top of page

Őszi mediterrán álomutazás: Fedezd fel az MSC World Europa varázslatát magyar idegenvezetővel" 🍂🌊🚢🇭🇺👨‍✈️

🗓️ 2024. Szeptember 14-22. 🍁📆

Őszi mediterrán álomutazás: Fedezd fel az MSC World Europa varázslatát magyar idegenvezetővel" 🍂🌊🚢🇭🇺👨‍✈️

🌊✨ Elbűvölő partok, fantasztikus ételek és történelmi városok ✨🌊

Egy nyugat-mediterrán hajóút nem csupán egy pihentető vakáció lehetősége, hanem egy ajtó új kultúrákhoz, gasztronómiai élményekhez és számtalan kalandhoz! Az MSC World Europa hajójával tett utazás során több várost és országot is felfedezhetsz egyetlen út alatt. 🌍🚢

🇪🇸 Spanyolország, a nyugat-mediterrán gyöngyszeme 🇪🇸

Az egyik legcsodálatosabb hely a nyugat-mediterrán térségben kétségkívül Spanyolország, ahol olyan kihagyhatatlan kikötők várnak, mint Barcelona vagy Valencia. Az MSC hajóutak során gyakran Barcelona a kiindulási pont, ahol a város sosem hagyja cserben az utazókat. Barcelona kínálata széleskörű: legyen szó a La Boqueria piac környékén található ízletes helyi ételekről vagy a Barceloneta tengerpart gyönyörű kilátásáról. És ki felejthetné el Antoni Gaudí építészeti csodáit, mint a Park Güell vagy a La Sagrada Familia? 🥘🏖️🏰

🇫🇷 A francia és olasz riviérától Rómáig és tovább 🇮🇹

De az utazás itt nem ér véget! Vitorlázhatsz a Francia Riviérától az Olasz Riviéráig, egészen Rómáig, Firenzéig, Szicíliáig vagy akár Máltáig! A Francia Riviéra olyan ikonikus dél-francia városokat kínál, mint Cannes és Marseille. Élvezd a napsütést, a tengert, a luxus üdülőhelyeket és a vásárlási lehetőségeket Cannes-ban, vagy fedezd fel Marseille mindennapi életét, ahol a frissen fogott halból készült bouillabaisse-t is megkóstolhatod. 🌞🛍️🐟

🇮🇹 Az olasz riviéra varázsa 🇮🇹

Az olasz riviéra számos látványosságot kínál, például Portofinót, a vibráló halászfalut Genova közelében. Az MSC World Europa hajó útvonala gyakran tartalmaz megállókat olyan csodálatos városokban, mint Livorno (Firenze), Nápoly és még Civitavecchia (Róma) is. Rómában a történelmi nevezetességek, az ínycsiklandó ételek és a tökéletes nyári klíma vár. 🍝🏛️🌞

Fedezd fel a nyugat-mediterrán csodáit! 🌍

Ne hagyd ki ezt a csodálatos lehetőséget, és foglalj egy nyugat-mediterrán hajóutat 2024-re az MSC World Europa hajóval, amely luxus szolgáltatásokkal, lenyűgöző szórakozási lehetőségekkel és kiváló éttermekkel vár! 🚢✨

Szeptember 14. - Indulás!, 1. nap

Elindulunk! A csapattagok este felszállnak a buszra, hogy másnap már Genovában legyenek, ahol a lenyűgöző MSC World Europa már készen áll az utasok fogadására!

Szeptember 15. - Genoa (Portofino), Olaszország, 2. nap

Genova, az MSC Mediterranean Cruises kiindulópontja, Olaszország varázslatos Riviérájának bejárata. Fedezze fel a város szűk, középkori utcáit, látogassa meg a történelmi Piazza Matteotti teret, és gyönyörködjön a 16. és 17. századi épületek lenyűgöző gyűjteményében. A város tengeri hatalmi múltját az 1543-ban épült La Lanterna histórikus világítótorony is alátámasztja. A várostól nem messze, a tengerparton romantikus települések várják a látogatókat, mint például a festői Portofino.

