top of page
Mediterrán csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel: Video

MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

A legszebb szabadtéri múzeum

Az MSC Cruises-szal a Földközi-tengeren hajókázni azt jelenti, hogy elérhető közelségbe kerülünk a kultúra, a hagyományok és a műemlékek legjavához, amelyek évszázadok óta gazdagítják partjait. Ez a hajóút lehetőséget kínál arra, hogy meglátogassa és megismerje a tengerrel szemben álló országokat és népeket, valamint azok évezredes történelmét, ahogyan az ókori hajósok tették, amikor Olaszországból a görög szigetekre hajóztak. Az MSC körutazáson való utazás lehetőséget ad arra, hogy közelebbről megismerje Olaszország történelmi kikötőit Rómától Velencéig, Genovától Nápolyig, hogy értékelje a festői és kifinomult francia városokat Cannes-ban, hogy elmerüljön a spanyol kultúrában Barcelonában, Malagában, Valenciában és Ibizán. Használja ki a személyzetünk által szervezett kirándulásokat, hogy élvezze a görög napsütést, miközben fontos régészeti helyszíneket látogat meg, vagy fejlessze ki szenvedélyét a horvát zene iránt. Ha a Földközi-tenger nem elég, választhatja az MSC hajóútjait, amelyek Gibraltáron túlra vezetnek, hogy egy gyors látogatást tegyen a portugál partoknál, Lisszabonban és Funchalban, valamint a Kanári-szigeteken. Olaszország, Spanyolország és Marokkó, Kelet és Nyugat még soha nem volt olyan közel egymáshoz, mint az MSC Cruises hajóútjain.

MSC Armonia rövid csoportos hajóút első hajózóknak magyar idegenvezetővel

Venice (Italy), Zadar (Croatia), Koper (Slovenia), Venice (Italy)

MSC Armonia rövid csoportos hajóút első hajózóknak magyar idegenvezetővel.jpg

2023. Április 1-4.

Az Adriai-tenger választja el a balkáni államokat az olasz félszigettől. Ismerje meg e régió egyedülálló kultúráit egy MSC Adria körutazáson, amelynek úti céljain felfedezheti a régészeti lelőhelyeket, barnulhat a gyönyörű tengerpartokon, megkóstolhatja a finom mediterrán konyhát, élvezheti a pihentető gondolatúrákat, és még sok minden mást is.

Kanári-szigetek és Madeira csoportos Costa Diadema hajóút magyar idegenvezetővel

Italy, Spain, Canary Islands, Madeira , France

Kanári-szigetek és Madeira csoportos Costa Diadema hajóút magyar idegenvezetővel_edited.jp

2023. Április 22. - Május 7.

Minden kikötő egy történelmi csoda, egy meglepetés és egy álom. A Costa Cruises segítségével felfedezhetjük azokat a földközi-tengeri gyökereket, amelyek Európa bölcsőjét ölelik fel.

MSC Lirica csoportos hajóút az Adrián át Görögországba magyar idegenvezetővel

Venice (Italy), Dubrovnik (Croatia), Kotor (Montenegro), Corfù (Greece), Zakynthos (Greece), Bari (Italy), Venice (Italy)

MSC Lirica csoportos hajóút az Adrián át Görögországba magyar idegenvezetővel.jpg

2023. Május 1-8.

Görögország, a filozófia, az olimpiai játékok és a nyugati irodalom szülőhelye páratlan betekintést nyújt az ókori történelembe és kulturális örökségbe. A Földközi-tenger felfedezése nem igazán teljes az MSC görög szigeti körutazásai nélkül, amelyek a világnak ezen a részén található leglenyűgözőbb tájakon keresztül vezetnek.

