top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Egy nap a fedélzeten

Élj minden napot pontosan úgy, ahogy neked tetszik

A fedélzeten töltött napok lehetnek olyan lazák és spontánok, vagy olyan strukturáltak, amilyennek csak szeretné. Néhány utazó későn ébred, az ágyban reggelizik, és hagyja, hogy a nap a nap és a tenger ritmusára alakuljon, a medence mellett heverészve vagy egy félreeső fedélzet árnyékában olvasgatva. Mások előre megtervezik a nap eseményeit, és hajnalban kelnek, hogy kihasználhassák a fedélzeten található számos tervezett tevékenységet és gazdag felszereltséget. Mi a változatosságon dolgozunk, hogy Ön játszhasson a választékkal, és minden napot a maga módján élhessen.

Kezdje a napot

A reggelit teljes pompájában reggel 7 és 10 óra között szolgálják fel, vagy a szobaszervizt hívva kontinentális reggelit kaphat a kabinjába.


Nézze meg a látnivalókat, ahogyan szeretné

Szakértőink által összeállított kirándulásaink biztosítják, hogy a legtöbbet hozhassa ki az utazásból, hiszen hatalmas választékot kínálunk, hogy a parton úgy fedezhesse fel a látnivalókat, ahogyan ön szeretné. Csatlakozzon hozzánk egész napos túrákon, félnapos kirándulásokon vagy rövid, mindössze néhány órás kirándulásokon, és fedezze fel az Ön által választott művészeti és építészeti, régészeti és kalandos, vásárlási vagy városnézési lehetőségeket. Ráadásul nem csak vezetett túrákat és városlátogatásokat kínálunk, hanem a kalandos tevékenységek óriási választékát is, beleértve a búvárkodást, a sznorkelezést, a terepjárós szafarikat, a sivatagi túrákat, a gleccsertúrákat és a tevegeléseket. Emellett művészeti műtermek és botanikus kertek, múzeumok és galériák, helyi falvak és globális nevezetességek látogatására is lehetőség nyílik. Minden egyes kikötői látogatását felejthetetlen felfedezőútra viszik.


Reggeli tevékenységek

Mindegyik dizájner hajónk a lehetőségek széles skáláját kínálja, így minden reggel a hangulatához igazíthatja, hogy könnyedén vagy egyszerűen belevágjon a napba. Lustálkodjon a nyugodt napozóteraszokon vagy merüljön el a medencékben (csak felnőtteknek és csak gyerekeknek), válasszon egy szelíd bowling-meccset vagy egy teljes edzést az edzőteremben, egy laza minigolf-kört, vagy egy nagyszabású szórakozást a játékteremben és a 4D moziban. Böngésszen a könyvtárban vagy internetezzen az internetkávézóban. Vagy kényeztesse magát egy fenséges kényeztető masszázzsal az MSC Aurea Spa-ban. Vagy tegye a pillanatot társasági élménnyé, csatlakozzon a számos csoportos játék és általános tevékenység egyikéhez, amelyek ingyenesek és mindenki számára nyitottak.


Déli étkezés

Az ebédet négy különböző fedélzeti étteremben szolgálják fel, a hajótól és a földrajzi elhelyezkedéstől függően kissé eltérő időpontokban, de mindig teljes körű lehetőséget kínálnak a nyugodt, minden pillanatot kiélvezni engedő élményre. Kényeztesse ízlelőbimbóit frissen elkészített mediterrán ételekkel vagy a világ minden tájáról származó autentikus ínyencségekkel, amelyeket a specialitás éttermeinkben szolgálnak fel. Tegye az ízleteset életmóddá.


Délutáni tevékenységek

Sétáljon ebéd után a fedélzeten, vagy vásároljon ünnepi ajándékot az elegáns butikok vagy kézműves standok egyikében. Vegye fel a ritmust egy tenisz- vagy tollaslabda-játékkal. Legyen kreatív egy művészeti és kézműves órán, vagy adjon testének a megérdemelt ápolást a szépségszalonban. Próbáljon szerencsét a kaszinóban, vagy csak pihenjen egy tea mellett a fedélzeti kávézók egyikében, nézze a világot, és beszélgessen új barátaival.


Gyermekek és tizenévesek

Gyermek- és tinédzser klubjainkban a fiatalabb utazók ugyanolyan jól érzik magukat, mint a felnőttek, saját, különleges tevékenységekkel, külön erre a célra kialakított létesítményekkel és olyan innovatív szolgáltatásokkal, mint a Fun Time Vacsorák és a Kids Around the Clock, amelyek az egész családot mosolyra fakasztják. Tudjon meg többet.


Esti étkezés

Ahogy a nappal az éjszakába fordul, fedezze fel a mesterszakácsok frissen főzött kreációit az ínyenc étkezések világkörüli turnéján, a mediterrán fúziós konyhától az ázsiai finomságokon át a francia bisztró gasztronómiáig, az autentikus nápolyi pizzákig, a fűszeres tex-mex kedvencekig és még sok másig, a hajóválasztástól függően. Akár korán vacsorázik, hogy megnézzen egy előadást, akár késő estig elidőzik a barátaival, minden étkezés emlékezetes lesz.


Az éjszakába

Az esték a művészet és a szórakozás világába vezetnek - kabaré és tánc, színház, zene és látványos előadások. Táncolja át az éjszakát elbűvölő társalgóinkban, vagy csatlakozzon a tömeghez a diszkó táncparketten. Nagy a móka és nyitva tartás a hajnali órákig, és mielőtt észbe kapna, már a holnapot köszönti.

156 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page