top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Facebook csoporton is együtt veletek a CRUISEplus!

Facebook csoporton is együtt veletek - kedvcsináló ajánlatainkhoz, kedvezmények és akciók, élménybeszámoló az elmúlt utazásokról, sok-sok érdekesség, hírek, friss utak a tengeri utazások varázslatos világából. A csoportban mindenkit szívesen látunk - azokat, akik már utaztak velünk, vagy még csak tervezik - de azokat is, akik most még csak érdeklődnek a tengeri utazások iránt.

A CRUISEplus más, mint amit egy utazási irodától megszokhattál! Elsősorban csoportos hajóutakat kínálunk - új köntösben, vonzó árakon. Ha még csak tervezgeted vagy már konkrét úticélod van - velünk közelebb kerülsz álmaid vakációjához! Ha külön utakon jársz, egyedi elképzelések valóra váltásában is nagy tapasztalattal tudunk segíteni.


Csatlakozz hozzánk, hívd meg ismerőseidet is - készüljünk együtt a következő nagy utazásodra!

18 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page