top of page

🌊🚢 MEDITERRÁN kalandok az MSC World Europa fedélzetén 🛳️ - 🇭🇺 magyar idegenvezetővel! 🔍🌍

📅 2024. Május 1️⃣1️⃣-1️⃣9️⃣. 🌞🌊

​MEDITERRÁN kalandok az MSC World Europa fedélzetén - magyar idegenvezetővel!

Szeretettel meghívjuk Önt egy varázslatos utazásra, legyen az egy romantikus kaland a párjával 💑, vagy egy felejthetetlen időtöltés családjával és barátaival 👨‍👩‍👧‍👦👫. Fedezze fel a világ legikonikusabb műemlékeit, mint például a Római Colosseum 🏟️, az athéni Parthenon 🏛️ vagy a Barcelonai Sagrada Familia ⛪. Az MSC Földközi-tengeri hajóútjaink 🚢🌊 kivételes lehetőséget kínálnak új élmények és emlékek gyűjtésére 📸💫.

Utazzon velünk Spanyolországba 🇪🇸, Olaszországba 🇮🇹, Franciaországba 🇫🇷, Görögországba 🇬🇷, Marokkóba 🇲🇦, Horvátországba 🇭🇷, Ciprusra 🇨🇾, Izraelbe 🇮🇱, Máltára 🇲🇹, Montenegróba 🇲🇪, Portugáliába 🇵🇹, Szlovéniába 🇸🇮, Szerbiába 🇷🇸, Albániába 🇦🇱, Tunéziába 🇹🇳 és Törökországba 🇹🇷. Fedezze fel a Földközi-tenger rejtett kincseit és varázslatos tájait 🏝️🌅. Kaland és kultúra vár Önre 🎭🗺️.

Tekintse meg elérhető mediterrán utazásainkat 🌍🚢, és válassza ki azokat a felejthetetlen kirándulásokat, mint például az athéni Akropolisz látogatása 🏛️, a kívánságok teljesítése a római Trevi-kútnál 💫🪙 vagy a francia gasztronómia felfedezése Marseille-ben 🍴🇫🇷. Mi mindent megszervezünk Önnek, hogy Ön csak a mediterrán nyaralás minden egyes pillanatát élvezhesse 🌞🍹.

Május 11. - Indulás!, 1. nap

Indulás! A csoport tagjai este buszra szállnak, hogy másnap már Genovába érjenek, ahol indulásra készen várja az utazókat a fenséges MSC World Europa!

Május 12. - Genoa (Portofino), Olaszország, 2. nap

Genova kikötővárosa, az MSC Mediterranean Cruises célállomása, Olaszország elbűvölő Riviérájának kapuja. Sétáljon végig kanyargós középkori sikátorain, nézze meg a történelmi Piazza Matteottit, és csodálja meg a 16. és 17. századi épületek csodálatos csoportját. Genova tengeri nagyhatalmi örökségét az 1543-ban épült La Lanterna történelmi világítótorony is bizonyítja. A városon túl romantikus városok találhatók a tengerpart mentén, köztük a gelati-színű Portofino.

Május 13. - Naples (Pompeii), Olaszország, 3. nap

Az i. e. 2. évezredre visszanyúló Nápoly, az MSC Mediterranean Cruises úticélja, Olaszország egyik ősi ékköve. A lenyűgöző kikötői öböl körül elhelyezkedő, vibráló történelmi központtal büszkélkedő város felfedezhet építészeti nevezetességeket, remekműveket és pompás ételeket. A Vezúv szunnyadó vulkánja képeslapszerű hátteret nyújt. A városból tovább utazhat Pompeji régészeti lelőhelyére vagy Capri elbűvölő kultúrájába.

