top of page
Csodálatos mediterrán álomutazások 2024-ben 🌅 – Csoportos hajókalandok 🚢 magyar nyelvű túravezetéssel 🗣️✨!

A legszebb szabadtéri múzeum 🌳🎨✨

Felfedezésre hív a Mediterrán csoda 🌅 – Élvezze az exkluzív pillanatokat velünk 🥂!
2024-ben izgalmas csoportos hajókalandokat 🚢 kínálunk magyar nyelvű túravezetéssel 🗣️✨.
Merüljön el a mediterrán életstílus varázslatos atmoszférájában 🍷🍝, fedezze fel a történelmi városok lenyűgöző építészetét 🏛️, és kóstolja meg a kifinomult gasztronómiai remekeket 🍴.
Az MSC Cruises társaságával indulva 🛳️, hagyja, hogy a mediterrán tájak és kultúrák magával ragadják 🌊🌴.
Az útvonalakat szakértőkkel összeállítva garantáljuk, hogy a legjobb élményeket nyújtsuk Önnek és csoportjának 🗺️👫.
Gyönyörködjön a kikötővárosok festői panorámájában 🏞️, érintse meg a kristálytiszta tenger vizét 🌊, és ismerje meg azokat a rejtett kincseket 🏝️, amelyeket csak egy hajóút tárhat fel Ön előtt.
Ne maradjon le erről a felejthetetlen Mediterrán kalandról 🌍, és csatlakozzon hozzánk magyar idegenvezetővel 🗣️✨.
Várjuk szeretettel a fedélzeten, hogy együtt tapasztaljuk meg a Mediterránum varázsát 🌅🥂!

👋 Helló MAROKKÓ! 🌞🇲🇦 MSC Sinfonia 🚢⚓🎉 csoportos hajóút 🌊🛳️🗺️ magyar idegenvezetővel 🇭🇺🎤🗨️

MAROKKÓI képeslap MSC Sinfonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024.jpg

Genoa (Portofino) (Italy), Marseille (Provence) (France), Barcelona (Spain), Tangier (Tetouan) (Morocco), Casablanca (Marrakech) (Morocco), Ceuta (Spain), Malaga (Granada) (Spain), Alicante (Spain), Genoa (Portofino) (Italy)

📅 2024. 🌷 Március 15-26. 🎉🗓️🌸🇭🇺🎈🌟

🌊🛳 Fedezze fel a Földközi-tenger déli csodáit Marokkóban! A luxushajóút során megismerheti a kozmopolita tengerparti városokat, mint Casablanca és Tanger, ahol a modernitás és az ősi berber hagyományok találkoznak. 🌆🕌 Sétáljon a szűk sikátorokban, ahol az idő mintha megállt volna, és élvezze a hegyi falvak színes piacait. Marokkó a régi és az új világ közötti kapcsolatot kínál. 🌍🕰

EURÓPA peremén csoportos Costa Diadema hajóút magyar idegenvezetővel

Italy, France, Spain, Belgium, Norway, Denmark, Germany

2024. Április 26. - Május 10.

Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen csoportos hajóútra a Costa Diadema fedélzetén, ahol felfedezzük Európa szívéből a kontinens pereméig tartó lenyűgöző tájakat és kulturákat. Ezen az utazáson Olaszország festői kikötőjéből, Savonából indulunk, és északon, egészen a németországi Kiel-ig hajózunk, ahol megtapasztalhatjuk Európa különböző arcát a mediterrán életstílustól a skandináv kultúra lenyűgöző látványosságaiig.

en_GB_SVN14A1Q_mobile_1x.webp

🌊🌴 Kitekintés az ATLANTI-óceánra! Fedezze fel Madeira és az AZORI-szigetek csodáit a csoportos COSTA Fascinosa hajóúton 🛳✨. Utazzon velünk és élvezze az utazást magyar idegenvezető társaságában! 🇭🇺🌍

Spain, France, Italy, Madeira, The Azores

📅✨ 2024. Április 30. - Május 14. 🌸 Jegyezze be a naptárba és készüljön fel a különleges napokra!

