top of page
MSC KIRÁNDULÁSOK

TEGYE A NYARALÁSÁT IGAZÁN EMLÉKEZETESSÉ

Tarthat egy egynapos kirándulás egy életen át? Hihetetlen part menti kirándulási kínálatunkkal igen. Akár a kalandot, a természetet, a kultúrát vagy a történelmet kedveli, életre szóló emlékeket szerezhet magának és az egész családnak. Fedezze fel úti céljainak gazdag hátterét egy Kultúra és történelem kirándulással, tapasztalja meg a lélegzetelállító kilátást egy Festői útvonalon, szerezzen adrenalinlöketet egy Aktív és kalandtúrával, pihenjen a természeti csodák szépségében, lazítson egy Tenger és Nap pihenésen, élvezze a Valami különleges élményt, vagy tegyen egy akadálymentesített túrát, és saját tempójában ismerje meg az úti célt.

 

Létrehoztuk továbbá az Excursions Explorer csomagot, az MSC Bike Adventours-t és az MSC PROTECTOURS-t - egy fenntartható kirándulássorozatot -, amelyek mindegyike exkluzív az MSC számára (csak az MSC Cruises kiválasztott útvonalain érhető el).

Arrecife de Lanzarote, Spanyolország

Arrecife de Lanzarote, Spanyolország

Ahogy MSC Grand Voyages körutazásán megközelíti a spanyol Lanzarote szigetét (Kanári-szigetek), felismeri a fővárost, Arrecife-t, amikor a lenyűgöző fehér házak a fókuszba kerülnek. A mediterrán stílusú sétánnyal, púderlágy strandokkal és kék atlanti vízzel büszkélkedő, hívogató kikötő hihetetlen vulkanikus hátteréről is híres.

Barcelona, Spanyolország

Barcelona, Spanyolország

A Földközi-tenger egyik legforgalmasabb körutazási kikötője, Barcelona tengerparti városa ikonikus építészetéről, színes kultúrájáról, valamint világszínvonalú ital- és étkezési lehetőségeiről ismert.

Bari, Olaszország

Bari, Olaszország

Ez a lenyűgöző hely a "Sassi" negyedéről, a hegyekbe vájt barlangok hálózatáról híres. Az UNESCO világörökség részévé nyilvánított barlangok egy része a neolitikumból származik. Matera bibliai hangulatát idézi fel, amely olyan filmrendezők számára is vonzó, mint Pierpaolo Pasolini (A Máté evangéliuma, 1964) és Mel Gibson (A Krisztus szenvedése, 2004).

Civitavecchia, Olaszország

Civitavecchia, Olaszország

Fedezze fel Civitavecchia kultúráját és színeit, az MSC Mediterranean Cruises egyik úti célját. Ez az olasz gyöngyszem számos európai és Európán kívüli városból kellemes repülőúttal elérhető. A 16. századi Michelangelo-erődjéről, az ókori Taurinus-fürdőről és a márvány Vanvitelli-kútról híres kikötő kényelmes kiindulópontja Róma, Olaszország királyi és romantikus fővárosának meglátogatásához.

Dubrovnik, Horvátország

Dubrovnik, Horvátország

Ez az MSC Mediterranean Cruises úticél kincsesbánya látnivalókkal büszkélkedhet, beleértve a 16. századi óvárost és a romantikus mészkő utcákat. Nézze meg a gótikus-reneszánsz Rektori Palotát, vagy sétáljon végig a város ősi sziklafala mentén. Távolabb számos természeti csodát talál, köztük a világ legvarázslatosabb barlangjait.

Korfu, Görögország

Korfu, Görögország

Fővárosa, szintén Korfu, Görögország egyik ősi ékköve. Itt egy velencei erődöt és egy UNESCO Világörökség részét képező óvárost talál, amely kanyargós sikátorokkal, nyüzsgő bárokkal, tornyosuló házakkal és mennyei kertekkel büszkélkedhet. Fedezze fel a szigeten szétszórtan található, a múlt korszakokból származó ősi maradványokat.

Lisszabon, Portugália

Lisszabon, Portugália

Látogasson el Lisszabonba az MSC Földközi-tengeri hajóútján, és fedezze fel a világ egyik legősibb városát, amely Athén után a második legrégebbi európai főváros. Még nem vált világvárossá, fehér kupolás katedrálisai és macskaköves sikátorai pedig jellegzetesen portugálossá teszik. Az Atlanti-óceán partján fekvő egyetlen fővárosként Lisszabon rendkívül olcsó: az ételek, italok és szórakozási lehetőségek mind kivételes ár-érték arányt kínálnak.

Kotor, Montenegró

Kotor, Montenegró

Az MSC Mediterranean Cruises vonzó célpontja a történelmet és az építészetet kedvelők számára. Pillantson be az ősi templomok, a rusztikus paloták sokasága, valamint az utcák és terek labirintusa közé. Kotor egyben kapu más rendkívüli montenegrói úti célok, például a lenyűgöző Perast városa felé is.