 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Pompeji
- Capri
- Sorrento

Fedezze fel Pompeji régészeti lelőhelyét, amely a fenséges Vezúv árnyékában fekszik. Az UNESCO Világörökség részét képező ókori római várost a Kr. u. 79-ben bekövetkezett vulkánkitörés során habkő és hamu temette maga alá.  Pompeji ma úgy tűnik, mintha megdermedt volna az időben, és megpillanthatunk megkövesedett embereket, megmaradt fürdőket, omladozó oszlopokat és mesés freskókat. Ezen az MSC Cruises kiránduláson felfedezheti a számos előkerült tárgyi emléket, mielőtt részt vesz az ásatások helyszínének vezetett túráján, ahol többet megtudhat a város történetéről. 
 
A Nápolyi-öblöt átszelő rövid kompút után Caprira, Olaszország egyik legszebb szigetére érkezik. Ez az MSC Cruises kirándulás Anacapri elbűvölő városának meglátogatásával kezdődik, ahol a csodálatos Villa San Michele és a drámai sziklák tetején elterülő táj található. Nézze meg a színes házakat, csodálja meg a buja kerteket, és szívja magába a sziget laza hangulatát. Ezután fedezze fel a Piazza Umberto I. körüli kávézókat és butikokat, mielőtt meglátogatja a Faraglioni sziklaalakzatot.
 
A hajóról való leszállás után 1 órás autóbuszos transzfer a lenyűgöző tengerparti városba, Sorrentóba. A Piazza Tasso térről indulva sétáljon végig a több száz évvel ezelőtt épült nevezetességekkel teli történelmi város szűk utcáin. Várják csodálatos külső kilátás a 15. századi Sedil Dominova épületére, az eredetileg 11. századi sorrentói katedrálisra és a 14. századi San Francesco templomra és a hozzá tartozó kerengőre.

Május 14. - Messina (Taormina), Olaszország, 4. nap

A csodálatos Messina, amely Szicília Jón-tengeri partján fekszik, a tökéletes olasz élvezet. Ez az MSC Mediterranean Cruises úti cél természeti szépségeiről és történelmi helyszíneiről, köztük katedrálisairól, műemlékeiről és múzeumairól nevezetes. Utazzon délre, hogy megnézze a lenyűgöző tengerparti városokat és falvakat, például Taorminát, vagy látogasson el a híres Etna-hegyre, amely egy aktív vulkán és a görög mitológia középpontja.

 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Taormina görög-római színháza.
- Etna-hegy 
- Messina

A Földközi-tenger kristálytiszta vizére néző, az Etna hegy drámai hátterében fekvő Taormina Szicília csillogó koronaékszere. Látogasson el ebbe a történelmi dombtetőn fekvő városba az MSC Cruises kirándulásán, és élvezze a rendkívüli építészet és a lélegzetelállító kilátás egy napját. Álljon meg a klasszikus görög-római színháznál, a középkori Corvaia-palotánál és az ókori Odeon római színháznál. Ezután barangoljon a város gyönyörű utcáin, és kényeztesse magát egy kis vásárlással.
 
Fedezze fel az Etna hegy holdbéli tájait egy egyszeri túra keretében. Foglaljon MSC Cruises kirándulást Szicília aktív vulkánjához, amely a görög mitológia legendás helyszíne. Másszon fel 1900 méter magasra a Rifugio Sapienza felvonó termináljához, mielőtt bejárja az inaktív Silvestri-kráterek körüli vulkanikus tájakat. Ezután szálljon fel egy terepjáró "szuperkamionra", hogy felhajtson a 2920 méter magas Torre del Filosofo (a bámulatos Bölcsek tornya) tetejére. 
 
Szicília egyik legfontosabb városa minden bizonnyal Messina, amely egy MSC Cruises kirándulással látogatható. Messina Szicília északkeleti részén található, közvetlenül a Szicíliát Calabriától elválasztó szoros mellett. Vessen egy pillantást főbb turisztikai látványosságaira, mint például a Neptun-kút, a bírósági épület és az egyetem. Messina otthont ad az 1800-as években épült hagyományos olasz dómnak is, amelynek harangtornya és katedrálisa közvetlenül a főtérről csodálható meg.

