top of page

Helló FJORD! 🚢 MSC Euribia csoportos hajóút 🌍 magyar idegenvezetővel 🇭🇺👨‍🏫

2024. Június 8-15. 🗓️🌞

MSC EURIBIA csoportos hajóút magyar idegenvezetővel a NORVÉG-fjordokhoz.jpg

Az Egyesült Királyságtól 🇬🇧 Skandinávián át 🌲, a Balti államokon keresztül 🌍 - ez egy rendkívüli MSC hajóút 🚢, mely izgalmas és szokatlan útvonalakat kínál 🗺️, hogy felfedezzük a bolygó 🌏 néhány legtávolabbi és legérintetlenebb területét, ahol a természet 🌳 minden pompáját fitogtatja. A norvég fjordoktól 🇳🇴 az óceán 🌊 által faragott vad tájakig, a hajózás 🛳️ egyedülálló élményt jelent. Elvarázsolva hajózunk el a kastélyok 🏰 és gleccserek ❄️ mellett az éjféli nap 🌞 alatt, a világ 🌍 néhány legfascinálóbb városa, Hamburg 🇩🇪, Helsinki 🇫🇮, Stockholm 🇸🇪, Amszterdam 🇳🇱, Tallin 🇪🇪, és kis festői falvak, mint a németországi Warnemünde 🏞️ és a norvég Stavanger és Molde 🇳🇴 között, egészen a mítoszokkal terhelt Északi-fokig 🌌, melyet csak a Svalbard-szigetek 🏔️ választanak el az Északi-sarktól 🌨️, az Északi-tengerben 🌊.

Egy hajóút 🚢 a legjobb módja annak, hogy felfedezzük és méltányoljuk a bolygó 🌏 ezen sarkát, melyet még mindig titokzatos legendák 📜 és ezeréves történetek 📚 népesítenek be. De miért érdemes ezt az útjátékot csoportosan 🤝, magyar idegenvezetővel 🇭🇺👨‍🏫 megtenni? Egy tapasztalt idegenvezető ismeri az útvonal 🗺️ minden zugát, így maximálisan ki tudjuk használni az időnket ⏳ és minden látványosságot 🏞️🏰 megtekinthetünk. Az idegenvezető segít megérteni a helyi kultúrát 🎭, történelmet 📜 és hagyományokat 🎉, és eloszlatja a nyelvi akadályokat 🗨️, ami különösen hasznos lehet, ha olyan távoli és kulturálisan eltérő helyeken utazunk, mint a Baltikum vagy Skandinávia 🌍. Ezenkívül a csoportos utazás lehetőséget ad arra, hogy új embereket ismerjünk meg 👫, és közös élményeket osszunk meg velük ❤️. Utazásunk így nem csak felfedezés 🌏, hanem közösségépítés 👥 és barátságok kötése 🤗 is lesz.

Június 8. - Kiel, Németország, 1. nap

Készüljön fel egy életre szóló kalandra! Egy hajóút az Északi-tengeren nem csupán egy utazás, hanem egy egyszeri és megismételhetetlen kaland, mely során felfedezhetjük a hihetetlen tájakat, melyek éppen csak az Északi-sarkkör alatt találhatóak. A Németországi Kielből induló út során ellátogatunk Koppenhágába, majd felfedezzük Hellesyltet, Moldét és Flaamot Norvégiában, hogy végül ismét Kielt érintve térjünk vissza.

Csoportunk a reggeli órákban indul Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal Németországba, majd autóbuszos transzferrel Kiel kikötőjébe, ahol már várja az utasokat az MSC Euribia tengerjáró hajó. Az MSC Euribia új otthonunkká válik a következő napokban, ahogy Norvégiába hajózunk, hogy felfedezzük a fjordok világát. Szálljon fel velünk, és vegyen részt ebben a csodálatos utazásban, mely egy életre szóló élményeket kínál!

Az első napunkat a hajón töltjük, felfedezve az MSC Euribia minden zugát. A hajó éttermeiben és bárjaiban megismerkedhetünk a kulináris élvezetekkel, relaxálhatunk a wellness központban vagy éppen a hatalmas fedélzeten élvezhetjük a tengert és az első naplementét. Az estét egy elegáns vacsorával zárjuk az egyik fedélzeti étteremben, ahol a hajó séfjei a világ minden tájáról származó ínyencségeket kínálnak. Miközben a nap leáldozik, és a fények felgyúlnak a hajón, már érezhetjük az izgalmat a következő napi kaland iránt - a norvég fjordok felfedezése vár ránk!