Szeptember 16. - Naples (Pompeii), Olaszország, 3. nap

Nápoly, az MSC Mediterranean Cruises egyik megállója, Olaszország egyik történelmi gyöngyszeme, amelynek múltja az i. e. 2. évezredre nyúlik vissza. A város csodálatos kikötői öböllel és pezsgő történelmi központtal büszkélkedik, ahol építészeti csodák, művészeti remekművek és ízletes ételek várják a látogatókat. A Vezúv vulkán festői háttérként szolgál a városnak. Nápolyból könnyedén ellátogathat Pompeji régészeti területére vagy Capri szigetének varázslatos világába.

Az MSC Cruises kirándulásai számos izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

 • Pompeji: A Vezúv vulkán árnyékában fekvő Pompeji az UNESCO Világörökség része. A várost Kr. u. 79-ben egy vulkánkitörés során temette be hamu és piroklasztikus anyag. A város ma is olyan, mintha az idő megállt volna: megkövesedett emberek, jól megőrzött fürdők, romos oszlopok és lenyűgöző freskók várják a látogatókat. Az MSC Cruises kirándulás során részt vehet egy vezetett túrán, ahol többet megtudhat Pompeji történelméről és kultúrájáról.

 • Capri: A Nápolyi-öbölben fekvő Capri Olaszország egyik legszebb szigete. Az MSC Cruises kirándulás során ellátogathat Anacapri varázslatos városába, ahol a Villa San Michele és a drámai sziklák tetején elterülő táj található. A sziget laza hangulatát a színes házak, buja kertek és a Piazza Umberto I. körüli kávézók és butikok teszik teljessé.

 • Sorrento: A hajóról leszállva egy órás buszút visz a gyönyörű tengerparti Sorrentóba. A Piazza Tasso térről indulva fedezze fel a város történelmi központját, ahol olyan nevezetességek találhatók, mint a 15. századi Sedil Dominova épület, az 11. századi sorrentói katedrális és a 14. századi San Francesco templom és kerengő.

 

Nápoly és Pompeji egyedülálló öröksége és kultúrája, valamint a környező területek természeti szépségei teszik ezt a régiót Olaszország egyik leglátogatottabb és legemlékezetesebb úticéljává. Az MSC Cruises kirándulások lehetőséget kínálnak arra, hogy mélyebben megismerkedjen ezzel a csodálatos területtel.

Szeptember 17.  - Messina (Taormina), Olaszország, 4. nap

Messina, amely Szicília északkeleti partján, a Jón-tenger partján fekszik, az olasz kultúra és természet csodálatos ötvözete. Az MSC Mediterranean Cruises egyik megállója ez a város, amely híres természeti szépségeiről, történelmi épületeiről, katedrálisairól és múzeumairól. A városból könnyen elérhetőek a környező csodálatos tengerparti városok és falvak, mint például Taormina, valamint a híres és aktív Etna vulkán, amely a görög mitológiában is fontos szerepet játszik.

Az MSC Cruises kirándulásai számos izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

 • Taormina: A város, amely az Etna hegy lábánál, a Földközi-tenger partján fekszik, Szicília egyik gyöngyszeme. Az MSC Cruises kirándulás során látogasson el ebbe a lenyűgöző városba, ahol megcsodálhatja a görög-római színházat, a középkori Corvaia-palotát és az ókori Odeon római színházat. A város sétálóutcái kiváló vásárlási lehetőségeket is kínálnak.

 • Etna-hegy: Az Etna Szicília és Európa egyik legaktívabb vulkánja, és a görög mitológiában is fontos helyszín. Az MSC Cruises kirándulás során felmehet a Rifugio Sapienza felvonó termináljához, ahonnan bejárhatja az inaktív Silvestri-krátereket és a holdbéli tájakat. Egy terepjáró "szuperkamion" segítségével pedig eljuthat a Torre del Filosofo csúcsára, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a környékre.

 • Messina: A város Szicília északkeleti részén helyezkedik el, és az MSC Cruises kirándulások egyik állomása. Messina számos turisztikai látványosságot kínál, mint például a Neptun-kút, a bírósági épület és az egyetem. A városban található egy gyönyörű, 1800-as években épült dómkatedrális is, amelynek harangtornya a főtérről is jól látható.