🛳✨ Üdvözöljük a Costa Fascinosa lenyűgöző hajóútján az Atlanti-óceánon! Fedezze fel az óceán végtelen kékjét 🌊 és érintse meg a lenyűgöző helyszíneket a Costa Fascinosa luxusában és kényelmében! 🥂🌟​

en_GB_BCN14A10_mobile_1x.webp

Helló! 🖐️ GÖRÖGORSZÁG! 🇬🇷 MSC Sinfonia 🚢 csoportos hajóút 🌊 magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗣️

GÖRÖG dallamok MSC Sinfonia csoportos HAJÓÚT magyar idegenvezetővel 2024.jpg

Venice (Italy), Brindisi (Lecce) (Italy), Mykonos (Greece), Piraeus (Athens) (Greece), Split (Croatia), Venice (Italy)

📅 2024. Május 5️⃣-1️⃣2️⃣. 🌞

Görögország, a tengerpartok gyöngyszeme, várja, hogy felfedezd. Az MSC hajóutak 🛳️ kínálatában megtalálhatóak a legkiválóbb görög hajóutak, melyek során bepillantást nyerhetsz ebbe a csodálatos országba. A csoportos hajóutak 🚢👨‍👩‍👧‍👦 keretében együtt fedezheted fel barátaiddal vagy családoddal a filozófia 📜, az olimpiai játékok 🏅 és a nyugati irodalom 📚 bölcsőjét.

🌊🚢 MEDITERRÁN kalandok az MSC World Europa fedélzetén 🛳️ - 🇭🇺 magyar idegenvezetővel! 🔍🌍

MSC World Europa MEDITERRÁN hajóút magyar idegenvezetővel 2024.jpg

Genoa (Portofino) (Italy), Naples (Pompeii) (Italy), Messina (Taormina) (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain), Marseille (Provence) (France), Genoa (Portofino) (Italy)

📅 2024. Május 1️⃣1️⃣-1️⃣9️⃣. 🌞🌊

Fedezze fel a világ legcsodálatosabb helyeit, mint Spanyolország 🇪🇸, Olaszország 🇮🇹, Franciaország 🇫🇷, Görögország 🇬🇷 és még sok más csodálatos ország a Földközi-tenger partjain. Kalandok 🌄, kultúra 🎭 és gasztronómia 🍷 várnak Önre. Legyen szó az athéni Akropoliszról, a római Trevi-kútról vagy a francia konyha ízeiről Marseille-ben, garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagodik.

🇮🇹🇲🇪🇬🇷 "Yia Sou! MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel: Velence ⚓ Kotor 🏰 Mykonos 🏝️ Santorini 🌅 Ancona 🏛️ és vissza Velencébe 🛳️" 🌍🌞⚓

GÖRÖG képeslapok MSC Lirica csoportos hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

Venice-Marghera (Italy), Kotor (Montenegro), Mykonos (Greece), Santorini (Greece), Ancona (Urbino) (Italy), Venice-Marghera (Italy)

🗓️ 2024. Május 18-25. 🌞⛵🌅📅

🌍 "Yia Sou! Fedezze fel a mediterrán varázslatot az 'MSC Lirica Görög Képeslapok' csoportos hajóúton magyar idegenvezetővel" 🇬🇷🌞. Ezen az egyedülálló körúton egy felejthetetlen kalandra invitáljuk, ahol a görög szigetek lenyűgöző tájai, gazdag kultúrája és természeti szépségei várják Önt. 🛳️ Az MSC Lirica, az MSC flotta egyik gyöngyszeme, otthonos és kényelmes környezetet biztosít az utazás során. A hajón található éttermek 🍽️, bárok 🍹, wellness-részleg 🧖‍♀️ és számos szórakozási lehetőség 🎭 garantálják, hogy az utazás minden pillanata felejthetetlen lesz. 🗺️

ezgif.com-webp-to-jpg.jpg

GÖRÖG szigetek májusi varázsa a Costa Deliziosával 🚢: csoportos HAJÓÚT 🌊 magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗺️

Italy, Greece

2024. Május 18-25 🗓️✨

Képzeljétek el, hogy egy álomszép hajóúton vagytok, ahol a múlt 🏛️ és a jelen 🕒, a kultúra 🎭 és a természet 🌳 találkoznak egy lenyűgöző körúton! Induljatok velünk a Costa Deliziosa luxushajó fedélzetén 🚢 Velencéből, 2024. május 18-án 🗓️✨, és merüljetek el a görög kultúrában 🇬🇷 és történelemben, mindezt magyar idegenvezetővel 🇭🇺🗺️.

