top of page
MSC Fantasia
MSC Lirica
MSC Meraviglia
MSC Musica
MSC Poesia
MSC Seascape
MSC World Europa
MSC Cruises pic

MSC Cruises

Több mint 300 éve a tengert nevezzük otthonunknak. A csodák, a felfedezések és a gyönyörök helye. De olyan hely is, amely védelemre szorul. Egy MSC körutazáson vendégeink nem csak felejthetetlen emlékeket szereznek, hihetetlen úti célokat látogatnak meg, és a legfinomabb vendégszeretetet élvezhetik - lehetőségük van arra is, hogy változtassanak a dolgokon. Tapasztalt legénységünktől kezdve a mérnökeinken át a szakértő hajóépítőinkig, ma tett pozitív lépésekkel biztosítjuk a tenger holnapját. Fedezze fel a körutazás jövőjét az MSC Cruises-szal.

B2B_TA_Bella.png

A HAJÓZÁS élménye a legkényelmesebb áron

A Bella Experience szolgáltatással Vendégeink az elérhető legjobb árakat veszik igénybe, a kabin kiválasztását pedig az MSC-re bízzák. A kiválasztott kategórián belül a legjobb elérhető kabint kapják meg néhány nappal az indulás előtt. A vacsoraülést szintén az MSC jelöli ki.

A Bella Experience a szolgáltatások és tevékenységek széles skálájához való hozzáférést tartalmazza, mint például éttermek, büfé, Broadway-stílusú színházi előadások minden este, gyermek- és felnőtt szórakoztató programok, medencék, edzőterem és szabadtéri sportolási lehetőségek. A foglalások módosítása csak térítés ellenében lehetséges.

Elérhető erkélyes, óceánra néző és belső kabinokkal.

B2B_TA_fantastica.png

A vendégek maguk választják ki a kabinjukat és az étkezési időt

A Fantastica Experience tartalmazza a Bella összes előnyét, de a vendégek a hajóút foglalásának időpontjában kihasználhatják a foglalási változtatások rugalmasságát, a vacsoraválasztás elsőbbségét, az ingyenes reggelit a szobában és a 20%-os kedvezményt a külön erre a célra kialakított különleges éttermek csomagjából. 

Elérhető erkélyes, óceánra néző és belső kabinokkal.

B2B_TA_Aurea.png

Lakosztályok, erkélyes és óceánra néző kabinok a legjobb helyen és kiváló előnyökkel.

 

Az Aurea Experience felejthetetlenné teszi ügyfelei hajóútját, mivel nemcsak a legtágasabb és legjobb elhelyezkedésű lakosztályok, erkélyes és óceánra néző kabinok közül választhatnak a magasabb fedélzeteken, hanem további, exkluzív előnyöket is élvezhetnek. 

 

Ha az Aurea élményt választja, a Fantastica összes előnyén felül a vendégek elsőbbségi be- és kiszállásban részesülnek, prosecco- és csokoládécsomaggal fogadják őket, kabinjukat pedig fürdőköpennyel, papuccsal és fürdőszobai felszereléssel látják el. Nyaralásuk során bármikor étkezhetnek egy külön erre a célra kialakított étteremben vagy területen, pihenhetnek a privát napozóteraszon, beléphetnek a termálfürdőbe és lazíthatnak a hajóút foglalásakor elérhető kedvezményes SPA-csomaggal.

 

A fedélzeten a legjobb helyen található lakosztályok, erkélyes és óceánra néző kabinok állnak rendelkezésre.

MSC VOYAGERS CLUB

Az MSC Voyagers Club egy jutalmazó program hűséges vendégeink számára.

Az MSC Voyagers Club tagjai a kiváltságok világához férhetnek hozzá, amelyek egyre bővülnek, minél többet utaznak velünk.

Hűségprogramunknak köszönhetően az Ön ügyfelei spórolnak és különleges figyelmességekben részesülnek a hajóútjuk előtt, alatt és után.

✓ A feliratkozás egyszerű és ingyenes.

✓ 5% egész éves kedvezmény minden foglalásnál

✓ Voyagers Exkluzív akció akár 5% + 5% kedvezmény minden hajóútra* + 50€/USD fedélzeti kredit* + Dupla pontok

✓ Halljon elsőként az ajánlatokról, hírekről és eseményekről

✓ Exkluzív kiváltságok és különleges ajánlatok a fedélzeten

✓ Értékes MSC Voyagers Club pontok

STATUS MATCH PROGRAMME

Status Match programunknak köszönhetően a Classic, Silver, Gold vagy Diamond szintek közül kapnak egy megfelelő státuszkártyát, amely garantálja számukra az 5%-os kedvezményt minden foglalásra, valamint a hasonló vagy magasabb kedvezményes státuszt. Az 5%-os körutazási kedvezmény a Status Match regisztráció után történt foglalásokra vonatkozik, és visszamenőleg nem adható hozzá.

