top of page
Olbia, Szardínia, Olaszország

Kezdje el tervezni hajóútját és foglalja le kirándulásait Olbiából

A partvonalba ékelődött Olbia a kapu a Smaragd-part és Gallura gyönyörű és elbűvölő strandjaihoz, amelyek mindkettő Szardínián található, az egyik legszebb természetes szigeten, ahol kiköthet az MSC mediterrán hajóútja során: egy varázslatos hely, amelyet nem szabad kihagynia! Olbia számos bárral és étteremmel rendelkezik, általában nyüzsögnek a turisták.

Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- Costa Smeralda
- Porto Cervo
- Santa Teresa di Gallura

A világ minden tájáról érkező hírességek jól ismert hotspotja, az 1960-as években a Costa Smeralda ötcsillagos fejlesztése segített átalakítani az egész sziget gazdaságát és turisztikai kínálatát. Ne hagyjon ki egy napot a tiszta kristálytiszta vizek, aranyló homok, fényűző életmód és kulturális kincsek közötti hűsölésből.

Porto Cervo, a Costa Smeralda fő üdülőhelye jellegzetes rusztikus-vörös építészetével megtestesíti az idilli mediterrán falu álmát, a valós élet minden bosszúsága nélkül. A graffitiktől és szeméttől mentes Porto Cervo exkluzivitásával, csillogó jachtkikötőjével és bevásárlóközpontjával büszkélkedhet.

Santa Teresa di Gallura Szardínia legészakibb kikötője, egy nagyon festői falu, amely nyáron rendkívül élénk. Engedje meg, hogy a legjobb mediterrán strandok és a szél által faragott csodálatos tájak inspirálják, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a mindössze 11 km-re fekvő Korzikára.

OLB01 - A MADDALÉNAI SZIGETVILÁG

Olbiából egy rövid buszos utazás során először északra, Palau tengerparti városába utazunk, ahol kompra szállunk, hogy átkelhessünk a Maddalena-szigetre, amely egyike a Maddalena-szigetcsoportot alkotó hét fő szigetnek, amely a Bonifacio-szorosban található, Szardínia északkeleti része és Korzika között. Bár a Maddalena-sziget hosszú katonai múltra tekint vissza, sőt egykor Nelson admirális és flottája is itt tartózkodott, ma már nemzeti park - a Parco Nazionale Arcipelago di La Maddalena. A sziget gránitpartjai és zöldellő belseje gazdag természetes élőhelyet biztosít a legkülönbözőbb vadon élő állatoknak, és érintetlen szépsége a világ minden tájáról vonzza a turistákat. Az autóbuszos városnézést egy kis szabadidő követi, amelyet a környék saját tempóban történő felfedezésére fordíthatunk. A sziget csodálatos tájai megérnek egy-két fényképet, ezért ne felejtse el magával vinni fényképezőgépét. A nyugodt kirándulás ugyanilyen pihentető módon ér véget, amikor visszautaznak Olbiába és a hajóra. Kérjük, vegye figyelembe: ez a túra nem alkalmas gyaloglási nehézségekkel küzdő vendégek számára.

OLB02 - PANORÁMA TÚRA COSTA SMERALDA SZIGETÉN

A név szerint is gyönyörű, a természet által pedig egyszerűen gyönyörű, a zöldellő Costa Smeralda egész Szardínia egyik legexkluzívabb partszakasza, amely a szupergazdagok kedvelt nyaralóhelye. A Smaragd-part panorámás túrája festői buszozással kezdődik, és útközben megállunk Cala Volpe-nál, ahol gyönyörű képeket készíthetünk. Ezután Porto Cervóba és az üdülőhely szépséges piazzettájára érkezik. Egy kis szabadidő eltöltése után továbbutaznak a Baia Sardiniához, egy szép öbölhöz, amelynek gyönyörű fehér homokos strandja van. Ezután egy kis időt tölthetnek a strandon, mielőtt visszautaznak Olbiába, ahol további szabadidőt tölthetnek. A túra a hajóra való visszatéréssel zárul.