Május 15. - Valletta, Málta, 5. nap

A máltai szigetvilág a figyelemre méltó tájak, történelmi építészet és három UNESCO világörökségi helyszín régiója. Málta szigetén, az MSC Mediterranean Cruises célállomásán olyan városok, mint a barokk Valletta és a középkori Mdina, a sziget ősi múltját tárják fel. A 2018-ban Európa kulturális fővárosának választott Valetta 16. századi épületeknek, felvilágosító múzeumoknak és egy lenyűgöző vízparti sétánynak ad otthont. A város minden évben számos fontos falusi ünnepnek és színes karneválnak ad otthont.

 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- Valletta és Mdina
- Gozo szigete 
- Málta csodálatos megalitikus templomai

Fedezze fel Valetta városát egy festői MSC Cruises kiránduláson. Látogasson el a gyönyörű Barrakka Gardensbe, egy parkosított közparkba, mielőtt megnézné a Grand Harbour kilátását. Ezután pillantsa meg a lenyűgöző barokk és neoklasszikus épületeket, amelyek a város egészére vetülnek. Csodálja meg a Szent János társszékesegyház díszes belsejét, amely Caravaggio világhírű festményének ad otthont. Végül fedezze fel Mdina középkori fallal körülvett városát, a szűk utcák és történelmi nevezetességek, például a barokk Szent Pál-székesegyház labirintusát. Ez a hihetetlen építmény, amely a 12. századból származik, lenyűgöző freskók széles skáláját vonultatja fel.
 
Fedezze fel Gozót, a máltai szigetvilág második legnagyobb szigetét az MSC Cruises kirándulásán. Fedezze fel a Xewkija rotundát, a drámai sziklákat Sanapnál, valamint az idilli Xlendi-öblöt és annak híres sós vizű lagúnáját. Ha az időjárás engedi, ússzon egyet a Hondoq-öbölben, amely érintetlen strandjáról és akvamarin színű vizéről híres. A kikötőbe való visszatérés után pedig élvezze a vásárlási lehetőséget a Gozo kézműves kézműves központban.
 
Ha a régészet szerelmese, foglaljon egy izgalmas MSC Cruises kirándulást az UNESCO Világörökség részét képező máltai megalitikus templomokhoz. Málta és a közeli Gozo egyaránt lenyűgöző őskori műemlékeknek ad otthont, amelyek közül néhány az egyiptomi piramisokat megelőzően készült! Fedezze fel ezeket a titokzatos istentiszteleti helyeket, mielőtt elutazik a bájos Marsaxlokk halászfaluba, ahol élénk színű "luzzu" csónakok táncolnak a vízen. A napot a Cottonera régió festői szépségű autóútjával fejezheti be, mielőtt sétát tesz Vittoriosa, egy régi erődített város felfedezésére.

Május 16. - Tengeri nap az MSC World Europa fedélzetén, 6. nap

Osztályának első hajójaként ez a hajó egy modern, minden korábbitól eltérő, a tengeren lehetséges határokat feszegető sétahajó. Rekordokat dönt meg, új mércéket állít fel, és a valaha volt legfenntarthatóbb és legfuturisztikusabb tengerjáró hajónk. A hajó tiszta üzemanyaggal működik, és az egész hajóra integrált zöld technológiával rendelkezik, így a bolygó jövője iránti elkötelezettségünkről tesz tanúbizonyságot.

Üdvözöljük az MSC Cruises hajótársasággal a jövő hajóútjain.

 

Május 17. - Barcelona, Spanyolország, 7. nap

A Földközi-tenger egyik legforgalmasabb körutazási kikötője, Barcelona tengerparti városa ikonikus építészetéről, színes kultúrájáról, valamint világszínvonalú ital- és étkezési lehetőségeiről ismert.

