top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Családi nyaralás

Frissítve: 2022. okt. 30.

Az MSC családi hajóutakat úgy tervezték, hogy a szülők és a gyerekek együtt szórakozhassanak és külön-külön is minőségi időt tölthessenek el. Ezért is vagyunk büszkék arra, hogy olyan cégként szereztünk hírnevet, amely tudja, hogyan kell a legjobb körutazásokat létrehozni a gyerekek számára.


Ma is ezt a hírnevet öregbítjük azzal, hogy kiemelt figyelmet fordítunk a gyerekek, tizenévesek, tinik és szüleik igényeire: foglaljon tehát hajóutat, és merüljön el a felfedezések világában!ÉPÍTSD MEG A SAJÁT MSC HAJÓDAT

Próbáld ki, hogyan építheted meg saját MSC hajódat, és oszd meg velünk alkotásaidat!


Építsd meg a saját MSC tengerjáró hajódat otthonod kényelméből a Legónak köszönhetően. Töltsd fel és oszd meg velünk legjobb felvételeidet az Instagramon a @msccruisesofficial taggel és a #AWorldOfDiscovery használatával.


Családi kirándulások


Fedezze fel az egyes úti célokat gyermekeivel a családoknak megfelelő ritmusban, a Family Fun kirándulásainknak köszönhetően. Tehetséges, képzett helyi idegenvezetők vezetésével, akik állandó kapcsolatban állnak a hajóval, ezek az Ön útlevelét jelentik új kultúrákhoz, történelmi emlékekhez, természeti szépséghez és még sok máshoz.


Ráadásul a gyerekek kedvezményes áron jutnak hozzá a parti kirándulásokhoz!

- A 2 éves és annál fiatalabb csecsemőket és kisgyermekeket ingyen szállítják.

- A 3 és 13 év közötti gyermekek akár 30%-os kedvezményt kapnak a felnőtt árhoz képest.

Családi étkezés


Élvezze a kulináris felfedezőutat gyermekeivel egy MSC hajóúton: a nemzetközi ételek és etnikai specialitások sokasága az egész családot megörvendezteti a világ minden tájáról származó ízekkel.


A kiváló minőségű nemzetközi konyha folyamatosan változó menüit, köztük a díjnyertes séfek jellegzetes ételeit, hajóink fő éttermeiben találja. Ha inkább egy kötetlen étkezést szeretne, a büfék a nap 20 órájában nyitva tartanak.

Ha úgy érzi, hogy valami mással szeretné kényeztetni magát vagy családját, a flottánkban található specialitás éttermek tálcán kínálják a világot, a kiváló szusitól és ázsiai finomságoktól kezdve a zamatos steakeken át a francia kedvencekig és még sok másig. Olyan híres partnerek édes finomságaiból is válogathat, mint a Venchi csokoládé és a Jean-Philippe Maury.

Természetesen a vegetáriánus és gluténmentes diétákról és számos egyéb igényről is gondoskodunk. Minden hajónkon külön gyermekmenüt kínálunk a gyermekek számára, amely a népszerű mediterrán és nemzetközi klasszikusok széles választékából áll. Még alkoholmentes italcsomagot is kínálunk a gyermekek számára.

Ha gyermekei új barátaikkal szeretnének együtt enni, ifjúsági személyzetünk szívesen gondoskodik róluk. Ha egy élményekkel teli nap után kimerültek, választhatják, hogy az ételt a kabinjukba szállítják.

A főéttermekben és a büfében elfogyasztott ételeket a hajóút ára tartalmazza.


Gyermekklubok és családi tevékenységek


Fedezze fel a fedélzeti szórakozási lehetőségeinket: mindig van annyi tennivaló, hogy a gyerekek soha nem fognak unatkozni! Egy MSC körutazás az egész család számára élményt jelent, amelyet együtt élvezhet a biztonságos, szórakoztató környezetben, sétahajóinkon.


Egy MSC hajóúton a tevékenységek széles skáláját találjátok mind a külön erre a célra kialakított gyerekklubjainkban, mind a hajóinkon, a sportversenyektől kezdve a vetélkedőkön át a különleges Doremi családi diszkóig.

A medencében való pihenés vagy az aquaparkban való csobbanás örömeitől kezdve a pörgős vízicsúszdázás izgalmáig, a családi szórakozás a napon sosincs messze.