Feltételek:

*Az MSC Cruises csak más hajózási társaságok, szállodák és/vagy utazásszervezők kedvezménykártyáit veszi figyelembe. A légitársaságok kedvezményes kártyái nem vehetők figyelembe.

** A megfeleltetés úgy történik, hogy a külső utazási program kedvezménykártyája által garantált előnyök szintjét a lehető legjobban összevetik az MSC Voyagers Club kártyái által kínált előnyökkel (az MSC Cruises objektív kritériumok alapján végzi el a konverziót, és fogyasztóinként csak egyszer kerülhet sor rá). Az ügyfelek a tagsági kártyát fizikailag a fedélzeten kapják meg az MSC Cruises első hajóútja során. Az MSC Voyagers Club pontok más hajózási társaságok kedvezménykártyáinak adataival nem kombinálhatók. Ha ügyfelei több társaságnál is rendelkeznek kedvezménykártyával, akkor ki kell választaniuk, hogy melyik kártyával vesznek részt a promócióban. Az MSC Voyagers Club kártyára és a tagságra az MSC Voyagers Club feltételei vonatkoznak. Az MSC Cruises fenntartja magának a jogot, hogy jogos okokból minden jogkövetkezmény nélkül elutasítsa a státuszmegfelelési kérelmet, és bármikor leállítsa ezt a programot.

EASY DRINK PACKAGE

Tartalmazza a következőket: - Heineken csapolt sör - Házi borok pohárválasztéka (pezsgő, fehér, rozé és vörös) - Klasszikus koktélok választéka - Alkoholmentes koktélok választéka - Üdítőitalok és gyümölcslevek pohárválasztékban - Palackozott ásványvíz - Klasszikus forró italok (eszpresszó, cappuccino, caffe latte, forró tea) PRE-PAID PRICE PER DAY 32 € pp a mediterrán és észak-európai hajóutakra. 38 € pp a karibi, észak-amerikai és japán körutazások esetében. Az italokat a bárokban, a büfében és a főétteremben szolgáljuk fel, tartalmazza az Ocean Cay-t és más exkluzív célpontokat is, de nem vonatkozik a speciális éttermekre és a signature helyszínekre (Venchi 1878 létesítmények, Lavazza Coffee Shop, Jean Philippe Chocolate, Coffee, Crepes & Gelato és MSC Starship Club).

PREMIUM PLUS PACKAGE

Minden ital pohárra, árkorlátozás nélkül! Tartalmazza az összes Prémium csomagban szereplő italt, plusz: - MINIBAR - Italok és ételek a szobaszerviz menüjéből - Italok a tematikus bár menüjéből - 30% kedvezmény a bor- és pezsgőlistánkon szereplő palackos borokra és pezsgőkre PRE-PAID PRICE PER DAY 55 € pp a mediterrán és észak-európai körutazásokon. 79 € pp a karibi, észak-amerikai és japán körutazásokhoz. Az italok fogyaszthatók a fedélzeti bárokban, valamint az önkiszolgáló büfében és az éttermekben, beleértve a specialitás éttermeket és az Ocean Cay szigetet is. Az Ocean Cay Island kínálata nem feltétlenül tartalmazza a teljes fedélzeti italválasztékot. Nem fogyasztható a signature helyeken (Venchi 1878 létesítmények, Lavazza Coffee Shop, Jean Philippe Chocolate, Coffee, Crepes & Gelato, MSC Starship Club).

NON-ALCOHOLIC PACKAGE CHILD

Üdítőitalok és még több gyerekeknek!* Tartalmazza: - Alkoholmentes koktélok - Üdítők - Energiaitalok - Ízesített víz - Gyümölcslevek - Palackozott és prémium ásványvíz (1L/50cl/75cl) - Klasszikus forró italok (eszpresszó, cappuccino, caffe latte, forró tea) - Kávé és csokoládé (forró és hideg) - Puha fagylalt PREPAID PRICE PER DAY 14 € pp a mediterrán és észak-európai körutazásokon. 17 € pp a karibi, észak-amerikai és japán körutazások esetében. Az italok a fedélzeten található összes bárban, valamint az önkiszolgáló büfében, az éttermekben és az Ocean Cay szigeten fogyaszthatók. Az Ocean Cay Island kínálata nem feltétlenül tartalmazza a teljes fedélzeti italválasztékot. A Speciality éttermekben csak akkor fogyasztható, ha a család/csoport a Premium vagy Premium Plus csomagot vásárolta meg. Nem fogyasztható más signature helyeken (Venchi 1878 létesítmények, Lavazza Coffee Shop, Jean Philippe Chocolate, Coffee, Crepes & Gelato, MSC Starship Club).

