top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

ÉLVEZZE A KÍSÉRTETIES HAJÓKIRÁNDULÁST HALLOWEENI AJÁNLATAINKKAL

Idén halloweenkor olyan finomságokat hozunk, amelyeket nem hagyhatsz ki! Használja ki halloweeni ajánlatainkat, és foglalja le következő téli hajóútját... ijesztően ellenállhatatlan áron!


https://hajout-kereso.cruiseplus.hu/Válasszon a kihagyhatatlan útvonalak közül, és tegye próbára... izgalmait októberi, novemberi és decemberi körutazásainkkal! A varázslatos dekorációktól kezdve az üvöltő menükig és tevékenységekig, hagyja, hogy a fedélzeten lévő fa-boo-lous legénységből álló csapataink elvarázsolják idén Halloweenkor.Készen állunk arra, hogy minden korosztály számára kísérteties, halloweeni témájú programokkal ijesztgessünk, beleértve a hátborzongató felvonulásokat és partikat, kísérteties jelmezversenyeket, művészeti és kézműves foglalkozásokat, valamint félelmetesen trükkös vetélkedőket és játékokat.A gyerekeket rengeteg családi szórakozás és dekoráció várja, a kifejezetten az ijesztgetéshez túlságosan aranyosaknak tervezett szórakoztató programmal, többek között játékshow-kkal, diszkókkal, az MSC Scary House nevű, csokit vagy csalást kínáló házzal, workshopokkal, kihívásokkal és még egy íróversennyel is.A tinédzserek számára is bőven van mit kínálni, Halloween éjszakai bulival, jelmez- és sminkversennyel.Gyere és csatlakozz a mókához... ha mersz! Élvezze a kísérteties Halloweent az MSC hajóútján.

24 megtekintés0 hozzászólás
Post: Blog2_Post
bottom of page