Június 9. - Koppenhága, Dánia, 2. nap

A színes Koppenhága, az MSC Északi Európa hajóútjának állomása, Dánia északi partvidékén fekszik, ahol az elbűvölő Øresund tengerszorost nézi. Ez a pezsgő főváros Michelin-csillagos konyhát, élénk művészeti kultúrát és számtalan lenyűgöző építészeti remekművet kínál.

Az MSC hajókirándulások számos izgalmas látnivalót kínálnak, beleértve:

- A Christiansborg komplexum

- A Tivoli kertek

- Városi kikötői hajókirándulás

Egy MSC hajókirándulás a lenyűgöző Koppenhágában Dánia legjelentősebb épületének, a Christiansborg Palotának felfedezését jelenti. A Slotsholmen szigeten található, a város szívében ez a komplexum Dánia kormányának központi csomópontja. A 1794-es és 1884-es tüzek után túlélve a Christiansborg Palota barokk, neoklasszikus és neo-barokk stílusjegyeket mutat. Fedezze fel a ragyogó Királyi Fogadótermeket a nagyteremmel és a királynő gobelinjeivel, mielőtt megállna a kápolnában, az istállóknál és a konyhánál.

Élje át a Tivoli kertek vidámparkjának izgalmait egy MSC hajókiránduláson - ez a nap az egész családnak szól! Tekerjen a parkba vagy vegyen igénybe egy elektromosan támogatott pedelecet, hogy teljesen belemerüljön a varázslatba. Hagyja, hogy lenyűgözze egy csodálatos játékokkal, gyermekjátszóterekkel, üzletekkel és koncerthelyszínekkel teli csodaország. Ezt a jellegzetes helyet Walt Disney és Hans Christian Andersen is imádta, és tökéletes helyszínt biztosít egy piknikhez.

Csodálja meg Dánia fenséges fővárosát, Koppenhágát a vízről egy MSC hajókiránduláson. A Gammel Strandtól kezdve vegyen részt egy festői hajókiránduláson a csatornákon, ahol gyönyörű kilátás nyílik a városnegyedekre. Hajózva tovább a városon keresztül, számos lenyűgöző emlékművet láthat, beleértve az ultramodern Black Diamondot (a Királyi Könyvtár otthona), a Christiansborg Palotát, a futurisztikus Operaházat és a Nyhavn történelmi negyedét.

Az MSC csoportos hajóútja során, amelyet magyar idegenvezető kísér, értékelni fogja, hogy a történelem, az építészet és a kultúra iránti mélyebb megbecsülést nyer. A személyes történetek és a helyi ismeretek segítenek abban, hogy a város életébe merüljön, és a lehető legtöbbet hozza ki ebből a rendkívüli útból. A csoportos utazás keretében való hajózás a közösségi élmények és a közös emlékek miatt is emlékezetes, miközben együtt fedezheti fel ezt a csodálatos északi királynőt.

Június 10. - Tengeri nap az MSC Euribia fedélzetén, 3. nap

Az MSC Euribia a hajózás és a környezetvédelem új generációját képviseli. A hajót az ókori istennő, Eurybia után nevezték el, aki az elemeket és csillagképeket hatalmába hajtotta a tengerek uralkodásáért, ezáltal tovább erősítve a hajó vízióját, mely a csúcstechnológiák alkalmazásával védi és megőrzi a tengeri ökoszisztéma értékeit.

A hajó új, lenyűgöző tulajdonságokkal is rendelkezik. Nem csupán a fedélzetek büszkélkedhetnek számos eredeti műalkotással, de először a hajótest maga is vizuális mesterművé válik.

Ezen a páratlan hajón, ahol a művészet találkozik az innovációval, a környezetvédelem kiemelt szerepet kap. A fedélzeten fejlett szennyvízkezelő rendszer működik:

- A fedélzeten keletkező összes szennyvizet a vízkezelő rendszerbe irányítják, így semmilyen víz nem hagyhatja el a hajót anélkül, hogy speciális kezelésen ne esne át, ami a vizet nagyon magas szinten tisztítja meg.

- Ez megakadályozza az idegen óceáni szervezetek egyik óceáni területről a másikra való szállítását, ami veszélyeztethetné a helyi ökoszisztémákat.

Hulladékkezelés:

- A gyűjtött hulladékanyagokat szétválogatják a reciklálható elemek elkülönítésére.