Csoportos MSC Grandiosa nyugat-mediterrán hajóút Tunézia érintésével magyar idegenvezetővel

Genoa (Portofino) (Italy), Marseille (Provence) (France), Barcelona (Spain), La Goulette (Tunisia), Palermo (Monreale) (Italy), Naples (Pompeii) (Italy), Genoa (Portofino) (Italy)

​Csoportos MSC Grandiosa nyugat-mediterrán hajóút Tunézia érintésével magyar idegenvezetővel

2023. Május 13-21.

Tunisz Tunézia kulturális központja és fővárosa az észak-afrikai partvidéken. Ez a sokszínű és történelmi város a francia gyarmati befolyás és a klasszikus szukák figyelemre méltó kincsesbányája. Sok utazó számára kellemes kikapcsolódást jelent a zsúfoltabb mediterrán kikötőkből. Tunisz éppoly modern, mint amilyen mesés, világhírű piacterekkel és hihetetlen tenger gyümölcseivel büszkélkedhet.

Genoa (Portofino) (Italy), Naples (Pompeii) (Italy), Messina (Taormina) (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain), Marseille (Provence) (France), Genoa (Portofino) (Italy)

Mediterrán partokon csoportos MSC World Europa hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

2023. Május 13-21.

A kaland és a kultúra odakint van, tekintse át elérhető mediterrán kirándulásainkat, és válasszon az athéni Akropolisz felejthetetlen látogatásai közül, kívánjon valamit a Trevi-kútnál Rómában, vagy kóstolja meg a francia konyhát Marseille-ben. Hagyja, hogy mindent megszervezzünk Önnek, hogy mediterrán nyaralásának minden pillanatát élvezhesse.

Görög pillanatok csoportos MSC Opera hajóút magyar idegenvezetővel

Monfalcone (Italy), Cefalonia (Greece), Heraklion (Crete) (Greece), Santorini (Greece), Bari (Italy), Monfalcone (Italy)

Görög pillanatok csoportos MSC Opera hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

2023. Május 14-21.
2023. Szeptember 17-24.

Görögország, a filozófia, az olimpiai játékok és a nyugati irodalom szülőhelye páratlan betekintést nyújt az ókori történelembe és kulturális örökségbe. A Földközi-tenger felfedezése nem igazán teljes az MSC görög szigeti körutazásai nélkül, amelyek a világnak ezen a részén található leglenyűgözőbb tájakon keresztül vezetnek.

V A K Á C I Ó

Civitavecchia (Rome) (Italy), Siracusa (Italy), Taranto (Alberobello) (Italy), Santorini (Greece), Mykonos (Greece), Civitavecchia (Rome) (Italy)

Római vakáció MSC Divina csoportos hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

2023. Június 29. - Július 7.

Olaszország kiemelkedő helyet foglal el a Földközi-tenger térségében, és hosszú tengerpartja számos kulturális és természeti lehetőséget kínál a tengeren utazóknak. Olaszországi körutazásainkkal többek között olyan jól ismert városokba és világszínvonalú helyekre juthat el, mint Róma, Nápoly (Pompeji, Capri és Sorrento), Velence, Genova (Portofino és Le Cinque Terre), Messina (Taormina), Siracusa vagy Palermo, de az MSC Cruises az olaszországi hajóútja során olyan szuggesztív gyöngyszemeket is meglátogathat és kirándulásokat tehet, mint Trieszt a Miramare kastéllyal, Livorno - Firenze és Pisa kapuja - , vagy Puglia és Basilicata csodái, Bari, Brindisi, Lecce, Alberobello, Matera.

F E L F Ü G G E S Z T V E

Trieszttől Isztambulig Görögországon át csoportos MSC Splendida hajóút magyar idegenvezetővel

Trieste (Italy), Kusadasi (Turkey), Istanbul (Turkey), Mykonos (Greece), Corfu (Greece), Bari (Italy), Trieste (Italy)

Trieszttől Isztambulig Görögországon át csoportos MSC Splendida hajóút magyar idegenvezető

2023. Július 2-11.

Mintha látványos földrajzi fekvése nem lenne elég, azzal is büszkélkedhet, hogy ez az egyetlen város, amely egymást követő keresztény és iszlám birodalmak fővárosa volt, és ez a szerep több mint 2500 éven át alakította a régió történelmét, és İstanbulnak megdöbbentően sok látnivalót hagyott hátra.