OLB04 - SANTA TERESA DI GALLURA

Miután autóbusszal elhagyja Olbia kikötőjét, az élvezetes túra első állomása San Pantaleo lesz, egy kedves kis falu, amely a csodálatos Costa Smeralda, a Smaragdpart dombjain található. Várja egy rövid megálló a faluban, ahol sétálhat, nézelődhet a kis boltokban és meglátogathatja a kézműves műhelyeket. A kirándulás ezután a sziget legészakibb részén keresztül Santa Teresa di Gallurába, a Bonifacio-szorosra és Korzikára néző tengerparti üdülőhelyre vezet. Ezt követően idegenvezetés következik ebben a kis, de csinos városkában, majd egy kis szabadidő áll rendelkezésükre, hogy saját maguk sétálgassanak. Visszatérés a kikötőbe.

OLB06 - NAP, TENGER ÉS HOMOK: A SZARDÍNIAI TENGERPARTI KOMBI TÚRA

A szigeti élet számos előnnyel jár, amelyek közül az egyik a tenger parancsoló jelenléte. És ha a szóban forgó sziget a Földközi-tengerben fekszik, fantasztikus időjárással van megáldva, és történetesen olasz, akkor az előnyök listája szinte végtelen. Szardínia számos látnivalója között számos gyönyörű strand található, és ez a túra lehetőséget ad arra, hogy meglátogassa a sziget egyik legszebbjét. Miután a mólónál felszálltatok egy buszra, egy pihentető utazás során először a tengerpartra juttok, majd néhány órátok lesz arra, hogy élvezzétek a festői környezetet. Akár elnyújtózik és szundikál az árnyékban, akár a napon barnul, akár úszik a kristálytiszta kék tengerben, vagy egyszerűen csak ül és nézi a világot, a kirándulás garantáltan azt nyújtja, amiről a nyaralás szól: időt arra, hogy pontosan azt tegye, amit szeretne. Ez a családbarát kirándulás aztán a kikötőbe és a hajóra való visszautazással ér véget. Kérjük, vegye figyelembe: ez a túra júniustól szeptember végéig tart, és az időjárási viszonyoktól függ.

OLB15 - KILÁTÁS, VÁSÁRLÁS ÉS KIKAPCSOLÓDÁS COSTA SMERALDÁN

Amellett, hogy Olbia kényelmes tengeri összeköttetést biztosít az olasz szárazfölddel, a Costa Smeralda nevű gyönyörű tengerparti szakasz kapuja is. A hajóról való leszállás és az autóbuszra való felszállás után észak felé, Porto Cervo felé indul, útközben áthaladva San Pantaleo falun. Egy kis időt tölthetnek Porto Cervóban, a városban, amely nemcsak számos csúcskategóriás butikjával büszkélkedhet, hanem egy gyönyörű főtér is díszíti, mielőtt továbbutaznak Golfo Aranciba, ahol lenyűgöző kilátás nyílik a Marinella-öbölre és a Cala di Volpe-öbölre, ahol aztán még egy kis szabadidőt tölthetnek. Visszatérve az autóbuszra, a visszaúton még több szép kilátást élvezhet az Olbia-öbölre és a mészkőből épült Tavolara-szigetre, amely csak egy rövid távolságra van a parttól.