- Jelentősen csökkentettük a műanyag hulladékot egy olyan programmal, amely kiküszöböli vagy helyettesíti az egyszer használatos műanyag tárgyakat.

Energiahatékonyság:

- Széleskörű energiatakarékos berendezéseket alkalmazunk a hatékonyság maximalizálása érdekében, mint például az intelligens fűtés, szellőztetés és légkondicionálás.

Az MSC Euribia tehát nem csupán utazási célpont, hanem aktív szereplője a tengeri környezet megőrzésének, mindeközben pedig egyedülálló élményeket kínál az utasoknak. A magyar idegenvezető által kísért csoportos utazás során a résztvevők nem csupán a hajó által érintett városokat és tájakat ismerhetik meg, hanem közvetlen betekintést nyerhetnek a tengeri környezetvédelem és a fenntartható hajózás mindennapjaiba is.

 

Június 11. - Hellesylt, Norvégia, 4. nap

Hellesylt, Norvégia - egy MSC Észak-Európa hajóutak célpontja - a lélegzetelállító Sunnylvsfjorden fejénél fekszik. A drámai hegyekkel szemben elterülő falu tökéletes kiindulópont a csodálatos Briksdal gleccserhez, a Jostedalsbreen Gleccser Nemzeti Park részéhez.

Az MSC hajóutak számos izgalmas látnivalót kínálnak, beleértve:

- A Dalsnibba hegy

- A Trollföld - Trollstigen

- Briksdal gleccser

Fedezze fel a dicsőséges Geirangerfjordot, az UNESCO Világörökség részét, egy MSC hajóutazás keretében. Induljon el Hellesylt kikötőjéből, utazzon át a Stryn-hegységen, elhaladva a lenyűgöző tavak és vízesések mellett. Érje el a 1500 méter magas Dalsnibba hegyet, ahonnan páratlan panorámában gyönyörködhet a Geirangerfjordra. Itt 15 km hosszan húzódik a drámai táj, tehát ne felejtse el fényképezőgépét!

Látogasson el a izgalmas Trollföldre egy MSC hajóút keretében. Tekintse meg a hatalmas Hellesylt-vízesést és a fenséges Sunnylvsfjordent. Egy kellemes komputazás után elindul a Norddalsfjorden mentén a termékeny Valldal-völgybe. Itt megcsodálhatja a lenyűgöző Gudbrand-szurdokot, mielőtt felkapaszkodna a hegyre. Élvezze az Isterdalen-völgy csodálatos kilátását, majd ereszkedjen le a Trollstigen útra. Ezután keresztezze a Norddalsfjordot komppal, hogy megcsodálja Geiranger lenyűgöző vízeséseit.

Egy napnyi látványos pompában részesül, ha az MSC hajóutazás keretében ellátogat Hellesylt falujába. Itt pihentető autóbuszos utazás várja, mely során elhalad a varázslatos fjordok és vad hegyek mellett. Az Olden-tó partján meglátogatja a Briksdal Hegyi Menedéket, mely a gyönyörű, másfél órás séta kiindulópontja. Fedezze fel a látványos Briksdal gleccsert, mely Európa legnagyobb gleccserének, a monumentális Jostedalnak a mellékágát!

Ez az utazás csoportos keretek között, magyar idegenvezetővel különösen élménydús lehet, hiszen a szakértő vezetés segítségével mélyebben megérthetjük a norvég tájak természeti különlegességeit és történelmi hátterét.

Június 12. - Molde, Norvégia, 5. nap

Molde, a MSC Észak-Európa hajóutak célpontja, Norvégia Romsdal-félszigetének déli partjain helyezkedik el, ahonnan a lenyűgöző Moldefjordenre néz. A helyet elbűvölő hegyek, tavak és vízesések övezik. A közelben található a Varden kilátópont, ahonnan 222 havas csúcs tárul elénk, míg a Håholmen-sziget izgalmas betekintést nyújt a vikingek életébe.

Az MSC hajóutak számos izgalmas látnivalót kínálnak, beleértve:

- Az Atlanti út

- Trollstigen kilátópont

- Håholmen: Viking Saga Siglar

Az 'Évszázad Norvég Építménye' címmel kitüntetett Atlanti-óceán útja a világ legszebb autóutjai közé tartozik. Az útvonal kis szigeteket, sziklás zátonyokat és lenyűgöző hidakat, mint például a hihetetlen Storseisundet, keresztez. Egy festői MSC hajóút során felfedezheti a csodálatos területet, amely összeköti az Averøy-szigetet a Romsdal-félszigettel és a norvég szárazfölddel. Csodálja meg az Atlanti Óceán Útjának modern mérnöki munkáit és lenyűgöző természeti tájait.