Fedezze fel Antoni Gaudí szürreális Sagrada Famíliáját, a híres Ramblas sugárutat, a középkori Barri Góticot és a Museu Picassót. De még ennél is több felfedezni való van ebben a burjánzó spanyol városban, az MSC Mediterranean Cruises egyik célállomásán: az eldugott tapasbároktól és mesés élelmiszerpiacoktól kezdve Európa legnagyobb futballstadionjáig.

Válassza ki kedvenc túráját az MSC Cruises felejthetetlen kirándulásainak listájából, többek között:

- Antoni Gaudí Sagrada Família épülete

- A Montserrat-hegy és a Santa Maria de Montserrat apátsága

- Camp Nou stadion

Az MSC Cruises kirándulása a Sagrada Famíliához kihagyhatatlan ajándékot nyújt Gaudí zseniális római katolikus bazilikájának megtekintéséhez. Utazzon el ehhez az építészeti bravúrhoz egy elektromosan segített Mercedes-Benz eBike kerékpárral, amellyel aztán végigjárhatja a várost. Útja során fedezze fel a közeli Santa Coloma de Cervelló városát, és nézze meg Gaudi hihetetlen Colonia Güell-templomát. Vagy látogasson el a Casa Batlló és a Casa Milà építészeti remekművekhez.

Válasszon egy kalandos MSC Cruises kirándulást a fenséges Montserrat-hegységbe. Tekintse meg a Passeig de Gràciát, Barcelona nyüzsgő sugárútját, és álljon meg, hogy megcsodálja Gaudí Sagrada Famíliáját. Ezután a festői vidéken keresztül utazhat a Montserrat-hegység sziklás homokkőcsúcsaihoz, ahol a Santa Maria de Montserrat apátság található. A 11. században alapított kolostorban a mai napig több mint 70 szerzetes él és működik. Fedezze fel Sant Sadurni bájos faluját, és látogasson el a tekintélyes Vilarnau borospincékhez. Ott megtudhatja, hogyan készül a spanyol cava bor, és részt vehet egy kóstolón is.

Az MSC Cruises barcelonai kirándulásai végtelen izgalmakat kínálnak az egész család számára. De mi lehet izgalmasabb, mint a Camp Nou, Európa legnagyobb stadionjának meglátogatása? A labdarúgás eme temploma közel 100 000 férőhelyes, és minden évben nemzetközi mérkőzéseknek ad otthont. Emellett lenyűgöző koncert- és rendezvényhelyszín is, ahol olyan előadók léptek fel, mint Sting, Peter Gabriel, a U2 és Bruce Springsteen. Tapasztalja meg a meccsnap energiáját, amikor belép a játékosok öltözőjébe, vagy látogasson el a múzeumba és az interaktív zónába, ahol virtuálisan megtekintheti az arénát.

Május 18. - Marseille (Provence), Franciaország, 8. nap

A francia Riviéra látványos tengerpartján fekszik Marseille, az MSC Mediterranean Cruises egyik úti célja. Ez a hangulatos kikötőváros az utcák labirintusában és a történelmi építészetben megmutatkozó zordság és csillogás egyedülálló keverékéről ismert. Marseille karizmatikus kávézóitól és nyüzsgő Vieux Portjától mindössze néhány mérföldre lenyűgöző városok találhatók. Látogasson el Aix-en-Provence-ba, Cézanne szülőhelyére, vagy gyönyörködjön Avignon ősi szépségében.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- A félreismerhetetlen Notre-Dame de la Garde
- Aix-en-Provence
- Avignon

Marseille kikötővárosa kultúrája, színe és hangulata miatt továbbra is kihagyhatatlan úti cél. Egy MSC Cruises kirándulás elrepíti Önt egy művészettel, építészettel és konyhával teli, karakteres világba. Fedezze fel a kikötőt és annak fő nevezetességét: az 1853 és 1864 között épült neobizánci Notre-Dame-de-la-Garde bazilikát. A csúcsról hihetetlen kilátás nyílik a városra és a mélykék Földközi-tengerre. Ne hagyja ki a sétát Marseille vízpartján, az arisztokratikus Borbély-kastély és -kert mellett. Nézze meg a Longchamp-palotát a városközpontban, mielőtt a régi kikötőben töltené az idejét.
 
