top of page
MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

A legszebb szabadtéri múzeum

Az MSC Cruises és a Costa Cruises földközi-tengeri hajóútjai csodálatos lehetőséget kínálnak a világ néhány történelmi és gyönyörű úti céljának felfedezésére. Róma ókori romjaitól a francia Riviéra bájos falvaiig a Földközi-tenger térsége hihetetlenül sok kulturális és természeti látnivalónak ad otthont. Akár a történelem szerelmese, akár a tengerpartok szerelmese, vagy egyszerűen csak egy pihentető menekülésre vágyik, egy mediterrán hajóút az MSC Cruises vagy a Costa Cruises hajótársasággal biztosan tökéletes élményt nyújt.

Az MSC Cruises és a Costa Cruises az iparág két legelismertebb hajótársasága, és mindkettő fantasztikus mediterrán útvonalakat kínál. Az MSC Cruises olyan úti célokra összpontosít, mint Olaszország, Franciaország és Spanyolország, míg a Costa Cruises olyan úti célokat kínál, mint Olaszország, Görögország és Törökország. Ezeket az útvonalakat úgy tervezték, hogy minden egyes úti célt teljes körűen megismerhessenek, rengeteg időt biztosítva a part menti kirándulásokra, a fedélzeti tevékenységekre és a pihenésre.

Koraőszi GÖRÖG pillanatok CSOPORTOS MSC Opera hajóút magyar idegenvezetővel

Görög pillanatok csoportos MSC Opera hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

Monfalcone (Italy), Cefalonia (Greece), Heraklion (Crete) (Greece), Santorini (Greece), Bari (Italy), Monfalcone (Italy)

2023. Szeptember 17-24.

Görögország, a filozófia, az olimpiai játékok és a nyugati irodalom szülőhelye páratlan betekintést nyújt az ókori történelembe és kulturális örökségbe. A Földközi-tenger felfedezése nem igazán teljes az MSC görög szigeti körutazásai nélkül, amelyek a világnak ezen a részén található leglenyűgözőbb tájakon keresztül vezetnek.

MADEIRA az örök tavasz szigete és TENERIFE csoportos Costa Firenze hajóút magyar idegenvezetővel

Italy, Spain, Canary Islands, Madeira, Portugal, France

2023. Szeptember 28. - Október 13.

Minden kikötő egy történelmi csoda, egy meglepetés és egy álom. A Costa Cruises segítségével felfedezhetjük azokat a földközi-tengeri gyökereket, amelyek Európa bölcsőjét ölelik fel. A történelemmel és legendákkal teli Görögország csodálatos tengerre néz nagyszerű műemlékei mögött. Aztán ott van Olaszország, amelynek ezer árnyalata van északtól délig.

Madeira az örök tavasz szigete és Tenerife csoportos Costa Firenze hajóút magyar idegenvez

Ciprustól IZRAEL-ig csoportos MSC Musica hajóút magyar idegenvezetővel

Ciprustól Izraelig görög- és török partokon át csoportos MSC Musica hajóút magyar idegenve

Limassol (Cyprus), Mykonos (Greece), Piraeus (Athens) (Greece), Santorini (Greece), Kusadasi (Turkey), Haifa (Jerusalem) (Israel), Limassol (Cyprus)

2023. Szeptember 28. - Október 6.

A lenyűgöző ciprusi tengerparton fekvő Limassol lenyűgöző MSC Mediterranean Cruises úti cél. A várost középkori váráról, vízparti szoborparkjáról és múzeumainak széles skálájáról ünneplik. Limassolon túl fekszik Páfosz lenyűgöző városa, valamint számos természeti és régészeti csoda, köztük a Millomeri-vízesés és Apolló szentélye.

