top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

​Az időtlen szépség leleplezése

Frissítve: 2022. febr. 15.

Hajózzon a Vörös-tenger meleg vizein, és fedezze fel az UNESCO világörökségi helyszíneket, kulturális nevezetességeket és egzotikus úti célokat a történelem és a modernitás keverékét ötvöző, vibráló Dzsiddából, a kiindulópontunkból.

Fedezze fel a King Abdullah Economic Cityt (KAEC), amely a kapu Medina, az iszlám két legszentebb városának egyikének felfedezésére - ez a legfontosabb célpont, ha Szaúd-Arábiába utazik.

 

Hűtse le magát Yanbu-ban, egy gyönyörű, sivataggal, érintetlen fehér homokos tengerparttal, magánstrandokkal és csodálatos búvárhelyekkel körülvett úti célban. Innen érje el AlUla történelmi helyszínét, a királyság kulturális remekművét, amely az ország csodálatos örökségének hiteles példája.

 

Legyen az első látogatók egyike az UNESCO Világörökség részét képező, lenyűgöző nabateus lelőhelyen, Hegrában, és merüljön el Szaúd-Arábia egyik legexkluzívabb és legtávolabbi helyszínén. Merüljön tovább az ősi nabateus civilizációban egy másik UNESCO Világörökségi helyszínnel: a kihagyhatatlan Petrával (Akaba), ahol megtapasztalhatja a jordániai sivatag egyedülálló hangulatát, amelyet közvetlenül a vibráló vörös, fehér és rózsaszín hegyekbe vájt.


Ön már lefoglalta következő MSC hajóútját? Itt megteheti!

65 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page