top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Bevezetés


Akár csak kíváncsi, akár már lefoglalt nálunk egy hajóutat, és szeretne többet megtudni, itt minden szükséges információt megtalál.


Tervezi, hogy hamarosan velünk hajózik? Kattintson ide, és tudjon meg többet a továbbfejlesztett egészségügyi és biztonsági intézkedéseinkről és az új, még biztonságosabb fedélzeti élményeinkről.


Az MSC Cruises-nál az a küldetésünk, hogy mindent megtegyünk azért, hogy nyaralása a lehető legpihentetőbb legyen a foglalástól a hajóról való leszállásig.


Az MSC Cruises-nál az utazás a cél.


Monfalcone, Olaszország

Általános szállítási feltételek


A jelen Fuvarozási Feltételek az Utas és a Fuvarozó közötti kapcsolatot, felelősséget és kötelezettségeket szabályozó feltételeket határozzák meg, és a FELEKET KÖTELEZŐEK. Az Utas egy Szervezővel kötött Utazási szerződést, és ezek a feltételek beépültek az Utasnak a Szervezővel kötött szerződésébe. Ezek a szállítási feltételek akkor is érvényesek, ha a hajót úszó szállodaként használják, függetlenül attól, hogy van-e útvonalszerződés, és van-e fuvarozás vagy sem.


Önnek gondosan el kell olvasnia ezeket a szállítási feltételeket, amelyek meghatározzák az Ön jogait, felelősségét és a Fuvarozóval, annak alkalmazottaival és/vagy ügynökeivel szembeni igényérvényesítés korlátait. A Fuvarozó felelőssége a 22. és 23. pontban meghatározottak szerint korlátozott.Egészségügyi és orvosi követelmények


A fogyatékkal élő és a csökkent mozgásképességű Vendégeket a Foglalási feltételek tartalmazzák.


Minden olyan Vendéget, akinek az utazásra való alkalmasságát befolyásoló állapota vagy egyéb különleges igénye van, arra kérünk, hogy a foglaláskor a megfelelő űrlap kitöltésével adjon meg minden adatot, és kérhetjük, hogy orvosi igazolást nyújtson be. A Társaság biztonsági okokból visszautasíthatja a foglalást vagy a szállítást minden olyan vendég esetében, akit utazásra alkalmatlannak ítélnek, vagy akinek az állapota veszélyt jelenthet önmagára, a hajóra, a repülőgépre és/vagy a többi vendégre.


Minden különleges szállítási és/vagy szállás- és/vagy segítségnyújtási igényt a foglaláskor kell közölni, és a rendelkezésre állás függvénye.


A hajók nem rendelkeznek speciális helyiségekkel, berendezésekkel vagy orvosi segítséggel.


A várandós nőknek a foglaláskor orvosi igazolást kell bemutatniuk, amely igazolja a terhesség hetét és azt, hogy a hajóút idejére és a tényleges útvonalra alkalmasak a hajó fedélzetén utazni. Az MSC Cruises nem fogadhat el foglalást olyan Vendégtől, illetve nem szállíthat olyan Vendéget, aki a hajóút végére 24 hetes vagy annál nagyobb terhes lesz. Az MSC Cruises nem vállal felelősséget a Vendég állapotából eredő következményekért, függetlenül attól, hogy az nyilvánvaló-e vagy sem.


Nem jár visszatérítés vagy kártérítés olyan Vendégnek, aki saját állapota miatt nem tudja megkezdeni vagy folytatni az utazást.

 

Mit viseljünk a fedélzeten


Kérjük, gondoskodjon arról, hogy a hajóút során a különböző tevékenységekhez, például a partikhoz, vacsorákhoz, sportoláshoz és kirándulásokhoz megfelelő ruházatot csomagoljon.


- Nappali öltözet: Nappali öltözetként alkalmi ruházat ajánlott. A rövidnadrág és a póló megengedett.

- Esti öltözet: esti ruházatnak egy elegánsabb megjelenés ajánlott, amikor a főéttermekben és a speciális éttermekben vacsorázik, valamint a színházban, a bárokban és a társalgókban élvezheti a szórakozást. Galléros ing, szabott nadrág vagy rövidnadrág, szoknya és ruha ajánlott. Hűvösebb estéken és a hajó légkondicionált nyilvános helyiségeiben a réteges öltözködés és egy könnyű kabát vagy pulóver ajánlott.