Egyes hajókon extra adrenalinlöketet kínál a kötélpályán** való csúszás, a teljes méretű MSC Formula Racer vezetése vagy a teljesen magával ragadó VR-élmény, nem is beszélve az interaktív XD mozi és a csodálatos Videojáték-szoba multiszenzoros élményéről.

Elviheti a gyerekeket egy Broadway-stílusú színházi előadásraMinden hajóút során egyszer tartunk egy különleges szórakoztató eseményt, a LEGO® Experience On Board*-t: egy egész napot a szórakoztató LEGO-tevékenységeknek szentelünk az egész család számára.

*Elérhető: az összes MSC hajón


**A Zip Line a következő hónapokban átmenetileg nem lesz elérhető hajóink fedélzetén a körutazások alkalmával.


Csecsemők és kisgyermekek szolgáltatásai


Babaklubok - az egész család számára közös szórakozást nyújtó tevékenységek mellett minden hajónkon van Babaklub, amely külön erre a célra kialakított tevékenységekkel és létesítményekkel rendelkezik.

Életkor: 0 - 2


MSC Baby Care Service - az MSC gondolt az anyukákra és apukákra is, így lehetőséget kínál arra, hogy gyermekeit a Mini Clubban tegye le, ahol szakképzett és elkötelezett személyzet vigyáz rájuk, akik hagyják őket játszani.

Életkor: 1 - 3


MSC és a Chicco - hajóinkon a legmodernebb, szórakoztató és oktató játékokat találja, amelyeket az Osservatorio Chicco, Babakutató Központ választotta ki az Ön számára.


Orvosi központ - az MSC Cruises flotta minden hajója rendelkezik jól felszerelt, modern orvosi központtal a fedélzeten. Az Orvosi Központban teljes körűen képzett személyzet dolgozik, és 24/7 gyermekgyógyászati telemedicinális szakorvosi támogatásban részesül. A fedélzeten vény nélkül kapható gyógyszerek megvásárolhatók.


24 órás szobaszerviz - minden éttermünk és 24 órás kabinszervizünk készséggel és örömmel áll a rendelkezésére, biztosítva, hogy igény szerint gyorsan etethesse gyermekét, az ő és az Ön kényelme érdekében.


Baba mosodai szolgáltatás - egyedülálló új bébi mosodai szolgáltatásunk a baba- és kisgyermekruhákat minden mástól elkülönítve mossa, speciális gépet, programot és mosószereket használ, hogy akár 30°C-os hőmérsékleten is tisztítson és fertőtlenítsen. Gyermekei ruháit az Ön kabinjában vesszük át, és másnap tisztán, biztonságosan és sterilizáltan szállítjuk Önnek: ideális a bőrük védelmére. A kabinjában minden részletet megtalál, valamint egy biológiailag lebomló papír szennyestasakot és egy kitöltendő szolgáltatási kupont.

Életkor: 0-6 év


Szülői idő


Lazítson, dőljön hátra, lazítson vagy öltözzön fel, és hozza ki a legtöbbet minden csodálatos pillanatból. Amíg gyermekei az MSC Cruises védelmező világában biztonságban töltik életüket, addig ön szabadon élvezheti mindazokat a dolgokat, amelyekre otthon sosincs ideje.


Lazítson egy érzéki masszázzsal az autentikus balinéz MSC Aurea Spa-ban, vagy eddzen az edzőteremben.


Válassza ki a szórakozási lehetőséget: kényeztetheti magát egy kis vásárlással, kortyolhat egy koktélt, vagy tölthet el egy csillogó estét a fedélzeti kaszinóban.


Élvezze a romantikus vacsorát kettesben, miközben a tengerre nyíló kilátásban gyönyörködik.


Fedezze fel az MSC Cruises gyönyörű úti céljait egy külön erre a célra szervezett kirándulással.


Lego élmény


Minden hajóút során egyszer tartunk egy különleges szórakoztató eseményt, a LEGO® Experience On Board-t: egy egész napot a szórakoztató LEGO-tevékenységeknek szentelünk az egész család számára. Ennek a különleges tevékenységnek köszönhetően a gyerekek órákon át építkezhetnek és alkothatnak, amit csak akarnak!

58 megtekintés0 hozzászólás
Post: Blog2_Post
bottom of page