PREMIUM PACKAGE

Minden ital ára legfeljebb 10 € vagy 12 $!* Tartalmazza az Easy Package összes italát, plusz: - Az italok szélesebb választékát tartalmazza: - csapolt és palackozott sörök - pohárborok szélesebb választéka (pezsgő, fehér-piros-rosé) - koktélok szélesebb választéka - minden aperitif (keserű és likőr) - minden standard és prémium szeszes ital - friss gyümölcs- és zöldségkoktélok - prémium ásványvíz (75cl) PREPAID PRICE PER DAY 42 € pp a mediterrán és észak-európai körutazásokon. 62 $ pp a karibi, észak-amerikai és japán körutazások esetében. * 10 € a mediterrán és észak-európai körutazásokon; 12 € a karibi és észak-amerikai körutazásokon; 10 € a japán körutazásokon. Az italokat bárainkban, büféasztalainkon, fő éttermeinkben és az Ocean Cay szigeten szolgáljuk fel. Az Ocean Cay Island kínálata nem feltétlenül tartalmazza a teljes fedélzeti italválasztékot. Nem fogyasztható a speciális éttermekben vagy más jellegzetes helyeken (Venchi 1878 létesítmények, Lavazza Coffee Shop, Jean Philippe Chocolate, Coffee, Crepes & Gelato, MSC Starship Club).

NON-ALCOHOLIC PACKAGE

Üdítőitalok és még több! Tartalmazza: - Alkoholmentes koktélok - Szódák - Energiaitalok - Ízesített víz - Gyümölcslevek - Palackozott és prémium ásványvíz (1L/50cl/75cl) - Klasszikus forró italok (eszpresszó, kapucsínó, caffe latte, forró tea) - Kávé és csokoládé (forró és hideg) - Puha fagylalt PREPAID PRICE PER DAY 19 € pp a mediterrán és észak-európai körutazásokon. $ 29 pp a karibi, észak-amerikai és japán körutazások esetében. Az italok a fedélzeten található összes bárban, valamint az önkiszolgáló büfében, az étteremben és az Ocean Cay szigeten fogyaszthatók. Az Ocean Cay Island kínálata nem feltétlenül tartalmazza a teljes fedélzeti italválasztékot. Nem fogyasztható a speciális éttermekben vagy más jellegzetes helyeken (Venchi 1878 létesítmények, Lavazza Coffee Shop, Jean Philippe Chocolate, Coffee, Crepes & Gelato, MSC Starship Club).

Általános foglalási feltételek

EZEK A FELTÉTELEK ÉS KIKÖTÉSEK VONATKOZNAK AZ ÖN ÜDÜLÉSI CSOMAGJÁRA. KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN, MIVEL EZEK KÖTELEZŐ ÉRVÉNYŰEK.

A Társaság brosúrájában és/vagy a hivatalos weboldalon szereplő valamennyi üdülési csomagot az MSC Cruises S.A. (a továbbiakban: "Társaság") kínálja eladásra.

A jelen foglalási feltételekben a következő kifejezések az alábbiakban meghatározott jelentéssel bírnak:

"Foglalás": az Utas által a Társasággal való szerződéskötés érdekében tett lépések.
   
"Foglalási feltételek": a jelen feltételek, valamint a Társaság vonatkozó brosúrájában, a hivatalos weboldalon és/vagy egyéb információkban szereplő információk, amelyek a Társasággal kötött szerződés kifejezett feltételeit képezik.

 

"Fuvarozó": az a szervezet, amely kötelezettséget vállalt arra, hogy az Utast egyik helyről a másikra szállítja, ahogyan azt a hajójegy, a repülőjegy vagy bármely más alkalmazandó szállításra kiállított egyéb jegy jelzi, és így az ilyen dokumentumokon "fuvarozóként" van feltüntetve. 

"Társaság": az MSC Cruises S.A., amelynek bejegyzett címe: 16, Eugene Pittard, CH-1206 Genf, Svájc, amely közvetlenül vagy értékesítési ügynökön keresztül üdülési csomagokat szervez és értékesít vagy kínál eladásra.

"Fuvarozási feltételek": azok a feltételek, amelyek alapján a Fuvarozó légi, közúti vagy tengeri szállítást biztosít. A szállítási feltételek hivatkozhatnak a fuvarozó országának jogszabályaira és/vagy nemzetközi egyezményekre, amelyek korlátozhatják vagy kizárhatják a fuvarozó felelősségét. A fuvarozó fuvarozási feltételeinek másolatát az utasok kérésre megkapják.