- Gálaest: A gálaesten öltözzön úgy, hogy lenyűgözzön! Akár szmokingot, öltönyt és nyakkendőt, estélyi ruhát vagy koktélruhát jelent, akár a legjobb farmert és pólót, az öltözékének meg kell felelnie az elegancia szintjének. Az egyetlen dolog, amire szükség van, az a mosolyod.

- Öltözködési korlátozások: a fedélzeti személyzet tagjai, beleértve az éttermi hostesseket és a vezetőséget, különleges korlátozásokat érvényesíthetnek. A fürdőruha semmilyen esetben sem megengedett a hivatalos étkezési helyeken semmilyen étkezés során, beleértve a reggelit és az ebédet is. A rövidnadrág, a szandál és a páncélos topok nem engedélyezettek az esti étkezéseken. Wear vagy Gala esti viselet a főétkezdékben, a Specialty éttermekben vagy az MSC Yacht Clubban. A Gálaestre nem megengedett a pólók viselése. A büfék előtt kifüggesztett öltözködési szabályokat be kell tartani.

- A hajón különböző nappali és esti tematikus partikat szervezünk. A Flower Glory Partyra érdemes 60-as és 70-es évekbeli virágos ruhákat hozni, a White Partyra fehér ruhát, az MSC Little Italy szórakoztató rendezvényünkre pedig valami zöld-fehér-pirosat.

- A sport szerelmesei számára a tornacipő és az edzőruha elengedhetetlen kellék a legmodernebb edzőtermünk használatához, valamint a jóga- és tánctanfolyamokon való részvételhez, ahol van ilyen.

- Javasoljuk továbbá, hogy vigyen magával egy pulóvert vagy sálat, hogy a hajó légkondicionált belseje és a fedélzeti területek közötti hőmérséklet-változással megbirkózzon.

- A part menti kirándulásokhoz, amelyek vallási helyszínek látogatását is magukban foglalhatják, megfelelő ruházatot javasolunk (térdet és vállat takaró, nem mélyen dekoltált felső).


- A Svalbard-szigetek és a sarkvidéki területek felé tartó hajóutak esetében kérjük, gondoskodjon megfelelő sarkvidéki ruházatról.

 

Szállodai szolgáltatási díj


A hajóút során az egész hajón találkozhat a személyzettel, akik kiváló kiszolgálásban részesítik Önt. Őket ugyanennyi személyzet és legénység támogatja, akik a színfalak mögött keményen dolgoznak azért, hogy Ön minden pillanatot élvezzen a fedélzeten.


2021. április 1-től - a 2021-22-es téli indulásokra vonatkozó minden új foglalás esetén - a Hotel Service Charge a teljes ár szerves részeként kötelezővé válik.


A Hotel Service Charge nem vonatkozik a hajóút indulásakor 2 év alatti gyermekekre.

 

Feszültség


Az elektromos áramellátás minden hajón 110/220 V-os feszültséggel történik a kabinban. A vendégek az információs irodában igényelhetnek konnektoradaptert.


Felhívjuk figyelmét, hogy a fedélzeten nem használhatók hőtermelő eszközök (pl. elektromos vízforraló, cumisüveg-melegítő csecsemőknek, elektromos takaró stb.).

 

Állatok


Az elismert segítő kutyák kivételével a fedélzeten állatok nem tartózkodhatnak.


A segítő kutyák fedélzetre szállítása minden esetben a társaság jóváhagyásától függ, és azt a Vendégnek a foglaláskor kérnie kell.

 

Dohányzási szabályzat


A globális szabványoknak megfelelően a dohányzóhelyek száma a fedélzeten kevesebb, mint a nemdohányzóhelyeké, és ezeket táblák és hamutartók jelzik. A dohányzás (beleértve az e-cigarettát is) tilos a kabinokban, a kabinok erkélyein és mindenhol, ahol ezt nem jelzik kifejezetten a feliratok és a hamutartók.


A Társaság fenntartja a jogot, hogy díjat szedjen, ha az utasokat a hajó nem kijelölt területein dohányzáson érik. A nem dohányzó területeken való ismételt dohányzás végső soron a hajóról való leszálláshoz vezethet.

Emlékeztetjük Önöket, hogy a cigarettacsikkek vagy bármi más dolog tengerbe dobása szigorúan tilos, mivel az komolyan veszélyeztetheti a tengeri biztonságot.

 

Szemetelés


Arra kérjük vendégeinket, hogy ne dobjanak semmit a tengerbe, és dolgozzanak velünk együtt a tenger, a tengeri élővilág és az ökoszisztéma védelmében.

405 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page