top of page

CRUISEokos

CRUISEplus a Costától az MSC-ig: a körutazás világának bemutatása az Ön keze ügyében! A CRUISEokos-on megnézheti, hogy mi az idei év újdonsága, bepillantást nyerhet a hatalmas óceánjárók kulisszái mögé, és megismerheti a programokat és eseményeket. Spa és wellness, ínyenc étkezések, golf, rejtett zugok a kártyaszobától a tematikus partikig mind elérhetőek a CRUISEokos-on.

Post: Text
  • Szerző képeHAJÓUTAD

GENOVA, OLASZORSZÁG

Kezdje el a hajóút tervezését és foglalja le a genovai és portofinói kirándulásokat


Genova kikötővárosa, az MSC Mediterranean Cruises célállomása, a kapuja Olaszország elbűvölő Riviérájának. Sétáljon végig kanyargós középkori sikátorain, nézze meg a történelmi, Piazza Matteotti teret, és csodálja meg a 16. és 17. századi épületek csodálatos csoportját. Genova tengeri nagyhatalmi örökségét az 1543-ban épült La Lanterna történelmi világítótorony is bizonyítja. A városon túl romantikus városok találhatók a tengerpart mentén, köztük a gelati-színű Portofino.

Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

- Portofino

- Díszes épületek gyűjteménye

- Bájos óváros

Gyönyörködjön az MSC Cruises kirándulásán a festői Portfinóban, az olasz Riviéra híres halászfalujában. Santa Margherita Ligure városából indulva egy rövid és kényelmes hajókirándulással eljuthat Portfino partjaihoz, ahol megcsodálhatja a látványos tengeri kilátást és a csillogó jachtokkal teli kikötőt. A zöldellő dombokkal körülvett Portofino az A-listás hírességek és nemzetközi VIP-k divatos játszótere. Sétáljon végig a kikötő mentén, csodálja meg a zselatinszínű házakat, vagy fogyasszon el egy italt egy vízparti kávézóban.


Monfalcone, Olaszország

Genova felejthetetlen élményt nyújt, és nincs is jobb módja a felfedezésének, mint egy MSC Cruises kirándulás. Sétáljon végig az óváros "carruggi" néven ismert, bájos, szűk utcáin, hogy eljusson az impozáns Piazza de Ferrari területére, ahol a Palazzo Ducale áll. Fedezze fel a genovai arisztokrácia gazdag történelmét, amelyet a Via Garibaldi elegáns negyedében a reneszánsz korszakból származó, az UNESCO Világörökség részét képező pompás épületek mutatnak be, mint például a Palazzo Bianco vagy a Palazzo Rosso, amelyekben figyelemre méltó művészeti gyűjtemények találhatók. A kikötőbe visszatérve ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megcsodálja a 16. századi Palazzo del Principe-t, Andrea Doria admirális pompás rezidenciáját.

Genova óvárosa ideális MSC kirándulás, ha gyalogosan szeretné felfedezni a várost. Ez a kellemes séta Genova történelmi belvárosában körbevezeti Önt a városban, amely egykor minden tengerentúli kereskedő számára fontos kereskedelmi csomópont volt. A carruggi sétát követően érje el a Piazza de Ferrari nevű főteret, és csodálja meg a Palazzo Ducale-t. Tartson egy kis szünetet, és kóstolja meg a helyi liguriai ételeket, például a focaccia-t és a bruschettát a "Cisterne del Ducale" étteremben. A hajóra való visszatérés előtt a túra a San Lorenzo székesegyház külső megtekintését is magában foglalja.


A KIKÖTŐ ELÉRÉSE


AUTÓ

Az A10-es (Autostrada dei Fiori), A7-es (Milánó-Genova) és A26-os (Alessandria-Genova) autópályákról a Genova Ovest kijáratnál kell lehajtani.

Ezután kövesse a Genova Port feliratú táblákat.


GARÁZS PONTE DEI MILLE

GENOA - VALET parkoló


Tel. +39 010 24 62 613

E-mail: info@garagepontedeimille.it


A vendégek a Ponte dei Mille vagy a Ponte Doria parkolókat kereshetik fel, ahol inasszolgálat áll rendelkezésre.

Az MSC Parkolás online foglalható a hajóút indulása előtt 48 órával. A 48 órás határidő után közvetlenül az MSC Parkingnál lehet foglalni, és a hajóútra szóló úti okmányok bemutatása esetén ugyanazok a kedvezményes árak érvényesek.


HAJÓÚTKERESŐ

https://hajout-kereso.cruiseplus.hu/

61 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page