top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Explora Journeys: Új fejezet a luxus óceáni utazásban

Foglalja le luxus óceáni utazását nálunk a https://www.explora.hajoutad.hu/ weboldalon.


Az EXPLORA I sikeres bemutatkozása után a márka folytatja az EXPLORA II és EXPLORA III építését, amelyek egy grandiózus 2,3 milliárd eurós beruházás részei, négy fényűző hajóból álló flottára.


Szeptember 6-án, Genovában, az MSC Group luxus életmód divíziójaként ismert Explora Journeys két jelentős tengeri eseményt ünnepelt. Ezek a mérföldkövek mindössze két hónappal azután következtek, hogy az EXPLORA I első útjára indult Monfalconeból, 2023. július 20-án.


A márka egyaránt megünnepelte az EXPLORA II vízrebocsátását és az EXPLORA III acélmetszésének kezdetét. Ezek az események a márka által megrendelt négy luxushajó második és harmadik tagjait jelentik.


Michael Ungerer, az Explora Journeys ügyvezető igazgatója, izgalmát fejezte ki: "A mai kettős esemény jelentős lépés missziónkban, hogy újradefiniáljuk az óceáni utazást a mai igényes luxusutazók számára. Az első vendégek, utazási tanácsadók és média rendkívül pozitív visszajelzései tovább erősítik lelkesedésünket ezen az úton."


Az EXPLORA II 2024 nyarán lép szolgálatba. A GT 63,900 tonnás hajó építése 2021 októberében kezdődött, és 2022 májusában érte el egy jelentős mérföldkövet, amikor a hajó gerendáját letették Nápolyban, Olaszországban.


Az EXPLORA III lesz a flotta első olyan hajója, amely cseppfolyósított földgázt (LNG) használ, ami jelenleg a legtisztább elérhető tengeri üzemanyag. Ez a lépés összhangban van a márka környezetvédelmi elkötelezettségével, amelynek célja, hogy szinte teljesen kiküszöbölje az olyan kibocsátásokat, mint a kéndioxid és a nitrogén-oxidok.


Az összes Explora Journeys hajó a legújabb környezetvédelmi és tengeri technológiákkal lesz felszerelve, beleértve a szelektív katalitikus redukciós rendszereket, a parti áramellátó csatlakozókat és az előrehaladott víz alatti zajkezelési rendszereket a tengeri élet védelme érdekében.


Az LNG-vel működő EXPLORA IV építése 2024 januárjában kezdődik, és várhatóan 2027 elejére fejeződik be.


Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részese legyen ennek a luxus utazásnak. Foglaljon nálunk most az Explora HAJÓUTAD weboldalon.
53 megtekintés0 hozzászólás
Post: Blog2_Post
bottom of page