top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

Fedezze fel az országot és az embereket

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2022. február 3-tól ismét kínálhatunk Önnek egyéni kirándulásokat* az AIDA hajóútjain. Ez szinte minden kikötőre** vonatkozik. Mindazonáltal vendégeink és a legénység egészségének védelme érdekében javasoljuk, hogy továbbra is az AIDA által kínált kirándulásokat, valamint a kirándulások és transzferek minősített szolgáltatóit vegyék igénybe, ha egyénileg mennek a partra.

Az AIDA a helyi partnerekkel együtt változatos kirándulási programot szervez minden érdeklődési körnek. A program a "Gyere a partra" kirándulástól kezdve az alacsony felfedező árú "Gyere a partra" kiránduláson át az eseménydús egész napos kirándulásig terjed.


A hajóút teljes programját megtalálja a myAIDA nyaralási portálon, ahol akár 3 nappal az indulás előtt is lefoglalhatja a kirándulásokat. A myAIDA kirándulási programja rendszeresen frissül.

70 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page