Látogasson el a dél-franciaországi Aix-en-Provence városába az MSC Cruises kirándulásán. Fedezze fel a Szent Megváltó katedrális vallási nevezetességét, amely egy római kori templom maradványaira épült. Az Apolló napisten tiszteletére emelt, gazdagon díszített építmény román, gótikus és barokk jegyeket mutat. Ezután tegyen egy kellemes sétát a Négy delfin szökőkúthoz és a Mazarin-negyedhez, ahol mézszínű, 17. századi kúriák állnak.
 
Ha értékeli a gazdag középkori történelmet és a kifinomult kultúrát, látogasson el az ókori Avignonba az MSC Cruises kirándulásán. Ez a csodálatos város ad otthont a Pápai Palotának, amely az UNESCO Világörökség része, és középkori gótikus építészettel büszkélkedhet. A történelmi pápák egykori rezidenciájaként megcsodálhatja az épület faliszőnyegeit és freskóit. Ezután sétáljon a lenyűgöző utcákon, és ebédeljen meg egy francia brasserie-étteremben.

Május 19. - Genoa (Portofino), Olaszország, 9. nap

A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

Biztosak vagyunk abban, hogy HAJÓUTAD feledhetetlen élményekkel zárul, és reméljük rövidesen ugyanezen vagy egy másik csoportos HAJÓÚTON ismét az utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

A J Á N L A T O K

M E G T E K I N T É S E

ARAB-ÖBÖL csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

ARAB-ÖBÖL

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

KARIBI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

KARIBI

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

 

Az Ön részvételi díja a következőket tartalmazza:

- Légkondicionált autóbusszal történő utazás: Kényelem és frissesség várja Önt autóbuszunkon, mely az M7-es útvonalon halad, felszállási lehetőséggel Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városaiban.

- Adók, illetékek és kötelező borravalók (HSC) fedezettsége: Az utazás ára tartalmazza az összes adót, illetéket és kötelező borravalót, így Önnek ezekkel nem kell foglalkoznia.

- Teljes ellátás a hajón a választott kabinkategóriában: A hajón a választott kabinkategória szerinti teljes ellátást biztosítunk, hogy a legmagasabb kényelemben tölthesse az utazást.

- Magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes időtartama alatt: Egy tapasztalt, magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésére az utazás egész időtartama alatt, hogy segítséget nyújtson mindenben, amire szüksége lehet.

- Magyar nyelvű fordítás a fakultatív kirándulások alatt: Amennyiben Ön a fakultatív kirándulásainkat választja, magyar nyelvű fordítást biztosítunk a helyi idegenvezetők által leadott programon, hogy minden információt tökéletesen megértsen.

​Az Ön utazását még kényelmesebbé és gondtalanabbá teheti a következő választható opciók igénybevételével:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Védelmet nyújtunk az utazás során előforduló váratlan eseményekre, hogy teljes biztonságban érezhesse magát.

- Útlemondási (sztornó) biztosítás: Biztosítást kínálunk, mely lehetővé teszi az utazás lemondását anélkül, hogy jelentős anyagi veszteséggel kellene szembenéznie.

- Fakultatív programok: Választhatja a széleskörű kínálatunkban található fakultatív programokat, hogy még többet láthasson és tapasztalhasson meg az utazás során.

- Italcsomag: Frissítő italokkal gazdagítjuk utazását, amelyek segítenek a nap folyamán hidratáltan maradni és az esti pihenőidőben is kellemesen kikapcsolódni.

