top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

A golfozás legjavát a hajókázás legjavával!

Nyaralásaink lényege az egyedi és gazdagító élmények, és ez a golfozással való kombináció tökéletesen megfelel ennek az elképzelésnek. Annak érdekében, hogy elérjük célunkat, hogy a golf világának referenciacégévé váljunk, egy különleges, eddig soha nem látott kezdeményezéssel álltunk elő.

Mi leszünk a 2023-as Ryder Kupa, a világ legfontosabb csapat golfversenyének "hivatalos hajózási társasága", amelyet először rendeznek meg Olaszországban.


Ennek a fontos partnerségnek az eredménye a "Cruise & Golf" csomag: egy új hajózási formula, amely lehetővé teszi a vendégek számára, hogy a Földközi-tenger legszebb golfklubjaiban játsszanak, miközben egyidejűleg a Costa Smeralda zászlóshajónkon nyaralnak.


Az új "Cruise & Golf" formula lehetővé teszi, hogy a flotta leginnovatívabb hajójának fedélzetén a Costa hajóutazás pihenésével és szórakozásával kombinálja az egyedülálló golfozás élményét: Costa Smeralda.


A "Cruise & Golf" foglalásával a golf szerelmesei lehetőséget kapnak arra, hogy a hajó által a meglátogatott úti célokban való megállások során Olaszország, Franciaország és Spanyolország legszebb klubjaiban játszhassanak. Eközben a velük nyaraló családok élvezhetik a fedélzeti létesítményeket, vagy felfedezhetik a gyönyörű helyszíneket a társaság által szervezett kirándulásokon.


A Costa Cruises "Cruise & Golf" formulája igazán gondtalan élményt nyújt az egész családnak.


A golfozók és családjaik élvezhetik a Costa Smeralda kivételes éttermi kínálatát - beleértve az Archipelago éttermet, ahol három élesséf, Bruno Barbieri, Hélène Darroze és Ángel León által a Costa számára összeállított menüt kínálnak -, és kipróbálhatják a kiválasztott kezelések és szolgáltatások széles választékát a fedélzeten található "Solemio" spa és szépségszalonban.


A Costa Cruises új "Cruise & Golf" ajánlata 2022 májusától lesz elérhető a Costa Smeralda egyhetes hajóútjain a Földközi-tenger nyugati részén, Savona, Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo, Civitavecchia/Róma érintésével.

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page