Marseille, Franciaország

Marseille, Franciaország

A francia Riviéra látványos tengerpartján fekszik Marseille, az MSC Mediterranean Cruises egyik úti célja. Ez a hangulatos kikötőváros az utcák labirintusában és a történelmi építészetben megmutatkozó zordság és csillogás egyedülálló keverékéről ismert. Marseille karizmatikus kávézóitól és nyüzsgő Vieux Portjától mindössze néhány mérföldre lenyűgöző városok találhatók. Látogasson el Aix-en-Provence-ba, Cézanne szülőhelyére, vagy gyönyörködjön Avignon ősi szépségében.

Málaga, Spanyolország

Málaga, Spanyolország

Málaga, az MSC Mediterranean Cruises egyik célállomása, egy vibráló tengerparti város Spanyolország népszerű Costa del Sol partján. Ez a virágzó kikötő számos látnivalót kínál, többek között az ősi, hegytetőn álló fellegvárakat - Alcazaba és Gibralfaro. Sétáljon végig a modern vízparton, vagy barangoljon az óváros macskaköves utcáin. Málaga a kapu a dicsőséges Granada és annak káprázatos arab építészete felé is.

Nápoly, Olaszország

Nápoly, Olaszország

Az i. e. 2. évezredre visszanyúló Nápoly, az MSC Mediterranean Cruises úticélja, Olaszország egyik ősi ékköve. A lenyűgöző kikötői öböl körül elhelyezkedő, vibráló történelmi központtal büszkélkedő város felfedezhet építészeti nevezetességeket, remekműveket és pompás ételeket. A Vezúv szunnyadó vulkánja képeslapszerű hátteret nyújt. A városból tovább utazhat Pompeji régészeti lelőhelyére vagy Capri elbűvölő kultúrájába.

Palermo, Olaszország

Palermo, Olaszország

Palermo kikötője, az MSC Mediterranean Cruises nyüzsgő célpontja, Szicília szigetének regionális fővárosa. Ez a kozmopolita város mennyei építészetéről, komoly utcai ételeiről és felháborítóan szép strandjairól ismert.

Tunisz, Tunézia

Tunisz, Tunézia

Afrika legészakibb országa, Tunézia a kontinens ékköve - a táj bőséges természeti szépségekkel, kivételes régészeti lelőhelyekkel és türkizkék vízzel büszkélkedhet.

Valletta, Málta

Valletta, Málta

A máltai szigetvilág figyelemre méltó tájak, történelmi építészet és három UNESCO világörökségi helyszín régiója. Málta szigetén, az MSC Mediterranean Cruises célállomásán olyan városok, mint a barokk Valletta és a középkori Mdina tárják fel a sziget ősi múltját. A 2018-ban Európa kulturális fővárosának választott Valetta 16. századi épületeknek, felvilágosító múzeumoknak és egy lenyűgöző vízparti sétánynak ad otthont.

Zakynthos, Görögország

Zakynthos, Görögország

Itt a fehér kavicsos partok türkizkék vízzel találkoznak, és az olyan zord sziklacsúcsok, mint a Kampi, lélegzetelállító kilátást nyújtanak a tengerre. Merüljön el a sziget helyi hagyományok hangulatában, vagy fedezze fel ősi kultúráját. Pillantson be mészkősziklákba, történelmi kolostorokba és az ikonikus Hajóroncs-partra, amely Görögország egyik igazi csodája.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kirándulási program csak áttekintést nyújt az egyes kikötőkben szervezhető túrákról, a végleges túraleírásokat és árakat a fedélzeten erősítik meg. A parti kirándulások programja és útvonala a helyi viszonyok és/vagy a túra napján az időzítéssel kapcsolatos előre nem látható események függvényében változhat és/vagy a helyi előírások vagy egyéb korlátozások alapján, a COVID-19 helyzettel összefüggésben változhat.

 

FONTOS INFORMÁCIÓK A SOKHNAI (EGYIPTOMI) HAJÓRA LÁTOGATÓ VENDÉGEK SZÁMÁRA
Sokhna kikötője Kairó kapujaként szolgál. Kérjük, vegye figyelembe, hogy kereskedelmi kikötőként a helyi előírások tiltják, hogy a körutazás vendégei önállóan sétáljanak a kikötő területén. Mivel a kikötő területén belül nem állnak rendelkezésre taxik, csak akkor szállhat le a hajóról, ha part menti kirándulást vásárol. Az MSC Cruises számos kirándulást kínál Sokhnából, amelyek Kairóba és a környék más izgalmas úti céljaira viszik el Önt. A kirándulásokat weboldalunkon foglalhatja le, hogy biztosítsa helyét kedvenc túráján, miközben akár 20%-ot is megtakaríthat. Abban az esetben, ha úgy dönt, hogy harmadik féltől származó kirándulást foglal, kérjük, győződjön meg arról, hogy a helyi hatóságoktól megkapták a kikötőbe való bejutáshoz szükséges engedélyt. Ezen engedély nélkül nem léphetnek be a kikötő területére.

bottom of page