A fantasztikus Trollstigen kilátópont a szédítő, 200 méter magas szikla szélén található, és rendkívüli kilátást nyújt az alatta elterülő völgyre. Egy MSC hajóút során élvezheti a lélegzetelállító panorámát a kilátóból, amelyet a Reiulf Ramstad építészeti iroda tervezett.

Fedezze fel a vikingek életét egy MSC hajóút keretében. Haladjon át a lenyűgöző Frænfjorden tájon, mielőtt megállna Budban, egy horgászfaluban. Csodálja meg a festői Atlanti-óceán útját, mialatt a Håholmen-sziget felé tart, amely a magával ragadó 'Viking Központjáról' híres. Itt megcsodálhatja a Viking Saga Siglar hűséges rekonstrukcióját, a hajót, amely 1986-ban körbeutazta a világot. Sétáljon a szigeten és csodálja meg annak látványos tájait, mielőtt egy helyi, jellegzetes étteremben élvezné a finom ebédet.

Minden utazónk számára felejthetetlen élményt nyújthat ez a csoportos hajóút, ahol a magyar idegenvezetőnk segítségével még jobban megismerhetjük ezeket a csodálatos norvég tájakat. Az MSC Euribia hajón történő utazás során kiváló szolgáltatásokkal és kényelmes szállással tehetjük még emlékezetesebbé ezt az utazást.

Június 13. - Flaam, Norvégia, 6. nap

Látogasson el Norvégiába, egy MSC Észak-Európa hajóutak célpontjába, egy lenyűgöző kalandra a hegyek és fjordok között. Hajózzon le a Sognefjordon a festői Flåm kikötőbe, amely az Aurlandsfjorden végén található. A gyönyörű kikötőjéről, 17. századi templomáról és festői vasútjáról ismert falu számos kivételes kirándulást kínál. Fedezze fel a Nærøyfjordot, a közelben található gyönyörű öblöt, vagy nézze meg a kilátást a Stegastein kilátópontból.

Az MSC hajóutak számos izgalmas látnivalót kínálnak, beleértve:

- Nærøyfjord hajókirándulás

- Flåm vasút

- Stegastein kilátópont

Az MSC hajóutak egy Nærøyfjordba szóló kirándulása egyszer az életben adódó élmény, amely a festői hajóút és autóbuszút során csodálatos kilátást nyújt a skandináv tájakra. Rövid sétával eljut a mólóhoz, majd kezdődhet a Nærøyfjord és Aurlandsfjord csodálatos hajókirándulása, mielőtt Gudvangenben kiszállna. Ezután autóbusszal folytatódik az utazás a varázslatos Nærøydalen-völgyben, amelynek tündérmesés csúcsai és robajló vízesései vannak. A Stalheim Hotelben élvezhet egy finom kávét, mielőtt elindulna a Stalheimskleiva régi hegyi úton. Csodálja meg a Stalheimsfossent és a Sivlefossent - a ország két leglátványosabb vízesését.

Norvégia, amelyet vad és sziklás tájaiért ünnepelnek, festői vasútvonalak hálózzák be. Az MSC hajóutak egy kirándulás során csodálatos napot tölthet el, miközben kényelmesen, vonatról csodálja meg a lélegzetelállító panorámákat. Vossból, a Vangsvatnet-tó mellett, induljon egy utazásra a lenyűgöző tájakon keresztül, mielőtt megérkezne a Myrdal hegyi vasútállomásra. Vonatot cserélve belevetül a csodálatos Flåm-völgybe, ahol megcsodálhatja a Kjosfossen vízesést és más természeti kincseket.

Norvégia rendkívüli fjordjai és hegyei végtelen inspirációt nyújtanak. A Stegastein kilátópont, egy MSC hajóutak kirándulása, a leglélegzetelállítóbb kilátást nyújtja a vidékre. Az öblös úton utazva mélykék vizeket és panorámás csúcsokat csodálhat meg. A Stegasteinnél végighalad egy acélból és fából készült sétányon, amely a hegyoldal felett lóg, és páratlan kilátást nyújt a drámai tájra.

