára legmegfelelőbb csoportos hajóutat.

MEDITERRÁN ősz MSC Grandiosa csoportos hajóút TUNÉZIA érintésével magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN ősz csoportos MSC Grandiosa hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

Genoa (Portofino) (Italy), Marseille (Provence) (France), Barcelona (Spain), La Goulette (Tunisia), Palermo (Monreale) (Italy), Civitavecchia (Rome) (Italy), Genoa (Portofino) (Italy)

2023. Október 28. - November 5.

Akár a művészetet, a történelmet, a természeti csodákat, a finom konyhát vagy a fentiek mindegyikét szereti, egy földközi-tengeri hajóúton minden állomáson valami csodálatosat tapasztalhat.

MSC és Costa Cruises: A Földközi-tenger csodáinak felfedezése csoportos hajóutak keretében

A Földközi-tenger, az ókori civilizációk bölcsője, az MSC Cruises és a Costa Cruises kínálatában válik igazán elérhetővé. Ezek a csoportos hajóutak nem csak a tenger kékjét és a napfényt kínálják, hanem egy kulturális kavalkádot is, ahol az ókori Róma romjaitól kezdve a francia Riviéra elbűvölő falvaiig minden megtalálható. Az MSC hajóutak és a Costa Cruises hajóutak egyaránt lehetőséget kínálnak arra, hogy a Földközi-tenger part menti városait és tájait felfedezzük, miközben a hajó fedélzetén is számos szórakozási lehetőség várja az utasokat.

A part menti kirándulások minősége és sokszínűsége az, ami igazán kiemeli az MSC Cruises és a Costa Cruises kínálatát. Legyen szó az ókori városok felfedezéséről, helyi gasztronómiai élményekről vagy a tengerparti pihenésről, ezek a csoportos hajóutak minden igényt kielégítenek. A városnéző túráktól kezdve a kulturális programokon át a természeti szépségekig, minden utazó megtalálja a számára legmegfelelőbb programot.

 

Az MSC Cruises és a Costa Cruises hajóutak fedélzetén is számos szórakozási lehetőség várja az utasokat. Az élőzenei előadásoktól kezdve a táncórákon át a különféle játékokig és kvízjátékokig, az utazás során garantáltan nem fog unatkozni. Az étkezési lehetőségek is kiválóak, a hagyományos mediterrán fogásoktól kezdve a nemzetközi konyha remekeiig minden megtalálható.

Az MSC Cruises és a Costa Cruises hajóutak ár-érték aránya is kiemelkedő. Az all-inclusive csomagok, amelyek magukban foglalják az étkezéseket, italokat és a fedélzeti tevékenységeket, kiváló ár-érték arányt képviselnek. Ráadásul mindkét hajótársaság gyakran kínál különleges akciókat és kedvezményeket, így az utazás még megfizethetőbbé válik.

Összefoglalva, az MSC Cruises és a Costa Cruises mediterrán hajóutak a Földközi-tenger legszebb tájainak és városainak felfedezését kínálják. A kiváló part menti kirándulások, a fedélzeti szórakozási lehetőségek és a kiváló étkezési lehetőségek garantálják, hogy ezek a hajóutak felejthetetlen élményt nyújtanak minden utazó számára.

bottom of page