top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Élvezze a nyaralást teljes szabadságban

Az Ön hajóútja protokolloktól mentes

Végre újra szabadon utazhat: nem kell többé az oltási előírások vagy a beszállás előtti vizsgálatok miatt aggódnia! A következő hajóútjára az egyetlen felkészülés, amire szüksége lesz, hogy bepakolja a bőröndjét! A Földközi-tenger, a Karib-tenger, az Egyesült Arab Emírségek és Észak-Európa várja Önt egy teljes adag napsütéssel, tengerrel, történelemmel, természettel és szórakozással!


Minden korú, bármilyen immunizációs státuszú és bármilyen úti célra utazó vendég számára a továbbiakban nem lesz szükség semmilyen immunizációs követelményre vagy a beszállás előtti antigénvizsgálatra.


Kivételek a vendégek számára:

- Dél-amerikai körutazások

- óceántúli hajóutak (Dél-Amerikából a Földközi-tengerre)

- a világkörüli körutazások esetében

Ezekben az esetekben a vendégeknek az indulás előtt meg kell felelniük az e szakasz GYIK-jeiben feltüntetett követelményeknek.


A beszálláshoz már nem szükséges Covid-biztosítással rendelkezni. Az egyetlen kivétel a dohai (Katar) kikötőben történő beszállás, amelyhez a vendégeknek rendelkezniük kell biztosítással.


A beszállás előtt 14 nappal letöltheti beszállókártyáját, ha a MyCosta oldalon kitölti az egészségi állapotára vonatkozó egyszerű kérdőívet.


A sebészeti maszkok használata ajánlott, de már nem kötelező.


A Transoceanic és World Tour hajóutak esetében az utazás első hét napján továbbra is kötelező.


A Covid-19-es esetek kezelésével kapcsolatos részletes információkat a fedélzeten a pozitív Covid-esetekre vonatkozó GYIK szakaszban talál.

53 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page