Egy csoportos hajóúton az MSC Euribia hajón minden utazó számára felejthetetlen élményt nyújthat ez a kirándulás, ahol a magyar idegenvezetőnk segítségével még jobban megismerhetjük ezeket a csodálatos norvég tájakat. A kiváló szolgáltatások és a kényelmes szállás az MSC Euribia hajón még emlékezetesebbé teszik ezt az utazást.

Június 14. - Tengeri nap az MSC Euribia fedélzetén, 7. nap

2021 októberében indítottunk világszerte versenyt annak érdekében, hogy művészt keressünk az MSC Euribia hajótestjének művészi megtervezésére, amely szimbolizálja az MSC hajóutak elkötelezettségét a tenger iránt. Alex Flämig művész egyedi és ikonikus terve lett a választott, hogy képviselje üzenetünket a tengeri ökoszisztéma iránti odaadásunkról: műalkotása, a #SaveTheSea véglegesen látható lesz a hajótesten. Ráadásul az öt döntős művét kiállítják a hajón, egy új galériában.

A legnagyobb és leglátványosabb LED kupola a tengeren. Az fedett sétányon mind fő, mind specialitás éttermek, valamint számos üzlet található. A sétány a szociális élet és szórakozási lehetőségek végső célpontjává válik a vendégek számára.

Az MSC hajóutak ismertek díjnyertes családbarát kínálatukról, és hosszú távú partnerségben állnak a LEGO csoporttal a gyermek klub területek tervezésében, valamint a fedélzeti tevékenységekben.

Fedezze fel itt az összes tevékenységet, szolgáltatást és technológiát a gyermekek, tinédzserek és szülők számára. Az MSC Euribia medencék

Az MSC Euribia 5 kivételes és egyedi medencét kínál vendégeinek, beleértve az egyik legnagyobb és legösszetettebb vízi parkot a tengeren. A medencék képesek több mint 1000 vendég kényelmes elhelyezésére.

A Fő Medence, amely 1.700 m2-es és mintegy 10 m2 közösségi területet biztosít vendégenként, az egyik legbőségesebb, amely a tengeren található.

 

Június 15. - Kiel, Németország, 8. nap

A hajónk hajnalban érkezik meg a kikötőbe, és az utasok leszállása után a csoport felszáll a buszra, hogy elinduljon a hamburgi repülőtérre. Onnan menetrend szerinti járatokkal repülnek Budapestre.

Meggyőződésünk, hogy ez a hajóút emlékezetes pillanatokkal ajándékozza meg Önt, és bízunk benne, hogy nem sokára újra köszönthetjük Önt ezen, vagy egy másik csoportos hajóútunk egyikén!

MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

A J Á N L A T O K

M E G T E K I N T É S E

ARAB-ÖBÖL csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

ARAB-ÖBÖL

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

KARIBI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

KARIBI

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

Az Ön részvételi díja a következőket tartalmazza:

- Utazás menetrend szerinti repülőjárattal: Budapestről indulva és oda visszaérkezve biztosítjuk utazását menetrend szerinti repülőjárattal, hogy időben elérje a kívánt célállomásokat.

- A szükséges transzfereket: Az utazás során szükségessé váló transzferek díja is benne foglaltatik a részvételi díjban.

- Adók, illetékek és kötelező borravalók (HSC) fedezettsége: Az utazás ára tartalmazza az összes adót, illetéket és kötelező borravalót, így Önnek ezekkel nem kell foglalkoznia.

- Teljes ellátás a hajón a választott kabinkategóriában: A hajón a választott kabinkategória szerinti teljes ellátást biztosítunk, hogy a legmagasabb kényelemben tölthesse az utazást.

- Magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes időtartama alatt: Egy tapasztalt, magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésére az utazás egész időtartama alatt, hogy segítséget nyújtson mindenben, amire szüksége lehet.

- Magyar nyelvű fordítás a fakultatív kirándulások alatt: Amennyiben Ön a fakultatív kirándulásainkat választja, magyar nyelvű fordítást biztosítunk a helyi idegenvezetők által leadott programon, hogy minden információt tökéletesen megértsen.

​Az Ön utazását még kényelmesebbé és gondtalanabbá teheti a következő választható opciók igénybevételével:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Védelmet nyújtunk az utazás során előforduló váratlan eseményekre, hogy teljes biztonságban érezhesse magát.

- Útlemondási (sztornó) biztosítás: Biztosítást kínálunk, mely lehetővé teszi az utazás lemondását anélkül, hogy jelentős anyagi veszteséggel kellene szembenéznie.