 

Kiegészítés: Messina egyik különlegessége az óratorony, amely az egyik legnagyobb és legösszetettebb mechanikus és asztronómiai óra a világon. A városban számos múzeum és galéria is található, ahol megismerkedhet a szicíliai kultúra és történelem gazdagságával. A kulináris élvezetek sem maradnak el, hiszen Messina a szicíliai konyha egyik központja, ahol kipróbálhatja a híres cannolit vagy a friss tengeri ételeket.

Ezek a kirándulások lehetőséget kínálnak arra, hogy mélyebben megismerkedjen Szicília lenyűgöző tájaival, történelmével és kultúrájával. Az MSC Cruises programjai igazán emlékezetes élményeket kínálnak ezen a csodálatos szigeten.

Szeptember 18.  - Valletta, Málta, 5. nap

A máltai szigetvilág egy igazi gyöngyszem a Földközi-tengeren, amely lenyűgöző természeti tájakat, gazdag történelmi örökséget és három UNESCO világörökségi helyszínt kínál. Az MSC Mediterranean Cruises egyik megállója Málta, ahol olyan városok tárulnak fel előttünk, mint a barokk stílusú Valletta és a középkori Mdina. Valletta, amely 2018-ban Európa kulturális fővárosa volt, 16. századi épületekkel, informatív múzeumokkal és egy gyönyörű vízparti sétánnyal büszkélkedik. A város évente számos falusi ünnepnek és színes karneválnak ad otthont.

Az MSC Cruises kirándulásai számos izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

 • Valletta és Mdina: Az MSC Cruises kirándulás során Valletta városában megcsodálhatja a Barrakka Gardens parkot és a Grand Harbour kilátását. A városban található a Szent János társszékesegyház, amely Caravaggio egyik híres festményét őrzi. Mdina, a "Csendes Város", középkori falakkal körülvett, ahol a barokk Szent Pál-székesegyház és más történelmi nevezetességek találhatók.

 • Gozo szigete: Gozo, Málta testvérszigete, számos természeti és kulturális csodát kínál. Az MSC Cruises kirándulás során felfedezheti a Xewkija rotundát, a Sanapnál található drámai sziklákat, és az Xlendi-öböl idilli lagúnáját. A Hondoq-öbölben, ha az időjárás engedi, úszhat is a kristálytiszta vízben.

 • Málta Megalitikus Templomai: Az UNESCO által védett máltai megalitikus templomok az emberiség egyik legkorábbi építészeti remekművei közé tartoznak. Néhányuk még az egyiptomi piramisoknál is idősebb. Az MSC Cruises kirándulás során felfedezheti ezeket a lenyűgöző és titokzatos helyeket.

 

Kiegészítés: Valletta nem csak történelmi és kulturális nevezetességekben gazdag, hanem modern élményeket is kínál, például elegáns éttermeket és butikokat. Mdina éjszakai sétája különösen varázslatos, amikor az ódon utcaszegletek és épületek megvilágítása egy másik világba repít. Gozo szigetén a helyi kézműves termékek, például a híres Gozo sajt, kiváló vásárlási lehetőséget kínálnak. A máltai megalitikus templomok mellett ne hagyja ki a Marsaxlokk halászfalu látogatását, ahol a színes "luzzu" csónakok a vízen ringanak. A napot a Cottonera régióban tehet egy festői autóúttal, mielőtt Vittoriosa, egy másik történelmi város felfedezésére indul.

Az MSC Cruises kirándulások lehetőséget kínálnak arra, hogy mélyebben megismerkedjen Málta és a máltai szigetvilág csodáival, történelmével és kultúrájával.

Szeptember 19. - Tengeri nap az MSC World Europa fedélzetén, 6. nap

Az MSC World Europa nem csupán az osztályának első hajója, hanem egy igazi úttörő a tengeri utazások terén. Ez a hajó új szintre emeli a luxust és a fenntarthatóságot, miközben új mércéket állít fel a tengeri utazásokban. Nem csak rekordokat dönt meg, hanem a valaha készült legfenntarthatóbb és legfuturisztikusabb tengerjáró hajónk is egyben. A hajó tiszta, környezetbarát üzemanyaggal működik, és az egész hajóra kiterjedő zöld technológiával van felszerelve, amely alátámasztja elkötelezettségünket a bolygó jövője iránt.