Helló 👋 NYÁR! ☀️🌴 MSC Seaview 🚢 csoportos hajóút 🌊👫👬👭 magyar 🇭🇺 idegenvezetővel 🗣️🎤

Helló NYÁR! MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel.jpg

Genoa (Portofino) (Italy), La Spezia (Cinque Terre) (Italy), Civitavecchia (Rome) (Italy), Palma de Mallorca (Baleari Is.) (Spain), Barcelona (Spain), Cannes (Côte d'Azur) (France), Genoa (Portofino) (Italy)

2024 📅 Június 🌞 2️⃣-1️⃣0️⃣.

A Földközi-tengeren való hajózás az MSC Cruises 🚢 jelenti azt, hogy közel kerülhetsz Európa 💙 legnagyszerűbb kultúráihoz. Az MSC Seaview hajóval történő utazás lehetőséget kínál arra, hogy megtapasztaljuk és tanuljunk azokról a nemzetekről, amelyek tengerparti területeken élnek. A "Helló NYÁR!" ☀️ nyári hajóutak programja magyar 🇭🇺 idegenvezetővel 🗣️ felkínál egy felejthetetlen utazást a következő helyszínekre: Genoa (Portofino), La Spezia (Cinque Terre), Civitavecchia (Róma), Palma de Mallorca 🌴, Barcelona 🌆, Cannes 🎥 és újra Genoa.

👋 Helló VAKÁCIÓ! 🌞 MSC Splendida 🛳️ csoportos hajóút 🚢 Törökországba 🇹🇷 a GÖRÖG-szigeteken 🇬🇷 át magyar 🇭🇺 idegenvezetővel 🎤🗺️

Kora nyári VAKÁCIÓ csoportos MSC Splendida hajóút TRIESZT indulással magyar idegenvezetőve

Trieste (Italy), Katakolon (Olympia) (Greece), Piraeus (Athens) (Greece), Kusadasi (Turkey), Istanbul (Turkey), Corfu (Greece), Bari (Italy), Trieste (Italy)

📅 Június 26. 🌞 - Július 5. 🎉

​ 🌟 Az MSC Splendida, amint a neve is sugallja, egyszerűen pompás 🌠. Ezen a hajón 🛳️ minden nap 🗓️ új kalandot 🌍 jelent, az izgalmas programoktól 🎭 és szórakozási lehetőségektől 🎉 kezdve a gondosan kiválasztott éttermekig 🍽️, amelyek a legfinomabb nemzetközi 🍣 és mediterrán 🍝 ételeket kínálják. Az MSC Yacht Club tagjaként 🏅 pedig még magasabb szintű kényelmet 🛏️ élvezhet, beleértve a privát liftet 🛗, amely közvetlenül az MSC Aurea Spa 🧖‍♀️ wellness központba visz.

Őszi mediterrán álomutazás: Fedezd fel az MSC World Europa varázslatát magyar idegenvezetővel" 🍂🌊🚢🇭🇺👨‍✈️

Őszi 🍂 MEDITERRÁN 🌊 kalandok 🗺️ az MSC World Europa 🚢 fedélzetén 🛳️ magyar 🇭🇺 idege

Genoa (Portofino) (Italy), Naples (Pompeii) (Italy), Messina (Taormina) (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain), Marseille (Provence) (France), Genoa (Portofino) (Italy)