LISSZABON-ig és vissza csoportos MSC Orchestra hajóút magyar idegenvezetővel

Lisszabonig és vissza csoportos MSC Orchestra hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

Genoa (Portofino) (Italy), Marseille (Provence) (France), Malaga (Granada) (Spain), Cadiz (Seville) (Spain), Lisbon (Cascais) (Portugal), Alicante (Spain), Mahon (Spain), Olbia (Italy), Genoa (Portofino) (Italy)

2023. Szeptember 28. - Október 9.

Az MSC Cruises-szal a Földközi-tengeren hajókázni azt jelenti, hogy elérhető közelségbe kerülünk a kultúra, a hagyományok és a műemlékek legjavához, amelyek évszázadok óta gazdagítják partjait.

MEDITERRÁN ősz MSC Grandiosa csoportos hajóút TUNÉZIA érintésével magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN ősz csoportos MSC Grandiosa hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

Genoa (Portofino) (Italy), Marseille (Provence) (France), Barcelona (Spain), La Goulette (Tunisia), Palermo (Monreale) (Italy), Civitavecchia (Rome) (Italy), Genoa (Portofino) (Italy)

2023. Október 28. - November 5.

Akár a művészetet, a történelmet, a természeti csodákat, a finom konyhát vagy a fentiek mindegyikét szereti, egy földközi-tengeri hajóúton minden állomáson valami csodálatosat tapasztalhat.

MEDITERRÁN kalandok Velencéből MSC Armonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN kalandok ősszel Velencéből MSC Armonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel.

Venice (Italy), Kotor (Montenegro), Mykonos (Greece), Santorini (Greece), Ancona (Urbino) (Italy), Venice (Italy)

2023. Október 28. - November 4.

Utazzon el Görögországba és a görög szigetekre, ahol a vulkáni hamu által megőrzött templomok, amfiteátrumok és falvak még mindig a múlt rejtélyeit tárják fel. Élvezze a drámai naplementéket az áttetsző vizeken, miközben felfedezi Milosz fehér szikláit, vagy utazzon el az ókori múltba a szinte minden görög szigeten található romoknál.

Az MSC Cruises és a Costa Cruises mediterrán körutazásainak egyik kiemelkedő jellemzője a part menti kirándulások minősége. Mindkét társaság a kirándulások széles skáláját kínálja, a városnéző túráktól és a kulturális élményektől kezdve a festői autózásokig és a szabadtéri kalandokig. Akár ősi romok meglátogatása, a helyi konyha megkóstolása, akár egyszerűen csak a napozás egy gyönyörű tengerparton, az MSC Cruises és a Costa Cruises mindenkinek kínál valamit.

A fantasztikus parti kirándulások mellett az MSC Cruises és a Costa Cruises mediterrán hajóútjai a fedélzeten is tele vannak szórakozással és szórakozással. Mindkét társaság számos tevékenységet kínál, az élőzenétől kezdve a táncórákon át a játékokig és kvízjátékokig, így az utazás alatt sem fog unatkozni. Ezen kívül az étkezési lehetőségek is elsőrangúak ezeken a hajóutakon, számos étterem közül választhat, beleértve az alkalmi és a fine dining lehetőségeket is.

Az MSC Cruises és a Costa Cruises mediterrán hajóútjainak másik nagyszerű aspektusa a megfizethetőségük. Ezek az útvonalak nagyszerű ár-érték arányt képviselnek, az all-inclusive árképzéssel, amely magában foglalja az étkezéseket, italokat és a fedélzeti tevékenységeket. Ráadásul mindkét társaság gyakran kínál akciókat és különleges ajánlatokat, így érdemes figyelni ezeket a lehetőségeket, hogy még többet spórolhasson a mediterrán körutazáson.

Összefoglalva, az MSC Cruises és a Costa Cruises mediterrán hajóútjai kiváló lehetőséget nyújtanak a világ legszebb és legtörténelmibb úti céljainak megismerésére. A fantasztikus part menti kirándulásoknak, az izgalmas fedélzeti tevékenységeknek és az ízletes étkezési lehetőségeknek köszönhetően ezek a hajóutak igazán felejthetetlen élményt nyújtanak. Akár családdal, akár barátokkal, akár egyedül utazik, az MSC Cruises és a Costa Cruises hajóutakkal biztosan olyan emlékeket szerezhet, amelyek egy életre szólnak.

bottom of page