- Fakultatív programok: Választhatja a széleskörű kínálatunkban található fakultatív programokat, hogy még többet láthasson és tapasztalhasson meg az utazás során.

- Italcsomag: Frissítő italokkal gazdagítjuk utazását, amelyek segítenek a nap folyamán hidratáltan maradni és az esti pihenőidőben is kellemesen kikapcsolódni.

- Internet hozzáférés: Lehetőséget biztosítunk az internethez való hozzáférésre, hogy mindig kapcsolatban maradhasson szeretteivel és friss híreket kaphasson a világ minden tájáról.

​Fontos további információk az utazással kapcsolatban:

Pótágyas kabinok foglalása: Pótágyas kabinjaink foglalása lekérésre történik, melyeket a visszaigazolást követően vehetnek igénybe. Kérjük, jelezze igényét időben, hogy garantálni tudjuk a kívánt szállást.

​Fontos tudnivalók és feltételek az utazással kapcsolatban:

Csoport létszám: A meghirdetett csoport minimum létszáma 20 fő, míg a kirándulások esetében a minimum létszám 10 fő. Kérjük, vegye figyelembe ezeket a számokat az utazás tervezésekor.

Program változás: Fenntartjuk a jogot a program sorrendjének megváltoztatására. A tengeri hajóutak esetében a hajótársaság is fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - eltérjen a meghirdetett kikötési útvonaltervtől, ha az indokolt.

​Kiegészítő információk és részletek az utazásról:

- Fakultatív programok: A fakultatív programok árairól honlapunkon található részletes információ. A részvétel esetleges feltételeiről pedig munkatársainknál tud tájékozódni.

- Teljes ellátás a hajón: A hajón biztosított teljes ellátás korlátozott italfogyasztást jelent, ami magában foglalja a víz- és kávéfogyasztást az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, továbbá gyümölcsleveket kínálunk a reggeli ideje alatt.

Helló FJORD! 🚢 MSC Euribia csoportos hajóút 🌍 magyar idegenvezetővel 🇭🇺👨‍🏫

2024. Június 8-15. 🗓️🌞

Fedezze fel az északi régiót, a Skandináv fjordoktól 🌲 a Balti államokig 🌍, ezen a különleges MSC hajóúton 🚢! Az útvonal egyedülálló és izgalmas helyekre visz, ahol a természet csodáit csodálhatjuk meg 🌳🌼. A norvég fjordoktól 🇳🇴 a tenger által alakított lenyűgöző tájakig 🌊, ez az utazás valódi kincsesbánya. Az éjféli nap alatt 🌞, csodálatos kastélyok 🏰 és gleccserek ❄️ mellett hajózunk el, és megállunk olyan városokban, mint Hamburg 🇩🇪, Helsinki 🇫🇮, Stockholm 🇸🇪, Amszterdam 🇳🇱 és Tallin 🇪🇪, valamint festői kis falvakban, például a németországi Warnemünde-ban 🏞️ és a norvég Stavangerben és Moldéban 🇳🇴. Az utazás nem csak a felfedezésről szól 🌏, hanem arról is, hogy megismerjük ezt a rejtélyes és legendákkal teli világot 📜📚. És miért is jó ezt csoportosan, magyar idegenvezetővel tenni 🇭🇺👨‍🏫? Mert így minden látványosságot maximálisan ki tudunk használni ⏳, megértjük a helyi kultúrát 🎭 és történelmet 📜, és még új barátokat is szerezhetünk 👫.

 

🌟 Különleges Ajánlatok! 🌟 Ha most foglal, és az indulás előtt legalább 90 nappal lezárja a foglalást, akkor 19 900 Ft kedvezményt kap utasonként 💰! De ez még nem minden! Ha az összeget egyben kifizeti, további 5% kedvezményt kap a hajóút díjából 🎉. 🛡️ Árfolyamgarancia az Ön részéről! 🛡️ Az árfolyamgarancia ezen az úton az Ön által kínált előny, így nem kell aggódnia az euróárfolyam ingadozásai miatt 💶. 📞 Kérdések? 📞 Munkatársaink készen állnak, hogy válaszoljanak minden kérdésére és tájékoztassák az akció részleteiről 🗂️. Ne hagyja ki ezt a csodálatos lehetőséget, foglalja le álomutazását most! 🌟🚢

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Válasszon kabin kategóriát | egyágyas elhelyezés esetén
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Választható italcsomag
Választható kirándulás magyar idegenvezetővel
Választható népszerű internet csomagok
bottom of page