top of page
MEDITERRÁN 2024
Csoportos HAJÓUTAK magyar idegenvezetővel

A legszebb szabadtéri múzeum

Az MSC Cruises és a Costa Cruises mediterrán hajóútjai csodálatos lehetőséget kínálnak a világ néhány történelmi és gyönyörű úti céljának felfedezésére. A Földközi-tenger térsége számtalan kulturális és természeti látnivalónak ad otthont, legyen szó Róma ókori romjairól vagy a francia Riviéra bájos falvairól. Akár a történelem vagy a tengerpartok szerelmese, akár egyszerűen csak egy pihentető menekülésre vágyik az ember, egy mediterrán hajóút az MSC Cruises vagy a Costa Cruises hajótársasággal biztosan tökéletes élményt nyújt.

MAROKKÓI képeslapok MSC Sinfonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

MAROKKÓI képeslap MSC Sinfonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024.jpg

Genoa (Portofino) (Italy), Marseille (Provence) (France), Barcelona (Spain), Tangier (Tetouan) (Morocco), Casablanca (Marrakech) (Morocco), Ceuta (Spain), Malaga (Granada) (Spain), Alicante (Spain), Genoa (Portofino) (Italy)

2024. Március 15-26.

A marokkói luxushajóút a Földközi-tenger déli részének hatásait ötvözi az ősi berber hagyományokkal. Olyan kozmopolita tengerparti városokba látogat el, mint az erős francia hatású Casablanca és a keskeny Gibraltári-szoroson át Spanyolországgal szemben fekvő Tanger. Ugyanakkor a szűk sikátorokban és a hegyi falvakban színes piacokat találunk, ahol mintha megállt volna az idő. Marokkó kapcsolatot kínál a régi és a modern világ között.

MSC Armonia MINI cruise magyar idegenvezetővel

MSC Armonia MINI cruise magyar idegenvezetővel 2024.jpg

Venice (Italy), Split (Croatia), Kotor (Montenegro), Rijeka (Croatia), Venice (Italy)

2024. Április 15-19.

Hajózzon az Adrián az MSC Cruises-szal! Az Adriai-tenger egy valóra vált álom azok számára, akik Horvátországot, Szlovéniát és Montenegrót szeretnék felfedezni. Európa leglenyűgözőbb tájainak is otthont ad. Hajózzon hát ezen a csodálatos tengeren az MSC Cruises-szal. Ha olyan útvonalat keres, amely a kikötőket és a szárazföldi célpontokat is érinti, akkor a legjobb helyen jár. Itt felsoroltunk néhányat a legizgalmasabb útvonalak közül, amelyek e csodálatos hajók fedélzetén elérhetőek.

MEDITERRÁN partokon LISSZABON-ig és vissza MSC Orchestra csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN partokon LISSZABON-ig és vissza MSC Orchestra csoportos hajóút magyar idegenvez

Genoa (Portofino) (Italy), Marseille (Provence) (France), Malaga (Granada) (Spain), Cadiz (Seville) (Spain), Lisbon (Cascais) (Portugal), Alicante (Spain), Mahon (Spain), Olbia (Italy), Genoa (Portofino) (Italy)

2024. Április 23. - Május 4.

A mediterrán térségben a művészet, a kultúra és a konyha csábító keverékét találja. Ez a régió a franciaországi Cannes szépségét, valamint az olaszországi Velence, Róma, Nápoly, Pompeji, Toszkána és Firenze varázsát kínálja. Sokkal többet is felfedezhet, Szicíliától, Korzikától és Szardíniától a spanyolországi Barcelonáig és Mallorcáig.

GÖRÖG dallamok MSC Sinfonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

GÖRÖG dallamok MSC Sinfonia csoportos HAJÓÚT magyar idegenvezetővel 2024.jpg

Venice (Italy), Brindisi (Lecce) (Italy), Mykonos (Greece), Piraeus (Athens) (Greece), Split (Croatia), Venice (Italy)

2024. Május 5-12.

Görögország, a filozófia, az olimpiai játékok és a nyugati irodalom szülőhelye, lenyűgöző ókori történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik.

