top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

AMIT A HAJÓÚT ELŐTT TUDNI KELL

Az MSC Cruises együttműködött a hatóságokkal minden olyan régióban és országban, ahol a hajók közlekednek, annak érdekében, hogy a protokollja megfeleljen az előírt egészségügyi és biztonsági intézkedéseknek, illetve meghaladja azokat. Az alábbi részletek változhatnak.Mielőtt lefoglalja hajóútját, kérjük, ellenőrizze ITT, hogy a lakóhelye szerinti országnak megfelelően jogosult-e a hajóra szállni. A Covid-19 világjárvány miatt nemzetközi utazási korlátozások lehetnek a hajóút célállomásától és az Ön lakóhelye szerinti országtól függően.


Az alábbi követelmények a jelenlegi és a következő hajóutakra érvényesek (az egészségügyi és biztonsági intézkedések változhatnak, és a világjárvány alakulásának megfelelően módosulnak).


Ön már lefoglalta következő MSC hajóútját? Itt megteheti!

115 megtekintés0 hozzászólás
Post: Blog2_Post
bottom of page