top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Észak-Európa: Varázslatos hajóutak magyar idegenvezetővel

Milyen lenne megtapasztalni Észak-Európa legrejtettebb szépségeit, különleges városait és természetcsodáit, miközben minden egyes állomáson a magyar nyelv zengené körül Önt? Először is, képzeljük el azt a pillanatot, amikor a nap felszáll a horizonton, miközben a hajó végig siklik a hűsítő, tiszta északi vizeken.


Az észak csodái a tengeren keresztül

A kaland hívó szava Southamptonban, az Egyesült Királyságban kezdődik. Az MSC Észak-Európai hajóutak lehetőséget kínálnak arra, hogy megismerjük Európa varázslatos szépségeit. A Brit-szigetek, a Skandináv partvidék és a Balti államok rejtett csodáit fedezhetjük fel. Mindezt luxus hajókon, csodálatos kényelemben és persze az otthoni nyelv kíséretében.


Egy Sarkvidéki vagy Skandináv hajóút alatt Norvégiától kezdve Dánián és Svédországon át Izlandig juthatunk el. Mindegyik út egyedülálló kultúrával, történelmi és természeti kincsekkel csábít. Ahogyan a városok fényei között sétál, vagy a csendes fjordokon hajózik keresztül, az északi világ szépsége és sokszínűsége egy teljesen új oldalát tárja fel Önnek.


Városok, amelyek a történelem és modernitás keveredésében bontakoznak ki

Bárhol is járunk Észak-Európában, a városok egyedi varázsával találkozhatunk. Legyen szó Stockholmról, Bergenről vagy Osioról, mindenhol a történelem és a modernitás tökéletes ötvözete vár. Az Akershus erőd lenyűgöző látványa, a Frogner Park nyugodt sétánya vagy az Osloi Operaház avantgárd építészete mind-mind elvarázsolja a látogatót.


Az észak vadonja

És persze az északi természet. A norvég fjordok, melyek a világ leggyönyörűbb tájai közé tartoznak, vagy az észak-atlanti szigetek, mint a Svalbard, az igazi vadon szépségével csábítanak. A lenyűgöző fjordok, mint a Geirangerfjord és a Naerøyfjord, nem csak a természet rajongóinak kínálnak felejthetetlen élményt.


Hajóútajánlatok 2023-ra és 2024-re

A hajóutak széles választékát kínáljuk 2023-ra és 2024-re, beleértve az Egyesült Királyság és Norvégia MSC Virtuosa hajóútját, a NORVÉG-fjordok Costa Diadema hajóútját, az MSC EURIBIA hajóútját a NORVÉG-fjordokhoz és az IZLAND! MSC Preziosa hajóútat.


A kaland hívása

Összefoglalva, az észak-európai hajóutak nem csak a tájak, városok és kultúrák felfedezését kínálják. Egy olyan különleges utazásra hívják a résztvevőket, ahol az otthon melegségét, a magyar idegenvezetők kíséretét élvezhetik a világ egyik legkülönlegesebb helyszínén. Akár családi nyaralásként, akár párjával tett menekülésként választja, az Észak-Európai hajóutak felejthetetlen élményeket ígérnek.


Ne habozzon, csatlakozzon hozzánk ezen a csodálatos kalandon, és fedezze fel Európát egy új perspektívából! A részletes információkat és ajánlatainkat weboldalunkon találja.185 megtekintés0 hozzászólás
Post: Blog2_Post
bottom of page