top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

C|KLUB 2022: UTAZÁS A TÖRTÉNELEMBEN ÉS A MÍTOSZOKBAN KÜLÖNLEGES VENDÉGEK ARTURO BRACHETTI, HÉLÈNE D

A Costa Diadema november 6-án indul Savonából a Szentföldre és Egyiptomba, a társaság hűségklubjának tagjai számára külön programmal.Genova, 2022. október 19. - A Costa Cruises bemutatja a C|Club 2022 hajóutat, egy egyedülálló nyaralási eseményt, amelynek programját kizárólag az olasz társaság hűségklubjának tagjai számára tervezték.


Egy olyan hajóút, amely már az útvonalától is különleges, november 6-án indul Savona-ból a Costa Diadema fedélzetén: két hét a Szentföldre, Jeruzsálem és Egyiptom felfedezésére, valamint Görögország, Málta, Spanyolország és Franciaország leglátványosabb úti céljaira. Utazás az időben és a történelemben, a népszerű mítoszokon, legendákon, hagyományokon és helyi kultúrákon keresztül: a fáraóktól Sába királynőjén és Salamon királyon át Minósz mítoszáig, a görög istenekig és a máltai templomos lovagokig.


A C|Club 2022 hajóút fedélzeti programjában három különleges vendég, Arturo Brachetti, Hélène Darroze és Ángel León is részt vesz.


Arturo Brachetti olasz művész, híres és elismert az egész világon, élő legendának számít. a transzformizmus legendás művészeként tartják számon. A Guinness Rekordok Könyve a világ leggyorsabb transzformátoraként tartja számon, aki képes volt egy szempillantás alatt átváltoztatni a karaktereket. Galériájában több mint 400 figura található. Közülük a pályafutása során többek között megkapta a Molière-díjat (FR) és a Laurence Olivier-díjat. (UK). 2014-ben Giorgio Napolitano, az Olasz Köztársaság elnöke az Olasz Köztársasági Érdemrend parancsnokává nevezte ki. Köztársasági Díjjal tüntette ki. A Costa Diadema hajóút során Arturo Brachetti kizárólag a klubtagok számára lép fel a következő helyszíneken a világ minden tájáról származó karakterek galériájában, egy fantasztikus utazás keretében.


Hélène Darroze és Ángel León két nemzetközileg elismert csúcsszakács, akik Bruno Barbierivel együtt a Costa Crociere gasztronómiai kiválóságát jelzik. A francia séf a C|Club tagjaival két helyen találkozik majd eseményen (a beszállás szerinti kikötőtől függően): az elsőn beszélni fog a karrierjéről és a főzési filozófiájáról; a második egy igazi showfőzés lesz, bevonva a közönséget. Ugyanilyen érdekes lesz az Ángel Leónnal tartott esemény (a kikötő függvényében), ahol bemutatja az általa készített innovatív "tengeri konyha" koncepciójának bemutatásával és egy bemutatóval, amelyben felhasználja néhány különleges és különleges ételét. különleges és szokatlan alapanyagokból állítja össze kreációit.


Szintén a gasztronómiai témában egy másik kihagyhatatlan esemény lesz a "sztárok" vacsora, amelyen három Hélène Darroze, Ángel León és Bruno Barbieri által dedikált menük közül lehet választani. ahol első alkalommal gyűjtik össze a legjobb "úti cél ételeket", azaz a három séf által készített, a desztinációk hagyományait és ízeit tolmácsoló ételeket.


De ez még nem minden. A programban zenei előadások is szerepelnek - például az ABBA leghíresebb cover bandája, a "THE SHOW", amely az Abba előtt tiszteleg -, tematikus partik és számos meglepetés a tagok számára.


Az útvonalban szereplő úti célok (Nápoly, Catania, Heraklion, Haifa, Port Said, Alexandria, Valletta, Barcelona, Marseille) felejthetetlen élményekkel való legjobb felfedezése érdekében a vendégek választhatnak a következők közül. szervezett kirándulások széles skálájából választhatnak, amelyek közül néhányat kifejezetten a klubos hajóútra állítottak össze. Például a jeruzsálemi túra, e hihetetlen város legmisztikusabb helyein keresztül; a kairói túra, hogy az Egyiptomi Múzeumban újra átéljük az 5000 évvel ezelőtti Egyiptomot, Kheopsz, Khephrén és Mükerinosz piramisait; az ókori Egyiptom szent helyei közötti túra, a gízai piramisoktól a Szfinxig; Máltán egy kirándulás, amely a "Kék barlang" és "Marsaxlokk", egy tipikus halászfalu megtekintését foglalja magában.


A Costa Diadema fedélzetén a C|Club 2022 hajóútra még mindig lehet foglalni az utazási irodákban vagy a következő elérhetőségeken keresztül a társaság weboldalán keresztül. A csak tagoknak szóló programban való részvételhez egyszerűen csak csatlakozzon a C|Clubhoz, mielőtt a a foglalás előtt. Emellett a C|Club 2023-as hajóútja is eladó: 2023. június 25-én indul a Costa Diadica fedélzetén. Costa Favolosa fedélzetén, a norvég fjordok felfedezésére.


A Costa hűségklubját áprilisban átalakították, hogy a tagoknak egyre exkluzívabb élményeket és előnyöket kínáljon. A struktúra 5 különböző szintre épül: Kék (a klub azok számára, akik még soha nem utaztak hajóúton); Bronz (1-től 5000 pontig); Ezüst (5 001-től 30 000 pontig); Arany (30 001-től 140 000 pontig); és Platina (140 001-től), egy új és exkluzív szint, amelyhez a világon csak néhány embernek adatik meg a kiváltság, hogy tagja legyen. A klubtagok előnyei a Costa-élmény minden szakaszára kiterjednek. Például a foglaláskor számos hajóútra akár 20%-os kedvezményt is kapnak; a hajózás előtt a My Explorations kirándulócsomag megvásárlásával további 25%-os kedvezményt kapnak további túrák vásárlásakor; a fedélzeten a tagok akár 50%-os kedvezményt is élvezhetnek különböző termékekre és szolgáltatásokra; hazatérve pedig a tagok 10%-os kedvezményt élvezhetnek a következő hajóútjuk vásárlásakor.


Forrás: https://www.costapresscenter.com/costa/profile-portals/press/index.php#/home

23 megtekintés0 hozzászólás
Post: Blog2_Post
bottom of page