top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

A Norwegian bemutatt a 2023-as és 2024-es nyári és téli szezon új hajóútjait

A Norwegian izgalmas új szezonban kínálja eladásra a hajóútjait! Bemutatjuk új és izgalmas 2023-as és 2024-es hajóútjainkat, amelyeken hihetetlen kikötők és úti célok várják Önt, hogy felfedezze - vagy újra felfedezze. Az eddigi legtöbb eladásra megnyitott útvonalunkkal és az új alaszkai, japán és karibi kikötőkkel rengeteg új helyet fedezhet fel és új emlékeket szerezhet.

Találja meg a saját paradicsomát a Karib-tenger érintetlen strandjain. Legyen tanúja varázslatos naplementéknek a Földközi-tengeren, vagy túrázzon fel a fenséges gleccserekre Alaszkában. Akár szigeteket ugrik át, akár óceánokat szel át, jöjjön díjnyertes flottánk fedélzetére, és élje át a Norwegian által összeállított, lenyűgöző nyaralást.


Készen áll a tervezésre? Fedezze fel a 2023-as és 2024-es új NCL hajóutakat, kérje a digitális NCL katalógust emailben: hello@cruiseplus.hu.

25 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page