🗓️ 2024. Szeptember 14-22. 🍁📆

Egy nyugat-mediterrán hajóút nem csupán egy pihentető vakáció lehetősége, hanem egy ajtó új kultúrákhoz, gasztronómiai élményekhez és számtalan kalandhoz! Az MSC World Europa hajójával tett utazás során több várost és országot is felfedezhetsz egyetlen út alatt. 🌍🚢

👋 Helló ŐSZ! 🌞 MSC Splendida 🛳️ csoportos hajóút 🚢 Törökországba 🇹🇷 a GÖRÖG-szigeteken 🇬🇷 át magyar 🇭🇺 idegenvezetővel 🎤

👋 Helló ŐSZ! 🌞 MSC Splendida 🛳️ csoportos hajóút 🚢 Törökországba 🇹🇷 a GÖRÖG-szigetek

Trieste (Italy), Katakolon (Olympia) (Greece), Piraeus (Athens) (Greece), Kusadasi (Turkey), Istanbul (Turkey), Corfu (Greece), Bari (Italy), Trieste (Italy)

📅 2024. 🍂 Szeptember 15-24. 🌟

🌟 Készüljön fel egy felejthetetlen kalandra 🌍 az MSC Splendida luxus hajóján 🛳️! Az utazás 🗺️ az olaszországi Triestéből 🇮🇹 veszi kezdetét és elvezet Önt az olasz kulináris csodáktól 🍝 egészen a lenyűgöző görög 🇬🇷 és török 🇹🇷 tájakig, mindezt eleganciában 🎩 és kényelemben 🛋️.  Az MSC Splendida neve is azt sugallja: egyszerűen ragyogó 🌠. A hajón 🛳️ minden egyes nap 🗓️ új kihívásokat 🌍 és izgalmakat 🎭 tartogat, a változatos programoktól 🎉 és szórakozási lehetőségektől kezdve a válogatott éttermekig 🍽️, ahol a legkiválóbb nemzetközi 🍣 és mediterrán 🍝 fogásokat kóstolhatja meg.

🌟 Felfedezésre Vár a Mediterrán: Az MSC Cruises Hajóútjai 🌟

🚢 Lenyűgöző útvonalak 🌍: az MSC Cruises nem csak egyszerű hajóutakat kínál; ezek valódi kalandok a Földközi-tenger csodálatos városaiba! Fedezze fel Barcelona vibráló utcáit, Róma örök városát, Athén történelmi szépségét, Isztambul keleti varázsát és Velence romantikus csatornáit.

🛳 Kényelem és stílus 🛋: az MSC Cruises hajói modern, elegáns és kényelmes kialakítással várják utasaikat. Itt mindenki megtalálja a számára tökéletes helyet, legyen szó akár a luxus kabinokról, ízletes éttermekről, hangulatos bárokról, medencékről, színházakról, kaszinókról vagy a pihentető spa-kezelésekről.

🎭 Kulturális kincsek 🏛: a mediterrán térség gazdag történelmi és kulturális öröksége csak arra vár, hogy felfedezze! Az MSC Cruises lehetővé teszi, hogy bejárja ezeket az elképesztő helyszíneket, mint például múzeumok, ókori romok és lenyűgöző katedrálisok.

⏳ Rugalmas opciók 🔄: az MSC Cruises-nál az utasok igényei az elsők! Válasszon a különböző hajóút időtartamok, kabin típusok, étkezési lehetőségek és egyéb szolgáltatások közül, hogy az utazás tökéletesen illeszkedjen az Ön elképzeléseihez.

💰 Kedvezmények és ajánlatok 🎉: az MSC Cruises hajóútjai nem csak felejthetetlen élményeket, de számos pénztárcabarát ajánlatot és kedvezményt is kínálnak, így az utazás még megfizethetőbbé válik.

🌟 Összegzés 🌟: az MSC Cruises mediterrán hajóútjai egyedülálló és lenyűgöző élményeket kínálnak. Fedezze fel a Földközi-tenger izgalmas városait és kulturális kincseit, miközben a modern és kényelmes hajók, a rugalmas lehetőségek és a kedvező árak garantálják, hogy minden utas megtalálja a számára tökéletes hajóutat. 🚢🌍✨

bottom of page