Kiegészítés: Az MSC World Europa nem csak a fenntarthatóság terén mutatkozik meg úttörőnek, hanem az utasok kényelmét és szórakoztatását is új szintre emeli. A hajón találhatók lenyűgöző szórakoztató létesítmények, többek között színházak, kaszinók és wellness központok. A fedélzeten több étterem és bár is várja az utasokat, ahol a világ minden tájáról származó ételek és italok közül választhatnak. A hajó kabinjai és lakosztályai modern dizájnnal és minden kényelmi felszereltséggel rendelkeznek, hogy az utazás minden pillanata felejthetetlen legyen.

Üdvözöljük az MSC Cruises hajótársasággal a jövő hajóútjain, ahol a fenntarthatóság és a luxus találkozik a tengeren.

Szeptember 20.  - Barcelona, Spanyolország, 7. nap

Barcelona, a Földközi-tenger egyik legnépszerűbb kikötővárosa, nem csak ikonikus építészetével, de pezsgő kultúrájával és kiváló gasztronómiájával is elbűvöl. Az MSC Mediterranean Cruises egyik kiemelt úticéljaként a város számos izgalmas látnivalót és élményt kínál, a híres Sagrada Famíliától és Ramblas sugárúttól kezdve, a rejtett tapas bárokig és a Camp Nou stadionig.

Az MSC Cruises kirándulásai között számos lehetőség található, többek között:

 • Antoni Gaudí Sagrada Família épülete: Az MSC Cruises kirándulása során megtekintheti Gaudí lenyűgöző bazilikáját, és akár egy elektromosan segített Mercedes-Benz eBike kerékpárral is felfedezheti a várost. Ne hagyja ki a Casa Batlló és a Casa Milà építészeti csodákat sem.

 • Montserrat-hegy és Santa Maria de Montserrat apátsága: Ezen a kiránduláson a festői Montserrat-hegyre látogathat, ahol a 11. században alapított Santa Maria de Montserrat apátság található. A kolostorban még ma is több mint 70 szerzetes él. A kirándulás során megismerkedhet a spanyol cava bor készítésének folyamatával is.

 • Camp Nou stadion: Az MSC Cruises lehetőséget kínál a Camp Nou, Európa legnagyobb stadionjának meglátogatására. A stadion nem csak labdarúgó mérkőzéseknek, de koncerteknek is otthont ad. A stadion múzeumában és interaktív zónájában pedig még közelebbről ismerkedhet meg a hely történetével.

 

Kiegészítés: Az MSC Cruises kirándulásai során Barcelona másik arcát is megismerheti, például a város tengerparti negyedét, ahol számos étterem, bár és strand várja az utazókat. A városban található számos művészeti múzeum és galéria is, ahol a spanyol és katalán művészet remekeit csodálhatja meg. Az MSC World Europa hajóval tett utazás során pedig a luxus és a fenntarthatóság találkozik, így az utazás minden pillanata felejthetetlen lesz.

Fedezze fel Barcelonát és annak környékét az MSC Cruises és az MSC World Europa hajó kínálta felejthetetlen élményekkel!

Szeptember 21. - Marseille (Provence), Franciaország, 8. nap

Marseille, a francia Riviéra gyöngyszeme, az MSC Mediterranean Cruises egyik lenyűgöző úticélja. A város egyedülálló atmoszférája a történelmi építészet és a modern élet pezsgő keverékében érhető tetten. A város központjától nem messze találhatók olyan csodálatos helyek, mint Aix-en-Provence és Avignon, amelyek szintén megérnek egy látogatást.