- Internet hozzáférés: Lehetőséget biztosítunk az internethez való hozzáférésre, hogy mindig kapcsolatban maradhasson szeretteivel és friss híreket kaphasson a világ minden tájáról.

​Fontos további információk az utazással kapcsolatban:

Pótágyas kabinok foglalása: Pótágyas kabinjaink foglalása lekérésre történik, melyeket a visszaigazolást követően vehetnek igénybe. Kérjük, jelezze igényét időben, hogy garantálni tudjuk a kívánt szállást.

​Fontos tudnivalók és feltételek az utazással kapcsolatban:

Csoport létszám: A meghirdetett csoport minimum létszáma 20 fő, míg a kirándulások esetében a minimum létszám 10 fő. Kérjük, vegye figyelembe ezeket a számokat az utazás tervezésekor.

Program változás: Fenntartjuk a jogot a program sorrendjének megváltoztatására. A tengeri hajóutak esetében a hajótársaság is fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - eltérjen a meghirdetett kikötési útvonaltervtől, ha az indokolt.

​Kiegészítő információk és részletek az utazásról:

- Fakultatív programok: A fakultatív programok árairól honlapunkon található részletes információ. A részvétel esetleges feltételeiről pedig munkatársainknál tud tájékozódni.

- Teljes ellátás a hajón: A hajón biztosított teljes ellátás korlátozott italfogyasztást jelent, ami magában foglalja a víz- és kávéfogyasztást az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, továbbá gyümölcsleveket kínálunk a reggeli ideje alatt.

🌊🚢 MEDITERRÁN kalandok az MSC World Europa fedélzetén 🛳️ - 🇭🇺 magyar idegenvezetővel! 🔍🌍

📅 2024. Május 1️⃣1️⃣-1️⃣9️⃣. 🌞🌊

🌍✨ Szeretettel meghívjuk Önt egy varázslatos utazásra! 💌

Képzelje el, hogy kéz a kézben sétál kedvesével a Római Colosseum 🏛️ árnyékában, vagy családjával együtt felfedezi az athéni Parthenon 🏺 rejtélyeit, esetleg barátaival együtt csodálja meg a Barcelonai Sagrada Familia 🏰 csodálatos építészetét. Az MSC Földközi-tenger hajóútjainkon 🚢 olyan felejthetetlen élmények várnak, amelyek egy életre szólnak!

Fedezze fel a világ legcsodálatosabb helyeit, mint Spanyolország 🇪🇸, Olaszország 🇮🇹, Franciaország 🇫🇷, Görögország 🇬🇷 és még sok más csodálatos ország a Földközi-tenger partjain. Kalandok 🌄, kultúra 🎭 és gasztronómia 🍷 várnak Önre. Legyen szó az athéni Akropoliszról, a római Trevi-kútról vagy a francia konyha ízeiről Marseille-ben, garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagodik.

És most, különleges ajánlatunkkal, még többet spórolhat! 💰 Foglalja le álomutazását legalább 90 nappal az indulás előtt, és 19,900 Ft kedvezményt biztosítunk! 💸 De van még több: ha az árat foglaláskor egy összegben kifizeti, további 5% kedvezményt kapsz a HAJÓUTAD részvételi díjából. És ne felejtsd el, az árfolyamgarancia ajánlatunkkal 📈 nem kell aggódnod az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Kérdéseid vannak? 🤔 Munkatársaink 🙋‍♂️🙋‍♀️ készen állnak, hogy válaszoljanak és tájékoztassanak az akció részleteiről. Ne hagyja ki ezt az izgalmas lehetőséget, foglalja le álomutazását most, és élvezze a különleges ajánlatokat! 🌍🚢🎉

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Egyágyas elhelyezést választok
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Választható italcsomag
Választható népszerű internet csomagok
Választható kirándulás magyar idegenvezetővel
Válassz ki felszállási helyét
bottom of page