MSC World Europa MEDITERRÁN csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

MSC World Europa MEDITERRÁN hajóút magyar idegenvezetővel 2024.jpg

Genoa (Portofino) (Italy), Naples (Pompeii) (Italy), Messina (Taormina) (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain), Marseille (Provence) (France), Genoa (Portofino) (Italy)

2024. Május 11-19.

Ha mindig is vágyott arra, hogy felfedezze a világ legikonikusabb műemlékeit, mint például a Római Colosseum, az athéni Parthenon vagy a Barcelonai Sagrada Familia, most egy fantasztikus lehetőséget kínálunk Önnek. Meghívjuk egy romantikus utazásra párként, vagy családként és barátokkal együtt, hogy új élményeket és emlékeket szerezhessenek a MSC Földközi-tenger hajóútjaink során.

MEDITERRÁN kincsek MSC Musica csoportos HAJÓÚT magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN kincsek MSC Musica csoportos HAJÓÚT magyar idegenvezetővel.jpg

Piraeus (Athens) (Greece), Santorini (Greece), Kusadasi (Turkey), Haifa (Jerusalem) (Israel), Limassol (Cyprus), Mykonos (Greece), Piraeus (Athens) (Greece)

2024. Május 11-19.

A kelet-mediterrán körutazás egy utazás a történelemmel átitatott, változatos kultúrákon, ízletes konyhákon és a Földközi-tenger legjobb úti céljait kínáló kikötőkön keresztül. Fedezze fel azokat a régiókat, amelyek a nyugati civilizációk szülőhelye, gazdag történelmükkel és az ókori görög és római birodalomig visszanyúló városaikkal.

GÖRÖG partokon MSC Opera csoportos HAJÓÚT magyar idegenvezetővel

GÖRÖG partokon MSC Opera csoportos HAJÓÚT magyar iegenvezetővel 2024.jpg

Monfalcone (Italy), Cefalonia (Greece), Heraklion (Crete) (Greece), Santorini (Greece), Bari (Italy), Monfalcone (Italy)

2024. Május 19-26.

Görögország, a filozófia, az olimpiai játékok és a nyugati irodalom szülőhelye, lenyűgöző ókori történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik.

Az MSC Cruises mediterrán hajóútjai számos előnnyel járnak, amelyeket érdemes figyelembe venni, ha mediterrán körutat tervezünk. Az alábbiakban felsorolunk néhányat ezek közül:

Csodálatos útvonalak: Az MSC Cruises kínálata a mediterrán térség legizgalmasabb útvonalait kínálja, ahol a hajók bejárják a Földközi-tenger legnépszerűbb városait, így például Barcelona, ​​Róma, Athén, Isztambul és Velence.

Kellemes környezet: Az MSC Cruises hajói kényelmes és modern kialakításúak, és számos szolgáltatást nyújtanak, így minden utas kényelmesen érezheti magát a fedélzeten. A hajók számos étkezési lehetőséget, bárokat, medencéket, színházakat, kaszinókat és spa-kezeléseket kínálnak.

Kulturális élmények: A mediterrán térség híres történelmi és kulturális látnivalóiról, így az MSC Cruises hajói lehetővé teszik, hogy felfedezzük ezeket az érdekes helyszíneket, beleértve a múzeumokat, az ókori helyszíneket és a katedrálisokat.

Rugalmasság: Az MSC Cruises kínálata rugalmas, és lehetővé teszi, hogy az utasok a saját igényeiknek megfelelően válasszák ki a hajóút időtartamát, a kabin típusát, az étkezést és a számos szolgáltatást.

Kedvező árak: Az MSC Cruises mediterrán hajóútjai számos kedvezményt és ajánlatot kínálnak, így az utazás ára elérhetőbb lehet, mint más típusú utazások esetén.

Összességében az MSC Cruises mediterrán hajóútjai csodálatos élményt nyújtanak, amely lehetővé teszi, hogy felfedezzük a Földközi-tenger izgalmas városait és kulturális látnivalóit. A hajók modern kialakításúak és kényelmesek, így az utazás kellemes és kényelmes lesz. A rugalmas kínálat és a kedvező árak pedig segítenek abban, hogy minden utas megtalálja a számára megfelelő lehetőséget.

bottom of page