OLB16 - PORTO CERVO MEGLÁTOGATÁSA ÉS IDŐ A MANNENA STRANDON

A strandjairól és kristálytiszta tengeréről híres Szardínia évek óta a nemzetközi jet set kedvenc úti célja. Ennek az egész napos kirándulásnak a célja, hogy ne csak a természeti szépségeit értékelje a tengerparton eltöltött idővel, hanem hogy felfedezze az egyik leghíresebb helyszínt a Costa Smeraldán. Készüljön fel tehát arra, hogy egy napra megtapasztalja Szardínia egyik legszebb szegletét. A körülbelül 40 perces autóbuszos transzfer Szardínia északkeleti partja mentén pompás kilátást nyújt, és Porto Cervóba visz. Kövesse idegenvezetőjét egy körülbelül 45 perces túrára ennek a kis tengerparti falunak az utcáin, a luxusnyaralások királyságában. A kis természetes öböl köré épült Porto Cervo meglepi majd szűk utcáival, sikátoraival, kis tereivel és exkluzív butikjaival, és megérti, hogy az 1960-as években ez az üdülőhely miért nyűgözte le annyira IV. Karim Aga Khan herceget, hogy exkluzív üdülőhellyé alakította. Szardínia azonban mindenekelőtt tenger, és a környéken nincs is jobb hely a napozásra és a kristálytiszta víz élvezésére, mint Mannena strandja. A Cannigione-öbölbe érve elakad a lélegzete a hely festői szépségétől: finom homok, áttetsző kékeszöld víz, érintetlen természet. Körülbelül négy órája lesz arra, hogy pihenjen és napozzon, ússzon a kristálytiszta vízben, vagy egyszerűen csak élvezze az édes semmittevést. A megbeszélt időpontban a kikötőbe visszavezető autóbusz zárja le a napot. Felhívjuk figyelmét, hogy a strandon napernyők és napozóágyak bérelhetők, de a rendelkezésre állás függvényében. Ez a túra júniustól szeptember végéig érhető el, és az időjárási viszonyoktól függ. Javasoljuk, hogy viseljen fürdőruhát a ruhája alatt, és hozzon magával törölközőt és naptejet. A túra ára nem tartalmazza az ebéd költségét (fakultatív). A strandon kioszkok állnak rendelkezésre.

OLB99 - LÁTOGATÁS A MOLARA ÉS TAVOLARA TENGERI VÉDETT TERÜLETEKEN

A festői szépségéről, történelméről és kultúrájáról világhírű Szardínia számos tengeri védett területtel büszkélkedhet. Ez a néhány órás kirándulás egy hajó fedélzetén lehetővé teszi, hogy felfedezze Molara és Tavolara szépségét, két szigetet Szardínia északkeleti partjainál, amelyek egy tengeri park részét képezik. Első úti céljuk a Molara természetes medencéi lesznek, amelyek csak hajóval érhetők el. Nem maradhat tétlen e hihetetlen természeti látványosság előtt: fehér homokos természetes medencék, áttetsző türkizkék tenger és lélegzetelállító táj. Ez tényleg a földi mennyország, és ez az a hely, ahol először megállhat úszni vagy búvárkodni, egy olyan élményt, amely biztos, hogy egy extra színfoltja lesz a nyaralásnak. Ezt követően a hajó továbbindul Tavolara szigetére, amely szikláiról és vad természetéről híres. Itt szabadidejük lesz a napozásra, a kristálytiszta vízben való úszásra vagy egyszerűen csak az érintetlen természet szépségének csodálására. A kikötőbe vezető úton tartsa kéznél fényképezőgépét, hogy a Punta Spalmatore mellett elhaladva hangulatos fotókat készíthessen. Kérjük, vegye figyelembe: a hajó kapitánya lesz az idegenvezetője, és csak angol nyelven ad tájékoztatást. Javasoljuk, hogy viseljen fürdőruhát, hozzon magával strandtörülközőt, naptejet és búvárfelszerelést. Minimális életkor a részvételhez: 4 év. A túra júniustól szeptember végéig tart, és az időjárási viszonyoktól függ. Az útvonal az időjárási viszonyoktól függően és a vendégek biztonsága érdekében módosulhat.

MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

A J Á N L A T O K

M E G T E K I N T É S E

ARAB-ÖBÖL csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

ARAB-ÖBÖL

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

KARIBI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

KARIBI

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

bottom of page