top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Fedezze fel a világot egy egyedülálló perspektívából

A világ minden szegletét felfedezheti velünk: a Karib-tenger fehér tengerpartjaitól Észak-Európa érintetlen természetéig, az Arab Emírségek sivatagi csendjétől Dél-Amerika élénk színeiig. A világ mind felfedezésre vár: csak össze kell pakolnia a bőröndjeit!


Megjelent a Costa Cruises 2022/23-as digitális katalógusa. Letölthető ITT.Mediterrán

A Costa földközi-tengeri hajóútja teljes útvonalakat kínál a történelmi kikötők és az időtlen varázslatú tájak felfedezéséhez, és olyan helyszínek meglátogatásához, ahol az ősi civilizációk évszázadokon át virágoztak.


Észak-Európa

Tiszta, hideg, éles fény kíséri majd utunkat Észak-Európa felé. Induljon el egy egyedülálló élményre sziklalabirintusokon keresztül, ahol gleccserek találkoznak a tengerrel, és apró, színes falvak fogadnak minket, mint egy tündérmesében.


Karib-tenger

Tenger, strandok és kikapcsolódás a parton és a fedélzeten, helyi zenei helyszínek és a karibi ételek illata. Jó hangulatban és a ragyogó napsütésben indulunk a "kincses sziget" felé.


Dubai és az Egyesült Arab Emírségek

Irány Dubai, és fedezze fel az arab zene és tánc szépségét az ősi hagyományokkal rendelkező sivatag varázsa és a csillogó felhőkarcolók futurisztikus tájai között.


Dél-Amerika

A latin ritmus magával ragad, amikor partra száll, és követi Önt a fedélzeten, ahol helyi művészekkel és zamatos ételekkel találkozhat, amelyeket megkóstolhat a séfjeink által készített receptek alapján.


Tengerentúli

Ha transzatlanti hajóútra indul, már tudja, hogy nem csupán turista, hanem egy modern Kolumbusz szellemével az ősi hajósok útvonalát követi nyomon, új és egzotikus világokat fedezve fel.


182 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page