"Kombinált utazás": két vagy több, a Társaság által előre megszervezett és egyetlen üdülési csomagként eladásra kínált hajóút kombinációja. A Kombinált Utazás minden releváns célból mindig egyetlen és oszthatatlan Üdülési Csomagnak tekintendő. Minden, a hajóútra és/vagy üdülési csomagra vonatkozó kifejezés és hivatkozás a Kombinált túrára is vonatkozik, és ugyanúgy alkalmazandó, hacsak másként nincs meghatározva. Az árra való hivatkozások a Kombinált túra teljes árára vonatkoznak. 
   
"Szerződés": a Társaság és az Utas között az adott Üdülési csomagra vonatkozóan megkötött szerződés, amelyet a Társaság vagy annak értékesítési ügynöke által az Utasnak küldött visszaigazoló számla kiállítása igazol.

"Körutazás": az MSC Cruises hajóján történő tengeri szállítás és tartózkodás (a Társaság vonatkozó prospektusában, a hivatalos weboldalon vagy a Társaság nevében vagy megbízásából készített egyéb dokumentációban leírtak szerint), amely - amennyiben nem vásárolt előzetes vagy utólagos szolgáltatásokkal együtt - önmagában is Üdülési csomagnak tekinthető.

"Mozgássérült utas" vagy "csökkent mozgásképességű utas": olyan utas, akinek a közlekedési eszközök használata során a mozgásképessége bármilyen fizikai (érzékszervi vagy mozgásszervi, állandó vagy átmeneti), szellemi vagy pszichoszociális fogyatékosság vagy károsodás, vagy bármilyen más fogyatékosság vagy károsodás, illetve az életkor miatt korlátozott, és akinek a helyzete megfelelő figyelmet és a sajátos igényeihez való alkalmazkodást igényel a minden utas számára elérhető szolgáltatások tekintetében.

"Elkerülhetetlen és rendkívüli körülmények": a Fuvarozó vagy a Vállalat ellenőrzési körén kívül eső, előre nem látható és kiszámíthatatlan esemény, beleértve a természeti eseményeket (például árvíz, földrengés, vihar, hurrikán vagy más természeti katasztrófa), háború, invázió, idegen ellenséges cselekmény, ellenségeskedés (függetlenül attól, hogy háborút hirdettek-e), polgárháború, lázadás, forradalom, lázadás, katonai vagy bitorolt hatalom vagy elkobzás, terrorista tevékenység, lázadások, polgári zavargások, ipari viták, természeti és nukleáris katasztrófák, tűz, járványok, egészségügyi kockázatok, államosítás, kormányzati szankciók, blokád, embargó, munkaügyi vita, sztrájk, kizárás vagy az áram- vagy telefonszolgáltatás megszakadása vagy meghibásodása és/vagy a szállítással kapcsolatos bármilyen előre nem látható technikai probléma, beleértve a járatok átütemezése, törlése vagy módosítása miatti változásokat, zárt vagy zsúfolt repülőtereket vagy kikötőket.

"Nyaralási csomag": a hajóút, akár repülőjegy(ek)kel és/vagy a hajóút előtti és/vagy utáni szállással kombinálva, akár nem. Nem foglalja magában a parti kirándulásokat vagy a transzfer szolgáltatásokat, amelyek nem képezik az inkluzív Üdülési csomag árának részét.

 "Hivatalos weboldal": a www.msccruises.com webdomainről elérhető kapcsolódó weboldalak, dokumentumok és hipertext linkek összessége.

"Utas": minden olyan személy, beleértve a kiskorúakat is, akit vagy a foglalási visszaigazoláson, vagy a számlán, vagy a Társaság által kiállított jegyen megnevezettek.

"Értékesítési ügynök": az a személy vagy utazási iroda, aki a Társaság által összeállított üdülési csomagot saját maga vagy a Társaság nevében értékesíti vagy kínálja eladásra. 

"Part menti kirándulás": minden olyan kirándulás, utazás vagy tevékenység a parton, amelyet nem tartalmaz az Üdülési csomag all inclusive ára, és amelyet a Társaság a hajóin kínál eladásra.

"Világkörüli út": a Társaság által előre megszervezett és egyetlen Üdülési Csomagként eladásra kínált világkörüli út. A világ körüli hajóút minden vonatkozó cél szempontjából mindig egyetlen és oszthatatlan üdülési csomagnak tekintendő. A körutazásra és/vagy üdülési csomagra vonatkozó valamennyi kifejezés és hivatkozás a világ körüli körutazásra is vonatkozik és ugyanúgy alkalmazandó, hacsak másképp nem szerepel. Az árra való hivatkozások a Világkörüli útért fizetett teljes árra vonatkoznak.

bottom of page