Az MSC Cruises kirándulásai számos izgalmas programot kínálnak, többek között:

 • Notre-Dame de la Garde: Egy MSC Cruises kirándulás keretében felfedezheti Marseille ikonikus bazilikáját, a Notre-Dame de la Garde-ot. A bazilika tetejéről lélegzetelállító kilátás nyílik a városra és a Földközi-tengerre. Ne felejtse el meglátogatni a városközpontban található Longchamp-palotát és a régi kikötőt sem.

 • Aix-en-Provence: Az MSC Cruises kirándulása során ellátogathat Aix-en-Provence városába, ahol megcsodálhatja a Szent Megváltó katedrálist, amely egy római kori templom maradványaira épült. A városban sétálva fedezze fel a 17. századi kúriákat és a Négy delfin szökőkutat.

 • Avignon: Ha a középkori történelem és kultúra érdekli, ne hagyja ki Avignon városát. Az UNESCO Világörökség részét képező Pápai Palota lenyűgöző gótikus építészettel büszkélkedhet. A városban sétálva élvezze a helyi francia konyhát egy autentikus brasserie-étteremben.

 

Kiegészítés: Az MSC Cruises kirándulásai során az MSC World Europa hajóval tett utazás még felejthetetlenebbé teszi az élményt. A hajó luxus és fenntarthatóság tökéletes egyensúlyát kínálja, így az utazás minden pillanata különleges lesz.

Fedezze fel Marseille-t és környékét az MSC Cruises és az MSC World Europa hajó kínálta felejthetetlen élményekkel!

Szeptember 22. - Genoa (Portofino), Olaszország, 9. nap

A hajó a nap első fényeiben érkezik meg a kikötőbe. Miután mindenki leszállt, a csoport felszáll a buszra, és elindul vissza Budapest felé.

Meg vagyunk győződve arról, hogy a tengeri kalandja számos felejthetetlen pillanattal gazdagította életét. Alig várjuk, hogy újra üdvözölhessük Önt, legyen az ugyanezen a hajón vagy egy másik csoportos hajóúton!

MEDITERRÁN csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

MEDITERRÁN

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

A J Á N L A T O K

M E G T E K I N T É S E

ARAB-ÖBÖL csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

ARAB-ÖBÖL

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

KARIBI csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

KARIBI

csoportos hajóutak

magyar idegenvezetővel

 

Az Ön részvételi díja a következőket tartalmazza:

- Légkondicionált autóbusszal történő utazás: Kényelem és frissesség várja Önt autóbuszunkon, mely az M7-es útvonalon halad, felszállási lehetőséggel Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városaiban.

- Adók, illetékek és kötelező borravalók (HSC) fedezettsége: Az utazás ára tartalmazza az összes adót, illetéket és kötelező borravalót, így Önnek ezekkel nem kell foglalkoznia.

- Teljes ellátás a hajón a választott kabinkategóriában: A hajón a választott kabinkategória szerinti teljes ellátást biztosítunk, hogy a legmagasabb kényelemben tölthesse az utazást.

- Magyar nyelvű csoportkísérő az utazás teljes időtartama alatt: Egy tapasztalt, magyar nyelvű csoportkísérő áll rendelkezésére az utazás egész időtartama alatt, hogy segítséget nyújtson mindenben, amire szüksége lehet.

- Magyar nyelvű fordítás a fakultatív kirándulások alatt: Amennyiben Ön a fakultatív kirándulásainkat választja, magyar nyelvű fordítást biztosítunk a helyi idegenvezetők által leadott programon, hogy minden információt tökéletesen megértsen.

​Az Ön utazását még kényelmesebbé és gondtalanabbá teheti a következő választható opciók igénybevételével:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Védelmet nyújtunk az utazás során előforduló váratlan eseményekre, hogy teljes biztonságban érezhesse magát.

- Útlemondási (sztornó) biztosítás: Biztosítást kínálunk, mely lehetővé teszi az utazás lemondását anélkül, hogy jelentős anyagi veszteséggel kellene szembenéznie.

- Fakultatív programok: Választhatja a széleskörű kínálatunkban található fakultatív programokat, hogy még többet láthasson és tapasztalhasson meg az utazás során.

- Italcsomag: Frissítő italokkal gazdagítjuk utazását, amelyek segítenek a nap folyamán hidratáltan maradni és az esti pihenőidőben is kellemesen kikapcsolódni.