Greece, Italy

​Görög klasszikusok csoportos Costa Deliziosa hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

2023. Szeptember 23-30.

Az ókori "felső városból", a Parthenon és az Olümposzi Zeusz templom maradványaival, Athén történelmi központjának szívébe, a Plaka negyedbe jutunk. Az Akropolisz lábánál fekvő szűk, kanyargós utcáin éttermek, üzletek, kézműves boltok, ortodox templomok találhatók.

Madeira az örök tavasz szigete és Tenerife csoportos Costa Firenze hajóút magyar idegenvezetővel

Italy, Spain, Canary Islands, Madeira, Portugal, France

Madeira az örök tavasz szigete és Tenerife csoportos Costa Firenze hajóút magyar idegenvez

2023. Szeptember 28. - Október 13.

Minden kikötő egy történelmi csoda, egy meglepetés és egy álom. A Costa Cruises segítségével felfedezhetjük azokat a földközi-tengeri gyökereket, amelyek Európa bölcsőjét ölelik fel. A történelemmel és legendákkal teli Görögország csodálatos tengerre néz nagyszerű műemlékei mögött. Aztán ott van Olaszország, amelynek ezer árnyalata van északtól délig.

Limassol (Cyprus), Mykonos (Greece), Piraeus (Athens) (Greece), Santorini (Greece), Kusadasi (Turkey), Haifa (Jerusalem) (Israel), Limassol (Cyprus)

Ciprustól Izraelig görög- és török partokon át csoportos MSC Musica hajóút magyar idegenve

2023. Szeptember 28. - Október 6.

A lenyűgöző ciprusi tengerparton fekvő Limassol lenyűgöző MSC Mediterranean Cruises úti cél. A várost középkori váráról, vízparti szoborparkjáról és múzeumainak széles skálájáról ünneplik. Limassolon túl fekszik Páfosz lenyűgöző városa, valamint számos természeti és régészeti csoda, köztük a Millomeri-vízesés és Apolló szentélye.

Lisszabonig és vissza csoportos MSC Orchestra hajóút magyar idegenvezetővel

Genoa (Portofino) (Italy), Marseille (Provence) (France), Malaga (Granada) (Spain), Cadiz (Seville) (Spain), Lisbon (Cascais) (Portugal), Alicante (Spain), Mahon (Spain), Olbia (Italy), Genoa (Portofino) (Italy)

Lisszabonig és vissza csoportos MSC Orchestra hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

2023. Szeptember 28. - Október 9.

Az MSC Cruises-szal a Földközi-tengeren hajókázni azt jelenti, hogy elérhető közelségbe kerülünk a kultúra, a hagyományok és a műemlékek legjavához, amelyek évszázadok óta gazdagítják partjait.

Genoa (Portofino) (Italy), Marseille (Provence) (France), Barcelona (Spain), La Goulette (Tunisia), Palermo (Monreale) (Italy), Civitavecchia (Rome) (Italy), Genoa (Portofino) (Italy)

MEDITERRÁN ősz csoportos MSC Grandiosa hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

2023. Október 28. - November 5.

Akár a művészetet, a történelmet, a természeti csodákat, a finom konyhát vagy a fentiek mindegyikét szereti, egy földközi-tengeri hajóúton minden állomáson valami csodálatosat tapasztalhat.

Mediterrán kalandok Velencéből MSC Armonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Venice (Italy), Kotor (Montenegro), Mykonos (Greece), Santorini (Greece), Ancona (Urbino) (Italy), Venice (Italy)

MEDITERRÁN kalandok ősszel Velencéből MSC Armonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel.

2023. Október 28. - November 4.

Utazzon el Görögországba és a görög szigetekre, ahol a vulkáni hamu által megőrzött templomok, amfiteátrumok és falvak még mindig a múlt rejtélyeit tárják fel. Élvezze a drámai naplementéket az áttetsző vizeken, miközben felfedezi Milosz fehér szikláit, vagy utazzon el az ókori múltba a szinte minden görög szigeten található romoknál.

bottom of page