- Internet hozzáférés: Lehetőséget biztosítunk az internethez való hozzáférésre, hogy mindig kapcsolatban maradhasson szeretteivel és friss híreket kaphasson a világ minden tájáról.

​Fontos további információk az utazással kapcsolatban:

Pótágyas kabinok foglalása: Pótágyas kabinjaink foglalása lekérésre történik, melyeket a visszaigazolást követően vehetnek igénybe. Kérjük, jelezze igényét időben, hogy garantálni tudjuk a kívánt szállást.

​Fontos tudnivalók és feltételek az utazással kapcsolatban:

Csoport létszám: A meghirdetett csoport minimum létszáma 20 fő, míg a kirándulások esetében a minimum létszám 10 fő. Kérjük, vegye figyelembe ezeket a számokat az utazás tervezésekor.

Program változás: Fenntartjuk a jogot a program sorrendjének megváltoztatására. A tengeri hajóutak esetében a hajótársaság is fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - eltérjen a meghirdetett kikötési útvonaltervtől, ha az indokolt.

​Kiegészítő információk és részletek az utazásról:

- Fakultatív programok: A fakultatív programok árairól honlapunkon található részletes információ. A részvétel esetleges feltételeiről pedig munkatársainknál tud tájékozódni.

- Teljes ellátás a hajón: A hajón biztosított teljes ellátás korlátozott italfogyasztást jelent, ami magában foglalja a víz- és kávéfogyasztást az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, továbbá gyümölcsleveket kínálunk a reggeli ideje alatt.

Őszi mediterrán álomutazás: Fedezd fel az MSC World Europa varázslatát magyar idegenvezetővel" 🍂🌊🚢🇭🇺👨‍✈️

🗓️ 2024. Szeptember 14-22. 🍁📆

🌍✨ Örömmel hívjuk meg Önt egy felejthetetlen kalandra! 💌

Képzelje el, hogy romantikus sétát tesz párjával a Colosseum 🏛️ lenyűgöző környezetében, vagy családjával együtt megismeri az athéni Parthenon 🏺 titkait. Talán barátaival együtt gyönyörködik a Sagrada Família 🏰 lenyűgöző építészetében Barcelonában. Az MSC Földközi-tengeri hajóútjain 🚢 olyan emlékezetes pillanatok várnak Önre, amelyek örökre megmaradnak!

Ismerje meg a világ legvarázslatosabb helyszíneit, például Spanyolországot 🇪🇸, Olaszországot 🇮🇹, Franciaországot 🇫🇷 és Görögországot 🇬🇷, valamint számos egyéb csodás országot a Földközi-tenger mentén. Kalandok 🌄, kulturális élmények 🎭 és ízorgia 🍷 várják. Akár az athéni Akropolisz, a római Trevi-kút vagy a marseille-i gasztronómia az, ami érdekli, garantáltan maradandó élményekkel tér haza.

Most pedig, speciális ajánlatunkkal még többet takaríthat meg! 💰 Ha legalább 90 nappal az utazás kezdete előtt foglal, 19 900 Ft kedvezményt adunk! 💸 Ráadásul, ha a teljes összeget egyben kifizeti foglaláskor, további 5% kedvezményt kap az utazás díjából. És ne feledje, árfolyamgarancia ajánlatunkkal 📈 nem kell az euróárfolyam változásai miatt aggódnia.

Van kérdése? 🤔 Munkatársaink 🙋‍♂️🙋‍♀️ készséggel állnak rendelkezésére, hogy tájékoztassák az akció részleteiről. Ne szalassza el ezt a csodálatos lehetőséget, foglalja le most álomutazását és élvezze a különleges ajánlatokat! 🌍🚢🎉

Válasszon kabin kategóriát | kétágyas elhelyezés esetén
Egyágyas elhelyezést választok
Garanciális kabinokra vonatkozó tájékoztatás
Választható italcsomag
Választható népszerű internet csomagok
Választható kirándulás magyar idegenvezetővel
Válassz ki felszállási helyét
bottom of page